تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3322 از 4751 اولاول ... 2322282232223272331233183319332033213322332333243325332633323372342238224322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,211 به 33,220 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه vahoodonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تف به تو شاتل کثیف!!!!

2. 5 کاربر از vahoodonline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

من از تاریخ 90/06/01 درخواست فسخ دادم ولی هنوز خط رو آزد نکردن و سرویس دارم.خیلی جالبه
    میره به حساب بدهی
    بعد دنیایی دردسر واست درست می کنن سر خودم در اومد یه بار
    بهتره استفاده نکنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اونایی كه روز تولدشون توی این چندروز(البته حداقل تا5روز بعداون روصبركنند) جشنواره جدید شاتله ومیخواند ترافیك بخرندلااقل تا24شهریورصبركنندتاشایدبهش ون مثل من 3 گیگ ترافیك هدیه بدندالبته به من 5روز بعد زنگ زدند وبعدازچنددقیقه سوال وجواب گفتند ازهمون شب به ترافیكم اضافه می كنند(128eco)
    براي منم امروز زنگ زدن و ضمن تبريك تولدم ( 5 روز قبل ) گفتن چون دورتون تا چند روز ديگه تموم مي شه به دوره بعديتون 3 گيگ اضافه مي شه . يه سري سوالم كردن .

خبريه ؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

14

علی اصغریان، مدیرکل دفتر نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات در توضیح این ابلاغیه می‌گوید: «آن‌طور که این خبر در رسانه‌ها مطرح شده سازمان قصد توقف فروش حجمی اینترنت را ندارد. در پروانه شرکت‌های PAP به صورت واضح ذکر شده است که اگر آنها بسته به نیاز مشتری تصمیم داشته باشند بسته‌های خاص شامل محدودیت حجمی و زمانی را به مشتریان‌شان ارائه کنند باید بسته پیشنهادی خود را قبل از ارائه برای تایید به سازمان تنظیم مقررات ارسال کنند تا سازمان هم در زمان مشخص این بسته پیشنهادی را بررسی و آن را تایید کند.» وی در ادامه می‌افزاید: «براساس مصوبه 49 سازمان، حداکثر ضریب اشتراک پهنای باند بین 10 نفر است یعنی اینترنت با سرعت 128 نامحدود باید بین 4 تا 41 گیگ حجم دانلود داشته باشد که حجم 4 گیک باید به صورت تضمینی بین 10 کاربر حتما به اشتراک گذشته شود. در این بین ممکن است کاربر پر مصرفی وجود داشته باشد که نیاز به حجم دانلود بیشتری داشته باشد که در این صورت شرکت‌های اینترنتی نباید از حجم اشتراک 10 کاربر استفاده کنند و باید برای دریافت پهنای باند اضافی درخواست خود را به سازمان ارائه کنند.» بنا بر اظهارات وی ارائه حجم دانلود نامحدود منوط به این است که شرکت‌های اینترنتی بسته پیشنهادی خود را برای بررسی و تایید به بخش فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم ارسال کنند تا بتوانند بعد از تایید پهنای باند مورد درخواست خود را دریافت و به مشتریان خود ارائه کنند.
    هدف، ارتقای حقوق ذی‌نفعان بازار
    اصغریان هدف سازمان برای پافشاری به انجام این ابلاغیه را ساماندهی بازار و ارتقای حقوق مشتریان ذکر می‌کند و می‌گوید: «با اجرای درست این ابلاغیه از این پس مشتریان به طور دقیق می‌دانند که چه سرویسی، با چه سرعت، حجم واقعی و با چه تعرفه‌ای خریداری می‌کنند و فروشنده نیز می‌داند که چه سرویسی با چه کیفیتی به دست مشتریان خود می‌رساند.»
    وی در پاسخ برخی شرکت‌ها که این کار سازمان را مانعی برای رقابت در بازار عنوان می‌کند، می‌گوید: «این ابلاغیه به هیچ وجه قصد وارد کردن ضربه به فعالیت شرکت‌های اینترنتی یا از بین بردن رقابت در بین آنها را ندارد، بنا بر اظهارات وی سازمان تمام تلاش خود را انجام می‌دهد تا مشتریان به حق واقعی خود برسند و در این بین نیز شرکت‌ها متضرر نشوند.»

حالا اخرش چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من اکو 512 دارم و سرعتم دانلودم 2 کیلوبا یت بر ساعت است می خواهم بدونم برای همه همین طوری است (اصفهان )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من اکو 512 دارم و سرعتم دانلودم 2 کیلوبا یت بر ساعت است می خواهم بدونم برای همه همین طوری است (اصفهان )
    برای من هم در ساعات رایگان همین طوریه!!! جالب اینه که توی یک ماه گذشته، در مجموع در کل ساعات رایگان کل دانلودهامو جمع بزنید یک گیگ هم نمیشه!!! کلا من اصلا سبا دانلود نمیکنم و وضع اینه و محدود شدم!!!!
    اما روزانش انصافا خوبه و فقط به این خاطره که هنوز به طور کامل از شاتل کوچ نکردم!

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

سرعت از دایال آپ هم کمتره الان 14 15 روزه

فوق العاده افتضاحه فوق العاده

معلوم نیس چه ... دارن میخورن

9. این کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

شاتل دیشب منفجر کرده بود !!! ببینید :

دوستان عزیزی که محدود شدید خواهشا و لطفا با speedtest.net سرعتتون رو آزمایش کنید و عکسشو اینجا بزارید . هر بنده خدایی اومد اینجا فکر نکنه داریم دروغ میگیم و حرفامون تهمت بیخوده.

11. این کاربر از xoma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

من 4 ماه با شاتل بودم افتضاحی بیش نیست.
    فقط اسم در کرده.
    الان از صبانت گرفتم حدود 2 ماهی میشه.فوق العده عالی.به خدا اصفهانم هستم

13. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

الان از صبانت گرفتم حدود 2 ماهی میشه.فوق العده عالی.به خدا اصفهانم هستم
    صبا شبانش 3 تا 8 هست ؟

--

یک سری حقایق هست که باید باهاش کنار بیایم .

1 . همه شرکت ها دوست دارند حجم بخرید ازشون
    2 . دانلود رایگان باعث میشه حجم نخیریم پس حتما محدودش میکند
    3 . دانلود رایگان فقط جنبه جذب مشتری داره
    4 . اگر خیلی دانلود کنید وصل میشید به گزینه 2 میگن این که اینقدر دانلود داره به درده گزینه 1 میخوره پس محدود .

اما همه اینا از کجا ناشی میشه ؟ از گزینه 1 و 3

از معادلات بالا نتیجه میگیریم نت رو در ایران جمع کنند بهتره ، ما هم میریم پی کارمون

15. 8 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •