دوستان این CH فرعیاتش چنده و دقیقا کجا میشه پیداش کرد؟
فرق اساسی فرع و اصلش چیه؟ موندگاری یا پخش؟
دوستان این CH فرعیاتش چنده و دقیقا کجا میشه پیداش کرد؟
فرق اساسی فرع و اصلش چیه؟ موندگاری یا پخش؟
امروز هم تونستم راکی مونتاین رو تست کنم.
با توجه به اینکه هی وود و سیلور وود رو هم قبلا تست کرده بودم به نظرم سیلور از بقیه ارزش خرید بیشتری داره.
خیلی بوی با کلاسی بود. البته باید بذارید تا خودشو نشون بده و زود در موردش قضاوت نکنین. موندگاریش هم از بقیه خیلی بالاتره.
البته نظرات متفاوته ولی من خیلی از سیلور خوشم اومد.
راکی هم خوب بود ولی سیلور خاص تر بود. تا این راکی مونتاین هم بو کردم یاد بولگاری سویر افتادم. خیلی به هم شبه هستن
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
هم موندگاری و هم پخش و هم خود بو
توصیه میکنم سعی کنید اصلش رو بگیرید (که شده سوزن تو انبار کاه) در غیر این صورت مدل ریو خیلی بهتر از فیکش هست.
قطعا سیلور از همشون موندگاری بهتری داره ولی یه بویه تندی داره به همراهه بخور مانند یجوری میشه![]()
Last edited by cyber861; 13-01-2012 at 00:43.
درسته تند تر از مدل های دیگه هست ولی اگر چند دقیقه ایی روی پوست بمونه تندیش از بین میره.
البته برای استفاده روزانه راکی مونتاین مناسب تره ولی برای مجالس سیلور رو مناسب تر میدونم. شما چطور تست کردید؟
رو کاغذ.
من تو تابستون تست گرفتم.به خاطره همین شاید دلچسب نبود برام.زیاد کارهایه مجلسی رو نمیپسندم.مگر
اینکه شیرین باشه.
اگه سرسری این کار رو تست کینم به احتمال زیاد یاده این ها هم میفتیم:
Arpege Pour Homme by Lanvin
Zegna Intenso by Ermenegildo Zegna
البته خیلی فرق میکنن ولی شاید کسی یه بار تست کرده باشه هر کدوم رو دچار اشتباه بشه.![]()
اتفاقا من هم رو کاغذ تست کردم و تا الان هم همش دارم بوش میکنم و هر چی میگذره برام خوش آیندتر میشه.
به هر حال سلیقه ها متفاوته![]()
دوستان پرفیوم شاپینگ سایت جدید راه اندازی کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از کارهای cartier کدوم یکی رو تست کردین خواهشا بهترینش رو معرفی کنین
رودستر کارتیر-- رودستر اسپرت --- رودستربلک
من رودستار کارتیر رو تست کردم و دارم. بوی خنک و کمی تلخ داره. موندگاریش هم خیلی بالاست.
رودستر بلک -- هم تست کردم و همون رودستر هستش و فقط به صورت ورژن جدید تولید میشه و همون بو رو میده.
ازش اسپورتش اطلاعاتی ندارم
فکر کنم خیلی وقته این سایت شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)