تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 602 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342382432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

کاوه جان من ۱۰ دیقه بیشتر نمیتونم تحمل کنم .لاله گوشمو درد میاره و قرمز میشه.الان باز دارم میرم پایتخت ببینم چه خاکی میتونم تو سرم کنمتو رو خدا شانسو میبینی مثلا این همه تست کردیم تا به این رسیدیم
    صداشو خیلی دوس دارم چون واقعا ریله ولی چکار کنم رو گوشم اینجوریه
    آخر چی خریدی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اقایون یه کمکی بفرمایید
    بنده بین 3 مدل Shure se215 و Shure se315 و Klipsch X10 موندم.
    به نظرتون کدوم بهتره؟؟

عزیزان کسی میدونه کجا میتونم این مدل ها رو پیدا کنم؟؟؟
    قیمتش رو؟؟
    من شهرستان هستم و میخوام از تهران خرید کنم اگه شماره تلفن محل خرید یا یه فرد قابل اعتماد میشناسن یه ندا بدن به ما
    Last edited by Hamid-_; 16-08-2013 at 11:24.

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اخرش هیچی. رفتم اونجا و قبول نکرد تعویضش کنه بعد با یارو حرفم شد و منم هدفون رو همونجا گذاشتم زیر پامو لهش کردمو از مغازه اومدم بیرون
    الانم دیگه از هر چی سنهایزره حالم بهم میخورههمون ep630 زاقارتی رو عشق است که حداقل به قیمتش میارزه.چن تا cx و یه mm هم تست کردم که بیسشون فاجعه بود مید فاجعه بلند و های افتضاح و کریسپی

4. این کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اخرش هیچی. رفتم اونجا و قبول نکرد تعویضش کنه بعد با یارو حرفم شد و منم هدفون رو همونجا گذاشتم زیر پامو لهش کردمو از مغازه اومدم بیرون
    الانم دیگه از هر چی سنهایزره حالم بهم میخورههمون ep630 زاقارتی رو عشق است که حداقل به قیمتش میارزه.چن تا cx و یه mm هم تست کردم که بیسشون فاجعه بود مید فاجعه بلند و های افتضاح و کریسپی
    نچ نچ نچ
    متاسفم براتون

امیدوارم از هدفون بعدیتون راضی باشید

6. 2 کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

شوخی بود دیگه؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. واکنش عجیب و غریبی نشان دادید اگر جدی می گویید! در تاپیک چند نکته برای خرید هدفون استاد rezaomido این مدل را از مدل هایی که هیچ وقت از خرید آنها پشیمان نخواهید شد ذکر کرده اند.
    به هر حال موفق باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام. واکنش عجیب و غریبی نشان دادید اگر جدی می گویید! در تاپیک چند نکته برای خرید هدفون استاد rezaomido این مدل را از مدل هایی که هیچ وقت از خرید آنها پشیمان نخواهید شد ذکر کرده اند.
    به هر حال موفق باشید.
    کاملا تایید میشه. کاملا جدی میگم، با عرض پوزش اگر واقعا اینجوری از کوره در رفتی و زدی 340 هزار تومن رو تو این وضعیت بد اقتصادی له کرده و ریختی دور، واقعا توصیه میکنم به یه سایکیاتریست مراجعه کن و فعلا هم بیخیال هدفون بشو چون این مساله مهمتره، افرادی که اینقدر سریع از کوره در میرن از همون دست قاتلین بالقوه هستن که در یک لحظه بحرانی منفجر میشن و میزنن یه نفر رو میکشن و این تواناییشون بالفعل میشه، اونوقت دیگه هدفون به کارشون نمیاد!

10. 3 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شوخی نکردم کاوه جان واقعا لهش کردم.شما مطمعن باش قبلا اون تاپیک رو خوندم .حتی قبل از خرید ۱۰۰ صفحه ی اخر ابن تاپیک رو هم خوندم .ولی تجربه عملیم با خونده هام خعلی فرق داره.
    متاسفم اینو میگم و ممکنه بعضی دوستان بهشون بربخوره ولی احساس میکنم برند سنهایزر حداقل بغیر از چند مدل ویژه اش در باقی محصولاتش یه برند کاملا تجاری و با سطح کیفیه متوسطه که فقط الکی گرونه و ما چون اینجا نمایندگی رسمی داره اکثر خریداران رو بسمت خودش میگشه چون ما تو این مملکت گزینه هامون برای انتخاب از تعداد انگشتان یک دست هم محدود تره

12. 2 کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاملا تایید میشه. کاملا جدی میگم، با عرض پوزش اگر واقعا اینجوری از کوره در رفتی و زدی 340 هزار تومن رو تو این وضعیت بد اقتصادی له کرده و ریختی دور، واقعا توصیه میکنم به یه سایکیاتریست مراجعه کن و فعلا هم بیخیال هدفون بشو چون این مساله مهمتره، افرادی که اینقدر سریع از کوره در میرن از همون دست قاتلین بالقوه هستن که در یک لحظه بحرانی منفجر میشن و میزنن یه نفر رو میکشن و این تواناییشون بالفعل میشه، اونوقت دیگه هدفون به کارشون نمیاد!
    يحتمل منظورت همون سايكولوژيست بود ديگه!
    با عرض پوزش ولي همون ميزان كه رفتار من در ازبين بردن يك جسم بي جان و بي ارزش(حداقل براي خودم)سريع و غير متعارف بوده،متاسفانه اين نوع قضاوت شما در مورد ديگران هم يك نوع قضاوت تند و سريع و نااگاهانه و زشت هست.پس عملا با اون رفتار من هيچ تفاوتي نداره بلكه زننده تره چراكه من يه جسم رو نابود كردم ولي شما داريد شخصيت يك انسان ديگه رو زير سوال ميبريد !!
    شما چطور به خودتون اجازه ميدين كه ديگري رو از روي يك رفتار و چهار خط نوشته به نوع خاصي از جنون متهم و متصل كنيد.اصلا در چه حدي هستيد كه حاصل قضاوت شخصيتون رو از يك شخص ديگه ، در يك فروم عمومي در معرض ديدگان ميگذاريد؟ شما اصلا از سن و سال و ميزان تحصيلات وضعيت اقتصادي شغل و روحيات بنده اطلاع داريد كه من رو قاتل بالقوه اطلاق ميكنيد؟!
    شما حق قضاوت و بيانش رو در مورد اشخاص نداريد. اينجا جمع شديم كه راجع به هدفونها بحث كنيم نه وضعيت روحي و شخصيت افراد
    اميدوارم متوجه اين اشتباهتون شده باشيد!

Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2
    Last edited by Dr.B.M; 16-08-2013 at 18:20.

14. 3 کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاوه جان من ۱۰ دیقه بیشتر نمیتونم تحمل کنم .لاله گوشمو درد میاره و قرمز میشه.الان باز دارم میرم پایتخت ببینم چه خاکی میتونم تو سرم کنمتو رو خدا شانسو میبینی مثلا این همه تست کردیم تا به این رسیدیم
    صداشو خیلی دوس دارم چون واقعا ریله ولی چکار کنم رو گوشم اینجوریه
    اين اخرين پست امروز من قبل از رفتن به اون قتلگاهه(قتلگاه به قول دوستمون اقاي فيليپه چون ايشون منو بخاطر تركوندن يه هدفون به قاتل بالقوه تشبيه كردند!!!)
    همون طور كه ميبينيد من از كيفيت صداي هدفونم در اين پست اظهار رضايت كردم ولي چي شد كه الان نظر من در رابطه با هدفونهاي ميدرنج و لاو اند سنهايزر بكلي تغيير كرده الان عرض ميكنم:
    خب من سوار ماشينم شدم تا به قتلگاه !برم،ضمن رانندگي تصميم گرفتم تا يكبار ديگه از هدفون استفاده كنم تا در موقع مراجعه فروشنده بتونه گوشهاي قرمز شده ي بنده رو ببينه!حاصل اين كار شد اولين تجربه ي عملي من در محيط اوت دور و شلوغيهاي بيرون كه جدا دلچسب نبود چراكه سر وصداي محيط بيرون تمام كيفيت هدفون رو زير سوال برد اون بيس متوسط عملا به پايين ترين حد خودش شنيده ميشد كه براي جبران سر و صداي بيرون مجبور شدم ولوم رو تا اخر بالا ببرم كه در اين حالت بيس كمي ترميم پيدا كرد ولي ميد اونقدر گوشخراش و ازار دهنده بود كه بزحمت تونستم تا رسيدن به مقصد صداي هدفون رو تحمل كنم.وقتي به تجربه نااميد كننده در تست اوت دور رسيدم كلا از خريدي كه كرده بودم دلزده و نادم شدم. (حالا ديگه كاري با حرفهاي رد وبدل شده بين من و فروشنده محترم كه منجبر به خرد كردن هدفون شد ندارم كه ربطي هم به اينجا نداره)
    خب بعد از از دست رفتن هدفون بخودم گفتم ايراد از من بوده كه بر خلاف ايده ي اوليه ام مبني بر خريد هدفون اين اير عمل كرده ام و اين سرخوردگي رو فقط ميشه با خريد يه هدفون اين اير مناسب به فراموشي سپرد براي همين خعلي شيك و مجلسي و در كمال ارامش به خيابان جمهوري و بازار موبايل مراجه كردم!!!!!
    از اون جايي كه هيچ انتخاب دومي براي تهيه هدفون در اونجا وجود نداشت مجدد به نمايندگي نامداران اينبار بازار موبايل مراجعه كردم.
    جدا جاي تاسف داره كه يه فروشگاه به اون بزرگي امكان تست حتي يك هدفون ساده رو هم به خريدار نميده و خريدار مجبوره كه به گفته هاي فروشنده براي انتخابش بسنده كنه!!!
    البته خوشبختانه من تجربه ي كمي بدست اورده بودم!!!با اين حال باينكه در خريد يكي از مدلهاي گرون قيمت سنهايزر مصمم بودم،نميدونم چي شد كه پاهام شل شد و باز زورم اومد كه ١.٤ ميليون پول بابت ie8 يا ie80 بدم و بخودم گفتم نه اينا بدردم نميخوره و متاسفانه متاسفانه يه mm70i خريداري كردم و بازهم ناراضي و ديگه مطمعنم هيچكدوم از اين مدلهاي ارزون قيمت (البته ارزون براي اونور ابيا نه ماها) سنهايزر ارزش خريد رو مطلقا ندارند. اشتباه نشه منظور ارزش در برابر هزينه پرداخت شده هست وگرنه در جاي خودش بد هم نيست!

Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2
    Last edited by Dr.B.M; 16-08-2013 at 17:56.

16. 2 کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •