سلام
من سرویس اکو 512 شش ماهه داشتم
قراردادم تموم شده
دیگه نمیخوام تمدید کنم
آیا لازمه برم شرکت اطلاع بدم ؟ یا لازم نیست ؟ (پس از اتمام مهلت پرداخت جمع آوری میشه؟)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
من سرویس اکو 512 شش ماهه داشتم
قراردادم تموم شده
دیگه نمیخوام تمدید کنم
آیا لازمه برم شرکت اطلاع بدم ؟ یا لازم نیست ؟ (پس از اتمام مهلت پرداخت جمع آوری میشه؟)
Last edited by |محمدی|; 05-09-2011 at 18:52.
آره ...........آیا لازمه برم شرکت اطلاع بدم ؟ یا لازم نیست ؟ (پس از اتمام مهلت پرداخت جمع آوری میشه؟)
من 2مگ شاتل دارم ترافیکشم 3 گیگه شبا هم دانلود رایگانه از 1تا 8 من هر شب بالای 4گیگ دانلود میکنم
من تعجب میکنم میگین شبا رایگان نیست
من 2مگ دارم شبا هم رایگانه هر شب 4گیگ دانلود میکنم تعجب میکنم میگین رایگان نیست
سلام دوستان
دانلود شبانه رایگان شاتل از 1 شب شروع میشه یا از 2 شب تا 8 صبح . روزای تعطیلهم ساعت دانلود رایگانش فرق میکنه یا نه
دوست عزیز ساعت به اصطلاح رایگان شاتل از ساعت 1 بامداد تا 8 بامداد میباشد
در تمام روزهای هفته ساعت رایگان همین است و فرقی نمیکنه حتی در روزهای جمعه و تعطیلات
موفق باشی
دوستان اگر میخواهید خطتون سریعتر آزاد شه و برای شرکت دیگه آماده شه حتما شخصا برید نمایندگی و بهشون بگید به شما نامه تخلیه بدن اگه ندادن اصرار کنید اگه گفتن برو فردا بیا باز یه دعوایی کنید و برید فردا بیاد احتمال زیاد موفق میشید !
این سریعترین راه برای آزاد کردن خط هست . نامه تخلیه رو هم شرکت جدیدی که میخواین برید نشون بدین.
اون آقا منظورشون اکوآفیس 2mb بود نه اکوی معمولی.من 2مگ شاتل دارم ترافیکشم 3 گیگه شبا هم دانلود رایگانه از 1تا 8 من هر شب بالای 4گیگ دانلود میکنم
من تعجب میکنم میگین شبا رایگان نیست
اکو آفیس شبانه رایگان نداره.
ساعات رایگان از 12:57 تا 7:57 هست .سلام دوستان
دانلود شبانه رایگان شاتل از 1 شب شروع میشه یا از 2 شب تا 8 صبح . روزای تعطیلهم ساعت دانلود رایگانش فرق میکنه یا نه
روزهای تعطیل برای اکوی معمولی فرقی نداره ولی سرویس آرت پنچ شنبه جمعه کلا رایگان هست.
من چند ماهی رفتم شاتل اهواز یک مشکلی که دارم اینترنت شبانه اولش خوب بود ولی بعد از مدتی افتادم توی محدودیت دانلود شبانه بعد ی اشنایی بهم گفت محدودیت شبانه دارن و شبانه چون رایگانه اینطور است اول خود نمایندگی اهواز قبول نکرد ولی بعد یکی دو تاشون قبول کردن خیلی ناراحت کننده است که وقتی میری قرار داد میبینی میگن شبانه فری است لطفا اگر کسی میدونه این محدودیت به چه صورت کار میکنه و باید میزان دانلود چقدر باشه تا من از محدودیت بیام بیرون
ممنون
من كه ٢٥٦ اكو دارم از كسي كه براي نصب اومد پرسيدم اين نامحدوده محدود واقعيت داره گفت بله متاسفانه شما براي ٢٥٦ بيشتر از حدود ٥ گيگ دانلود شبانه داشته باشي ميري تو ليست پر مصرفا !! و با ٩ نفر پر مصرف ديگه شير ميشي يعني فكر كن ١٠ نفر با هم بزارن براي دانلود اونم ٢٥٦ ببين چي ميشه :( اكو براي دانلود افتضاحه شايد آرت بهتر باشه.و براي خارج شدن كه خودشون ميگن كلا نرم افزاريه ما كاري نمي كنيم !! fair use policy !! اجرا ميشه ! از دست اين شاتل .
وای که این پینگ مزخرف و قطعی های پی در پی داره رو اعصاب بد جور داره راه میره( شاتل - اکو - رشت )
چه غلطی دارن میکنن اخه ! تو بازی های انلاین از شهر های دیگه هم دیدم اکثرا پینگشون داغون بود و در حال فحش دادن بودن
مثه اینکه سراسری دارن یه غلطایی میکنن درسته ؟!
.
کسی نمیدونه کی درست میشه ؟!
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)