تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 376 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

رفیق میخوام زمانی که خود برنامه یوتورنت باز میشه شروع به دانلود نکنه! نه اینکه وقتی یه تورنت جدید آواردم تو لیست شروع به دانلود نکنه
    اره منم همینو گفتم دیگه!!!
    با تنظیم کردن زمان بندی،در باقی طول ساعات روز،تحت هیچ شرایطی با باز کردن برنامه،دانلود اتوماتیک شروع نمیشه!!!

اوکی تنظیم کردم ولی من ADSL حجمی دارم و این نرم افزار سرویس دهنده انگاری درست تنظیم نیست چون به جای 1 از 1:10 شروع میکنه
    من هم مثل شما دی اس ال حجمی دارم! تفاوت منو شما اینه که محدودیت حجمی من ساعت 12 برداشته میشه!!
    ولی اینکه شما تنظیم کردی واسه ساعت 1 شروع کنه به دانلود،بعد ساعت1.15 شروع میکنه رو نمیدونم چرا! این برنامه تاحالا کرش اینجوری نداشته واسه من!!! بهتره ببینی اخرین نسخه ای یا نه!

تنظیمات رو بگرد شاید مشکل از تنظیماتی که کردی باشه....راستی ببین حتمی از ساعت 1 شب تا پایا ن محدودیت حجمی(احتمالا 7!)همه ی مربع ها سبز باشن! اونم سبز پر رنگ چون سبز کم رنگ با سرعت کم دانلود کنه یا سفید یعنی دانلود نکنه یا رنگ هی دیگه که فقط سید میکنه و اینا!!!

ولی تو Scheduler تنظیم دقیق وجود نداره و همشون از یه ساعت مشخص شروع میشن
    بله! متاسافنه فقط امکان تنظیم نیم ساعت به نیم ساعت وجود داره......البته تا اونجایی که یادمه یه تنظیمی واسه ساعت و دقیقه بود نمیدونم مال چی بود چک میکنم بهتون میگم

2. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ولی اینکه شما تنظیم کردی واسه ساعت 1 شروع کنه به دانلود،بعد ساعت1.15 شروع میکنه رو نمیدونم چرا!
    احتمالا ایشون میخواد وسواس به خرج بده که از ترافیکش کم نکنه..

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله! متاسافنه فقط امکان تنظیم نیم ساعت به نیم ساعت وجود داره......البته تا اونجایی که یادمه یه تنظیمی واسه ساعت و دقیقه بود نمیدونم مال چی بود چک میکنم بهتون میگم
    ولی 1ساعتست نه نیم ساعته؟!!!!
    احتمالا ایشون میخواد وسواس به خرج بده که از ترافیکش کم نکنه..
    نه بحث وسواس نیست
    من از لایزر ADSL دارم اونم ساعت شبانش به جای اینکه از ساعت 1 شروع بشه از 1:10 شروع میشه و پایان دالودش هم تا 7:10

5. این کاربر از David.Jn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ولی 1ساعتست نه نیم ساعته؟!!!!
    مطمئنی اینو من گفتم؟!!!!!!
    نه بحث وسواس نیست
    من از لایزر ADSL دارم اونم ساعت شبانش به جای اینکه از ساعت 1 شروع بشه از 1:10 شروع میشه و پایان دالودش هم تا 7:10
    چقدر بد...

7. این کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مطمئنی اینو من گفتم؟!!!!!!
    اینو من گفتم و دلیلش هم این بود که خیلی وقت پیش اینو پر کردم و تا جایی که یادم بود تعداد کادر هاش زیاد بود!!الان چک کردم دیدم ساعت 13 یکی داره و ساعت 1 یکی!!!!

چقدر بد...
    تایید میشه...خیلی بده که این؟بنابراین بهتره که شما از ساعت 2 شروع کنینو به idm بسپرین که سایر فایل های مورد نظرتون رو واستون بین اسعت 1:10 تا 2 دانلود کنه...مگر اینکه فقط تورنت دانلود داشته باشین که بحثش جداست!

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

با پلاگین Azcron نرم افزار Vuze میتونین راحت این کارو انجام بدین.

اینم تصویرش:

10. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با پلاگین Azcron نرم افزار Vuze میتونین راحت این کارو انجام بدین.

اینم تصویرش:

این پلاگین رو utorrent نصب میشه؟؟؟
    ++++++++++++++++++++++++++++
    راستی دوستان من یه فیلم 2008 تو لیست یورترونتم داشتم حالا سیدر های این فایل کم شدن
    میتونم دوباره یه فایل تورنت دیگه بزارم واسه این
    اگه بازرم دانلود از ادامش میره یا بیاد از اول شروع کنم
    و اینکه این فیلم 1.34 گیگ بود نمیوتنم فایلهای با حجم بالاتر یا پایینتر واسه هیمن فیلم انتخاب کنم درسته؟

در کل میخوام بدونم چه جوری میشه فایله دیگه ای رو به خورد utorrent داد تا بشه ادامه دانلود رو انجام بده نه از اول شروع کنه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

این پلاگین رو utorrent نصب میشه؟؟؟
    ++++++++++++++++++++++++++++
    راستی دوستان من یه فیلم 2008 تو لیست یورترونتم داشتم حالا سیدر های این فایل کم شدن
    میتونم دوباره یه فایل تورنت دیگه بزارم واسه این
    اگه بازرم دانلود از ادامش میره یا بیاد از اول شروع کنم
    و اینکه این فیلم 1.34 گیگ بود نمیوتنم فایلهای با حجم بالاتر یا پایینتر واسه هیمن فیلم انتخاب کنم درسته؟

در کل میخوام بدونم چه جوری میشه فایله دیگه ای رو به خورد utorrent داد تا بشه ادامه دانلود رو انجام بده نه از اول شروع کنه

اگه یه فایل دیگه بزاری از اول شروع میشه.

هیچ جوری نمیشه یه فایل دیگه رو به خوردش بدی تا ادامه بده.حتی اگر یک بیتش متفاوت باشه یه فایل جدید محسوب میکنه و اول شروع به دانلود میکنه.چون تورنت براساس Hash کار میکنه که این یه شناسه چهل رقم/عددی برای هر فایل هست و برای هر تورنت متفاوته(حتی اگر یک بیت متفاوت داشته باشن)

13. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه نمیشه.فقط رو Vuze نصب میشه.

اگه یه فایل دیگه بزاری از اول شروع میشه.

هیچ جوری نمیشه یه فایل دیگه رو به خوردش بدی تا ادامه بده.حتی اگر یک بیتش متفاوت باشه یه فایل جدید محسوب میکنه و اول شروع به دانلود میکنه.چون تورنت براساس Hash کار میکنه که این یه شناسه چهل رقم/عددی برای هر فایل هست و برای هر تورنت متفاوته(حتی اگر یک بیت متفاوت داشته باشن)
    عجب چیزیه این تورنت هم
    مثلاً یکی 90% بره بعد دیگه seed وجود نداشته باشه باید چیکار کنه؟!
    خودش نمیتونه ادامه بده؟!
    مثلاً تو دانلود آفلاین میشه فایلهایی که ناقص دانلود میشه با نرم افزار مخصوص ترمیم کرد اینجا رو نمیدونم

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

عجب چیزیه این تورنت هم
    مثلاً یکی 90% بره بعد دیگه seed وجود نداشته باشه باید چیکار کنه؟!
    خودش نمیتونه ادامه بده؟!
    مثلاً تو دانلود آفلاین میشه فایلهایی که ناقص دانلود میشه با نرم افزار مخصوص ترمیم کرد اینجا رو نمیدونم
    اگه سید وجود نداشته باشه که هیچ.(البته ممکنه سید وجود نداشته باشه ولی بعضی از پییرهاقسمت های مورد نیاز شما رو داشته باشن و دانلودتون تکمیل بشه.)

تو آفلاین هم کسایی که فایل کامل رو دارن میتونن ترمیم کنن.(حالا یا ترمیم دستی یا آنلاین).سید هم در اینجا کسی هست که فایل کامل رو داره.

احتمالا Mainline DHT در نرم افزار Vuze بتونه براتون حداقل یه سید پیدا کنه.(برای من خیلی پیش اومده که سیدشون صفر بود ولی تونسته حداقل یه سید پیدا کنه.)

ممکنه بعد از یه مدتی که بزارین بمونه سید پیدا بشه.شما چند روز متوقفش نکنین شاید یه سید پیدا بشه.

من که فعلا از Vuze استفاده میکنم و خیلی راضیم(نسبت به utorrent)اما محیطش یه ذره شلوغ پلوغه و کار کردن باهاش یه خورده سخته.
    Last edited by AB; 27-09-2010 at 19:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •