تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 1320 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342382432832 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

محتوای مخفی: رونمایی از ۱۰۰ محصول باندپهن موبایل در نمایشگاه تله کام 
    دولت بهار: اپراتور همراه اول از رونمایی از ۱۰۰ محصول باندپهن در حوزه اپلیکیشن های کاربردی و پلتفورم های هوشمند مرتبط با موبایل در نمایشگاه تله کام خبر داد.
    به گزارش دولت بهار به نقل از مهر، شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد: اپراتور همراه اول با اختصاص فضایی بیش از ۲ هزار و پانصد مترمربع به غرفه های خود همراه با گروه شرکتهای مخابرات ایران در نمایشگاه «ایران تلکام ۲۰۱۵» حضور خواهد داشت.
    این اپراتور با شعار «یه همراه پر سرعت» با رویکرد ارائه خدمات نسل های ۳ و ۴ تلفن همراه، آخرین دستاوردها، محصولات و خدمات نوین خود را عرضه می کند.
    در شانزدهمین نمایشگاه ایران تلکام، همراه اول با خدمات و سرویس های جدیدی همچون «بسته خوش آمد اینترنت»، «طرح رویاهای دست یافتنی (ویژه استان ها)»، «بسته مکالمه خانواده» و «معرفی سیم کارت کودک (درسا)»، در خدمت بازدیدکنندگان خواهد بود.
    «اختصاص فضایی برای تجربه خدمات، سرویس ها و نرم افزارهای کاربردی نسل ۳ و ۴ تلفن همراه»، «معرفی بسته های جدید نوترینو و پاسخگویی به سؤوالات مشترکین»، «ارائه نقشه پوشش شبکه نوترینو در سراسر کشور»، «آموزش و فعال سازی اینترنت همراه»، «معرفی بسته جدید نیترو»، «باشگاه فیروزه ای»، «سرویس حساب کاربری و اپلیکیشن "همراه من"»، «سامانه شارژ# ۱* »، از دیگر خدمات همراه اول در نمایشگاه امسال است.
    شرکت ارتباطات سیار ایران در بخش خدمات ارزش افزوده، با تمرکز بر روی خدمات نوین، محتوای غنی و اپلیکیشن های کاربردی، با خدمات و پلتفورم های هوشمند، بیش از ۱۰۰ محصول باند پهن را که با همکاری بیش از ۴۰ شرکت متخصص این حوزه آماده ارائه است، رونمایی و معرفی خواهد کرد.
    اپراتور اول با ارائه خدمات خاص به سازمان و شرکت ها با خدماتی نظیر «سیم کارت سازمانی»، «بسته های سازمانی»، «راهکارهای ماشین به ماشین» و... در نمایشگاه امسال حضور دارد.
    برپایی فروشگاه برای دسترسی آسان و سریع مشترکین همراه اول به انواع محصولات و خدمات نظیر «ارائه و معرفی طرح تقسیط سیم کارت دائمی»، «طرح تقسیط گوشی های تلفن همراه و مودم های MBB به مشترکین دائمی»، «معرفی فروشگاه الکترونیکی همراه اول»، «معرفی سایت حراج» و «فروش تلفنی» از دیگر برنامه های اپراتور اول در نمایشگاه ایران تلکام است.
    معرفی دستاوردهای ارتباطات دیجیتال، و صفحات این اپراتور در شبکه های اجتماعی، معرفی سرویس های نوآورانه، مسؤولیت اجتماعی (CSR)، رعایت الزامات ایمنی در برابر تشعشع، بازی، سرگرمی و مسابقه از دیگر برنامه های همراه اول در نمایشگاه عنوان شده است.
    همچنین قرار است مرحله نهایی «استارت تاپ تلنت» همراه اول در روزهای نمایشگاه تلکام برگزار شود که طی آن به سه تیم اول جوائز نفیسی اهدا می شود.
    به گزارش مهر، شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنایع مخابرات و اطلاع رسانی، ۴ تا ۷ مهرماه با حضور ۲۱۲ شرکت داخلی و ۸۰ شرکت خارجی از ۱۸ کشور، در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.

2. این کاربر از eightskh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ramin vao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

[QUOTE=ramin vao;8710785]من الان بسته 22 گیگ شبانه تموم شده و فقط تا 10 روز دیگه اعتبار داره الان نیاز دارم دوباره همین بسته رو فعال کنم
    توی سایتش زده وقتی حجم تموم شد دوباره بسته جدید فعال میشه ولی مثل اینکه بعضیها میگن نمیشه
    کسی اطلاع داره من اگه بگیرم میتونم استفاده کنم یا باید 10 روز صبر کرد ؟؟

- - - Updated - - -
    3 روز پیش حجمم تموم شد و بسته رزرو هم فعال نشد که نشد!
    سریع زنگ زدم 9990 اول داشت طفره میرفت که گفتم دقیق تو سایتتون زدید حجم که تموم شد
    باید بسته رزرو فعال شه ولی نشد گفت خوب سیستم باگ داره!! من براتون تیکت درست میکتم
    تیکت درست شد قرار بود بین سه روز درست شه ولی هنوز هیچی دوباره زنگ زدم 9990 یکی
    دیگه گفت 3 روز کاری گفتم اخه مگه چیه که انقدر سخت باشه و طول بکشه بعد پیگیری کرد
    گفت از حالا تا 72 ساعت دیگه جواب میرسه گفتم مرسی یه نمره 3 بهش دادم قطع کردم
    سریع رفتم تو سایت 195 و یه شکایت نوشتم و همینطور گفتم خیلیها این مشکل رو دارن و ..
    در کل بیشتر بنظر یه ترفند میاد تا یه باگ ساده چون کاربر فکر میکنه خوب بسته رزور شده فعال میشه
    بعد یهو میبینه نشده که هیچ کل اعتبارش هم در اثر استفاده ازاد از اینترنت رفته (فکر کنم برا خیلیها اینطور شده)
    و همینطور مثل sms اخری که میاد میگه شبانه از 11 تا 7 که اصلا اینطور نیست و از 2 تا 7 هست قبل از اون حجم ازاد میره.
    دوستان شما هم شکایت کنید اینا چند بار شکایت شه حساب کار دستشون میاد
    امیدوارم یه روزی این شرکتا بجای فکر به سود خودشون بفکر خدمت به مردم باشن اصلا برا همین کار اومدن کارو راحت کنن برا
    مردم. همه چی درست میشه من که خوشبینم.

4. این کاربر از ramin vao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

[QUOTE=ramin vao;8712586]
    من الان بسته 22 گیگ شبانه تموم شده و فقط تا 10 روز دیگه اعتبار داره الان نیاز دارم دوباره همین بسته رو فعال کنم
    توی سایتش زده وقتی حجم تموم شد دوباره بسته جدید فعال میشه ولی مثل اینکه بعضیها میگن نمیشه
    کسی اطلاع داره من اگه بگیرم میتونم استفاده کنم یا باید 10 روز صبر کرد ؟؟

- - - Updated - - -
    3 روز پیش حجمم تموم شد و بسته رزرو هم فعال نشد که نشد!
    سریع زنگ زدم 9990 اول داشت طفره میرفت که گفتم دقیق تو سایتتون زدید حجم که تموم شد
    باید بسته رزرو فعال شه ولی نشد گفت خوب سیستم باگ داره!! من براتون تیکت درست میکتم
    تیکت درست شد قرار بود بین سه روز درست شه ولی هنوز هیچی دوباره زنگ زدم 9990 یکی
    دیگه گفت 3 روز کاری گفتم اخه مگه چیه که انقدر سخت باشه و طول بکشه بعد پیگیری کرد
    گفت از حالا تا 72 ساعت دیگه جواب میرسه گفتم مرسی یه نمره 3 بهش دادم قطع کردم
    سریع رفتم تو سایت 195 و یه شکایت نوشتم و همینطور گفتم خیلیها این مشکل رو دارن و ..
    در کل بیشتر بنظر یه ترفند میاد تا یه باگ ساده چون کاربر فکر میکنه خوب بسته رزور شده فعال میشه
    بعد یهو میبینه نشده که هیچ کل اعتبارش هم در اثر استفاده ازاد از اینترنت رفته (فکر کنم برا خیلیها اینطور شده)
    و همینطور مثل sms اخری که میاد میگه شبانه از 11 تا 7 که اصلا اینطور نیست و از 2 تا 7 هست قبل از اون حجم ازاد میره.
    دوستان شما هم شکایت کنید اینا چند بار شکایت شه حساب کار دستشون میاد
    امیدوارم یه روزی این شرکتا بجای فکر به سود خودشون بفکر خدمت به مردم باشن اصلا برا همین کار اومدن کارو راحت کنن برا
    مردم. همه چی درست میشه من که خوشبینم.
    شما پیگیری کنید ایشالا حل میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

کسی اطلاع داره آیا همراه اول تو نمایشگاه امسال تلکام یوسیم میده یا نه ؟

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

سلام

کسی اطلاع داره آیا همراه اول تو نمایشگاه امسال تلکام یوسیم میده یا نه ؟
    تو تبلیغات و اطلاع رسانی که در سایت همراه اول انجام شده است، متاسفانه اسمی از تعویض سیم کارت LTE Usim برده نشده است. ولی امیدوارم به عنوان سورپرایز این کار رو انجام بده.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

8. این کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

من بسته 100 مگی آلفا+ فعال کردم برای تست... ولی سرعتم از 30-40 کیلو بیشتر نمیشه؟!؟ باید مدرکی چیزی ثبت کرد آیا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من بسته 100 مگی آلفا+ فعال کردم برای تست... ولی سرعتم از 30-40 کیلو بیشتر نمیشه؟!؟ باید مدرکی چیزی ثبت کرد آیا؟
    نه مدرکی نمیخواد. رو Edge نیست که ستینگ شبکه؟
    قدرت سیگنالت چنده؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

نه رو H هست

بین 2-3 تا انتن متغیره

dbm -97 asu 8
    Last edited by Viren; 24-09-2015 at 01:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه رو H هست

بین 2-3 تا انتن متغیره

dbm -97 asu 8
    قدرت سیگنالت خیلی پایینه. مال همینه.
    به 100- که برسه سیگنال قطع میشه.
    باید زیر 90تا بیاریش. هرچی کمتر بهتر.
    بچرخ تو خونه ببین کجا سیگنالت بهتر میشه.

13. 2 کاربر از Behzad83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

داداش خیلی ممنون

یه گوشه اتاق اومد رو -89 سرعتم رسید 500

15. این کاربر از Viren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •