Picture ModeDynamic/Normal/THX/Cinema/Game/Photo/Pro1/Pro2/ISFccc
دوستان من
VT30 من مد های گیم و فوتو رو نداره کسی میدونه چرا؟ سرش R است.
Picture ModeDynamic/Normal/THX/Cinema/Game/Photo/Pro1/Pro2/ISFccc
دوستان من
VT30 من مد های گیم و فوتو رو نداره کسی میدونه چرا؟ سرش R است.
مد game و photo برای ورودی های tv در نظر گرفته شده.HDMI,AV,...
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
من تست کرد و سه بعدی پخش کرد.عکس یه بسته چیپس هستش.
سلام به همگی
من چندتا سوال دارم دوستان که بی پاسخ مونده! ممنون می شم کمک کنید.
1- این چیزی که فروسنده به من می گفت چرت بوده یا نه؟! (پلاسمارو باید شارژ کرد هر چند سال)
2- من توی نور روز رفتم نمایشگاه سونی TV ها مثه شب به نظر نمی رسیدند! این مطلب راجع به پلاسما چطوره؟!
3- این درسته که سینماهای خانگی vcd نمی تونن پخش کنن؟! اگه درسته این مطلب راجع به خود پخش کننده های بلوری هم صدق می کنه؟!
4- این گرمای پلاسما به مرور یا توی طولانی مدت روشن بودن تلویزیون اثر مخرب نداره؟! چون اگر مقایسه کنید گرما خیلی محسوس تره نسبت به ال سی دی و ال ای دی.
5- می شه در رابطه تصمیم گیری بین hx925 و VT30 کمک کنید؟!
من هر دو تی وی رو دیدم و فقط سری hx925 قابل رقابت با VT هست. اینم باید بگم که اگه بخواین قیمت های جهانی رو با قیمت های داخل مقایسه کنید، خرید VT30 به صرفه تر به نظر می رسه چون این سونیا خیلی دارن اینجا الکی گرون می دن.
سلام.من تا جایی که بتونم جواب میدم.
1-دقیق نمی دونم.ولی این قضیه اگر درست هم باشه باید بعد از تمام شدن عمر پنل صورت بگیره که بیشتر از هر چند سال یکباره.
2-پلاسما توی محیط های تاریک تر تصاویر درخشان تر و با عمق مشکی بهتر نشون میده.
3-بسته به مشخصات پلیرش داره.در مورد همه سینماها صدق نمی کنه.
4-نداره.پلاسماها برای کنترل مقدار گرمای تولیدی دارای فن هستند.
5-بزرگترین معیاری که شما باید ترغیب بشید برای خرید vt30 قیمت بسیار بسیار بهتر اون هستش.2900 برای 50 اینچ vt30 و 4300 برای 46 اینچ hx925 .یجورایی قیمت به دو برابر نزدیکه.شما باید مبلغ خیلی خیلی بیشتری بپردازی ولی آخرش چی نصیبت میشه؟تلویزیونی با کارایی یکسان و حتی تو مواردی ضعیف تر.
ممنونم رایان جان
راجع به پلیر هم می تونی کمکم کنی؟ من یه جورایی ست شدن کار برام مهمه، واقعیت مدل های خوب سینمای خانگی پاناسونیک تو ایران نیست. می مونه bt205 و pt985 که اولی مدل 2009 و دومی مدل 2010 هستش. مورد اول قابلیت بلوری رو هم داره. به نظرم فعلا که بلوری اونقد باب نشده و از طرفیم فکر کنم bt205 نمی تونه vcd پخش کنه نظرم روی pt985 هستش. نهایتش آدم سال دیگه یه بلوری پلیر مجزا می گیره.
راجع به این دو مدل اطلاع داری؟!
پایونیر هم بد نیست منتها قابلیت وایرلس کردن بلندگوها رو نداره، یه مدل هم سونی می شه.
می بخشید که وسط VT30 بحث سینمای خانگی رو وسط کشیدم.
دیوانه کننده بود
Clash Of The Titans
زیاد جالب نیست ولی بعضی صحنه هاش خوبه
Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides
فوق العاده
Tron: Legacy
فوق العاده
من با vt20 دیدم بلو ری پلیر هم ps3 بود کیفیت اینقدر بالا بود که من قید سر دردو که هیچی گفتم اگه کورم بشم میشینم نگا میکنم (شوخی)
ولی بین هر یه ساعت یه ربع نیم ساعتی آنتراک بدی یه تخمه یا چایی بزنی به بدن بد نیست! ولی هر کدوم اینارو من 2-3 بار دیدم هنوزم بعضی صحنه های selection داره طالبم بازم ببینم.
Last edited by die my darling; 14-12-2011 at 01:25.
1. چرت محض بوده یعنی چی باید شارژش کرد حتما مثل تیوپ دوچرخه بقلش یه والف داره که باید با تلمبه توش گاز بزنن!!!
فکر کنم دفعه بد که بری بگه زمستونا باید بندازیش سر پائینی تا روشن بشه!
2.پلاسما هر چی نور محیط کمتر باشه تصویرش بهتر میشه بر عکس بیشتر ال ای دیا که هر چی نور کمتر میشه بد تر میشن...
البته ال ای دیم تا یه حدی نور زیادو تحمل میکنه از یه حدی بیشتر اونم وامیده تصویرش washed out میشه.
3.نمیدونم سینمای من که پخش میکنه باهاش کلی vcd قهوه تلخ دیدم.
4.نه نداره چون کسی که ساختتش در نظر گرفته براش heat sink و فن ساخته.
5.نظر خودته ولی بیشتریا vt30 رو بهتر میدونن مگر اینکه خونتون خیلی پر نور باشه ولی بازم قیمتش توجیه نداره.
امان از دست این فروشنده ها!! خیلی بامزن!! خدا ازمون نگیرتشون!!
من امروز صبح و دیشب رفتم یسری به نمایندگی ها بزنم یعنی آدم شاخ در میاره از حرفای این جماعت!!
نماینده سونی: پلاسما قدیمیترین نسل تلویزیونه و از رده خارجه!! به دلیل گازی بودنش تصویری که امروز ازش میبینی با تصویری که دو روز بعد (لاکردار حداقل نمیگه 2 ماه بعد) ازش میبینی فرق داره و بعد چند ماه کلا کیفیتش داغون میشه!!!
نماینده سامسونگ: اگه هر کدوم پنل تلویزونای سونی رو باز کنی روش نوشته made by samsung!!!واسه همینه که سونی سایز 42 نداره!! چون سامسونگ این سایزو نمیزنه!!
نماینده ال جی: چند تا tv گذاشته دورش قاب زده که برنداش معلوم نباشه و تا تونسته رنگ و کیفیتشو عمدی گند زده توش یه ال جی هم گذاشته کنارش که مردم مقایسه کنند!!یعنی جان پدرم اوناهم ال جی بود!!!
یعنی به جون هم که رحم نمیکنن هیچی پیرنای همن در میارن میبرن!!![]()
ممنونم، سینمای شما چه مدلی هستش؟! تی وی تونم VT30 هستش؟!
می گفت برو از این تعمیرکارای ما بپرس که پلاسما شارژ می کنن، گفتم اگه اینجوریم باشه مربوط به پلاسماهای پنج شیش سال پیشه سونیه!
اینا اصن تو باغ نیستن طرف می گفت مگه می شه سونی اول نباشه، گفتم کجای کاری شارپ الیت اوله، پانا و سامسونگ بعدم HX925
بازم قبول نمی کرد.
تازه اینا نمی گن تی وی ها مونتاژ ایرانه! می گم کدوما ایران مونتاژ می شه، می گه نمی دونم اصن مهم نیست چون سونی همه جا مونتاژ می کنه!
---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------
دوستان عزیز برای سینمای خانگی که بشه ست کرد با VT30 چی پیشنهاد می دید؟!
سینمای من سونی هستش مدلشو نمیدونم نگا میکنم بهت میگم ولی قدیمیه .
تی وی که باهاش نگا کردم vt20 من خودم v20 دارم مدل غیر سه بعدیه vt20 اون موقه که میخواستم بخرم همین اشتباهو کردم که گفتم سه بعدی به درد نمیخوره صبر نکردم پولم بیشتر بشه واسه پسر عمم vt20 خریدیم البته شرایط فروشش خیلی خوب بود واسه فروشگاه تعاونی ادارشون بود اگه فامیلاتون کسی کارمنده یه آمار بگیر بعضی از این فروشگاهای اداره با شرایط خیلی خوب قسطای کم بهره میدن به کارمندا.
برای سینمای خانگی اگه پول میخوای خرج کنی یه zt1 پاناسونیک بگیر با چهارتا اسپیکر دورو بر 1.5 با پلیر برات در میاد همه اسپیکراش بی سیمه کیفیت صداشاگرم که بیشتر پول در بساط داری zt2 بخر که اونم
من صداشو تو فروشگاه پاناسونیک شنیدم خارق العادس صداش شفافه قیافشم خیلی شاخه البته میتونی دو اسپیکره هم set کنی که کمتر در میاد.
![]()
Last edited by die my darling; 14-12-2011 at 00:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)