مومن عزیز اولا بیشتر دقت کن. بارها تو صفحات قبلی پست دوبار ارسال شده داشتینوشته شده توسط مومن خدا
در مورد دعوت از بهروز و مونیکا اینو برای همه میگم که من این دو عزیز رو به خاطر رفاقت نیاوردم
اگه اینطوربود با خود شما.مستر و خیلی های دیگه رفیقم ولی...
بهروز از روز اول بازگشایی این تاپیک پا به پای من و بیشتر از من برای این تاپیک زحمت کشید و اینجا حق آب و گل داره
گذشته از اون روی صندلی داغ دلسوزی داره و مثل خیلی ها که تا موقع نشستنشون رو صندلی با اینجا خوب بودن و وقتی بلند شدن گذاشتن رفتن نبوده. همیشه بیشتر از من برای این تاپیک زحمت کشیده و چه من بخوام و چه نخوام ایشون به اندازه من در این تاپیک سهم و حق دارند
در مورد مونیکا هم ایشون به چند علت دعوت به همکاری شدند .
یکی اینکه با اکثر بچه های فروم رابطه دوستانه دارند و میتونه برای صندلی داغ مفید باشه. برای مثال توی دعوت کردن
صندلی داغ میتونن نقش مفیدی رو ایفا کنند و به خصوص دعوت از خانومای انجمن برای صندلی نشینی که شاید دعوت من و بهروز و قبول نکنند ولی به مونیکا جواب مثبت بدند.
و در ضمن ایشون خیلی خوب میتونند تشخیص بدند که چه کسی روی صندلی بشینه بهتره و از نقطه نظرات ایشون تا به حال زیاد استفاده کردیم
و اخر اینکه من به دلیل مشکلاتی زیاد ممکنه پیش بیاد چند روزی از انجمن دور باشم و برای اون زمان بهروز دست تنها نباشه و مونیکا خانم میتونن کمک شایانی به ما بکنند
متاسفانه ایشون هم وقت زیادی ندارند و میبینید که زیاد نمیان صندلی داغ.
پس دیگه اسم رابطه دوستانه رو نیارید خواهشا![]()