تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 860 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342382432832 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه ناراحت شدی شرمنده
    سلام

اصلا ناراحت نشدم. نگران بودم شما ناراحت نشده باشید. منظور من این بود که کلا کار معدن رو در اولویت قرار بدید. البته با اون روش سیو و لود پول بیشتر و خستگی کمتری دارید پس میتونید به بقیه کارها برسید. (یعنی کمتر تو حمام میمونید)

اون پستی که دمو های روز دوم رو نوشتی خوندم و خیلی عالی بود. (البته بجز جوابی که به "الی" دادی که اونهم احتمالا از پستهای اول نوشتی). حالا که اونها رو میدونیم پس باید کارها رو به هم پیوسته انجام بدیم. اول سریع به معدن میریم، خسته که شدیم... پولمون هم که جور شد اونوقت مرغداری (که حتما دموی پاپوری رو میبینیم).......... البته اینها رو قبلا گفتم... حالا یه کاری میکنیم، اون پست تو رو با این روش ترکیب میکنیم. یعنی هم دموها رو میبینیم هم به کارهای دیگه میرسیم. اما بازم میگم نباید به خاطر فقط دمو دیدن هی بریم و بیایم. سرعت هم خیلی مهمه.

باید غروب یا شب توت فرنگی رو از درخت بگیرید. نباید روز بارونی باشه. باید وقتی به مسافر خونه برید که کارن اون جا باشه که با یه تیر دو نشون بزنید. هم دموی اون رو ببینید ، هم گل هایی که جمع کردید به او بدهید. بازهم میتونید فراتر برید.

چند دقیقه دیگه تو پست بعدی روش ها رو میگم ... یا پست شماره 3312 رو ادیت میکنم

بازم میگم اصلنه اصلن ناراحت نشدم... ناراحتی مال وقتیه که چیزی میگی و هیچ کس نیست یه نظر خشک و خالی بده یا انتقاد کنه یا پیشنهاد بده. هر کسی روشی داره حالا وقتی روش ها ترکیب بشن بهتره. الان برمیگردم.

موفق باشید.

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

عالیه اگه باهم این کارها روانجام بدیم روزاول فکرنکنم بهترازاین بشه انجام بدی
    ولی من باپلی یک بازی میکنم چون کیفیتش خیلی بالاترونمی تونم زیادتومعدن کارکنم

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اشکال نداره که تو پلی بازی میکنی، فقط اون روش سیو - لود رو نداری . پس باید یه خورده کمتر کار کنی، یعنی تو می تونی بعد از هر بار معدن رفتن به طور میانگین 320 گرم طلا در بیاری (بستگی به شانس هم داره). من برای تو یک نکته میگذارم.(برای اینکه اشتباهی مریض نشی):

ببین؛ بعد از هر درجه کم شدن استامینا، کاراکتر یه کارایی میکنه، مثلادستمال درمیاره عرقش رو پاک میکنه و از این حرفها . حالا اگه کاراکتر بیفته زمین یعنی استامینا شده 0 ، اما دوباره پا میشه و از این به بعد درجه fatigue شروع میکنه زیاد شدن. اگه درجه زیاد بشه کاراکتر سرشو تکون میده و با دستش پیشونیشو مالش میده (اون طور که من دیدم)، این یه اخطاره برای ما که بدونیم درجه Fatigue به 50 رسیده، شما که تو پلی بازی میکنی دیگه کار نکن برو به حمام، بعد از یک ساعت درجه ها همه کامل میشن.پس دوباره کار کن. با این روش میتونی حداقل روزی 6 بار به معدن بری و به کارای دخترها و دمو ها و غیره برسی و روزی 3800 گرم در بیاری. حتی میتونی روزی 5000 هم در بیاری. (با روزی 8 بار )

امیدوارم مفید باشه......... دارم روی کامل کردن روش اولی کار میکنم ، الان تموم میشه (فعلا برای روز 2 بهار)
    Last edited by Leyth; 13-11-2008 at 19:06.

4. 3 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض روز دوم بهار

سلام
    به خاطر تأخیرم معذرت میخوام.

این دفعه سعی میکنم با کمک شما (و پستهای قبلیتون) یک روند طبیعی، سریع، پردردسر، خسته کننده، به هم پیوسته، و عالی رو برای روز دوم بهار سال اول تا روز آخر درست کنیم. (هر روز در یک پست جداگانه). خواهش میکنم نظر بدید، انتقاد کنید، پیشنهاد های اساسی و غیر اساسی بزارید. تا بتونیم پیشرفتش بدیم.

اول این رو بگم که حتما اول پست 3312 رو کامل بخونید تا نیاز به توضیحات اضافه نباشه. البته بعضی جاها رو مجبورن دوباره توضیح دادم.

و یک چیز دیگه برای اونهاییکه بعدها این نوشته ها رو میخونند (ما نماندیم و متن ما ماندست کار دنیا همیشه بر متن است) اینکه اول صبر کنید روزها رو با کمک بچه ها کامل کنیم، بعد بازی رو شروع کنید. اما برای دوست و همراهم Iman Reza : ما میتونیم باهم بازی کنیم و هر بخش و یا موضوعی که طرف مقابل در پست ها نیاورد رو کامل میکنیم.

وقتی بازی دست شماست سریع حرکت کنید تا ساعت 30 / 6 به معدن برسید و با اون روش سیو و لود کار کنید. میتونید با یکی دوبار تو حمام رفتن و دوباره کار کردن به پولی که میخواهید برسید. توت فرنگی قدرتی رو هم بدست بیارید. سعی کنید کار رو طوری تنظیم کنید که راس ساعت 11 داخل مرغ فروشی باشید.(اینجاست که باید از سمت پایین مرغ فروشی به خانه ی چوب بر برید تا بتونید یک گل به لوئیس بدهید - بازهم نظر شما می تونه بهترش کنه-). مرغ رو بخرید (خودم یکی رو بیشتر پیشنهاد نمی کنم) غذای مرغ رو هم به اندازه یک هفته تا دو هفته بخرید. در خارج شدن از مرغداری دموی پاپوری رو میبینید یا اگه انجام نشد یکبار برید به سمت آهنگری، دوباره بیاید به سمت مرغ فروشی تا دمو رو ببینید.*** این دموی اولی ***.

دوباره به سمت معدن برید و با پاپوری حرف بزنید my sympathies رو انتخاب کنید تا 2000 به قلب صورتی نزدیک بشید. کار کنید(بعد از حمام رفتن). حالا به اندازه پول دارید. احتمالا ساعت نزدیک 12 یا 1 است (بهتره برای اطمینان زودتر کار رو تموم کنید (ش1)). به سمت خانه چوب بر برید، دو تا گل بهاری بردارید، از طریق راه مزرعه بارلی به میدان برید، ***دموی ماری (کتابخانه دار) و گری (شاگرد آهنگر) *** رو در میدون می بینید؛ حالا به سمت کلیسا برید. چون ساعات روز است *** دموی کارن و ریک *** رو میبینید (معاشران، زحریف زمانه یاد آرید...).

به بیمارستان برید... *** دموی Elli *** یادتون باشه در جوابش بگید It doesn't hurt (اگه درست نوشته باشم) تا 2000 به درجه قلبش اضافه بشه.

حالا اگر به پیشنهاد (ش1) گوش کرده باشید می تونید به مسافر خونه برید تا دموی اولیه Ann رو ببینید. و جواب she's cute بدید. *** دموی ann *** اما اگر وقت ندارید (ساعت نزدیک 4 باشه) اونوقت به سمت سوپر مارکت برید (چون این دمو رو فردا هم میشه دید--- اگر در این مورد پیشنهادی دارید حتما بگید --- ) احتمالا دموی کارن رو می بینید، اگر نشد میتونید تا پس فرداش صبر کنید. به دوک جواب you should pay رو بدید تا 2000 به درجه قلب کارن اضافه بشه.

بذر بخرید (پیشنهاد من 1 تا 2 بسته خیار، 3 بسته شلغم، 2 تا سه بسته هم سیب زمینی --- شما هم نظرتون رو بگید --- ). خارج بشید دوباره وارد بشید، اگر ساعت قبل از چهاره، کارن تو قسمت فروشگاه (نه تو اتاقش) راه میره، بهش دوتا گلی رو که تو کوله دارید بدید.(قبلا گفتم که دختر رو خودتون انتخاب کنید، اما با این روش میتونید دو سه روزه قلب کارن رو صورتی کنید --- شما هم اگه دختری رو پیشنهاد میکنید که بهتره، با ذکر دلیل بیارید --- ). در برگشت از سمت کتابخونه بیایید، ... وای نه کتابخونه دوشنبه ها بستست.

دیگه لازم نیست به معدن برید، اگه خسته اید به حمام برید. یا توت فرنگی درخت 100 ساله رو بگیرید. بعد به اندازه بذرهاتون زمین رو شخم بزنید. برای خیارها 3در 3 شخم بزنید اما وسطش رو شخم نزنید. برای شلغم و سیب زمینی 3 در 3 . آب بدید، اگر باز هم خسته شدید به حمام برید، حتما بذر هایی رو که کاشتید آب بدید. این رو هم بگم که اگه در طول این روش کاری رو نتونید انجام بدید، دوباره بدست آوردنش کمی سخته، سعی کنید به بهترین نحو کار ها رو انجام بدید، مثلا نگید " ولش کن حالا بزار بذرها رو بکارم فردا آب میدم" .

اگر ساعت 3 بامداد به بعد شد، به حمام برید - تا ساعت 10 / 5 یا 20 / 5 اون تو بمونید - بعدش هم سریعا به سمت خونه تا بتونید بخوابید و فردا رو با استامینای کامل شروع کنید. اما اگه بازم وقت دارید(مثلا ساعت 00 تا 1 بامداد)، تبر رو بردارید، تو حموم استراحت کنید به معدن برید و فقط تبر رو استفاده کنید تا درجه اش بالا بره (حداقل 50 تا 100 درصد). شاید بتونید بازهم تو حموم استراحت کنید. دوباره تو معدن از تبر استفاده کنید تا جونتون در بره (جون کاراکترتون). تو معدن استراحت کنید تا ساعت 20 / 05 بعد (سریع) به خونه برید.

راستی یادتون نرفته که به مرغه غذا بدید ؟؟؟ یا یک بار سگ رو مورد عنایت قرار بدید؟ به مرور که حیوونا زیاد شدن، اونها رو توی (معنی Walkthrough چی میشه؟ شاید بهتره که فینگلیش اون رو بنویسم.) اونها رو توی " واک ترو" حساب میکنم.

این فعلا روز دوم بهار، خودم فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه؛ اگه رسید این پست رو ادیت میکنم. اگه پیشنهادی دارید بگید تا این پست رو با توجه به نظر شما اصلاح کنم. بخشهای ادیت شده رو هم رنگی میکنم که مشخص باشن.

اگه نظری نبود، استراتژی برای روز سوم بهار رو هم از پستهایی که بچه ها گذاشتن یا از طریق ترجمه و چلوندن استراتژی های بازی با هم دیگه می نویسیم.

فعلا هستم، پیشنهادهاتون رو تا ساعت 3 یا 4 بامداد هم می تونم جواب بدم.

ایک ایک (اشتباه تایپی نیست، همون میمونه ست که داره بای بای میکنه)

Last edited by Leyth; 19-11-2008 at 15:50. دليل: اشتباه منطقی

6. 4 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دست درنکنه کمک بزرگی بهم کردی اخه من نمی دونستم اگه بری حمام بعدیک ساعت قدرت بدنیت پرمیشه ممنون

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خواهش میکنم. اما باید بگم که شارژ قدرت بدنی از 50 = Fatigue تا 0 شدن آن و 100 شدن استامینا 1 ساعت طول میکشه.

اگر کاملا قدرت رو از دست داده باشی (یعنی زمانی که اگه یه بار از ابزار استفاده کنی مریض میشی) تا پر شدن کامل استامینا باید 1 ساعت و 45 دقیقه در حمام بمونی تا کامل بشه.

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب...

مثل اینکه کسی نیست پیشنهادی برای بهتر شدن واکترو ی روز دوم بهار بده، شاید تا چند ساعت دیگه برای روز سوم بهار بنویسم.

اما یک نکته این که ؛ این واکترو واقعا کار میکنه، اون رو حتما به کسانی که با بازی آشنا هستند، پیشنهاد میکنم. با این کار شما میتونید بدون استفاده از رمز و کد، در بهار سال اول صاحب این ها بشید: مرغ، 4 تا توت فرنگی قدرتی، سبد ، هر دو نوع کوله پشتی، تبر سنگ معدن آبی، چکش حداقل سنگ معدن نقره ای، آب پاش به آبی، داس و شخم زن به آبی، بزرگ کردن خانه و مرغداری، وسایل آشپزخانه (فعلا فقط چاقو)، هر 10 تا گاو، آزاد کردن بذر توت فرنگی، خریدن 40 کیسه بذر آناناس و در آخر پول (طلا)ی بسیار زیاد.

تکرار میکنم: قبل از بازی از روی این واکترو، با اصول بازی آشنا بشین (از طریق صفحات اول) . این واکترو جزئیات زیادی داره، اما شما رو به کارهای سخت مشغول میکنه، در حالی که طریقة کارهای پیش پا افتاده رو نمیگه. پس شما باید در ابتدا سرعت عمل و دقتی رو که یک گیمر متوسط به کار میبره داشته باشین.

10. این کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

تشکرمیکنم به خاطرمطالب خوب روزاول فقط اینروهم اضافه کن
    وقتی به خانه چوب بررفته ایدتادوتا گل بردارید یکی ازاونارو به louis (همون دانشمنده که خونه چوب برزندگی می کنه)بدهیدچون روزدوم بهارتولداون خیلی خوشحال میشه

12. 2 کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

درسته کلن تولد ها رو فراموش کرده بودم. پست رو ادیت می کنم( رنگ قرمز)

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

12 Marry & Gray 2

سلام به همگی .... خسته نباشید

خوب اینم از دومین دموی Marry و Gray که در آهنگری با هم صحبت میکنند....

15. 3 کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •