اره منم همینو گفتم دیگه!!!رفیق میخوام زمانی که خود برنامه یوتورنت باز میشه شروع به دانلود نکنه! نه اینکه وقتی یه تورنت جدید آواردم تو لیست شروع به دانلود نکنه
با تنظیم کردن زمان بندی،در باقی طول ساعات روز،تحت هیچ شرایطی با باز کردن برنامه،دانلود اتوماتیک شروع نمیشه!!!
من هم مثل شما دی اس ال حجمی دارم! تفاوت منو شما اینه که محدودیت حجمی من ساعت 12 برداشته میشه!!اوکی تنظیم کردم ولی من ADSL حجمی دارم و این نرم افزار سرویس دهنده انگاری درست تنظیم نیست چون به جای 1 از 1:10 شروع میکنه
ولی اینکه شما تنظیم کردی واسه ساعت 1 شروع کنه به دانلود،بعد ساعت1.15 شروع میکنه رو نمیدونم چرا! این برنامه تاحالا کرش اینجوری نداشته واسه من!!! بهتره ببینی اخرین نسخه ای یا نه!
تنظیمات رو بگرد شاید مشکل از تنظیماتی که کردی باشه....راستی ببین حتمی از ساعت 1 شب تا پایا ن محدودیت حجمی(احتمالا 7!)همه ی مربع ها سبز باشن! اونم سبز پر رنگ چون سبز کم رنگ با سرعت کم دانلود کنه یا سفید یعنی دانلود نکنه یا رنگ هی دیگه که فقط سید میکنه و اینا!!!
بله! متاسافنه فقط امکان تنظیم نیم ساعت به نیم ساعت وجود داره......البته تا اونجایی که یادمه یه تنظیمی واسه ساعت و دقیقه بود نمیدونم مال چی بود چک میکنم بهتون میگمولی تو Scheduler تنظیم دقیق وجود نداره و همشون از یه ساعت مشخص شروع میشن