اقا نسخه ی سالم بازی رو از کجا میتونم تهیه کنم واسه پی سی؟
اقا نسخه ی سالم بازی رو از کجا میتونم تهیه کنم واسه پی سی؟
الان یه چیزی میگم شاید باورتون نشه و فکر کنید که از خودم در میارم ولی به هر چی بگید قسم می خورم که عین واقعیته .خودم هنوز تو شوکم یعنی تا این حد
معمولا وقتی تو فیفا گلی زده میشه بعد اون شادی و صحنه آهسته هست و شما می تونید ردش کنید
تو جام باشگاهای اروپا دورتموند و بارسا رو ورداشتم (ورد کلاس) بارسا صعود کرده بود و آخرین بازی دورتموند مونده بود و دورتموند برای صعود فقط احتیاج به یه مساوی داشتتا دقیقه ی 85 از مارسی یک بر صفر عقب بودم
خلاصه با دو تا تعویض موفق شدم دقیقه ی 90 بازی گل مساوی رو بزنم
در عین ناباوری و اصلا بدون اینکه دستم به دکمه ای بخوره تا شادی و صحنه ی آهسته رو رد کنه (در حالت عادی چند بار این کلیک رو فشار بدی تا این صحنه ها رد شه) نه شادی بعد گل رو نشون داد و نه صحنه آهسته
یکدفعه وسط زمین و بازی شروع شد و تمام بازیکنان مارسی شدن مسی و کریس رونالدو و با یک شوت (حداقل 30 متری) دروازه رو باز کردن
(دقیقه ی 94) و هر چی هم زیر توپ میزدم اصلا توپ دور نمیشد و میخورد به این و اون و دوباره جلوی بازیکنای اونا بود
تو فیفاهای قبلی اینجوری بود ولی نا تا این حدبابا فیفا ر ی د ی و آب قطعه
![]()
ما بعد ریختن پچ ۱٫۲٫۰ این فایل ها رو خواهیم داشته آیا درسته؟
loc
loc-licensed
loc-original
الان باید
و
الف) تغییر نام پوشه loc به loc-original
ب) تغییر نام loc-licensed به loc
رو انجام بدیم یا
الف)حذف پوشه loc
ب) تغییر نام loc-licensed به loc
رو انجام بدیم ؟
یعنی خدایی یک توضیح درست حسابی نیستش هر کسی یک چیز می گه فیلم درست و حسابی هم که موجود نیس
اگه منظورت فقط پچهای مودینگ وی هستش (نه اپدیتهای فیفا) به این روش کار کن :
1. محتویات پچ رو بریز تو پوشه فیفا و کلا همه رو copy and raplace کن .
2. ModdingWayInstaller رو با Run as admin اجرا کن و گزینه نصب رو بزن تا زمانی که نصب بشه
3. میری به پوشه data و اونجا اسم پوشه loc رو میکنی loc-original
4. همونجا اسم پوشه loc-licensed رو هم میکنی loc
5. حالا FIFA 14 MWM Selector رو هم توسط run as admin اجرا کن و تنظیمات مورد نظرت رو انجام بده . فقط دیتابیس مورد نظرت رو انتخاب کن و apply بزن و دکمه yes رو بزن . همچنین EA update manager رو هم disable کن و apply بزن . بقیه گزینه ها رو هم هر جور خواستی انتخاب کن و apply بزن .
6. واسه پچ 1.2 یا هر اپدیتی بعد از اون مرحله 1 تا 5 رو اجرا کن (غیر از مرحله 3 که به جاش باید پوشه loc رو حذف کنی)
این صفحه رو خوب بخون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.یکی لطفا دو تا پوشه loc رو برام آپلود کنه.واسه من حذف شده...پیلیز![]()
این توضیح 1.2.0 هست اینو بریزیم حله دیگه پچ مودینگ وی رو میگم
- Remove your Game/data/loc folder
- Rename Game/data/loc-licensed to Game/data/loc folder
واسه این ورژن چقد پچ دادن بیروناین جور که بوش میاد ! تا سال بعد پچ برای تیم های افغانستان ، ماداگاسکار و جزایر فارو هم تولید میشه
توی پچ جدید تیم کنیا رو هم داره ! روایت داریم تو کنیا فوتبال تازه کشف شده . ea گفته میخوایم پچ بزنیم ، سریع یه تیم تشکیل بدید !!!
اين فيفا 14 اول باگ بود بعد دست و پا دراوورد!
ما كه بيخيالش شديم!![]()
برای من ایاران و ژاپن و تیم های جدید اومدن اما هنوز تو تورنمنت جام جهانی ینست
آقا یک سوال من هر بازیی که می خوام برم هواش برفی تغییر هم میدم اعمال نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)