تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3322 از 4105 اولاول ... 232228223222327233123318331933203321332233233324332533263332337234223822 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,211 به 33,220 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم اگر الان که جای ما مشخص شده و برگ سفید اومده، مراجعه نکنیم به جایی که گفتن چه اتفاقی میفته؟! صرفا غیبت میخوریم؟ چه جریمه ایی داره؟ بعد دوباره باید دفترچه پست کنیم که میفتیم برای اردیبهشت؟ یا نه همین دو ماه دیگه میفتیم؟ و آخر از همه اینکه آیا بازهم همین یگان و همین پادگان آموزشی میفتیم یا کلا ممکنه عوض بشه حتی یگان خدمتی؟!
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

زیر برگتون نوشته دیگه عدم حضور باعث غیبت می شود...غیبت کنی اضافه میخوری ولی اینکه همین پادگان آموزشی بیفتی یا نه رو نمیدونم

- - - Updated - - -

زیر برگتون نوشته دیگه عدم حضور باعث غیبت می شود...غیبت کنی اضافه میخوری ولی اینکه همین پادگان آموزشی بیفتی یا نه رو نمیدونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان، ممنون که اطلاعاتتون رو در اختیار بقیه می‌ذارید.

من اعزام ۳ آبان هستم و نامه اعزامم برام اومده. افتادم پایگاه هوایی شهید خضرایی. توی نامه ساعت اعزام رو زده ۷ صبح و چون شهرستان هستم گفته برم پادگان فولان تو شهر خودمون.

حالا سوالم اینه:
    ۱. می‌تونم خودم بیام تهران و خودم رو معرفی کنم به پایگاه هوایی شهید خضرایی؟ یا حتما باید برم پادگان شهرستان خودمون که آدرسش رو برام تو نامه نوشتن؟
    ۲. اگه خودم می‌تونم بیام؛ همون ساعت ۷ صبح روز ۳ آبان باید باشه یا میشه یه ساعت دیگه (مثلا ۱۰ صبح) برم؟
    ۳. آیا آدرس این پایگاه شهید خضرایی همینه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟

ممنون از راهنمایی‌هاتون...

داره خودمونی میشه hassantajdari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان، ممنون که اطلاعاتتون رو در اختیار بقیه می‌ذارید.

من اعزام ۳ آبان هستم و نامه اعزامم برام اومده. افتادم پایگاه هوایی شهید خضرایی. توی نامه ساعت اعزام رو زده ۷ صبح و چون شهرستان هستم گفته برم پادگان فولان تو شهر خودمون.

حالا سوالم اینه:
    ۱. می‌تونم خودم بیام تهران و خودم رو معرفی کنم به پایگاه هوایی شهید خضرایی؟ یا حتما باید برم پادگان شهرستان خودمون که آدرسش رو برام تو نامه نوشتن؟
    ۲. اگه خودم می‌تونم بیام؛ همون ساعت ۷ صبح روز ۳ آبان باید باشه یا میشه یه ساعت دیگه (مثلا ۱۰ صبح) برم؟
    ۳. آیا آدرس این پایگاه شهید خضرایی همینه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟

ممنون از راهنمایی‌هاتون...
    منم 3 آبان اعزاممه البته مدرس کرج. منم همین سوال داشتم که از گفته دوستان متوجه شدم که
    هم خودت میتونی بری
    هم میتونی همونجایی که گفتن باید خودت معرفی کنی بری
    فرق نداره
    کلا تا دو سه روز تاخیر اشکال نداره
    تا ظهر پذیرش سرباز دارن، بعدش اگه برسی میتونی بری آسایشگاه روز بعد واسه پذیرش اقدام کنی
    Last edited by hassantajdari; 18-10-2015 at 17:51.

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض در خواست راهنمایی

سلام دوستان من دارم متاهل میشم و میخوام امریه بگیرم
    ایا الان دفترچه رو پست کنم چون اعزام شش ماه دیگس و امکانش هست تاهلم رو اضافه کنم یا صبر کنم >؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    ببنید من می خوام به متن ابلاغیه وبخش نامه های که مربوط به سربازی هست دسترسی داشته باشم. همون طور که حتما می دونید خیلی از بخشتامه ها و ابلاغیه ها هست که به نفع سربازه ولی یگان خدمتی اون هارو اجرا نمی کنه از مرخصی استخقاقی بگیر تا اندازه موی سر!
    از کجا می تونم متن این بخش نامه هارو پیدا کنم ؟؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم اگر الان که جای ما مشخص شده و برگ سفید اومده، مراجعه نکنیم به جایی که گفتن چه اتفاقی میفته؟! صرفا غیبت میخوریم؟ چه جریمه ایی داره؟ بعد دوباره باید دفترچه پست کنیم که میفتیم برای اردیبهشت؟ یا نه همین دو ماه دیگه میفتیم؟ و آخر از همه اینکه آیا بازهم همین یگان و همین پادگان آموزشی میفتیم یا کلا ممکنه عوض بشه حتی یگان خدمتی؟!
    ممنون
    غيبت خواهيد خورد
    و اگر دوباره درخواست اعزام داشته باشيد ممكنه سازمان نظامى شما عوض شود مثلا اگر الان ارتش هستيد ممكنه در اعزام بعدى نيروى انتظامى باشيد
    سلام دوستان من دارم متاهل میشم و میخوام امریه بگیرم
    ایا الان دفترچه رو پست کنم چون اعزام شش ماه دیگس و امکانش هست تاهلم رو اضافه کنم یا صبر کنم >؟؟؟؟؟
    هنگام ارسال دفترچه نتاهلى براى شما امتيازى محسوب نمى شود و ممكنه اموزشى هر جاى ايران باشيد اما در اموزشى بايد مدارك رو تحويل دهيد تا در تقسيم شهر خودتان باشيد.

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    ببنید من می خوام به متن ابلاغیه وبخش نامه های که مربوط به سربازی هست دسترسی داشته باشم. همون طور که حتما می دونید خیلی از بخشتامه ها و ابلاغیه ها هست که به نفع سربازه ولی یگان خدمتی اون هارو اجرا نمی کنه از مرخصی استخقاقی بگیر تا اندازه موی سر!
    از کجا می تونم متن این بخش نامه هارو پیدا کنم ؟؟
    اين بخشنامه ها به طور عمومى منتشر نمى شود يعنى برخى از انها كه مربوط به قواتين اصلى خدمت است از سوى ناجا طى نامه اى به سازمان هاى نظامى و بعد به يگان هاى زير مجموعه ارسال مى شود و بخشى ديگر از قوانين فرعى مانند اندازه موي سر يا ميزان و مقدار حقوق جز شرايط داخلى هر سازمان است تنها بخشنامه ها به پرسنل نظامى ابلاغ مى گردد،
    هر بخشنامه اى كه براى هر يگانى ارجاع مى شود ابتدا به رويت فرماندهى ان پادگان و مركز مي رسد.

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

9. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من اعزام 8/1 بودم که هفته پیش رفتم تمدید کردم به دلیل اینکه سپاه که پذیرش کرده بودم نیوفتادم منو انداختن ارتش
    حالا اگه دوباره پذیرش کنم ممکنه کدم عوض بشه و سپاه بیوفتم تاریخ اعزامم هم 95/02/01 شده؟

سوال دیگه برای محکم کاری که سپاه بیوفتم میتونم برم چند جای سپاه پذیرش کنم.

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

به هر گونه سوال در مورد پدافند سمنان که گره ای از کار تازه سربازان باز میکنه جواب داده خواهد شد.
    درخدمتیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •