دوستان این تریلر رو حتما ببینید که دوستمون برای DLC گذاشتن.خیلی عالی بود.به نظر میاد که کلی هیجان در پیش داریم!فوق العاده بود!
دوستان این تریلر رو حتما ببینید که دوستمون برای DLC گذاشتن.خیلی عالی بود.به نظر میاد که کلی هیجان در پیش داریم!فوق العاده بود!
من خون اشام شدم واقعا مزخرف بود یعنی غیر از اینکه سم ها روت تاثیر نداشت بقیه قابلیت هاش بدردم نخورد و تو روز بازی خیلی بد بود همش هم وسط ماموریت ها باید میرفتی یکی رو تو خواب خونش رو میخوردی
اخرش گرگ نما شدم و فرم گرگش خیلی خوبه عوارض جانبی هم نداره
یه سوال
من اول 40 ساعت ماموریت های فرعی رو رفتم تازه اومدم سر داستان اصلی
به نظرتون کدوم یکی بهتره Stormcloak Rebels or Imperial Legion
الان با اینکه من NORD هستم رفتم عضو imperial ها شدم ولی یکم رفتارشون مزخرفه با nord ها تازه یادم اومد همین ها بودند اول بازی داشتند میکشتنم
الان بیخیال بشم برم با Stormcloak ها؟
شورشیا طرفدار Nord iان و مخالف الف ها.هر دوشون بدن!خوبیم دارن ولی در کل بدیشون بیشتره!شورشیا نژاد پرستن اون یکی ها هم نامرد : دی
دوستان لینک همه ی پچ هایی که برای بازی اومده میزارین؟تا 1.6 فکر کنم اومده
بعد اگه بخوایم نصب کنیم این پچ ها رو باید تک تک به ترتیب بالا ببریم یا مثلا از 1.0 میشه رفت 1.6؟
دوستان همه ی اپدیت های بازی در یکجا رو براتون فراهم کردم که خیلی از باگ ها رو حل میکنه.
فقط سریع تر دانلود کنید تا برش نداشتن.
مثل بقیه اپدیت ها در پوشه ی بازی بریزین.
پ.ن:اپدیت بعدی رو هم که نبرد روی اسب رو فراهم میکنه اومده ولی توی این فایل که گذاشتم نیست.منتظر باشید میزارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Little Sparrow; 18-06-2012 at 23:51.
اپدیت اخر که Mounted Combat یا همون نبرد روی اسب رو به بازی اضافه میکنه:
من خودم ترکیب کمان با اسب رو خیلی دوست دارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا دست گلت درد نکنه. ولی چرا سوالی که خودت پرسیدی رو جواب ندادی؟ خودت هم متوجه نشدی؟
این که اپدیت ها رو باید به ترتیب ریخت، یا می شه از 1.3 پرید رو 1.6 ؟
یه سوال دیگه، من یه جا خوندم که این اپدیت ها تضمین نمی کنه که کاری که می گه انجام می ده رو انجام بده. چون برای یه همچین چیزی، باید بازی رو از اول بیاریم ، و اگر از سیو خودمون بریم ممکنه یه سری از باگ ها که قرار بود با اپدیت درست شن، درس نشن. جدی می گن؟
یه سوال دیگه. مود خاصی هست که کسی فکر کنه لازمه؟من خودم تا الان به نظرم skyUI از همشون واجب تره. که اینونتوری مسخره ی خود اسکایرم رو عوض می کنه با یه چیز بهتر...
سوالم رو کسی اخه جواب نداد دیگهاقا دست گلت درد نکنه. ولی چرا سوالی که خودت پرسیدی رو جواب ندادی؟ خودت هم متوجه نشدی؟
این که اپدیت ها رو باید به ترتیب ریخت، یا می شه از 1.3 پرید رو 1.6 ؟
یه سوال دیگه، من یه جا خوندم که این اپدیت ها تضمین نمی کنه که کاری که می گه انجام می ده رو انجام بده. چون برای یه همچین چیزی، باید بازی رو از اول بیاریم ، و اگر از سیو خودمون بریم ممکنه یه سری از باگ ها که قرار بود با اپدیت درست شن، درس نشن. جدی می گن؟
یه سوال دیگه. مود خاصی هست که کسی فکر کنه لازمه؟من خودم تا الان به نظرم skyUI از همشون واجب تره. که اینونتوری مسخره ی خود اسکایرم رو عوض می کنه با یه چیز بهتر...اون فایل اولی که گذاشتم همه ی اپدیت ها رو میریزه.شما اون رو بریزید کافیه.از 1 میره 1.5 بعد این اخری رو بریزید میره 1.6
در مورد Mod ها هم به نظرم خوب هاش این ها هستن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات:جاده ها رو روی نقشه نشون میده که دیگه بدونید از کجا به مقصد میرسید.خودم این Mod رو تست کردم و کار میکنه.
توضیحات:این Mod رو خودم تست نکردم ولی خیلی تعریف میکنن ازش.با این Mod میتونید خونه ی خودتون رو بسازید.
توضیحات:این Mod رو هم هنوز نگرفتم ولی میگیرم چون خیلی خوبه.با این Mod هیولا های دیگه ای رو به اسکایریم اضافه میکنه و یه Mod زیر مجموعه هم داره که Lore Friendly هست و هیولاهایی که اضافه میکنه به داستان بازی بخورن.هیولا های اضافه شده در جای مشخصی Spawn میشن و شیر تو شیر نیست.
ممنون برادر میگم dlc اینا چی چیزی براش اومده؟ من چند ماه پیش تمومش کردم بازی رو و گزاشتمش کنار (البته رو هارد هنوز هست) نگهش داشتم برای dlc اینا
و این پچ هایی که گزاشتید لینکی چیزی از تغییراتی که میدن میتونید بزارید؟ چیزی به داستان بازی هم اضافه میکنن یا فقط رو gameplay تاثیر دارن؟
اینم لینک آپدیتایی که دوستمون گزاشتن از رپیدباز:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)