این بسته شبانه آش موقع دانلود قطع و وصل میشه، کسی مشکل مشابه نداره؟! منکه گزارش و شکایت کردم و دست بررسی هست.
این بسته شبانه آش موقع دانلود قطع و وصل میشه، کسی مشکل مشابه نداره؟! منکه گزارش و شکایت کردم و دست بررسی هست.
تخفیف خرید بسته اینترنت و مکالمه ایرانسل بهمناسبت اعیاد قربان و غدیر
نویسنده: فاطمه مختاری
ایرانسل بهمناسبت فرارسیدن عید قربان و عید غدیرخم، پیشنهادهای ویژهای شامل «بسته اینترنت و مکالمه» و «طرح مکالمه رایگان» در نظر گرفته است.
ایرانسل بهمناسبت فرارسیدن اعیاد قربان و غدیر، پیشنهادهای ویژه برای خرید بسته اینترنت و مکالمه در نظر گرفته است. بهگزارش روابطعمومی ایرانسل، این هدایا را در فاصله بین دو عید از بامداد ۳۰ تیر تا شامگاه ۷ مرداد ۱۴۰۰ میتوان فعال کرد.
در این ایام، مشترکان ایرانسل میتوانند بسته ویژه اینترنت سه گیگابایتی و سه ساعت مکالمه ایرانسلی را به قیمت ۱۰ هزار تومان فعال کنند. آنان برای فعالکردن بسته کافی است به بخش «پیشنهادها» در اپلیکیشن «ایرانسل من» مراجعه یا کد دستوری #۵* را شمارهگیری کنند. بسته تا سه روز پس از فعالسازی قابلاستفاده است.
علاوهبر پیشنهاد ویژه ایرانسل، با فعالسازی طرح هدیه مکالمه پس از ۵ دقیقه مکالمه ایرانسلی، ۵۰ دقیقه بعدیِ آن مکالمه رایگان خواهد بود. فعالسازی این طرح نیز ازطریق بخش پیشنهادها در اپلیکیشن ایرانسل من یا با شمارهگیری کد دستوری #۲*۱*۴۴۴۴* امکانپذیر است.
منبع : زومیت
یه لحظه حس بودن توی کشور های پیشرفته
تاسف برای این مملکت و مسولین بی تدبیرش
اطراف بندرعباس
سلام دوستان ایرانسل بسته برای دانلود دیگه نداره؟؟؟؟؟تو اپلیکیشن مای ایرانسل نگاه کردم چیزی پیدا نکردم![]()
دوستانی که میخواستن مودم TD-LTE خریداری کنن ، ایرانسل یه مدل برای فروش قرار داده
https://shop.irancell.ir/fa/product/551/%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85%20TFi60-S1%20
معلوم نیست چه مودمی هست . باید دید چی هست
البته من در تاپیک دیگری باید مینوشتم که به اشتباه اینجا نوشتم
در هر صورت هر کسی نیاز داشت میتونه بخره ، خیلی وقت بود مودم TD-LTE برای فروش نداشت
Last edited by mehr1362; 04-08-2021 at 00:38.
کسی تونسته به 5g متصل بشه؟![]()
سلام ، عزیز 4G شون چی بود که بخوایم چشم به 5G داشته باشیم ...
حجم مصرف شده پهنای باند بین الملل دوبرابر حساب میشود؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)