تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 427 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

12

به نظر من r4ek001 افتضاحه و r4db005 خوبه اما يكم صد اس كمه كه با troshiba 1.6 كاملا حله و دوتاي ديگه رو هم امتحان نكردم.
    منم R4DB005 رو رو گوشیم نصب کردم بنظر بهتر از R4EA031 می مونه، راستی آقا امیر شما هم
    فونتت بعد از فلش بولد شد ؟
    ببین مثلا مال من اینطور شده :
    قبلاً
    Model : W810i
    Battery : 87%

حالا:
    Model : W810i
    Battery : 87%

راستی این Troshiba 1.6 مشکل کم بودن صدای مکالمه رو هم حل می کنه ؟ اگه بله، لطفا به زبان
    ساده راه استفادش و نرم افزار ها و درایور های مورد نیاز رو برام بنویسید، ممنون میشم

پروفشنال khore mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

ورزن فریمور من اینه: R4ea031

به نظر شما باید تغییرش بدم؟

ورزن جدید تری اومده؟

پروفشنال carnation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

سلام دوستان

میشه نحوه ی کار و اتصال کابل2 که به tv وصل میشه گوشی و اتصال رو توضیح بدین!؟ ممنون

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

سلام

راهی برای هک نرمافزار گوشی پیدا کردین؟ که Resolution فیلمبرداری رو از 176 در 144 بیشتر کنه.

نمی دونم چرا این ابعاد فیلم رو برای نرمافزار گوشی در نظر گرفتن؟ این فیلمبرداری بیشتر به 1.3 میخوره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ورزن فریمور من اینه: R4ea031

به نظر شما باید تغییرش بدم؟

ورزن جدید تری اومده؟
    ورزن جدید تر امده اما این ورزن هم ورزن مناسب و جدیدیه...تا مسئله خاصی پیش نیومده الکی فریم ور عوض نکنید
    سلام دوستان

میشه نحوه ی کار و اتصال کابل2 که به tv وصل میشه گوشی و اتصال رو توضیح بدین!؟ ممنون
    منظورت کابل صداست؟والله توضیح نداره به ضبط وصل میکنی و....

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

روش ++XS و bruteforcing برای w810 منسوخ شد

حالا رجیستر چنج شده ها هم میتوانند با فار منیجر کار کنند

یه نگاهی اینجا بندازید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام..من دیروز گوشیمو خواستم با XS++ فلش کنم(بدون زدن customize) که گوشیم بعد از فلش رو plz wait گیر کرد....بعد رفتم یه جا واسم با باکس گوشی چنجیمو فلش کردو سریالشم اصل شد و تو شبکه بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه...اگه الان دوباره با XS++ فلشش کنم رو plz wait گیر میکنه؟؟؟؟؟؟؟
    یه سوال دیگم اینکه حتما باید واسه فلش تیک customize رو بزنم ؟ و اگه نزنم چه مشکلی پیش میاد؟.. اخه فلشش تو 5 دقیقه تموم میشه ولی customize حداقل 2-3 ساعت طول میکشه....ممنون

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام..من دیروز گوشیمو خواستم با XS++ فلش کنم(بدون زدن customize) که گوشیم بعد از فلش رو plz wait گیر کرد....بعد رفتم یه جا واسم با باکس گوشی چنجیمو فلش کردو سریالشم اصل شد و تو شبکه بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه...اگه الان دوباره با XS++ فلشش کنم رو plz wait گیر میکنه؟؟؟؟؟؟؟
    یه سوال دیگم اینکه حتما باید واسه فلش تیک customize رو بزنم ؟ و اگه نزنم چه مشکلی پیش میاد؟.. اخه فلشش تو 5 دقیقه تموم میشه ولی customize حداقل 2-3 ساعت طول میکشه....ممنون

نه ....نه......دیگه گیر نمیکنه......تیک customize رو موقع فلش نزن...نزن....

گوشیو وصل میکنید به ++XS ...فلش main و fs رو تیک میزنید و آدرسشو میدید(از حالت زیپ خارجشون کنید)......با ++xs هم main هم fs رو روش فلش کنید....customize نکنید.......پس customize رو تیک نزنید!!... بعد که فلش کردید گوشیو روشن نکنید! اون فایل w810_p3k_dcu.49R.ssw رو روش (با ++xs روی main )فلش کنید بعد وصل کنید به فار و پک customize رو کپی کنید تو tpa\preset\custom چند تا فایله...اخر سر هم louder رو خاموش کنید (تو فار ) بیاید بیرون بعد فایل restore رو تو قسمت main رو گوشی فلش کنید تا گوشی روشن بشه....گوشی روشن که شد یه پیغام please wait میده یه خط رو پر میکنه صبر کنید تا کارشو انجام بده..............والسلام.

برای دانلود فایل ssw و فایل restore برو به تاپیک صدای w810 ....گذاشتم اونجا....

اینم پک کاستومایز : دانلود:

کد:

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

گوشیو وصل میکنید به ++XS ...فلش main و fs رو تیک میزنید و آدرسشو میدید(از حالت زیپ خارجشون کنید)......با ++xs هم main هم fs رو روش فلش کنید....customize نکنید.......پس customize رو تیک نزنید!!... بعد که فلش کردید گوشیو روشن نکنید! اون فایل w810_p3k_dcu.49R.ssw رو روش (با ++xs روی main )فلش کنید بعد وصل کنید به فار و پک customize رو کپی کنید تو tpa\preset\custom چند تا فایله...اخر سر هم louder رو خاموش کنید (تو فار ) بیاید بیرون بعد فایل restore رو تو قسمت main رو گوشی فلش کنید تا گوشی روشن بشه....گوشی روشن که شد یه پیغام please wait میده یه خط رو پر میکنه صبر کنید تا کارشو انجام بده..............والسلام.

کد:
    گوشی من W810i هست چطوری فلشش کنم چه فریموری بریزم توش .

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    دمت گرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •