تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3320 از 4751 اولاول ... 2320282032203270331033163317331833193320332133223323332433303370342038204320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,191 به 33,200 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه |محمدی|'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من سرویس اکو 512 شش ماهه داشتم
    قراردادم تموم شده
    دیگه نمیخوام تمدید کنم
    آیا لازمه برم شرکت اطلاع بدم ؟ یا لازم نیست ؟ (پس از اتمام مهلت پرداخت جمع آوری میشه؟)
    Last edited by |محمدی|; 05-09-2011 at 18:52.

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آیا لازمه برم شرکت اطلاع بدم ؟ یا لازم نیست ؟ (پس از اتمام مهلت پرداخت جمع آوری میشه؟)
    آره ...........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من 2مگ شاتل دارم ترافیکشم 3 گیگه شبا هم دانلود رایگانه از 1تا 8 من هر شب بالای 4گیگ دانلود میکنم

من تعجب میکنم میگین شبا رایگان نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من 2مگ دارم شبا هم رایگانه هر شب 4گیگ دانلود میکنم تعجب میکنم میگین رایگان نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    دانلود شبانه رایگان شاتل از 1 شب شروع میشه یا از 2 شب تا 8 صبح . روزای تعطیلهم ساعت دانلود رایگانش فرق میکنه یا نه

داره خودمونی میشه vahoodonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز ساعت به اصطلاح رایگان شاتل از ساعت 1 بامداد تا 8 بامداد میباشد

در تمام روزهای هفته ساعت رایگان همین است و فرقی نمیکنه حتی در روزهای جمعه و تعطیلات

موفق باشی

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من سرویس اکو 512 شش ماهه داشتم
    قراردادم تموم شده
    دیگه نمیخوام تمدید کنم
    دوستان اگر میخواهید خطتون سریعتر آزاد شه و برای شرکت دیگه آماده شه حتما شخصا برید نمایندگی و بهشون بگید به شما نامه تخلیه بدن اگه ندادن اصرار کنید اگه گفتن برو فردا بیا باز یه دعوایی کنید و برید فردا بیاد احتمال زیاد موفق میشید !
    این سریعترین راه برای آزاد کردن خط هست . نامه تخلیه رو هم شرکت جدیدی که میخواین برید نشون بدین.
    من 2مگ شاتل دارم ترافیکشم 3 گیگه شبا هم دانلود رایگانه از 1تا 8 من هر شب بالای 4گیگ دانلود میکنم

من تعجب میکنم میگین شبا رایگان نیست
    اون آقا منظورشون اکوآفیس 2mb بود نه اکوی معمولی.
    اکو آفیس شبانه رایگان نداره.
    سلام دوستان
    دانلود شبانه رایگان شاتل از 1 شب شروع میشه یا از 2 شب تا 8 صبح . روزای تعطیلهم ساعت دانلود رایگانش فرق میکنه یا نه
    ساعات رایگان از 12:57 تا 7:57 هست .
    روزهای تعطیل برای اکوی معمولی فرقی نداره ولی سرویس آرت پنچ شنبه جمعه کلا رایگان هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه HOPE666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من چند ماهی رفتم شاتل اهواز یک مشکلی که دارم اینترنت شبانه اولش خوب بود ولی بعد از مدتی افتادم توی محدودیت دانلود شبانه بعد ی اشنایی بهم گفت محدودیت شبانه دارن و شبانه چون رایگانه اینطور است اول خود نمایندگی اهواز قبول نکرد ولی بعد یکی دو تاشون قبول کردن خیلی ناراحت کننده است که وقتی میری قرار داد میبینی میگن شبانه فری است لطفا اگر کسی میدونه این محدودیت به چه صورت کار میکنه و باید میزان دانلود چقدر باشه تا من از محدودیت بیام بیرون

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من چند ماهی رفتم شاتل اهواز یک مشکلی که دارم اینترنت شبانه اولش خوب بود ولی بعد از مدتی افتادم توی محدودیت دانلود شبانه بعد ی اشنایی بهم گفت محدودیت شبانه دارن و شبانه چون رایگانه اینطور است اول خود نمایندگی اهواز قبول نکرد ولی بعد یکی دو تاشون قبول کردن خیلی ناراحت کننده است که وقتی میری قرار داد میبینی میگن شبانه فری است لطفا اگر کسی میدونه این محدودیت به چه صورت کار میکنه و باید میزان دانلود چقدر باشه تا من از محدودیت بیام بیرون

ممنون
    من كه ٢٥٦ اكو دارم از كسي كه براي نصب اومد پرسيدم اين نامحدوده محدود واقعيت داره گفت بله متاسفانه شما براي ٢٥٦ بيشتر از حدود ٥ گيگ دانلود شبانه داشته باشي ميري تو ليست پر مصرفا !! و با ٩ نفر پر مصرف ديگه شير ميشي يعني فكر كن ١٠ نفر با هم بزارن براي دانلود اونم ٢٥٦ ببين چي ميشه :( اكو براي دانلود افتضاحه شايد آرت بهتر باشه.و براي خارج شدن كه خودشون ميگن كلا نرم افزاريه ما كاري نمي كنيم !! fair use policy !! اجرا ميشه ! از دست اين شاتل .

10. 2 کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

وای که این پینگ مزخرف و قطعی های پی در پی داره رو اعصاب بد جور داره راه میره ( شاتل - اکو - رشت )چه غلطی دارن میکنن اخه ! تو بازی های انلاین از شهر های دیگه هم دیدم اکثرا پینگشون داغون بود و در حال فحش دادن بودن مثه اینکه سراسری دارن یه غلطایی میکنن درسته ؟!
    .
    کسی نمیدونه کی درست میشه ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •