تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 339 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس از تمدید قرارداد با استقلال

جباری: برخی مشکلات بود که حل شد/این یکی از بهترین قراردادهای عمرم بود
    خبرگزاری فارس: هافبک استقلال تمدید قراردادش با این تیم را یکی از بهترین قراردادهای عمرش دانست.

به گزارش خبرگزاری فارس مجتبی جباری پس از ثبت قراردادش با استقلال در هیئت فوتبال تهران گفت: خوشحالم که توانستم یک سال دیگر در استقلال باشم. هر چه می‌گذرد وابستگی‌ام به این تیم بیشتر می‌شود.
    وی درباره یارگیری استقلال در فصل نقل و انتقالات اظهار داشت: تیم بسیار خوبی بسته شده است. استقلال همیشه کاندیدای قهرمانی بوده و امسال نیز اینگونه است. امیدوارم بازیکنان هماهنگ شوند تا نتایج خوبی کسب کنیم.
    جباری درباره مشکلاتش با باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: یک سری مشکلات بود که نمی‌توان درباره آن صحبت کرد و برخی مشکلات نیز حل شد. تنها حرفی که می‌توانم بزنم این است که این یکی از بهترین قراردادهای عمرم بود که با استقلال امضا کردم.

یک اتفاق عجیب دیگر در نقل و انتقالات
    دومین بازیکن استقلال هم قراردادش را فسخ کرد/ مبعلی به پیکان پیوست
    خبرگزاری فارس: ایمان مبعلی قراردادش را با تیم استقلال فسخ کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس پس از آنکه محمد محمدی صبح امروز قرارداد خود را با استقلال فسخ کرد و به جمع بازیکنان راه‌آهن اضافه شد ایمان مبعلی که با آبی‌پوشان در اردوی ترکیه حضور داشت قرارداد خود را با استقلال فسخ کرد و به تیم فوتبال پیکان پیوست.
    این بازیکن قبل از حضور در استقلال با مسئولان پیکان به توافق رسیده بود اما با جدایی آندرانیک تیموریان به جمع آبی‌پوشان اضافه شد ولی امروز در اقدامی عجیب قرارداد خود را با باشگاه استقلال فسخ کرد و در لیگ دوازدهم با پیراهن پیکان بازی خواهد کرد.

همچنین رضا معقولی نیز به پیکان پیوست.
    مهلت نقل و انتقالات لیگ برتر تا ساعت 24 امشب ادامه دارد و در آخرین وضعیت باشگاه استقلال جباری نیز قرارداد خود را با این تیم تمدید و به ثبت رسانده است.
    مسئولان استقلال در حال رایزنی برای پیوستن نکونام و مجیدی به این تیم هستند.

س از پیوستن به پیکان
    مبعلی: خودم خواستم از استقلال بروم/جدایی‌ام ارتباطی به حضور جباري نداشت
    خبرگزاری فارس: ایمان مبعلی گفت که جدا شدن از استقلال و پیوستنش به پیکان به خواسته خودش صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری فارس، ایمان مبعلی که امروز قراردادش را با استقلال فسخ و با عقد قرارداد یک ساله به پیکان پیوست پس از ثبت قراردادش در هیئت فوتبال گفت: کسی مرا مجبور به این کار نکرد. من بازیکن آزاد بودم و سهمیه محسوب نمی‌شدم. خودم خواستم از استقلال جدا شوم و از مسئولان این باشگاه که با درخواستم موافقت کردند تشکر می‌کنم.
    وی در پاسخ به این سؤال که به نظر ناراحت می‌رسد تصریح کرد: اینگونه نیست و اتفاقا یکی از خوشحال‌ترین شب‌هایم را سپری می‌کنم. تجربه حضور در ساعات پایانی در هیئت فوتبال را نداشتم که آن را به دست آوردم.
    مبعلی در پاسخ به این سؤال که جدایی‌اش از استقلال غیر طبیعی به نظر می‌رسد گفت: شما می‌توانید از مسئولان استقلال نیز در این باره سؤال کنید. دوست داشتم به پیکان بیایم و با میل خودم این اتفاق رخ داد. جدایی من از استقلال ارتباطی به حضور جباری نداشت و به درخواست خودم صورت گرفت.
    بازیکن جدید پیکان در این باره که آیا واقعیت را می‌گوید اظهار داشت: روزی که ایمان مبعلی دروغ بگوید باید از این فوتبال برود. آن زمان که استقلال مرا می‌خواست پیکان نیز دنبالم بود که من به استقلال رفتم اما اکنون تصمیم گرفتم برای پیکان بازی کنم.
    مبعلی در پاسخ به این پرسش که آیا این تصمیم ارتباطی به اردوی ترکیه و بازی دوستانه استقلال و پیکان داشت خاطرنشان کرد: من از عبدالله ویسی شناخت کاملی داشتم. پیکان تیم خوبی است و از بازیکن جوان، مستعد و با انگیزه‌ای سود می‌برد.

معقولی با پیکان ثبت کرد
    قرارداد رحمتی با استقلال به ثبت رسید

خبرگزاری فارس: کیانوش رحمتی با ثبت قراردادش در هیئت فوتبال یک سال دیگر در استقلال حضور خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری فارس، کیانوش رحمتی هافبک تیم استقلال برای یک فصل دیگر در این تیم ماندنی شد. قرارداد این بازیکن امشب در هیئت فوتبال به ثبت رسید تا رحمتی در لیگ دوازدهم نیز آبی پوشان را همراهی کند.

همچنین رضا معقولی نیز با پیکان قرارداد یک ساله بست و با حضور در هیئت فوتبال قراردادش را ثبت کرد.
    Last edited by Nasser_ZRE; 12-07-2012 at 23:00.

2. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

به نظر منم اگه بائو به جای اون از لیست 7 تا سهمیه لیگ برتر خارج میشد بهتر بود
    ولی در کل دیگه خیلی بد هم نشد چون بالاخره ما رحمتی رو داریم که بهترین دروازه بان ایرانه و دروازه بان دوم لزومی نداره حتما یه بازیکن با تجربه و درجه یک باشه. کلا توی دنیا اینکه دو دروازه بان تقریبا در یه سطح توی یه باشگاه باشن غیر طبیعیه و معمولا همچین کاری نمی کنن....

+

الان میشه گفت توی deadline نقل و انتقالات هستیم
    تا چند ساعت دیگه ممکنه هر اتفاقی بیافته که می تونه هم اتفاقات خوب باشه هم بد
    ظاهرا احتمال اینکه توی ساعات آخر نقل و انتقالات نکونام رو بگیریم زیاده!
    به نظر من بهترین حالت اینه که امشب منتظری تمدید کنه و نکونام جذب بشه و بدترین حالت هم اینه که جفتشون نیان
    جباری هم احتمالا نمیاد که با توجه به اینکه توی پست اون مبعلی و جان واریو رو جذب کردیم جای نگرانی وجود نداره
    رحمتی عالیه ...
    هیچ کسی هم نیست جز این بگه (البته یه نفر هست !!)
    ولی فرض بگیر مصدوم شد ...دو کارته شد ...اخراج شد ...
    چکار کنیم ؟؟
    یاز باید بترسیم ؟؟
    نمیشه که !!!

4. 4 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

حاجی خودی نشون داد واقعا ...
    در باره ی محمدی به نظر من کار درستی کرد .. میتونست به درد استقلال بخوره ولی من نگران بودم که توی فصل دردسر هایی درست بشه ..
    از بابت رحمتی هم همونطور که این چند ساله نه دو کارته شده و نه مصدومیت جدی داشته امیدوارم این فصل هم همین رویه طی بشه ...
    و همونطور هم که وحید گفت توی کل جهان هم معمولا همینطوره که یک دوازه بان خوب بیشتر تیم ها ندارن .. مثلا رئال کاسیاس رو داره فقط .. مثلا اگه کاسیاس مصدوم شد و دوکارته و .. شد چی ؟ یا پیتر چک یا ...
    اومدن جباری خوب بود ... یعنی به نظر من کسی توی خط هافبک نمیتونه از نظر فنی به جباری برسه .. شاید فقط جانواریو .. با این حساب رفتن مبعلی هم خوب بود .. چون واقعا نیازی بهش نبود و ممکن بود بعدا جنجال درست کنه که البته توی تیم های ژنرال معمولا کمتر بی نظمی میشه ..
    اومدن فرهاد مجیدی هر استقلالی رو خوشحال میکنه همونطور که همه میدونن هیچ مهاجمی هنوز در سطح فرهاد نیست توی استقلال .. منوچهری و میداوودی و برهانی میتونن مکمل های خوبی باشن و کلا به نظر من این بخش ترافیک زیادی نداره ..
    و کلا من از یارگیری خیلی راضیم .. شاید الان به نظرتون توی چند پست بازیکن زیاد داشته باشیم ولی اینم در نظر بگیرید که شرایطی ممکن بود پیش بیاد مثل فصل قبل که محسن یوسفی فیکس بشه !!!
    توی هافبک دفاعی واقعا مشکل داریم .. رحمتی کسی نیست که بتونه اون قسمت رو جمع کنه ...
    واقعا بمب هسته ای نقل و انتقالات میتونه نکونام باشه که اگه بیاد --نمیدونم چه واژه ای رو استفاده کنم --... فوق العاده میشه ..
    فعلا یه هفته دیگه باید صبور باشیم ... امیدوارم کار ها خوب پیش بره ..

6. 5 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجیدی و نکونام بیان استقلال ، استقلال دیگه میشه سوپر کهکشان !!!!! عاشقتم حاجی !!!!

8. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

نکونام رو باید 99 درصد استقلالی بدانیم
    مثل اینکه تو شبکه جام جم هم گفتن
    و خبراشم که همتون خوندید که یکشنبه می خواد ثبت کنه
    مثل اینکه اوساسونا با اقساط باشگاه استقلال موافقت کرده و باید کم کم شاهد حضور نکو باشیم . اینجوری حتی از دست رفتن تیموریان هم برامون یه ذره هم دلهره نمیاره .
    ولی من شخصآ حاضرم از بین نکونام و مجیدی اول مجیدی بیاد و بعد نکونام . چون هنوز یه مهاجم واقعآ شیش دونگ هم نداریم .

امیدوارم مجیدی هم قبول کنه و یه استقلال فوق کهکشانی رو ببینیم

10. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

اه بچه ها این یعنی چی؟حاجی یعنی قول پوچ به ما داده وقتی که میگفت هم مجیدی و هم نکونام رو باهاش مذاکره میکنیم؟یعنی این قضیه رو نمیدونست یا میدونست و میخواست مارو سر کار بذاره؟یا اینکه اصلا این خبر ایراد داره؟

حضور مجيدي در استقلال منتفي است

مسئولان باشگاه استقلال براي جذب سهميه آزاد به دنبال نکونام هستند و با اين شرايط حضور مجيدي منتفي است.

پس از اعلام فتح‌الله‌زاده مبني بر اينکه استقلالي‌ها آمادگي دارند فرهاد مجيدي را به اين تيم برگردانند، مسئولان اين تيم در تماس‌هاي مکرر خواهان برقراري ارتباط با اين بازيکن شدند اما از آنجا که تا آخرين لحظات فصل نقل و انتقالات اين بازيکن با استقلالي‌ها تماس نگرفت سرانجام کيانوش رحمتي آخرين بازيکني بود که قراردادش را تمديد کرد تا به اين ترتيب فهرست استقلالي‌ها براي اين فصل پر شود.

به گزارش فارس حالا استقلالي‌ها تنها دو جاي خالي دارند که يکي از اين دو جاي خالي بايد حتماً با سهميه آسيايي پر شود و گفته مي‌شود مسئولان باشگاه استقلال به دنبال جذب يک دروازه‌بان آسيايي هستند. اگر چه سيد حسين حسيني دروازه‌بان تيم زير 22 سال ايران نيز به استقلال پيوسته است.

گزينه ديگر استقلال که سهميه پاياني خواهد بود، جواد نکونام است. اين بازيکن به اسپانيا رفته و امشب به تهران مي‌آيد. نکونام با مسئولان اوساسونا در خصوص نحوه پرداخت مبلغ رضايتنامه‌اش صحبت کرده و اگر مشکلي پيش نيايد به احتمال فراوان روز يکشنبه با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قراردادش را با استقلال ثبت خواهد کرد. او چون سهميه آزاد است مشکلي براي ثبت قرارداد ندارد.

در صورتي که نکونام به استقلال نيايد(که طبق گفته مسئولان استقلال اين احتمال خيلي کم است) شايد آبي‌ها باز هم سراغ فرهاد مجيدي بروند اما با توجه به عدم تماس اين بازيکن با مسئولان استقلال و احتمال حضور اين بازيکن در جمع آبي‌پوشان کم است چرا که استقلالي‌ها اولويت‌شان را براي جذب بازيکن آزاد، نکونام است. با اين شرايط بايد ديد فرهاد مجيدي چه تصميمي براي آينده‌اش مي‌گيرد.

نکته آخر اين که با جذب جواد نکونام و به خدمت گرفتن دروازه‌بان آسيايي استقلال هيچ جاي خالي در فهرست خود نخواهد داشت و حتي سهميه‌ بين دو نيم‌فصل خود را هم استفاده خواهد کرد و ديگر نمي‌تواند بازيکني به خدمت بگيرد.

==========================
    اه این دیگه چه خبریه؟یعنی واقعا منتفی شد؟

12. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اه بچه ها این یعنی چی؟حاجی یعنی قول پوچ به ما داده وقتی که میگفت هم مجیدی و هم نکونام رو باهاش مذاکره میکنیم؟یعنی این قضیه رو نمیدونست یا میدونست و میخواست مارو سر کار بذاره؟یا اینکه اصلا این خبر ایراد داره؟

حضور مجيدي در استقلال منتفي است

مسئولان باشگاه استقلال براي جذب سهميه آزاد به دنبال نکونام هستند و با اين شرايط حضور مجيدي منتفي است.

پس از اعلام فتح‌الله‌زاده مبني بر اينکه استقلالي‌ها آمادگي دارند فرهاد مجيدي را به اين تيم برگردانند، مسئولان اين تيم در تماس‌هاي مکرر خواهان برقراري ارتباط با اين بازيکن شدند اما از آنجا که تا آخرين لحظات فصل نقل و انتقالات اين بازيکن با استقلالي‌ها تماس نگرفت سرانجام کيانوش رحمتي آخرين بازيکني بود که قراردادش را تمديد کرد تا به اين ترتيب فهرست استقلالي‌ها براي اين فصل پر شود.

به گزارش فارس حالا استقلالي‌ها تنها دو جاي خالي دارند که يکي از اين دو جاي خالي بايد حتماً با سهميه آسيايي پر شود و گفته مي‌شود مسئولان باشگاه استقلال به دنبال جذب يک دروازه‌بان آسيايي هستند. اگر چه سيد حسين حسيني دروازه‌بان تيم زير 22 سال ايران نيز به استقلال پيوسته است.

گزينه ديگر استقلال که سهميه پاياني خواهد بود، جواد نکونام است. اين بازيکن به اسپانيا رفته و امشب به تهران مي‌آيد. نکونام با مسئولان اوساسونا در خصوص نحوه پرداخت مبلغ رضايتنامه‌اش صحبت کرده و اگر مشکلي پيش نيايد به احتمال فراوان روز يکشنبه با حضور در هيئت فوتبال استان تهران قراردادش را با استقلال ثبت خواهد کرد. او چون سهميه آزاد است مشکلي براي ثبت قرارداد ندارد.

در صورتي که نکونام به استقلال نيايد(که طبق گفته مسئولان استقلال اين احتمال خيلي کم است) شايد آبي‌ها باز هم سراغ فرهاد مجيدي بروند اما با توجه به عدم تماس اين بازيکن با مسئولان استقلال و احتمال حضور اين بازيکن در جمع آبي‌پوشان کم است چرا که استقلالي‌ها اولويت‌شان را براي جذب بازيکن آزاد، نکونام است. با اين شرايط بايد ديد فرهاد مجيدي چه تصميمي براي آينده‌اش مي‌گيرد.

نکته آخر اين که با جذب جواد نکونام و به خدمت گرفتن دروازه‌بان آسيايي استقلال هيچ جاي خالي در فهرست خود نخواهد داشت و حتي سهميه‌ بين دو نيم‌فصل خود را هم استفاده خواهد کرد و ديگر نمي‌تواند بازيکني به خدمت بگيرد.

==========================
    اه این دیگه چه خبریه؟یعنی واقعا منتفی شد؟
    دوست عزیز تمام این اومدن و نیومدن ها
    اما و اگر هست
    همه اینا مسایل پشت پرده هست باید صبرکنی ببینی چی میشه

14. 3 کاربر از H-R-N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

به نظر من اون خبر که دو تا پست بالا هست اشتباه هست
    با خود فتح الله زاده مصاحبه کردن و اصلآ قرار نیست یکی از سهمیه های خارجیشونو صرف دروازه بان آسیایی بکنن و به خاطر این نیست که برای مجیدی دیگه جا نیست
    با مجیدی تماس گرفتن و دنبالشن ولی مجیدی باید خودش تصمیم بگیره و اینطور که به نظر میرسه فقط مجیدی هست که تمایل به حضور در استقلال رو نداره
    به هر حالاستقلال الان دوتا سهمیه داره یکیش که برای نکونام میره یکی دیگش هم به احتمال زیاد مال فرهاده نه دروازه بان آسیایی (خود فتح الله زاده جذب دروازه بان آسیایی رو تکذیب کرده )
    حالا باید ببینیم چی میشه

16. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سهمیه آسیایی اجباری نیست/ لیست آبی ها دو جای خالی دارد

این الزام و اجبار در آیین نامه نیست و آنها می توانند این جای خالی را به مجیدی یا هر بازیکن دیگری بدهند اما اگر بخواهند بازیکن خارجی بگیرند باید آسیایی باشد.

سایت گل- آیین نامه نقل و انتقالات فوتبال ایران می گوید هر تیم لیگ برتری می تواند 21بازیکن بزرگسال، 6بازیکن زیر23سال و 8بازیکن امید و جوانان در لیست خود داشته باشد. از این فهرست 4بازیکن می تواند خارجی باشد که یکی از این خارجی ها بایداز کشورهای آسیایی جذب شود. حال اگر تیمی همه بازیکنانش هم ایرانی باشند ایرادی ندارد و داشتن بازیکن خارجی اجباری نیست کما اینکه فجر سپاسی در لیست خود 20 بازیکن ایرانی و تنها یک خارجی گنجانده است.

در مورد باشگاه استقلال گفته شده که از دوجای خالی باقی مانده یکی برای نکونام است و دیگری «باید» با بازیکن آسیایی پرشود! این الزام و اجبار در آیین نامه نیست و آنها می توانند این جای خالی را به مجیدی یا هر بازیکن دیگری بدهند اما اگر بخواهند بازیکن خارجی بگیرند باید آسیایی باشد.

این فصل بر خلاف سنوات قبلی به جای یک بازیکن آزاد، دو بازیکن آزاد خارج از فصل نقل و انتقالات می تواند جذب تیم ها شود و این مشروط به آن است که لیست تیم ها جای خالی داشته باشد که حالا لیست استقلال دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن: با اومدن احتمالی فرهاد و نکونام توی هفته آینده فکر کنم باید از واژه کهکشانی های 2 برای استقلال استفاده کنیم و این تیم مشخصه که از تیم فصل قبل هم بهتره...

18. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

به نظرم جواد اینقدر ها هم نمی ارزه
    نظرتون چیه؟

20. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •