تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 456 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342382432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مویکس،مدیر بارسا: نه درمورد داوران صحبت می کنیم و نه به پارکینگ می رویم

یکی از مدیران بارسا در صحبتهای به مورینیو طعنه زده است

سایت گل- جوردی مویکس، یکی از مدیران باشگاه بارسلونا در پایان دیدار این تیم مقابل والنسیا در دیدار 4شنبه شب مستایا، در پاسخ به سوالی درمورد عملکرد تیم داوری در این بازی طعنه ای اساسی به مورینیو زد
    جوردی مویکس در پاسخ به این سوال به خبرنگار کانال پلوس گفت:« ما نه در مورد داوران صحبت می کنیم و نه به پارکینگ می رویم و منتظر داور می ایستیم.»
    او در ادامه گفت:« ما فقط اتفاقات را آن طور که رخ می دهد مورد بررسی قرار می دهیم و در پایان فصل آنالیزی کلی خواهیم داشت.»

2. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کاپیتان فوق العاده بود .
    توی بازی رفت لالیگا ما دو تا گل خوردیم هر 2 تا گل هم متیو از سمت دنی آلوز نفوذ کرد و توپ رو فرستاد توی محوطه.
    این بازی متیو رو خوب بسته بودیم . با خودم داشتم می گفتم ایول اون ور رو بستیم که متیو اولین نفوذش رو کرد و گل خوردیم !
    کلا متیو هم دو بار بیشتر از اون سمت نفوذ نکرد که عمده دلیلش نفوذهای زیاد دنی آلوز بود .

دنی آلوز به رئال از کجا گل می زنه اونوقت از 2 متری توپ رو محکم می زنه به تیر !
    خیلی موقعیت خراب کردیم . والنسیا توی بازی رفت لالیگا خیلی بهتر جلوی ما بازی کرد .

مهمترین نکته این بود که بدون اینیستا و ژاوی این همه موقعیت خلق شد .
    به غیر از اون پنالتی مسی هم به نظرم عالی بود .
    کوئنکا هم فوق العاده بود . توی بعضی صحنه ها انقدر دریبل می زد که گزارشگر اشتباهی بهش می گفت مسی
    ولی یه چیزی که توی بازی کوئنکا دیدم تکروی ها بیش از اندازه اش بود که کم کم درست می شه !
    استراحت کردن ژاوی هم نکته ی مثبت بود . خیلیا می گفتن با صعود توی جام حذفی بازی های تیم صعود کننده فشرده می شه و سخت می شه کارش .
    اما خب این چیزا واسه تیمی که مدعی بهترین تیم تاریخ هست اصلا معنا نداره !

دیشب وقتی اون دو تا تک به تک رو سانچز خراب کرد یه چیزی ناخودآگاه به ذهنم خطور کرد .
    که ما اتوئو رو جرا انقدر راحت از دست دادیم ؟! و نتونستیم کسی مثل اون رو بیاریم دوباره !
    اتوئو رابطه ی خوبی با گواردیولا نداشت مایل به تمدید قرار داد نبود و فقط یه سال از قراردادش مونده بود .
    آقای فیات هم که به ترکیب تیمی ما جفت و جور نمی شد . ویا هم با مهاجم نوک نیست و توی بارسا نقش وینگر هست
    و الان هم که 30 سالش هست و با این وضع مصدومیت خدا می دونه بعدش چی می شه !
    بویان هم که ...
    پدرو هم به نظرم اون سیر صعودی-ش متوقف شد و اون انتظارات رو به نظرم براورده نکرد ولی خب مسلما جای پیشرفت داره .
    الکسیس هم واقعا مهاجم پرتلاشی هست . جدا خرید خوبی هست و گل های خوبی برامون زده اما به نظرم بین همه ی اینا اتوئو یه چیز دیگه بود !

اون صحنه هم به نظرم پینتو از عمد توپ به دستش نخورد ! انقدر سرعتش بالا بود که حواسش نبود . اصلا نگاهش سمت جای دیگه است که توپ می خوره به دستش .
    ولی ای کاش اخراج می شد عوضش بازی برگشت به نفعمون بود که نیستش.
    این جام حذفی شاید یکی از معتبرترین جام حذفی های تاریخ اسپانیا باشه .
    دو تا بازی رئال داشتیم (پارسال تک بازی بود!) + دوتا بازی هم با والنسیا که این روزها جدا روزهای خوبش هست مخصوصا با این سولدادو و این متیو !
    در صورت صعود هم با اتلتیک بیلبائوی بیلسا بازی داریم .
    +
    این خوردی آلبا به نظرم همچین بازیکن جالبی هم نیست . اما خب الان مکسول هم رفته (الحمدالله ) اونجا یه بازیکن روی نیمکت می خوایم .
    ولی عوضش این سولدادو به نظرم خیلی خوبه . یه مهاجم کلاسیک پر تلاش هست .
    مطمئنا هم توی هر تیمی که باشه برای تیمش موثر و مفید واقع می شه مثل روبن و اشنایدر !

----
    این بوسکتس بعضی اوقات اون وسط زمین یه چرخش های ریز میاد ، با حرکت بدن فریب می ده یه جورایی تحقیر آمیزه

والنسای وقتی گل زد اونای امری اونقدر شادی کرد که من گفتم اینا اگر صعود کنن احتمالا تلفات بدن ، اما بعدش گواردیولا یه شادی بسیار هیجان بر انگیز کرد
    که به نظرم از گواردیولا با این پرستیژ شخصیتی کمی بعید بود ولی قشنگ بود

+

صحنه ی دریبل زیدانی های پویول :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 6 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خدایی برد حق بارسا بود
    مسی هم که این دومین بارشه پنالتی های حساس رو خراب میکنه یکی این یکی هم فکر میکنم مقابل سویا بود دقیقه 90 پنالتی خراب کرد ( ولی مسی اگه هزار تا پنالتی دیگه هم خراب کنه بازم هواداراشو داره و در بهترین بودنش شکی ایجاد نمیکنه )
    پینتو هم که من از گزارشگر رادیو شنیدم باید اخراج میشد ولی خب بذارید یه بار هم بارسا از داوری سود ببره این همه که ضرر کرد
    ولی من خوشحالم برگشت نیو کمپه شک نکنید بارسا اونجا دیگه یه بازی متفاوت نشون میده
    ایشالله هم که میبریم تازه اگه 0-0 هم بشه باز ما صعود میکنیم که بعیده 0-0

6. 4 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    فان پرسی؟
    بارسا؟
    اگه بیاد فوق العاده ست.این خبر واقعیت داره یا شایعست؟
    ممنون

8. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه صادقي589's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ايران باستان

پيش فرض

مویکس،مدیر بارسا: نه درمورد داوران صحبت می کنیم و نه به پارکینگ می رویم

یکی از مدیران بارسا در صحبتهای به مورینیو طعنه زده است

سایت گل- جوردی مویکس، یکی از مدیران باشگاه بارسلونا در پایان دیدار این تیم مقابل والنسیا در دیدار 4شنبه شب مستایا، در پاسخ به سوالی درمورد عملکرد تیم داوری در این بازی طعنه ای اساسی به مورینیو زد
    جوردی مویکس در پاسخ به این سوال به خبرنگار کانال پلوس گفت:« ما نه در مورد داوران صحبت می کنیم و نه به پارکینگ می رویم و منتظر داور می ایستیم.»

او در ادامه گفت:« ما فقط اتفاقات را آن طور که رخ می دهد مورد بررسی قرار می دهیم و در پایان فصل آنالیزی کلی خواهیم داشت.»
    بعضی مواقع آدم یک جملاتی میشنوه که تا سالهای سال در ذهنها میمونه این هم یکی از اونهاست:
    :« ما نه در مورد داوران صحبت می کنیم و نه به پارکینگ می رویم و منتظر داور می ایستیم.»

10. 4 کاربر از صادقي589 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

عکس روز: تمرینات پدرو، آفلای و اینیستا در کوهستان

ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا عکس بامزه ای را در صفحه توئیترش قرار داده است

سایت گل- پدرو ،ستاره جوان باشگاه بارسلونا عکسی را در صفحه توئیترش قرار داده که به پیاده روی کوهستانی او و دوستانش اختصاص دارد.

دراین عکس ایبراهیم آفلای، پدرو و اینیستا، سه نفر از بازیکنان مصدوم بارسلونا را می بینید که به گردش وکوهنوردی رفته اند و این درحالی است که شاگردان گواردیولا در آن زمان به والنسیا سفر کرده بودند تا دیدار رفت مرحله نیمه نهایی جام حذفی مقابل والنسیا را برگزار کنند.

پدرو در توضیح این عکس که پیش از دیدار 4شنبه شب بارسلونا مقابل والنسیا منتشر شده، نوشته:« با ایبی و آندرس، دوستانم، در حال تمرین در کوه.برای هم تیمی هایم در بازی 4شنبه شب ارزوی موفقیت می کنم! زنده باد.»

گواردیولا: «بگذارید باور کنم که ما می توانیم باز هم برنده باشیم»

مربی اعتقاد دارد که این یک رقابت جذاب است که به کار او معنی می بخشد. گواردیولا گفت که بازیکنانش را با چشمان بسته قبول دارد و آن ها وی را با هر بازی که موفق به کسب برد نمی شوند، متحیر می کنند.

با وجود فوتبال با کیفیتی که زیر نظر او به وجود آمده، عنوان هایی که تیم تحت مربیگری وی کسب کرده و باور استوار تیم تحت نظر او، جوزپ گواردیولا از طرفداران خواست تا به تیمش در مرحله ی نیمه نهایی جام پادشاهی، در بازی مقابل والنسیا، ایمان داشته باشند. برخلاف مصدومیت ها و 7 امتیاز اختلاف با مادرید در لیگ، این مربی اعتقاد دارد که تیم دوباره به دوران اوجش باز خواهد گشت: «من اعتقاد دارم که ما یک بار دیگر می توانیم موفق شویم. ما تقریبا در جایی غیر قابل بازگشت قرار داریم اما هنوز 18 بازی مانده است نه 5 تا. بسیاری بر این باورند که قهرمانی لیگ از دست رفته است اما من با این حرف ها قانع نمی شوم».

این یک رقابت جذاب است

گواردیولا باور دارد که این یک فرصت منحصر به فرد است تا بازیکنانش بر چیز هایی که تا کنون فرا گرفته اند بیفزایند: «کاری که ما باید انجام دهیم این است که کار هایی را که تیم تا کنون انجام داده ادامه دهیم. این رقابتی است که من مسئولیتش را بر عهده دارم؛ این یک رقابت جذاب است. این به کار من معنا می بخشد». با وجود عدم برد تیم در دو بازی اخیر، مربی باور دارد که هیچ عنوانی دور از دسترس نیست: «بگذارید باور کنم که ما می توانیم بازهم برنده باشیم و اگر این طور نشد ما به حریفمان تبریک خواهیم گفت». او به عملکرد تیم در لیگ تا این جای کار نمره ی 8.5 یا 9 از 10 را داد اما تیم دیگر عملکردی در حدود 9.5 یا 10 دارد.

سختی عملکرد خوب در هر سال

در دو روز گذشته به دلیل بدون گل بودن بازی ویارئال انتقاد هایی به تیم شد. به هر حال حمایت و ایمان ارائه شده در تیم توسط همگان برای جنگیدن تا کسب عنوان بسیار عظیم بوده است. مربی گفت: «این طبیعی است که اکنون مردم به ما ایمان داشته باشند. ما برای مدتی بسیار بسیار طولانی عملکرد خوبی داشتیم و نمی دانید که چقدر این کار سخت است. بازیکنان باید برای ادامه دادن تلاش بسیاری کنند، اگر این کار را نکنند حسرت خواهند خورد. این اتفاق برای من افتاد؛ ما هنوز نباید تسلیم شویم».

ستودن تیمی که فراتر از این می خواهد

نشست مطبوعاتی گواردیولا حیرت انگیز بود. مربی گفت روحیه ی تیم ذره ای صدمه ندیده است، بلکه مستحکم تر از قبل است: «در ویارئال بیشتر از هر زمانی تلاش کردند. ما برای آفتاب گرفتن نرفته بودیم، این برای من تعجب آور است که آن ها به دلیل این که نبردند بسیار ناراحت شدند. من مطمئنا هیچ شکی در قوه ی ذهنی آن ها ندارم. اگر توپ وارد دروازه نشد، ما فقط باید اندکی بر تلاشمان بیفزاییم». مربی با صحبت درمورد بازی تنیس در استرالیا میان جوکوویچ و نادال به عنوان یک مثال که می توانست برتری حتمی را در بر داشته باشد و تنها به خاطر چند سانتی متر امتیاز را از دست داد تصریح کرد: «تنها تلاش بیشتری نیاز است و پیروزی دوباره باز خواهد گشت».

قرارداد ها و داوری

گواردیولا گفت که در نقل و انتقالات زمستان شانسی برای خرید بازیکن جدید وجود نداشت: «ما در مورد آن فکر کردیم اما من قدر بازیکنان ذخیره را می دانم و می خواهم از آن ها استفاده کنم؛ من هیچ تردیدی درمورد بازیکنین تیم ب ندارم. اگر ما مصدوم داریم می توانیم به جوانان فرصتی بدهیم. کوئنکا، سرجیو روبرتو، دوس سانتوس، بارترا، مونتویا و... در هر زمانی که بازی کنند عملکرد خوبی خواهند داشت».

گواردیولا درمورد صحبت های داوری که در برخی روزنامه های اسپانیایی شروع شده است گفت: «من هنوز بر این باورم که بارسا درمورد داوری شکایت نمی کند. این بسیار متفاوت است که نظر دهیم که یک موقعیت پنالتی بوده و یا نبوده است، اما می دانیم که داورها این حق را دارند که گاهی اشتباه کنند. از زمانی که من به عنوان مربی شروع به کار کردم سعی کردم فکر کنم که داور ها وجود ندارند. رئیس باشگاه، راسل، از زمان شروع به کارش نمونه بوده است، درست مانند لاپورتا. ما هیچ گاه داوری را متهم نمی کنیم. باطن من مشخص است، چون من به سیستم داوری احترام می گذارم، چون اعتراض به داوری برای من سودی ندارد، چون نه تنها من نماینده ی خودم هستم، بلکه نماینده ی یک مجموعه نیز هستم».

منبع: سایت رسمی باشگاه
    الیکا چلانگری / FCBarcelona.ir

12. 8 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

مسی، رکوردار توپ لو دادن در لالیگا

این ملی پوش آرژانتینی یکی از تکنیکی ترین بازیکنان تاریخ فوتبال است اما براساس آمار نشریه سوپر دپورته، در رقابت های این فصل لالیگا تاکنون 279 بار توپ از دست داده است.

سایت گل- به گزارش نشریه سوپر دپورته، لیونل مسی، ستاره بارسا، بیش از هر بازیکن دیگری در لالیگا توپ لو داده است.
    این ملی پوش آرژانتینی یکی از تکنیکی ترین بازیکنان تاریخ فوتبال است اما براساس آمار این نشریه، در رقابت های این فصل لالیگا تاکنون 279 بار توپ از دست داده است.
    بعد از مسی، دیداک ویلا (251) و خوان وردو (241)، بازیکنان اسپانیول، قرار دارند.
    البته در اهمیت مسی در موفقیت های بارسا تردیدی وجود ندارد؛ به ویژه اینکه در 89 درصد بازیهایی که او گلزنی کرده، بارسا به پیروزی رسیده است.
    این در حالی است که بارسا تنها در 52 درصد دیدارهایی که مسی گلزنی نکرده، پیروز شده است.
    مسی که اولین بازی اش برای بارسا را در سال 2004 انجام داد، در 197 دیداری که در لالیگا برای این تیم به میدان رفته، 141 بار گلزنی کرده است.

پیکه: به جای داوران، باید در مورد عملکرد بازیکنان صحبت کرد

مدافع بارسا معتقد است نباید زیاد روی عملکرد داوران زوم کرد

سایت گل- جرارد پیکه، مدافع بارسا، معتقد است به جای عملکرد داوران، باید در پایان بازی ها در مورد عملکرد بازیکنان صحبت کرد.
    دیدار رفت والنسیا- بارسا در مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری در حالی با تساوی 1-1 به پایان رسید که داور می توانست خوسه پینتو، دروازه بان کاتالان ها را به دلیل لمس کردن توپ با دست در خارج از محوطه جریمه با کارت قرمز مستقیم جریمه کند اما داور آن صحنه را ندید تا بازیکنان و مربیان والنسیا در پایان بازی به شدت به این مسئله اعتراض کنند.
    پیکه در گفتگو با نشریه آ. اس گفت:" ما برای دوران بیش از بازیکنان اهمیت قائل می شویم. این تبدیل به یک عادت شده است."
    او همچنین در مورد عملکرد بازیکنان گفت:" ما بر بازی مسلط بودیم. آنها با قدرت دفاع کردند اما پیروزی در مستایا همیشه دشوار است. ما موقعیت های خودمان را داشتیم اما با توجه به دیدار برگشت در نوکمپ، این نتیجه خوب است."
    پیکه در مورد دیدار این هفته تیمش مقابل سوسیه داد در لالیگا گفت:" بازی دیر آغاز خواهد شد و ما از این مسئله متضضر می شویم زیرا هوا خیلی سرد است."

مندیه تا: گواردیولا به زودی از بارسا جدا می شود

ملی پوش سابق اسپانیایی معتقد است سرمربی کاتالان ها برای تجربه چالشی جدید، نوکمپ را ترک خواهد کرد

سایت گل- گایزکا مندیه تا، ملی پوش سابق اسپانیایی، معتقد است دوران حضور پپ گواردیولا در نوکمپ به زودی به پایان می رسد.
    گواردیولا که در سال 2008 هدایت بارسا را برعهده گرفت، تاکنون 13 جام مختلف با این تیم کسب کرده اما در حالی که قراردادش با آبی و اناری ها در انتهای فصل به پایان می رسد، هنوز قراردادش را تمدید نکرده است.
    مندیه تا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من معتقدم دوران حضور او در بارسا روزی به پایان می رسد. او می داند چه زمانی باید این تصمیم را بگیرد.

فکر می کنم یک حرفه ای مانند او نیاز به یک چالش جدید دارد. این اتفاق می تواند در تابستان رخ دهد؛ این مسئله به این بستگی دارد که فصل جاری چگونه به پایان برسد. ما به زودی گواردیولا را باشگاه دیگری خواهیم دید.

شاید به دلیل تجربه بازی در ایتالیا، رفتن به سری آ برای او آسان تر باشد؛ هرچند او از فوتبال جهان آگاهی دارد و می تواند در جا به افتخار دست پیدا کند."

14. 8 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب دیشب بازی رو مساوی کردیم و خوب میتونستیم حتی برنده هم باشیم
    پنالتی مسی که این فصل دومین پنالتی مهم بود که از دست میداد و این tello که داره ازش خیلی خوشم میاد دوتا بازی اومده تو و از سمت چپ خیلی خوب نفوذ میکنه واقعا معلومه این اینده بارسا رو میتونه تضمین کنه اون حرکت دریبل زیدانی کاپیتان حرف نداشت و خیلی قشنگ بود
    به نظرم مسی یه مقدار از تحرکش کم کرده نسبت به فصل های پیش به هر حال بازم خوب بازی میکنه
    امیدوارم بازی برگشت بهتر باشیم و با پیروزی صعود کنیم
    به امید قهرمانی و درخشش بارسا در اینده.

16. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام
    فان پرسی؟
    بارسا؟
    اگه بیاد فوق العاده ست.این خبر واقعیت داره یا شایعست؟
    ممنون
    ون پرسی خیلی خوب فیت میشه در بارسا و چیزی رو به تیم اضافه می کنه که فعلا نداریم (اون قدرت گلزنی از هر نقطه و هر جایی) و کلا یه بعد جدیده در تیم.. ولی خب ون پرسی امسال میشه 29 سالش و این خیلی خوب نیست.. ولی در هر حال همچین بازیکنی در تیم خیلی مفید خواهد بود.

18. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

خوسه پینتو: سُر خوردم و روی توپ افتادم

دروازه بان بارسا اعلام کرد برخورد توپ به دستش در دیدار شب گذشته مقابل والنسیا تعمدی نبوده است

سایت گل- خوسه مانوئل پینتو، دروازه بان بارسا، اعلام کرد در دیدار شب گذشته تیمش مقابل والنسیا، برخورد توپ با دستش در بیرون محوطه جریمه، به صورت غیر عمد اتفاق افتاد؛ صحنه ای که اگر داور آن را می دید می توانست او را با کارت قرمز مستقیم جریمه کند.
    در دقیقه 18 دیدار شب گذشته والنسیا- بارسا، روبرتو سولدادو، مهاجم والنسیا، در موقعیتی تقریبا تک به تک با پینتو، در آستانه ورود به محوطه جریمه بارسا بود که این دروازه بان باتجربه از دروازه خارج شد و بیرون از محوطه جریمه توپ را با دست زد.
    او در این مورد به خبرنگاران گفت:" من لیز خوردم و روی توپ افتادم و توپ به زیر بغلم خورد. این اتفاق غیر عمدی بود. این یک عمل تصادفی بود. من برای گرفتن توپ رفتم و توپ به زیر بغلم خورد."
    گواردیولا، سرمربی بارسا، در پایان بازی با تایید برخورد توپ به دست پینتو، اعلام کرد اخراج او می توانست جریان بازی را کاملا تغییر کرد. پینتو در این مورد گفت:" این نظر اوست؛ هرکس می تواند نظر خودش را داشته باشد اما من چیزی برای گفتن ندارم."
    پینتو همچنین معتقد است با توجه به نتیجه ای که در خانه والنسیا رقم خورده، بارسا در بازی برگشت که در هفته آینده برگزار می شود، از شانس بیشتری برای صعود به فینال برخوردار است."

کادوی سورپرایزی برای تولد جرارد پیکه

مدافع جوان باشگاه بارسلونا به محض ورود به شهرک ورزشی ، کادوی تولد شیرینی را دریافت کرد

سایت گل- جرارد پیکه صبح امروز و در روز ویژه ای وارد شهرک ورزشی خوان گامپر شد. مدافع جوان بارسلونا 25 ساله شد و به محض ورود به جلسه تمرینی بارسلونا، با کادوی خیلی ویژه ای روبرو شد
    کیک تولد بزرگی به پیکه خوش آمد می گفت و مدافع جوان بارسا در کمال تعجب واردشهرک ورزشی خوان گامپر شد
    پیکه در صفحه توئیترش با قرار دادن این عکس نوشت:« ببینید که به محض ورود به شهرک ورزشی با چه چیزی مواجه شدم.»
    هنوز مشخص نیست که چه کسی این هدیه هیجان انگیز را برای پیکه تدارک دیده.

بدرفتاری مسئولان فرودگاه والنسیا با آبی اناری ها

نیروهای پلیس مستقر در فرودگاه والنسیا رفتار چندان دوستانه ای با گواردیولا و شاگردانش نداشتند

سایت گل- با اتمام دیدار 4شنبه شب ورزشگاه مستایا، پپ گواردیولا و شاگردانش به فرودگاه مانیسس رفتند تا با هواپیما به بارسلونا بازگردند و در فرودگاه والنسیا با رفتار نه چندان دوستانه ای مواجه شدند
    مسئولان کنترل فرودگاه و نیروهای پلیس مستقر در ورزشگاه، رفتار خوبی با بازیکنان بارسلونا نداشتند. آنها در ابتدا کیسه یخ دانی آلوس را که برای کاهش درد پایش از آن استفاده می کرد، از آلوس گرفتند واین درحالی بود که آبی اناری ها پیش از این بارها در طول پرواز از کیسه یخ استفاده می کردند.
    مورد بعد، شامپو و ژلی بود که در کیف تیاگو آلکانتارا و کارلس پویول بود و مسئولان پرواز فرودگاه والنسای با رفتار نه چندان دوستانه ای این وسایل را هم از دو بازیکن بارسا گرفتند و از آنها خواستند تا تمام محتویات کیف دستی شان را برای گشتن خالی کنند.درنهایت هم برای عبور از دربی که با اشعه به کنترل افراد می پردازد، از بازیکنان خواسته شد تا ژاکتهای بارسلونا را از تنشان در بیاورند.
    درنهایت و باتمام این سخت گیری ها بازیکنان بارسلونا به سمت بارسلونا پرواز کردند.

20. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •