نه بابا یعنی اینهمه شهر دیگه مردم استفاده ندارن؟؟؟
برعکس اینورا بیشتر استفاده دارن از اینترنت چون امکانات کمه،این چند شهری که الان فعال کردن همه امکانات دارن ولی شهرهای دیگه ای دی اس ال هم ندارن پس ربطی به مردم نداره
نه بابا یعنی اینهمه شهر دیگه مردم استفاده ندارن؟؟؟
برعکس اینورا بیشتر استفاده دارن از اینترنت چون امکانات کمه،این چند شهری که الان فعال کردن همه امکانات دارن ولی شهرهای دیگه ای دی اس ال هم ندارن پس ربطی به مردم نداره
دوستان امروز منطقه 22 تهران به غیر از یک سایت ایرانسل بقیه آنتن نمیدن..نه 2G نه 3G تقریبا 1 ساعته که هیچ کسی آنتن نداره اینجا...جاهای دیگه هم اینجوریه ؟
از صبح هم هر 20 ثانیه تماس ها قطع میشدن.
داداش دمت گرم دیگه ...الان اخر تابستون جدای جمعیت خود شهر ها جمعیت زیادی از شهر های دیگه توی شمالن ...
حالا نباید حتی یه شهر مازندران ...حداقل توریستی ترینش که رامسر باشه یا مرکزش که ساری باشه نباید پوشش داشته باشه ؟
داداش دله منم خونه ...گلستانم هنوز نیومده ...مگه میشه تو یه استان حداقل مرکز استان فعال نشه؟
دیگه گلستان که باید گرگان و گنبد گاووس هردوش فعال بشه ...
مازندرانم که شهرهای بزرگش همینطور ...
خیلی عجیبه :|
کرمان هم هنوز خبری نیست
حالا جدی کسی تا حالا به شبکه 4G یا LTE وصل شده ؟؟؟؟ فکر نکنم اصن راه اندازی کرده باشن (بخاطر هزینه ) !!!! من که هیچ تست یا اسکرین شاتی ندیدم !!!در حد حرف بود فقط
![]()
ولی انصافا از وقتی 3G تو شهرای بزرگ راه اندازی شده، سرعت edge به مراتب تو سایر نقاط بهتر شده، محل ما قبلا از ساعت ده صبح تا یک شب دیگه به سختی وصل میشد یا سرعت بالای ۵ کیلوبایت نمیرفت، ولی الان تو طول روز اکثرا سرعت بالای ۱۰ و تا ۲۵ هم میره، هر چند از نزدیک ظهر تا ساعت دو و سه یکم سرعت پایینه ولی به بعد کم کم خوب میشه، دیگه از ساعت یک شب به بعد هم سرعت عالیه و همش بالای بیسته! فکر کنم این حرف مدیر عامل ایرانسل که گفته بود با توسعه ی 3G سرعت 2G هم بهتر میشه کم کم داره اتفاق میوفته، ولی بازم باید دید چی میشه
سلام ، عرض کردم خدمتتون...
من روز یکشنبه ظهر داخل پاساژ مجد تست کردم و نسل سوم هم جزو شبکه ها بود و کانکت هم شدم و دیتا هم داشت با سرعت عالی ولی امکان تماس نداشتم.
امروز با یکی از کارشناسای ایرانسل حرف زدم،گفت تا اخر مهر همه مراکز استان ها تحت پوشش قرار میگیرن
شهرستان ها هم تا اخر سال
البته گفت جنوب ایران دیرتر از بقیه پوشش قرار میگیره![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)