تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3320 از 4714 اولاول ... 2320282032203270331033163317331833193320332133223323332433303370342038204320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,191 به 33,200 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

داره خودمونی میشه erroring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

يعني مدير وظيفه نداره احترام بذاره. يعني قوانين يه بازي اينترنتي مهمتر از قوانين اوليه انسانيه؟
    فكر كنم كارايي سخت تر از مديريت هم باشه. در ضمن در جواب شما كه فكر مي كنيد كار ناشيانه اي كردم بگم كه قبل از اينكه بيام ترايب p30 تو ترايب Persian Empier بودم به مديريت jasper-8 اگر قرار بود ناشي بازي در بيارم بايد در خروج از اون ترايب هم در مي اوردم. مي تونيد از ايشون بپرسيد كه من چطوري خارج شدم و ايا تاپيك خداحافظي و ذكر علت ايجاد كردم يا خير؟!!!!
    Last edited by erroring; 14-07-2008 at 15:48.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من که به هر حال تو اون World نیستم ، میشه لطفا درباره نرم افزارتون توضیح بدید ؟ البته در P.M

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    بچه ها من موندم چطور اين خارجيا اينقدر سريع پيشرفت مي كنن
    من هر طور حساب مي كنم اينا خيلي سريع پيشرفت مي كنن
    مثلا نفر اول ورلد 21 رو ببينيد
    يعني اون چيكار كرده
    ميشه يكي راهنمايي بكنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    بچه ها من موندم چطور اين خارجيا اينقدر سريع پيشرفت مي كنن
    من هر طور حساب مي كنم اينا خيلي سريع پيشرفت مي كنن
    مثلا نفر اول ورلد 21 رو ببينيد
    يعني اون چيكار كرده
    ميشه يكي راهنمايي بكنه
    اگر یه نگاهی به Village اینا توی نقشه بندازی ، میبینی که همه چیز در اطرافشون تبدیل به Farm شده !

بازی Offensive ، از همون اول Paladin رو ساختن و شروع کردن به غارت کردن Bonus villages . در TW Wiki راهنماهایی در این زمینه هست .

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

من با شما ديشب چت كردم ولي همونطور هم كه اينجا گفتم هرگز نمي خواستم در موردش صحبت كنم. اما حالا كه بحثش پيش اومده شما بايد چه براي قفل كردن و چه براي حذف تاپيك حداقل يه خط هم شده منو در جريان مي گذاشتيد.
    براي اينكه كسي نتواند نرم افزار رو دانلود كند شما بايد تاپيك رو حذف مي كرديد نه قفل. و حتي براي حذف هم من لازم ميديدم بايد منو در جريان مي گذاشتيد.
    تنها دليلي كه شما براي قفل كردن تاپيك داشتيد اين بود كه حس مي كرديد شما به عنوان يك رئيس ناديده گرفته شديد همانطور كه در چت گفتيد : چرا بدون اجازه من لينك اپديت را گذاشتيد؟؟!! من نرم افزار رو با اجازه شما ننوشتم كه بخواهم با اجازه شما اپديتش كنم.
    تو چت چيزي نگفتم چون اصلا كلا نمي خواستم چيزي بگم.
    من حتي فكر كردم وقتي تاپيك نرم افزار كه بدون اجازه رئيس!!! ايجاد شده قفل ميشه حتما اگه تاپيك خداحافظي هم بزنم حذف ميشه!!! (واقعا اينطوري فكر كردم) و خوب دوست داشتم يه جورايي اعتراض خودم رو هم نشون بدم و اين بود كه تصميم گرفتم بدون اطلاع از ترايب خارج بشم.
    امروز صبح ساعت 8 مشاهده كردم كه لشكري از سمت كاربر Safa64 داره به سمت روستاي من حركت مي كنه كه خوشبختانه دقايقي بعد اين حمله توسط شروع كننده كنسل شد.
    در تاپيك ذكر شد قفل موقت.اين يعني فعلا صبر كنيد (به هر دليلي كه مدير ميداند،شما كه انگار خودتان فروم داريد و ميدانيد قفل موقت به چه معنايي است)

قرار نبود بدون هماهنگي با من نسخه را نگذاري؟
    جهت ياداوري بايد عرض كنم من ليدر اين ترايب هستم و تمامي كارها بايد از مجراي ليدر انجام شود (چرايش را حتما ميدانيد اين ديگر بحث پايه و جزو اصول هر مديريتي است) خيلي مضحك است وقتي يكي از من سوال بپرسد و من بگويم نميدانم (به قول اهالي كوچه بازار تو چه مديري هستي كه از كار مجموعه ات بي خبري) صحبت از حركت تيمي و چهارچوب است.صحبت از بهتر بودن يا قويتر بودن نيست.البته بايد اذعان بكنم تقصير از خود ما ايرانيها است كه هيچوقت حاظر نيستيم خودمان را در يك چهارچوب شناخته شده و استريل قرار دهيم و هر كدام مان ادعاي عقل كلي نموده و راه به راه از خودمان نظريه در مينماييم و در هر كاري چه مربوط باشد چه نباشد دخالت ميكنيم از طبابت گرفته تا مديريت و ديپلماسي و ...

به هر حال موردي كه ذكر كرديد تنها يك سوء برداشت شخصي شما است

موفق باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خوب دیگه هر چی بوده تموم شده.
    به جای این بحثا فکر پیشرفت باشید.
    و22 نبوووووووووووووود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حالا جناب pedram_ashena شما چرا اینقدر لفظ قلم صحبت می فرمایید ! شوخی کردم البته شما هر طور که راحت هستید و صلاح میدونی پست ارسال میکنی ، چه لفظ قلم ، چه مثل این Spammer های این تاپیک لفظ کلم !)
    (که البته خیلی خوشحالم شما جزء Spammer ها نیستی)

---------

دوست عزیز ممنون از آدرس نرم افزاری که گفتید ، اما این نرم افزار که کاملا یک Cheat محسوب میشه ، و بسیار ناعادلانه هست .

همینطور میتونه منجر به Ban شدن شما بشه .

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خوب دیگه هر چی بوده تموم شده.
    به جای این بحثا فکر پیشرفت باشید.
    و22 نبوووووووووووووود

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ادرس شو به منم بدین ببینم چیه.منم میخوااااااام

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و21 پالادين نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •