تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3320 از 4105 اولاول ... 232028203220327033103316331733183319332033213322332333243330337034203820 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,191 به 33,200 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

والا من تو این چند وقت خیلی از خاطرات بچه ها رو تو پادگانای مختلف خوندم و الان دیگه به این نتیجه رسیدم که واقعا تقسیم بی حساب کتابه!! بودن کسایی که گفتن نصف بچه ها افتادن مرزبانی، یا مثل شما که میگین میفتن تهران، یعنی واقعا هر سال متفاوته! امیدوارم واسه ما ختم به خیر بشه ایشالله
    اتفاقا من خوشحال بودم که این ماه افتادم که دیگه نه هوا خیلی گرمه نه خیلی سرد! ولی فکرشو نمیکردم که بیفتم مشگین شهر )
    من از تهرانم برادر، فوق لیسانس، فقط خدا خدا میکنم بعد از تقسیم بیفتم تهران، من واقعا شغلم برام مهمه :( همین الانشم حتی اگه بیفتم تهران و بیفتم راهور، کارم تمومه!! فک کنم طرفای ۶ آزاد میشیم دیگه؟! خلاصه که اصلا وضعیت جالبی نیست!
    داداش شما راست میگین تقسیمات بی حساب و کتاب ولی مرزبانی اکثرا پادگانی خودشونو دارن الان خود اردبیل دو پادگان آموزشی داره یکیش همین مشگین شهر که از فوق دیپلم تا ارشد مثل شما نیرو میگیره یکی هم تو شهر اصلاندوز که دیپلم زیر دیپلم جذب میکنه که اون پادگان مختص مرزبانی ولی باز شما با مدرک فوق لیسانس اونم تهران باید 01 ارتش میوفتادین نه مشگین انشاالله بعد آموزشی شهر خودتون میوفتین فقط سرما رو جدی بگیر انشاالله میایی میبینی کوه سبلان تو نزدیکی خودت سردی هوا تو اردبیل از شهریور شروع میشه با سرما تهران مقایسه نکن

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کلا اگه کسی سربازی نره بعد از اتمام دانشگاهچه اتفاقی پیش میاد ؟
    میرن دنبالشون ؟ یا نامه چیزی میزنن برای معرفی ؟
    مدارك تحصيليش هم در دست دانشگاه مى ماند تا با گواهى اشتغال خدمت يا كارت پايان خدمت به دانشگاه ارئه دهد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کلا اگه کسی سربازی نره بعد از اتمام دانشگاهچه اتفاقی پیش میاد ؟
    میرن دنبالشون ؟ یا نامه چیزی میزنن برای معرفی ؟
    دوستان گفتن از چی محروم میشید + اینکه از اول مهر ارسال بخشنامه ای به مراکز نظام وظیفه ارسال شده که گشت هایی در سراسر شهر می زارن که به بازدید از کارخونه ها شرکت ها مغازه ها و.... می پردازن در صورتی که فرد غایب رو به کار گرفته باشن اخطار . جریمه و سری های بعد به روش قانونی قراره اقدام کنن (مثل اینکه ایندفعه به شدت جدی شده قضیه و مراکز منتظر تجهیزات و یه سری روند قانونی هستند که به صورت کامل وارد بشن )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

طبیعتا هر چه نیاز به سرباز بیشتر باشد برخورد با مشمولین غایب و فراری شدیدتر خواهد بود
    پس اگه مشمول خذمت هستید یک ثانیه هم درنگ نکنید و هر چه زودتر برای اعزام اقدام کنید که فردا دیر است

- - - Updated - - -

طبیعتا هر چه نیاز به سرباز بیشتر باشد برخورد با مشمولین غایب و فراری شدیدتر خواهد بود
    پس اگه مشمول خذمت هستید یک ثانیه هم درنگ نکنید و هر چه زودتر برای اعزام اقدام کنید که فردا دیر است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

- - - Updated - - -

آخه اینهمه سرباز رو دستشون مونده من نمیدونم حداقل چرا 18 ماهش نمیکنن پادگانها دارن میترکن
    این همه میگن جوونا باید زود ازدواج کنن و بچه دار بشن تا جمعیت زیاد بشه پس چرا سربازی که بزرگترین مانع هست رو کم نمیکنن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان من 3/8 اعزامم 01 تهران دوره تکمیلی دارم امریه هم دارم.حالا انگار باید برم کفایت از آموزشو از تهران بگیرم تو را خدا کی مراحلشو میدونه؟
    وباید کفایت از آموزشو برای پادگان بگیرم یا ستاد مشترک ارتش

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آخه اینهمه سرباز رو دستشون مونده من نمیدونم حداقل چرا 18 ماهش نمیکنن پادگانها دارن میترکن
    این همه میگن جوونا باید زود ازدواج کنن و بچه دار بشن تا جمعیت زیاد بشه پس چرا سربازی که بزرگترین مانع هست رو کم نمیکنن
    اين تعداد زياد سرباز تا دو سال ديگه جواب ميده احتمالا باز در سال ابنده شاهد افزايش طول خدمت خواهيم بود
    سلام دوستان من 3/8 اعزامم 01 تهران دوره تکمیلی دارم امریه هم دارم.حالا انگار باید برم کفایت از آموزشو از تهران بگیرم تو را خدا کی مراحلشو میدونه؟
    وباید کفایت از آموزشو برای پادگان بگیرم یا ستاد مشترک ارتش
    دوست عزيز
    ارتش دوره تكميلى را تا سال قبل رو قبول نمى كرده
    اما شما بايد براى پادگان اموزشى بگيريد( يا براى ستاد نيروى نزاجا) ، ستاد مشترك ارتش وظيفه اش چيز ديگه است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

الان دوست من ارتشم دوره تکمیلی را قبول داره؟یعنی دیگه آموزشی نداریم
    انگار یکی دوستام میگفت برای کفایتی باید برم بسیج مستضعفین

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk[/QUOTE]

- - - Updated - - -

الان دوست من ارتشم دوره تکمیلی را قبول داره؟یعنی دیگه آموزشی نداریم
    انگار یکی دوستام میگفت برای کفایتی باید برم بسیج مستضعفین

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk[/QUOTE]
    Last edited by ashkannnnnnn; 16-10-2015 at 10:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

همه چیز که نمیشه گفت خودش یه کتاب میشه....
    شما سوال بپرسین تا اونجایی که بتونم کمک میکنم.....

- - - Updated - - -

همه چیز که نمیشه گفت خودش یه کتاب میشه....
    شما سوال بپرسین تا اونجایی که بتونم کمک میکنم.....
    سلام در مورد نحوه برخورد با لیسانس ها(لیسانس حقوق) و امکانات و مرخصی ؟ و اینکه اطلاع دارین بعد آموزشی که در یگان تقسیم میسشیم در تهران چند یگان وجود داره برای پدافند هوایی و کجاها هستن ؟میخوام امریه بگیرم نزدیک ترین محل به منزلمون

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام در مورد نحوه برخورد با لیسانس ها(لیسانس حقوق) و امکانات و مرخصی ؟ و اینکه اطلاع دارین بعد آموزشی که در یگان تقسیم میسشیم در تهران چند یگان وجود داره برای پدافند هوایی و کجاها هستن ؟میخوام امریه بگیرم نزدیک ترین محل به منزلمون
    فكركنم هنوز دفترچه پست نكردين و كد اعزام نگرفتيد
    در ارتش برخورد با ليسانس و فوق ليسانس خوبه البته بستگى به اين دارد كه شما در كدام پادگان اموزشى و در كجاى ايران باشيد اما شرايط در ٠١ خوب است ، حقوق هم انقدر زياد نيست ليسانس و مجرد كمتر از ١٠٠ تونن مى گيرد مرخصي اگر مجرد باشيد يك روز در ماه است ( در همه دستگا هاى نظامى صادق است)
    امريه نيروهاى نظامى به طور مستقيم نداريم يا شما امريه سازمان هاى غير نظامى مى شويد يا اينكه امريه زير مجموعه نيروهاى نظامى مانند قرارگاه خاتم النبيا سپاه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •