سلام دوستان من یه چند وقتیه این لپ تاپ رو دارم!
همونطور که همه خوندیم موقع محاسبات سنگین داغ میکنه
منم با این لپ تاپ بازی زیاد انجام میدم و بازی های سنگین
میخواستم بدونم واقعا نیازی به کول پد هستش واسه این لپ تاپ یا خیر!؟
سلام دوستان من یه چند وقتیه این لپ تاپ رو دارم!
همونطور که همه خوندیم موقع محاسبات سنگین داغ میکنه
منم با این لپ تاپ بازی زیاد انجام میدم و بازی های سنگین
میخواستم بدونم واقعا نیازی به کول پد هستش واسه این لپ تاپ یا خیر!؟
چند صفحه قبل من لینک گذاشتم سرعتش یه مقدار پایینه بعد دوستان توی سایت دیگه گذاشتن سرعتش بهتره شما چن صفحه بری عقب پیدا میکنی
ولش کن خودم برات گذاشتم
http://www.rodfile.com/s7lpp41yib5e
دانلود کن بعدش درایور قبلی رو از تو دیوایس منیجر unistall کن بعدش اینو نصب کن. ترجیحا بعد از اینکه اونو unistall کردی ریستارت کن بعد اونو نصب کن دوبازه بعد از نصب ازتون میخواد که ریستارت کنه و شما این اجازه رو بدید
باور کنید من باهاش کار سنگین کردم اونقدر داغ نمیکنه که باعث نگرانی بشه نهایت دما 75 یا 80 ولی اگر میخواهید عمر بیشتری داشته باشه دستگاه و خنک تر باشه حتما بخرید و استفاده کنید من خودم میگم دو فنه بگیر یکی بچه ها تک فن داشت تو بازی دماش میرفت رو 95!! تو کلوپ عکس گذاشت. دوفنه بگیر
Last edited by aminhitman; 01-09-2013 at 00:03.
دوستان عزیز درایور تاچ پد به صورت 2 کلیک هم زمان واسه کلیک راست تو Windows 8.1 کار نمی کنه ( Synaptics ) تنظیماتشم دستکاری کردم همه چی کار می کنه جز راست کلیک با 2 انگشت!
کلا گفتم که عجله نکنین واسه حرکت از 8 به 8.1
داداش این نسخه BETA یا WHQL ?
Beta.آزمایشی
در ضمن امین جان من اون لینک درایور رو مستقیم کردم نه آپلود...
واسش پول رفته داداش،ولش کنن؟؟؟
اصلا میرم الان حذفش میکنم که دیگه کسی نتونه دان کنه....![]()
Last edited by PouriaTech; 01-09-2013 at 07:38.
بچه ها ما بالاخره نفهمیدیم پشت لپ تاپمونو با چی پاک کنیم که این جای انگشتامون از روش کامل پاک شه....
شکلاتی دارم....یه راهنمایی درست حسابی بکنید...ضد حال شده...![]()
منم هنوز نخریدم ولی فهمیدم که حتما لازمه....
اگرم خواستید بخرید 2فنه خوب نیست،یه فن بزرگ مثلا 20 سانتی با دور 600 الی 1000 در دقیقه خیلی مناسبه...
این کول پدم خوبه به گفته ی شروین عزیز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم قبلا توضیح دادم دوستان زیاد نگران Beta و WHQL نباشند . حتی نیاز نیست هر موقع آپدیتش اومد آپدیت کنن . اگر خوب کار کرد دیگه لازم نیست عوض کنن .
درایور جدید که میاد به 2 دلیل است : 1 - اضافه کردن پشتیبانی از کارت گرافیک های جدید که دارن میان و یا اضافه شدن تنظیمات واسه بازی های جدید .
2 - وقتی تست می کنن می بینن مثلا واسه کارت گرافیک های قوی مثل GTX 690 درایور جدید مثلا 5 % تو فلان بازی بهتر کار می کنه . اگر Changelog رو هم بخونین می بینین رو کارت گرافیک های قوی مثل GTX 690 تاثیر داره رو کارت گرافیکی مثل 740M که1/20 کارت گرافیک GTX 690M قدرت نداره هیچ تاثیری نداره
اگر درایور ها یه تغییر بزرگ کرد مثل 3xx به 4xx و یا مثلا ویندوز جدید اومد خواستین آپگرید کنین بهتره درایور جدید دانلود کنین در غیر این صورت خودتونو اذیت نکنین هر هفته درایور جدید دانلود کنین
وقتی درست کار می کنه آخه چرا عوض کنیم ؟
Last edited by Public Enemy; 01-09-2013 at 08:30.
داداش قبل پاک کردنش بده ما دانلود کنیم!!!(دفعه قبل ترافیک کم داشتم نتونستم دانلود کنم)
من میخوام یه لپ تاپ بی دردسر داشته باشم ...
امروز عصر میخوام بخرم...
لطفا راهنمایی کنید ...
z500 خوبه یا نه ؟
میتونه چند سال برام کار کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)