تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3321 از 4105 اولاول ... 232128213221327133113317331833193320332133223323332433253331337134213821 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,201 به 33,210 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آخه اینهمه سرباز رو دستشون مونده من نمیدونم حداقل چرا 18 ماهش نمیکنن پادگانها دارن میترکن
    این همه میگن جوونا باید زود ازدواج کنن و بچه دار بشن تا جمعیت زیاد بشه پس چرا سربازی که بزرگترین مانع هست رو کم نمیکنن
    در ناجا الان همش دارن از کمبود سرباز شکایت می کنن ارتش هم که خودم سال 89 بودم در یک آسایشگاه 50 نفره فقط 12 نفر بود و گروهان داشتیم که شبی 6 نگهبان نیاز داشت و کلا 7 نیرو داشتش
    یادمه یه بار جمعه شب 3 تا پست نگهبانی خالی مونده بود و نیرو نداشتیم بفرستیم سر پست

- - - Updated - - -

آخه اینهمه سرباز رو دستشون مونده من نمیدونم حداقل چرا 18 ماهش نمیکنن پادگانها دارن میترکن
    این همه میگن جوونا باید زود ازدواج کنن و بچه دار بشن تا جمعیت زیاد بشه پس چرا سربازی که بزرگترین مانع هست رو کم نمیکنن
    در ناجا الان همش دارن از کمبود سرباز شکایت می کنن ارتش هم که خودم سال 89 بودم در یک آسایشگاه 50 نفره فقط 12 نفر بود و گروهان داشتیم که شبی 6 نگهبان نیاز داشت و کلا 7 نیرو داشتش
    یادمه یه بار جمعه شب 3 تا پست نگهبانی خالی مونده بود و نیرو نداشتیم بفرستیم سر پست

2. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام در مورد نحوه برخورد با لیسانس ها(لیسانس حقوق) و امکانات و مرخصی ؟ و اینکه اطلاع دارین بعد آموزشی که در یگان تقسیم میسشیم در تهران چند یگان وجود داره برای پدافند هوایی و کجاها هستن ؟میخوام امریه بگیرم نزدیک ترین محل به منزلمون

برخورد ارتشی ها زیاد بد نیست.....

امکانات و مرخصی اونجا به شدت افتضاحه.......یعنی کلا دردسره چون هم فاصله پادگان تا سمنان زیاده هم سمنان ترمینال درست و حسابی نداره و هم باید سر موقع برگردی حالا اینارو بذار کنار اینکه مرخصی هم کم میدن.....

نمیدونم تهران چند تا یگان داره....

اگه امریه داری چه ربطی به یگان داره اگرم نداری که مثل سپاه نیست که بتونی پذیرش بگیری هر جا دلشون بخوا میندازنت شاید افتادی بندر عباس شایدم تهران....

- - - Updated - - -

سلام در مورد نحوه برخورد با لیسانس ها(لیسانس حقوق) و امکانات و مرخصی ؟ و اینکه اطلاع دارین بعد آموزشی که در یگان تقسیم میسشیم در تهران چند یگان وجود داره برای پدافند هوایی و کجاها هستن ؟میخوام امریه بگیرم نزدیک ترین محل به منزلمون

برخورد ارتشی ها زیاد بد نیست.....

امکانات و مرخصی اونجا به شدت افتضاحه.......یعنی کلا دردسره چون هم فاصله پادگان تا سمنان زیاده هم سمنان ترمینال درست و حسابی نداره و هم باید سر موقع برگردی حالا اینارو بذار کنار اینکه مرخصی هم کم میدن.....

نمیدونم تهران چند تا یگان داره....

اگه امریه داری چه ربطی به یگان داره اگرم نداری که مثل سپاه نیست که بتونی پذیرش بگیری هر جا دلشون بخوا میندازنت شاید افتادی بندر عباس شایدم تهران....

داره خودمونی میشه hassantajdari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان تهرانی یه سوال
    من با قطار میام تهران حدودا طرف 5 عصر
    از اونجا بخام برم پادگان شهید مدرس کرج چجوری برم
    راهنمایی کنید مرسی
    Last edited by hassantajdari; 17-10-2015 at 12:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان تهرانی یه سوال
    راهنمایی کنید مرسی
    دوست عزیز دقیقا این کارو انجام بده.
    از قطار که پیاده شدی میای سوار مترو راه اهن به سمت نوبنیاد میشی اگه نوبنیاد ننوشته بود بگو میخام برم سمت بالا نشونت میدن.
    ایستگاه دانشگاه امام علی پیاده میشی بعد دوباره سوار مترو میشی به سمت صادقیه,صادقیه اخرین ایستگاه پیاده میشی سوار مترو کرج میشی.درست نمیدونم پادگان مدرس کجا هست ولی همون ایستگاه کرج پیاده شی به کل شهر راه داره اینو دگ تو مترو بپرس برای پادگان گلشهر پیاده شی یا خود کرج.داداش اگه باز یکم سختته بگو دوباره برات توضیح بدم

- - - Updated - - -

دوستان تهرانی یه سوال
    راهنمایی کنید مرسی
    از قطار که پیاده شدی میای سوار مترو راه اهن به سمت نوبنیاد میشی اگه نوبنیاد ننوشته بود بگو میخام برم سمت بالا نشونت میدن.
    ایستگاه دانشگاه امام علی پیاده میشی بعد دوباره سوار مترو میشی به سمت صادقیه,صادقیه اخرین ایستگاه پیاده میشی سوار مترو کرج میشی.درست نمیدونم پادگان مدرس کجا هست ولی همون ایستگاه کرج پیاده شی به کل شهر راه داره اینو دگ تو مترو بپرس برای پادگان گلشهر پیاده شی یا خود کرج.داداش اگه باز یکم سختته بگو دوباره برات توضیح بدم

7. 2 کاربر از peyman0071 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان تهرانی یه سوال
    راهنمایی کنید مرسی

9. این کاربر از peyman0071 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

با سلام
    فرجه یکساله من مهر تموم شده برگه سبز اماده بخدمت واسه 95/2 گرفتم. حالا به نظر شما اگه واسه ترم بهمن تکمیل ظرفیت ارشد قبول بشم با توجه به گذشت بیشتر از یکسال از فراغت بهمن بهم معافیت تحصیلی میدن؟ بعضی ها میگن واسه مقاطع بالا خیلی سخت نمیگیرن. ضمنا غیبت هم ندارم.
    ممنون از زحمات دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

یا فقط مختص حین خدمتی هاست؟
    Last edited by BEHROOZLX; 18-10-2015 at 05:40.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام
    فرجه یکساله من مهر تموم شده برگه سبز اماده بخدمت واسه 95/2 گرفتم. حالا به نظر شما اگه واسه ترم بهمن تکمیل ظرفیت ارشد قبول بشم با توجه به گذشت بیشتر از یکسال از فراغت بهمن بهم معافیت تحصیلی میدن؟ بعضی ها میگن واسه مقاطع بالا خیلی سخت نمیگیرن. ضمنا غیبت هم ندارم.
    ممنون از زحمات دوستان
    غيبت نداشته باشيد بدون مشكلى معافيت خواهيد گرفت

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

مرسی از بابت پاسخگویی سریع شما دوست بزرگوار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •