تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 421 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

در یک مجموعه آموزشی که فرهنگ و آداب رسوم کشور های دنیا رو بررسی می کرد می گفت یک فاکتوری به نام Power Distance هست در جوامعی که High Power Distance هستند مثل ایران به استاد از پایین نگاه می کنیم (یا استاد از بالا به ما نگاه میکنه!) وقتی استاد اومد جلوی پاش می ایستند در می زنند یا اجازه می گیرند و دست بالا می کنند برای سوال کردن(ولی برای مثال آمریکا بر عکس هست)

برخی اساتید در ایران هنوز چنین فکر می کنند.(نوعی نگرشه دیگه) مثلا یادمه طرف در نزده اومده بود داخل کلاس و استاد عصبانی شده که مگه گاوی یا مگه اینجا طویله هست که سر خود میایی تو

واسه بعضیا مهم نیست یا برعکسه. استادی داشتیم خیلی بلدش می اومد هنگام ورودش جهت احترام بایستیم.(تو دانشگاه که معمولا دیگه نمی ایستند)

اگر نمی دونین استاد چه انتظاری دارد بهتره یواش در زد. من خودم معمولا در رو بدون زدن(برای جلوگیری از سر صدا) باز می کنم و دست رو بلند می کنم که استاد ببیند اشاره ای با سر یا دست بکند که اوکی بیا تو ...

البته اگر کسی قبلا از کلاس بیرون رفته باشه معمولا عرف نیست واسه برگشت به کلاس دوباره اجازه بگیرد(مخصوصا اگر سریع برگردد)

شاید اشتباست ولی اینا نظر منه.

2. 2 کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یک مطلبی تو یک سایت خواندم "ارتباط چشمی نرمال اینگونه است که ۳۰ درصد باید به چشم‌ها و بقیه زمان را به دیگر قسمت‌های بدنش نگاه کنید."

به نظر شما درسته که وقتی به چشم طرف نگاه نمیکنیم به بدن طرف نگاه کنیم؟ یا اینکه وقتی به چشم طرف نگاه نمیکنیم باید به پایین یا به اطراف نگاه کنیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام
    من سربازم و تو پادگان از صبح تا ظهر رسمی های اونجا یا دیگر سرباز ها رو چندین بار میبینم.
    هر روز اولین بار که میبینیم طبیعتا سلام میکنیم به هم دیگه ولی تا ظهر که قراره اینهمه همدیگرو ببینیم چیکار کنیم؟ چون نمیشه بی تفاوت از کنارشون گذشت و بهتره یه چیزی مثل سلام و خسته نباشید بگه.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

دوستانی که سابقه تدریس داشتن
    اگه چیزای که میخوایم تدریس کنیم رو یاداشت کنیم بهتره یا نه؟ و این که برای گفتن مطالب هم برنامه ریزی داشته باشیم؟
    گاهی اوقات وقتی ادم چیز یاداشت میکنه که بگه بعدا ولی وقتی کسی سوالی میپرسه تا براش باز میکنه نصف مطالب برنامه ریزی شده تحویل داده شد بهشون بعد اون موقع یکم گیج مییشه که چی شد چی نشد؟
    اگه هم یاد داشت نکنیم ممکنه فراموش کنیم بعضی چیزا رو
    در کل شما چه پیشنهاد میدین؟
    اینکه مدرس گاهی اوقات به یادداشتاش نگاه میکنه حس بدی بهترون دست نمیده پ؟ من که خودم اینطور بودم!

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

اگه چیزای که میخوایم تدریس کنیم رو یاداشت کنیم بهتره یا نه؟ و این که برای گفتن مطالب هم برنامه ریزی داشته باشیم؟
    گاهی اوقات وقتی ادم چیز یاداشت میکنه که بگه بعدا ولی وقتی کسی سوالی میپرسه تا براش باز میکنه نصف مطالب برنامه ریزی شده تحویل داده شد بهشون بعد اون موقع یکم گیج مییشه که چی شد چی نشد؟
    اینکه مدرس گاهی اوقات به یادداشتاش نگاه میکنه حس بدی بهترون دست نمیده پ؟ من که خودم اینطور بودم!
    والا اینطور مواقع حس میکنیم مدرس گرامی چیزی بارش نیست... اگه ۱ روز قبل از تدریس مطالب رو مرور کنین به نظرم بهتر باشه
    لزومی هم نداره به همه سوالا سر کلاس پاسخ داده بشه میتونین موکول کنین به جلسه آینده یا....

7. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

والا اینطور مواقع حس میکنیم مدرس گرامی چیزی بارش نیست... اگه ۱ روز قبل از تدریس مطالب رو مرور کنین به نظرم بهتر باشه
    لزومی هم نداره به همه سوالا سر کلاس پاسخ داده بشه میتونین موکول کنین به جلسه آینده یا....
    خب رو اون صورت جواب ندیم که طرف بدتر فکر میکنه (اصلا فکرشون مهم نیست ولی وظیفه انجام نشده در اصل)
    منظورم از یادداشت فقط سرفصل ها بود

دوستان دیگه هم فکر میکنن یاداشت بردن به سر کلاس خوب نیست؟
    Last edited by A/|\IR; 28-06-2015 at 19:00.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منم فکر میکنم یادداشت بردن خوب نیست. بهترین روش اینه که اسلاید تهیه کنین ببرین دقیقا مطلب جلوی روتونه و کسی هم نمیتونه بگه چیزی بار استادمون نیست : دی
    اگه کسی سوال میکنه و پیش میاد آدم حضور ذهن نداره که جواب بده بهترین کار اینه که سوال رو به خورد خودشون بدین مثلا بگین چه سوال خوبی بود! کسی جوابشو نمیدونه؟ روش برین فکر کنین هرکی جواب این سوال رو هفته ی دیگه برام بیاره 1 نمره به امتحان آخر ترمش اضافه میکنم

10. این کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سرفصل مطالب و تیتر و طبقه‌بندی مطالب را یادداشت کنید و به همراه خودتان ببرید که یادتان باشد چه چیزهایی را میخواهید بگویید
    (حتی میتونید آنرا بدهید یکی از دانش‌اموزها اول کلاس روی تخته بنویسید تا شما دارید مطلب اول را تدریس میکنید)

سئوالات را هم بگویید هر کسی سئوال داشت آخر جلسه بپرسد تا نظم تدریس‌تان به هم نخورد و همه مطالبی که میخواهید در آن جلسه بگویید را بگویید

جواب سئوالات را هم کوتاه بدهید قرار نیست کل مطالب قبلی را یکبار دیگر تدریس کنید

وسواس کامل جواب دادن و کامل تدریس کردن نداشته باشید کسی انتظار معجزه کردن و یا یک تدریس بی‌نقص! را از معلمش ندارد (شما هم این انتظار را از خودتان نداشته باشید)

عبارت "روز اول تدریس" را در گوگل جستجو کنید مطالب مفیدی میتوانید پیدا کنید

12. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سرفصل مطالب و تیتر و طبقه‌بندی مطالب را یادداشت کنید و به همراه خودتان ببرید که یادتان باشد چه چیزهایی را میخواهید بگویید
    (حتی میتونید آنرا بدهید یکی از دانش‌اموزها اول کلاس روی تخته بنویسید تا شما دارید مطلب اول را تدریس میکنید)

سئوالات را هم بگویید هر کسی سئوال داشت آخر جلسه بپرسد تا نظم تدریس‌تان به هم نخورد و همه مطالبی که میخواهید در آن جلسه بگویید را بگویید

جواب سئوالات را هم کوتاه بدهید قرار نیست کل مطالب قبلی را یکبار دیگر تدریس کنید

وسواس کامل جواب دادن و کامل تدریس کردن نداشته باشید کسی انتظار معجزه کردن و یا یک تدریس بی‌نقص! را از معلمش ندارد (شما هم این انتظار را از خودتان نداشته باشید)

عبارت "روز اول تدریس" را در گوگل جستجو کنید مطالب مفیدی میتوانید پیدا کنید
    درسته تایید میکنم اصلا یکی از تکنیک های سخن رانی و تدریس هست سر فصل ها رو مینویسن رو یه کاغذ کوچیک یا هر چیزی و دنبالشون میبرن و توضیح میدن

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
    اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید

14. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    چند روز پیش اتفاقی یه خانم که فامیل که میشه گفت هر 3 ,5 سال یک بار می بینمش رو دیدم
    و یک پسر بچه ی 5,6 ساله داشت که ندیده بودمش تا اون موقع
    سلام و احوالپرسی رو با مادر و بچه کردم اما چون اولین بار بود بچه اش را می دیدم ندونستم چی به خانمه بگم
    به نظرتون چی باید گفت تو این مواقع که ؟
    چه رسمی چه شوخی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •