یکی از بزرگترین اشتباهاتم این بود رفتم شاتل
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یکی از بزرگترین اشتباهاتم این بود رفتم شاتل
مشترک گرامي،
علاقه مندیم به اطلاع برسانیم به مناسبت عید سعید فطر، چنانچه در دوره ی زمانی 14 شهریور ماه تا 24 شهریور ماه برای خرید ترافیک اضافی اقدام فرمایید، در ازای خرید هر پکیج 3 گیگ ترافیک، 3 گیگ ترافیک رایگان به مناسبت این عید از سوی گروه شرکت های شاتل برای دوره ی فعلی سرویس شما به شما اختصاص خواهد یافت که می توانید از آن در دوره ی حاضر سرویس خود بهره گیرید. این پروموشن، شامل مشتریان کلیه ی شهرهای کشور به جز شهرهای استان آذربایجان شرقی، بندرعباس، بندرلنگه، شهرکرد، بروجن، یاسوج و گچساران خواهد بود.
با آرزوی موفقیت و شادمانی برای شما
من از تاریخ 90/06/01 درخواست فسخ دادم ولی هنوز خط رو آزد نکردن و سرویس دارم.خیلی جالبه![]()
خبر فوری
سلام
خبر 20:30 امشب در برنامه خود از حذف فروش اینترنت محدود خبر داد.
در این خبر آمده از شنبه قانون منع فروش اینترنت حجمی اعمال میشود.
خودتون تو خبرا بگردید پیداش میکنید
سلام دوستان ترفند جديد شاتل رو معرفي ميكنم :
من الان به پايان دوره رسيدم و سرعتم خوب شده !! حالا نمي دونم اين حربه شاتل براي تمديد قرارداده يا نه واقعا
همينه و خواهد بود ولي فكر ميكنم شاتل كاربرشو خنگ فرض كرده كه اول و آخر دوره بهترين سرويسو ميده !! حالا
موندم گول بخورمو تمديد كنميا برم دنبال يه شركت ديگه .
دوستان مخابرات مشهد ثامن الائمه كسي داره ؟؟ چجورياست ؟؟
Last edited by Intel VS AMD; 07-09-2011 at 05:52.
یعنی چی دقیقا؟
ديگه نبايد ISP ها اينترنتشونو با محدوديت حجمي بفروشن يعني ديگه محدوديت 2 گيگ يا 3 گيگ درماه ديگه نبايد باشه و کاربرهر چه قدر بخواد ميتونه دان داشته باشه
Sent from my MB860
علی اصغریان، مدیرکل دفتر نظارت بر سرویسهای فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات در توضیح این ابلاغیه میگوید: «آنطور که این خبر در رسانهها مطرح شده سازمان قصد توقف فروش حجمی اینترنت را ندارد. در پروانه شرکتهای PAP به صورت واضح ذکر شده است که اگر آنها بسته به نیاز مشتری تصمیم داشته باشند بستههای خاص شامل محدودیت حجمی و زمانی را به مشتریانشان ارائه کنند باید بسته پیشنهادی خود را قبل از ارائه برای تایید به سازمان تنظیم مقررات ارسال کنند تا سازمان هم در زمان مشخص این بسته پیشنهادی را بررسی و آن را تایید کند.» وی در ادامه میافزاید: «براساس مصوبه 49 سازمان، حداکثر ضریب اشتراک پهنای باند بین 10 نفر است یعنی اینترنت با سرعت 128 نامحدود باید بین 4 تا 41 گیگ حجم دانلود داشته باشد که حجم 4 گیک باید به صورت تضمینی بین 10 کاربر حتما به اشتراک گذشته شود. در این بین ممکن است کاربر پر مصرفی وجود داشته باشد که نیاز به حجم دانلود بیشتری داشته باشد که در این صورت شرکتهای اینترنتی نباید از حجم اشتراک 10 کاربر استفاده کنند و باید برای دریافت پهنای باند اضافی درخواست خود را به سازمان ارائه کنند.» بنا بر اظهارات وی ارائه حجم دانلود نامحدود منوط به این است که شرکتهای اینترنتی بسته پیشنهادی خود را برای بررسی و تایید به بخش فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم ارسال کنند تا بتوانند بعد از تایید پهنای باند مورد درخواست خود را دریافت و به مشتریان خود ارائه کنند.
هدف، ارتقای حقوق ذینفعان بازار
اصغریان هدف سازمان برای پافشاری به انجام این ابلاغیه را ساماندهی بازار و ارتقای حقوق مشتریان ذکر میکند و میگوید: «با اجرای درست این ابلاغیه از این پس مشتریان به طور دقیق میدانند که چه سرویسی، با چه سرعت، حجم واقعی و با چه تعرفهای خریداری میکنند و فروشنده نیز میداند که چه سرویسی با چه کیفیتی به دست مشتریان خود میرساند.»
وی در پاسخ برخی شرکتها که این کار سازمان را مانعی برای رقابت در بازار عنوان میکند، میگوید: «این ابلاغیه به هیچ وجه قصد وارد کردن ضربه به فعالیت شرکتهای اینترنتی یا از بین بردن رقابت در بین آنها را ندارد، بنا بر اظهارات وی سازمان تمام تلاش خود را انجام میدهد تا مشتریان به حق واقعی خود برسند و در این بین نیز شرکتها متضرر نشوند.»
مي دوني چرا: چون مي خوان از دلت در بيارن العان بهت حال ميدن تا بعدا ازشون تعريف كني!!!![]()
اونایی كه روز تولدشون توی این چندروز(البته حداقل تا5روز بعداون روصبركنند) جشنواره جدید شاتله ومیخواند ترافیك بخرندلااقل تا24شهریورصبركنندتاشایدبهش ون مثل من 3 گیگ ترافیك هدیه بدندالبته به من 5روز بعد زنگ زدند وبعدازچنددقیقه سوال وجواب گفتند ازهمون شب به ترافیكم اضافه می كنند(128eco)
هم اکنون 59 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 59 مهمان)