یعنی اینجا کسی provision t7 plus ندارد که بتواند کمک کند که چطوری برنامه ریزی برای ضبط یا همان Schedule Recording این دستگاه کار می کند
یعنی اینجا کسی provision t7 plus ندارد که بتواند کمک کند که چطوری برنامه ریزی برای ضبط یا همان Schedule Recording این دستگاه کار می کند
Last edited by kakawaki58; 29-03-2011 at 10:42.
دوستان اعلام کنندآیا هم اکنون سیگنال8شبکه دیجیتال درشهرمشهدصاف دریافت میکنند
لطفامنطقه خودتون درمشهدذکرکنید
Last edited by fate27; 30-03-2011 at 09:33.
با سلام بنده در مطهري هستم
روز اول 8 كانال صاف بود ولي الان مدام مينوسيه anten short و راه ميره رو اعصابمون
كلا كندمش گذاشتمش كنار
مدل مارشال me 888
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
با سلام بنده در مطهري هستم
روز اول 8 كانال صاف بود ولي الان مدام مينوسيه anten short و راه ميره رو اعصابمون
كلا كندمش گذاشتمش كنار
مدل مارشال me 888
طبق گزارشات موثق درمنطقه وکیل آباد مشهدسیگنال8شبکه داخلی دریافت میشه ولی سیگنال6شبکه ماهواره ای نویز دارد وقطع است ولی درمناطق6و7و8 مشهداطراف حرم تمام سیگنالها قطع و بااختلال مواجه شده
با سلام خدمت همگی یک درخواست و دو سوال داشتم
1- لطفا طریقه Update دستگاه provision t7 plus را توضیح دهید اگر برایتان ممکن است لطفا با تصویر
2- چطور از time shift این دستگاه استفاده کنم
3- آیا می شود فایل update provision t7 را روی provision t7 plus ریخت
گویاسیگنال شبکه های دیجیتال در مشهد قطع شده آیا صحت داره
Last edited by fate27; 31-03-2011 at 21:10. دليل: اصلاح نوشته
1.توي سايت provision.irراهنماش هست!
2.مگه داره؟!
3.نه![]()
ببخشید اشتباه کردم ظاهرا این مدل time shift ندارد که امید وارم با update اضافه بشود در ضمن تو مشخصاتش نوشته امكان برنامه ريزي ضبط كانالهاي تلويزيوني از قبل ولی هرچی که می گردمSchedule Recording همچین چیزی در منو دستگاه پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید جطوری فعالش کنم
گویاسیگنال شبکه های دیجیتال در مشهد قطع شده آیا صحت داره
سلام
بچه ها من سه روز پیش یدونه کارت tv usb با مارک pin avid خریدم،درایورشو با برنامه TotalMedia 3.5 از تو سی دیش نصب کردم،ولی اصلا آنتن نمیده،هیچ کانالی هم پیدا نکرد.رفتم عوضش کردم بازم همین جوری شد.به آنتن هوایی هم زدم اتفاقی نیفتاد.تو مراحل نصبشم که تو دفترچش هست یه چیزی به اسم ir recive بود که نصبش نکرد،یعنی اصلا تو سی دیش نبود که نصب کنه.به نظر شما مشکل از دستگاه یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)