تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 639 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342382432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

الان نرخ سود پایین بیاد برای سپرده هایی که قبلا افتتاح حساب کردن هم سودهاشون کاهش پیدا میکنه یا اینکه کلی هست؟
    حتی طرح هایی کهسود بالا دارن هم مثلا اقتصاد نوین 2 تومن پول رو بلوکه میکنه و 22 درصد سود میده هم میپره؟
    یعنی بانک ها نرخ سود رو پایین میارن ؟چون ضررشون هست.
    اصلا اینا رو بیخیال ما چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

الان نرخ سود پایین بیاد برای سپرده هایی که قبلا افتتاح حساب کردن هم سودهاشون کاهش پیدا میکنه یا اینکه کلی هست؟
    حتی طرح هایی کهسود بالا دارن هم مثلا اقتصاد نوین 2 تومن پول رو بلوکه میکنه و 22 درصد سود میده هم میپره؟
    یعنی بانک ها نرخ سود رو پایین میارن ؟چون ضررشون هست.
    اصلا اینا رو بیخیال ما چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
    درود
    من هم تقریبا دو ماه پیش توی اقتصاد نوین سپرده 22 درصدی روزشمار باز کردم و همون موقع از کارمند بانک سوال کردم گفتش که توی روزشمار قرداد به اینصورته که اگه سود کم یا زیاد بشه برای من هم لحاظ میشه یعنی اگه فردا بشه 20 درصد برای من هم بجای 22 دیگه 20 درصد رو ماسبه میکنن... ولی خب جای نگرانی نیست هر وقت اینجوری شد میتونی حسابت رو مسدود کنی و 2 میلیونت هم بلوک نمیشه برو جای بهتری حساب باز کن.

3. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

درود
    من هم تقریبا دو ماه پیش توی اقتصاد نوین سپرده 22 درصدی روزشمار باز کردم و همون موقع از کارمند بانک سوال کردم گفتش که توی روزشمار قرداد به اینصورته که اگه سود کم یا زیاد بشه برای من هم لحاظ میشه یعنی اگه فردا بشه 20 درصد برای من هم بجای 22 دیگه 20 درصد رو ماسبه میکنن... ولی خب جای نگرانی نیست هر وقت اینجوری شد میتونی حسابت رو مسدود کنی و 2 میلیونت هم بلوک نمیشه برو جای بهتری حساب باز کن.
    من میخواستم بیام همین بانک اقتصاد نوین ولی رفتم دی که 20 درصد سود میده پول رو هم بلوکه نمیکه.
    یعنی بانک میاد نرخ سود ش رو کم میکنه؟خوب خود بانک میفهمه اگه همچین کاری کنه مردم پولهاشونو بر میدارن.
    وقتی تفاوق کنن کل بانک ها یه نرخی میشن

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من میخواستم بیام همین بانک اقتصاد نوین ولی رفتم دی که 20 درصد سود میده پول رو هم بلوکه نمیکه.
    یعنی بانک میاد نرخ سود ش رو کم میکنه؟خوب خود بانک میفهمه اگه همچین کاری کنه مردم پولهاشونو بر میدارن.
    وقتی تفاوق کنن کل بانک ها یه نرخی میشن
    دست خود بانکها نیست که سودشون رو کم و زیاد کنن، بانک مرکزی بانکها رو مجبور کرده که سود رو بیارن پایین چون میخوان قیمت ارز رو بالا ببرن!

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دست خود بانکها نیست که سودشون رو کم و زیاد کنن، بانک مرکزی بانکها رو مجبور کرده که سود رو بیارن پایین چون میخوان قیمت ارز رو بالا ببرن!
    موسسه ها چی؟اونا میتونن بازم سود بیشتر بدن درسته؟

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

موسسه ها چی؟اونا میتونن بازم سود بیشتر بدن درسته؟
    مثل اینکه بانکها به این شرط قبول کردن که سود رو بیارن پایین که بانک مرکزی بتونه نرخ موسسات رو هم کنترل کنه وگرنه بانک ها ورشکست میشن. واقعا این قضیه اگه اجرایی بشه دیگه کسی پولشو تو بانک نمی زاره و همه میرن تو بازار ارز و طلا و مسکن. واقعا سود 10 درصد تو این وضع تورم خنده داره.

8. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

مثل اینکه بانکها به این شرط قبول کردن که سود رو بیارن پایین که بانک مرکزی بتونه نرخ موسسات رو هم کنترل کنه وگرنه بانک ها ورشکست میشن. واقعا این قضیه اگه اجرایی بشه دیگه کسی پولشو تو بانک نمی زاره و همه میرن تو بازار ارز و طلا و مسکن. واقعا سود 10 درصد تو این وضع تورم خنده داره.
    یعنی بانک مرکزی میتونه جلوی موسسات رو بگیره؟بابا این موسسه ها بی در و پیکرن تازشم اگر هم جلوشونو بگرین بازم موسسه هستن سود رو میبرن بالا ت پولای مردم رو جمع کنن اون موقع هست که بازم بانک میاد سودش رو بالا میبره.اصلا ممکنه بانک این شرط رو گذاشته که سودشو بالا باشه.یا اینکه به همه سپرده ها میخود فیکس 21 درصد بده.
    آخه اینا خودشون میدونن که اگه نرخ سود رو پایین بیارن پولا از بانکهاشون خارج میشن حداقل به فکر خودشون هم مگه میشه که نباشن

10. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

به نظرتون سود سپرده های قبلی ( مثلا کوثر که قبل از عید 24 درصد بود ) و من این حساب رو باز کردم رو هم میتونن کم کنن!؟ یا فقط سپرده های جدید رو ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

یعنی بانک مرکزی میتونه جلوی موسسات رو بگیره؟بابا این موسسه ها بی در و پیکرن تازشم اگر هم جلوشونو بگرین بازم موسسه هستن سود رو میبرن بالا ت پولای مردم رو جمع کنن اون موقع هست که بازم بانک میاد سودش رو بالا میبره.اصلا ممکنه بانک این شرط رو گذاشته که سودشو بالا باشه.یا اینکه به همه سپرده ها میخود فیکس 21 درصد بده.
    آخه اینا خودشون میدونن که اگه نرخ سود رو پایین بیارن پولا از بانکهاشون خارج میشن حداقل به فکر خودشون هم مگه میشه که نباشن
    خود منم نمی دونم چجوری میخوان جلوی موسسات رو بگیرن، من که اگه سود بانکی کم بشه ولی موسسات همچنان سود بالا بدن، پولمو از بانک میبرم به موسسات. 21 درصد رو به سپرده های یکساله میخوان بدن، سود کوتاه مدت روز شمار که الان حدود 22 درصد هستش رو میخوان بیارن رو 10 درصد!!!! منم از این کارهای بانک مرکزی سر در نمی یارم، اگه سود پایین بیاد هیچکس دیگه تو بانک پول نمیزاره و سراغ بورس هم نمیره همه میرن سراغ دلالی ارز و سکه.
    Last edited by Sepehr SS; 27-04-2014 at 23:30.

13. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

چشم نداشتند ببینند مردم همین چندرغاز سود رو هم میگیرند . یکی از ملتهای دنیا یه مَثَل دارند میگه نه خودشون رحم میکنند نه میذارند رحمتِ خدا نازل بشه

15. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •