بله ديگه ما اينيم
با همه ي اين مسائل باور بفرمائيد هنوزم دانلود شبانم خوبه
البتّه زياد دانلود نميکنم، ديشب هر چندتا لينک که گذاشتم دانلود شد
(البته از سايت راسخون بود، در مجموع شبي 5-6 گيگ ميتونم دانلود کنم)
بله ديگه ما اينيم
با همه ي اين مسائل باور بفرمائيد هنوزم دانلود شبانم خوبه
البتّه زياد دانلود نميکنم، ديشب هر چندتا لينک که گذاشتم دانلود شد
(البته از سايت راسخون بود، در مجموع شبي 5-6 گيگ ميتونم دانلود کنم)
شبانه با لینک سرور خارجی افت سرعت زیاد داره اما من دیشب با سرور داخلی 5 گیگ دانلودکردم
بیشترین حد دانلودم تو این 10 روز بود
دوستان فایل شرینگی می شناسند که سرور هاش تو ایران باشه؟
من دو هفته ـست چند گیگ بیشتر نتونستم شب ها دانلود کنم.![]()
کلا مگه مخابرات پشتیبانی فنی هم داره. اگه 2020 زنگ بزنی فقط خودش رو با شاتل مقایسه میکنه. کلا ما به خاطر بی صاحب بودنش امدیم مخابرات
من بعد ثبت نام کمتر از نیم ساعت اینترنتم وصل شد(یعنی همون موقع ثبت نام وصل شد)
اره برا منم همون روز وصب شد شاتل 12 روز طول داد تا وصل کنه
مخابرات قبلا 15 روز طول میکشید برای من 15 روز طول کشید.شما اگه همون لحظه روز رو بگیرید خودتون میتونستید کانفیک کنید (شاتل).
الان این 2020 که اومده بعدشم یه تعغیراتی که دادن اینجوری شده به 2020 زنگ بزنی میتونی رمزت رو بگیری یا همون جا که ثبتنام کردی میتونی.قبلا اینجوری نبود
مخابرات قبلا 15 روز طول میکشید برای من 15 روز طول کشید.شما اگه همون لحظه روز رو بگیرید خودتون میتونستید کانفیک کنید (شاتل).مخابرات یعنی همون 2020 حق داره که خودش رو مقایسه کنه
الان این 2020 که اومده بعدشم یه تعغیراتی که دادن اینجوری شده به 2020 زنگ بزنی میتونی رمزت رو بگیری یا همون جا که ثبتنام کردی میتونی.قبلا اینجوری نبود.
![]()
Hossein019940 شما زنگ زدی 2020 سلام مارو به عمه مخابرات برسونبرا ما که جواب نمیدن
حالا جدن گفتن از این به بعد سرعت شبانه رو محدود میزارن
خب اینطوری کی میره مخابرات بگیره نه سرعت داره نه شبانه نه پینگ صحیح سالم
الان برای عمش زنگ زدم.برای من که یکبار پیگیری کردن که سرعتم رو بالا بردن.
گفتن شبا از یک شب به بعد 1.8 میکنن.روز 1.4![]()
والا شبا که 1به 8 می کنن ما راحت تر پیج باز می کنیم روزش که 1 به 4 هست هیچ خیری ندیدیم کلا نفله شده رفته مخابرات نه مخابرات اینترنت ایران الان من نمی دونم مثلا بخوام مخابراتو ول کنم کدوم شرکت برم یوزرهای تمام شرکت ها دارن می نالن خدا رو چه دیدی شاید اینترنتو بوسیدیم گذاشتیم کنار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)