َشك نكن 2050 بهتره.
از خيلي جهات!
َشك نكن 2050 بهتره.
از خيلي جهات!
من وارد نیستم اما یه چیزی که من تو تحقیقاتم برای خرید پرینتر متوجه شدم اینه که مثل اینکه کانون کیفیتش بالاتره اما بعضی جاها هم گفتن خیلی تیره چاپ میکنه (البته روشنایی قابل تنظیمه).
من هم اولش خیلی هوس canon رو داشتم خیلی هم از canon pixma mp280 (مثل 250 ولی یکم جدیدتر) به خاطر ظاهر خیلی شیک و زیباش خوشم اومده بود شدید. حتی دو بار هم خواستم سفارش بدم اما برگشتم. یکم که بیشتر تحقیق کردم و با دوستان مشاوره کردم متوجه شدم خیلی چیزا هست که مهمتر از ظاهره مثل سرعت چاپ ، راحتی تعمیرات، فراوانی قطعات، قابل شارژ بودن کارتریج ها و خوش قلق بودن و کم اذیت بودن اچ پی در این مورد و اینکه می تونم خودمم شارژش کنم، اچ پی رو انتخاب کردم و الانم پشیمون نیستم. البته من در مورد کانون و بقیه زیاد نمی دونم شاید اوناهم همین قابلیت ها رو داشته باشن و خوب باشن اما خوب همونجور که میگن تجربه کرده را تجربه کردن خطاست من خیلی زیاد تحقیق کردم و از خیلی ها هم پرس و جو کردم که همگی بلا استثنا گفتن فقط اچ پی. پس منم ریسک نکردم و گفتم حتما یه چیزی هست که همه میگن اچ پی.
امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشید
![]()
Last edited by varians; 02-02-2011 at 21:58.
سلام
من دوروزه پرینتر clp 320 گرفتم.کیفیتش خیلی خوبه فقط سوالم اینه که با این کارتریجاش که رو خودش از اول نصب بوده چند تا پرینت میشه گرفت؟
باید حدود 200 هزار تومن پول کارتریج نو بدم یا همین کارتریج کار میکنه؟
مرسی
سلام
واسه دومین بار این پیامو میدم یکی لطف کنه جواب بده
با کارتریجهای اورجینال اپسون مدل p50 چند تا عکس تمام صفحه a4 میشه چاپ کرد؟
با تانک چی؟
كلا نميشه در مورد جوهر افشان ها خيلي نظر قطعي داد چون معلوم نيست چي چاپ ميشه توي عكس و ممكنه يك يا چند رنگ سريعتر تموم بشه ولي شما فرض كن حدود 50 برگه.
داخلش كارتريج 5 سي سي هم رنگ وجود نداره شما در نظر بگير توي مخزن تانك شما حداقل 100 سي سي رنگ وجود داره پس چيزي حدود 1000 برگه براتون ميزنه.
حالا بعدش ديگه 6 تا ظرف يك ليتري ميگيرد و حدود 8 بار ميتونيد تانك رو پر كنيد.6 تاش حدود 100 هزار تومان ميشه و كلا شايد بالاي 10 هزار تا چاپ كنه.
البته جنس رنگ،جنس كاغذ مصرفي،نوع چاپ، كيفيت چاپ، سالم بودن دستگاه هم در كمتر و يا بيشتر شدن اين اعداد موثر هست.
آقا محمد سلام و ممنون از پاسختون
اما من یه چیزی رو متوجه نشدم مگه مخزن 100cc رنگ برا هرکدام از رنگها نیست و در کل برای پرینتری مث t50 که شش رنگ مجزا میخواد در حدود نهایتا 40 تومن برا هر تانک ! یا شاید من از مخزن اطلاعات کافی ندارم یعنی فقط 8 بار تانک رو میشه پر کرد بعد دیگه کار پرینتر تموم!!!!!!ا احتمالا من اشتباه فهمیدم میشه بیشتر توضیح بدین
ممنون
تورو خدا جواب بدید
کسی نبود جواب ما رو بده ؟![]()
آپ کردی؟ یه عکس چاپ وآپ کن![]()
هزينه اوليه مخزن بين 40-150 هزار تومان حالا بستگي داره به كيفيتش كه 6 تا مخزن رنگ داره.
معمولا هر كدومشون حدود 100 سي سي يا بعضي ها 125 داخلش داره.
يعني براي اولين بار نياز به خريد رنگ جدا نداريد.
گفتم مثلا 6 تا يك ليتري بخري ليتري 1000 سي سي ميشه و اگه هر مخزن 125 جا بگيره با يك ليتر ميشه 8 بار مخزن رو پر كرد.
كي گفته بعد 8 بار بايد پرينتر رو دور انداخت؟
گفتم بعدش بايد رنگ گرفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)