سلام . میخواستم بدونم میخوام یک ای دی اس ال مخابرات بگیرم ما مستاجریم و اجاره نامه دستی داریم قبول نمیکنن. باید صاحب خونه رو ببریم؟ چه مدارکی باید باشه؟ برای گرفتن 256 باید کارت دانشجویی بدیم؟ فقط کارت کافیه؟
سلام . میخواستم بدونم میخوام یک ای دی اس ال مخابرات بگیرم ما مستاجریم و اجاره نامه دستی داریم قبول نمیکنن. باید صاحب خونه رو ببریم؟ چه مدارکی باید باشه؟ برای گرفتن 256 باید کارت دانشجویی بدیم؟ فقط کارت کافیه؟
می تونید از طرح پیش پرداخت استفاده کنید و هزینه دو ماه رو جلوتر پرداخت کنید و نیازی به اجاره نامه و امضاء صاحبخونه نیست.
دوستان سلام
در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست
این هم لینک سایت خبری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه
شاد باشید
من که شکایت رو نوشتم و از وبگردی هم خواستم که در مورد این موضوع گزارش تهیه کنه و اعتراض ما رو بگه.
---------------------------
بعد از شکایت پینگم رو دیدم از 230 اومده به 170. البته فکر نکنم به خاطر شکایت یا همچین مسئله ای باشه.
Last edited by black.assassin; 07-08-2012 at 15:29.
1. در رابطه با پهنای باند اختصاصی باید بگم که هیج جای دنیا برای کاربر خانگی نمیان پهنای باند اختصاصی بدن! همه جای دنیا به صورت share شده میدن. پهنای باند اختصاصی یا dedicated کاربری خانگی نداره و هزینه اش هم خیلی بالاست.
2. شرکت های خصوصی سرعت ها را نه تنها پایین تر بلکه بالاتر از اون چیزی که در قرارداد اومده میبندن! همین مبین نت که شما فرمودید 512 رو روی 768کیلوبیت میبنده که نتیجه ش میشه شما سرعتتون به بالای 95 کیلوبایت هم میرسه. بقیه شرکت ها هم 128 رو روی 1 مگابیت یا 2 مگابیت میبندن. البته فقط برای سرویس های حجمی! و حداقل سرعت هم با ضریب اشتراک مشخص میشه که برای سرویس 512 مبین نت با اشتراک 1 به 4 هست 16 کیلوبایت! یعنی اگر سرعتت بالای 16 باشه قانونا حق شکایت نداری!
3. در رابطه با نامحدود با شما کاملا موافقم. 2 گیگ در ماه یعنی چی آخه؟ از فحش بدتره!
مشکل ما اینجاست که این دله دزدا رفیق همونان که باید به شکایت هامون رسیدگی کنند!!!
بله دقیقا هم تو همون قراردادی که امضا می کنیم نوشته ضریب اشتراک یک به ده می باشد. ادامش هم نوشته ما فقط به یک دهم سرعت قراردادی می تونیم اعتراض کنیم نه بیشتر .
به نظر من مشکل باید به صورت رسانه ای مطرح بشه. مثل همین وبگردی 20:30 یه رسانه ای باید پشت ما وایسه. هیچ ارگانی نمی تونه شکایت ما رو جلو ببره چون خودمون قرارداد رو امضا کردیم مگه اینکه کل کشور حرکت کنه و به مشکل اصلی رسیدگی بشه. وقتی صحبت از پهنای باند 20 مگابیتی برای اینترانت ملی میشه یعنی حداقل یک دهم این رو می تونن به هر کسی بدن. ما باید برای این جلو بریم که محدودیت ها برای گرفتن این پهنای باند برداشته بشه. از محدودیت حجمی حرفی نمی زنم چون واقعا چیز مزخرفیه و البته مخابرات این محدودیت رو نداره.
1. من از همه جای دنیا خبر ندارم؛ توی بخشنامه سازمان تنظیم مقررات رادیویی که چندی پیش ارائه و شد و اعتراضات زیادی رو هم در پی داشت، گفته شده بود که شرکت های فراهم کننده خدمات اینترنتی ملزم به رعایت اصل اشتراک 1/1 برای همه کاربران می باشند ( قید هم نشده بود چه نوع کاربری )
2. من خودم مبین نت 1 مگابیت دارم با 4 تا آنتن روشن از 5 آنتن و بهترین سیگنال و کم ترین ترافیک منطقه ای به در روز به زور به 1 مگابیت می رسه؛ چه برسه به شب! پس این قانون حداقل پیرامون مبین نت صدق نمی کنه. از شرکتای دیگه بله... آسیاتک و صبانت و شاتل هستن و که همین پهنای باند اضافی رو روزانه بین کاربرا تقسیم می کنن و شبا هم پهنای باندی رو که حق کاربر هست ازش دریغ می کنن.
3.
4. نمیدوننم و نظر نمی دم
1.میشه یه لینک از این بخشنامه که میگین بزارین
آیا استفاده از سا کس یا سایر چیلرشکن ها تاثیری در مصرف حجم اینترنت داره ؟؟؟
سندش با عرض شرمندگی دست مخابراته و به هر کسی هم نشونش نمی دن؛ آمارشو در آوردم هست.
این هم یه تاپیک خاک خورده پیرامون این موضوع:
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)