تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 449 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342382432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

سلام

دوستان اخرین نسخه انتی ویروسو از کجا دانلود کنم؟؟؟
    با سلام
    یعنی فقط نسخه انتی ویروس رو می خواهید بدون فایروال ؟
    چون مجموعه کاملcis هم شامل انتی ویروس هست و هم شامل فایروال کومودو
    در هر صورت نسخه انتی ویروس رو از صفحه زیر می تونید دانلود کنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و نسخه کامل cis
    کد:

2. 2 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

14

با سلام
    من از فایروال کومودو و انتی ویروس اواست استفاده می کنم البته قبلا نسخه free بود و الان نسخه تجاریش ( احتمالا برگردم به همون free) بهترین ترکیب همون نسخه free به همراه کومودو هست فقط قایلیت safezone رو نسخه free نداره که برای انجام کارهای اداری و بانکی در محیط اینترنت هست
    پس تركيب آواست + فايروال كومودو رو توصيه مي كنيد بجاي آنتي ويروس كومودو در CIS ؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

پس تركيب آواست + فايروال كومودو رو توصيه مي كنيد بجاي آنتي ويروس كومودو در CIS ؟؟
    با سلام
    این دگیه میشه گفت شده سلیقه ای . شما اگر کاربران حرفه ای کومودو رو در این تایپیک ببینید مثل جناب jadda
    می بینید که در ترکیب انتی ویروسشون فقط کومودو هست تازه با سند بوکس غیر فعال و حتی در زمان تست ویروسها انتی ویروس رو هم غیر فعال می کنن
    خوب این نشون دهنده این هست که قدرت اصلی کومود در دیفنس و سایر لایه های امنیتیش قرار داره . و وقتی می بینید که کاربرای تازه کاری مثل من از ترکیب یک انتی ویروس دیگه هم استفاده می کنن بیشتر به دلیل اشنایی کمتر با قسمتهای مختلف کومودو هست چون خیلی از کاربرها معمولا وقتی با تمامی تنظیمات کومودو اشنا میشن معمولا انتی ویروس دیگه رو پاک می کنن نمونش در چند پست قبلی هست
    و یا شاید نیاز به یک قابلیت در یک انتی ویروس دیگه باشه که کاربری به خاطر همون از یک سویت امنیتی ترکیبی استفاده میکنه
    خوب ترکیب این دو هم نظر شخصی من بود و چیزی است که دارم امتحان می کنم شاید فردا مثلا ترکیب رو عوض کردم و این چیزی است که خودتون باید با تجربه به اون برسید
    موفق باشید

5. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از گزینه هایی که مناسب هم هست ترکیب Avast Free Antivirus 6.0.1367 با فایروال+دیفنس کومودو 5.8 هست.
    ممنون
    یعنی اینترنت سکوریتی کومودو به تنهایی اونقدر قوی نیست که فقط تنها نصب بشه؟
    در سایت کومودو دیدم که نسخه های مختلفی از نرم افزارهای امنیتی داره ..ترکیب آنتی ویروسش با فایروالش مناسب نیست؟
    من کدوم رو برای نصب بگیرم؟نسخه های رایگان داخل سایت کومودو یا نسخه های کرک شده سایت های دانلود ...؟
    یه چیز جالب دیدم اونم اینکه اگر اشتباه نخونده باشم نوشته بود اگر ویروسی رو نتونست تشخیص بده 500 دلار به یوزر میده...جالبه یه جورایی خوب به خودش مطمئنه

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

ممنون
    در سایت کومودو دیدم که نسخه های مختلفی از نرم افزارهای امنیتی داره ..ترکیب آنتی ویروسش با فایروالش مناسب نیست؟
    من کدوم رو برای نصب بگیرم؟نسخه های رایگان داخل سایت کومودو یا نسخه های کرک شده سایت های دانلود ...؟
    یه چیز جالب دیدم اونم اینکه اگر اشتباه نخونده باشم نوشته بود اگر ویروسی رو نتونست تشخیص بده 500 دلار به یوزر میده...جالبه یه جورایی خوب به خودش مطمئنه
    بحث سر آنتی ویروس این بسته هست وگرنه فایروال و دیفنس بسیار خوبی داره. ترکیب اوست فری +فایروال و دیفنس کومودو هم یک پیشنهاد خوب می تونه باشه. که من الان از اون استفاده می کنم.
    اون 500$ گارانتی هم برای ویروسی شدن کامپیوتر و برای نسخه های پولی و Pro هست.
    اینکه از کدوم استفاده بشه دیگه سلیقه ی کاربره.
    موفق باشید.

8. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

ممنون
    با سلام
    یکی از گزینه هایی که مناسب هم هست ترکیب Avast Free Antivirus 6.0.1367 با فایروال+دیفنس کومودو 5.8 هست.
    چیزی که اینجا دوستمون بهش اشاره کردن نسخه فایروال کومودو هست که در دل خودش دیفنس و سند بوکس رو داره نه نسخه اینترنت سیکوریتی . نسخه سکوریتی علاوه بر دیفنس و سند بوکس انتی ویروس کومودو رو هم داره

خوب اگر می بینید نسخه های مختلفی وجود داره دلیل بر مناسب نبودن اونها با هم نیست . خوب فایروال کومودو رو به جرات می توان گفت بهترین فایروال بین سایر محصولات هست خوب این محصول رو ممکنه خیلی ها بخوان در کنار سایر انتی ویروسهاشون استفاده کنن صرفا جهت کنترل اینترنت خودشون . پس اینکه می بینم محصولات مختلف جدا از هم و با تنوع مختلف وجود دارن نوعی مزیت و نوعی احترام به ازادی در انتخاب کاربر هست

نسخه comodo interney security که مجمعه کامل هست وشامل فایروال و دیفنس و انتی ویروس با هم میشه یک محصول رایگان هست و هیچ کرکی در کار نیست و اون 500 دلار هم برای نسخه های تجاری و پولی است که در واقع نوعی گارانتی به شمار میره

این پست و پست قبلی مثل اینکه با هم نوشته شدن که من اونو ندیدم

موفق باشید
    Last edited by K1lou; 10-12-2011 at 15:52.

10. 2 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    از کجا میشه فهمید این ای پی هایی که مثلا اواست داره باهاشون ارتباط برقرار میکنه مربوط به کجا و یا کدوم سایت هستن ؟

Last edited by K1lou; 10-12-2011 at 18:52.

12. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینترنت سکوریتی نسخه رایگان رو از سایتش گرفتم و نصب کردم همین الانم آپدیتش تموم شد.
    محیط خیلی شیکی داره و از نظر روانی آدم رو آروم میکنه(برای من محیط خیلی مهمه)
    رایگان بودنش واقعا ارزشمنده.
    سرعت آپدیت سرورش پایین بود(با adsl 256)
    گشتم لینک دانلود آفلاینش رو پیدا نکردم روی یکی از سیستم هام اینترنت پرسرعت ندارم و نمیتونم زنده آپدیت کنم.اگر میشه لطفا لینک آپدیت CIS premium برای ویندوز 7 نسخه 64 بیتی رو اینجا بزارید دانلود کنم.
    نیازی هست که برنامه geekbuddy در حال اجرا باشه؟با توجه به اینکه خیلی خیلی به ندرت ممکنه پیش بیاد ازش استفاده کنیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

اینترنت سکوریتی نسخه رایگان رو از سایتش گرفتم و نصب کردم همین الانم آپدیتش تموم شد.
    محیط خیلی شیکی داره و از نظر روانی آدم رو آروم میکنه(برای من محیط خیلی مهمه)
    رایگان بودنش واقعا ارزشمنده.
    سرعت آپدیت سرورش پایین بود(با adsl 256)
    گشتم لینک دانلود آفلاینش رو پیدا نکردم روی یکی از سیستم هام اینترنت پرسرعت ندارم و نمیتونم زنده آپدیت کنم.اگر میشه لطفا لینک آپدیت CIS premium برای ویندوز 7 نسخه 64 بیتی رو اینجا بزارید دانلود کنم.
    نیازی هست که برنامه geekbuddy در حال اجرا باشه؟با توجه به اینکه خیلی خیلی به ندرت ممکنه پیش بیاد ازش استفاده کنیم.
    کد:

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    از کجا میشه فهمید این ای پی هایی که مثلا اواست داره باهاشون ارتباط برقرار میکنه مربوط به کجا و یا کدوم سایت هستن ؟
    سلام

میتونید از IP لوکاپ بگیرید. مثلا این سایتها بهتون کمک میکنه:

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    ==============

یک مقدار به شکل کلی در مورد انتخاب یک محصول امنیتی حرف بزنیم، چون صحبت به این سمت کشیده شد . . .

اولین اصلی که باید مورد توجه قرار بگیره موضوع امنیت هست و بس. یعنی آیا این بسته امنیتی میتونه امنیت سیستم را تامین بکنه. همینطور که میدونیم امنیت حد و مرزی نداره و جایی نیست که با رسیدن به آن نقطه بتوان گفت ما به پایان خط امنیت رسیدیم. یعنی در واقع امنیت 100% نداریم....دلیلش هم اینه که هر چقدر سیستمهای دفاعی قویتر میشوند در عین حال ما شاهد حملات جدیدتر و حتی پیچیده تر هستیم.... کاری که ما باید انجام بدیم اینه که همه نیروهای دفاعی را بسیج بکنیم یعنی تا میتونیم از اهرامهای دفاعی بیشتری استفاده بکنیم.

بنابراین سوالی که مطرح میشه در انتخاب یک سویت امنیتی اینه که محصول مورد انتخاب ما چه سپر های دفاعی دارد. اولین لایه دفاعی همانا دینابیس هست. ولی آیا این لایه به تنهایی میتونه در برابر حملات کارگشا باشه؟!؛ همینطور که میدونیم روزانه حدود پنجاه هزار ویروس نوشته یا بازنویسی میشه! آیا تکیه بر دیتابیس میتونه امنیت را به ارمغان بیاره؟ آیا یک آنتی ویروس میتونه همه این پنجاه هزار نمونه جدید روزانه رو بشناسه! جواب قطعا خیر است.

بنابراین ما با پدیده ای روبرو هستیم به نام مخربهای Zero-day ، یعنی ویروسهای جدیدی که آنتی ویروسمون اونها را نمیشناسه. اون آنتی ویروس میتونه هر آنتی ویروسی باشه، حتی اگر بالاترین نرخ تشخیص و قویترین دیتابیس را داشته باشه، باز هم در برابر این مخربهای جدید ناکارآمد میشه و نمیتونه به کمک ما بیاد!، بنابراین میبینیم که حتی برای قویترین دیتابیسها هم راه که چه عرض کنم یک شاهراه بزرگ نفود قرار داره> نمونه هایی که آنتی ویروس قادر به تشخیص اونها نیست. ضمنا خوبه اینرا هم بدونیم که میانگین نرخ تشخیص آنتی ویروسها در دنیای واقعی (و نه در تستها) حدود 70 یا 80 درصد است. هر لایه دفاعی دیگری بعد از دیتابس ما را وارد سیستم پیشگیری میکنه. هر کسی که بتونه برای این سوال جواب خوبی پیدا بکنه برد با اونه:

آنتی ویروسمون در برابر ویروسهایی که نمیشناسه چیکار میکنه؟؟

آیا اصلا لایه های دفاعی دیگری داره و اگر جواب مثبت هست تا چه میزان اون سپرهای دفاعی قابل اتکا هست. مثلا آیا سندباکس داره. و اگر بله تا چه میزان میشه به سندباکسش اتکا کرد؟ ایا HIPS داره و قدرت HIPS اون تا چه حد است. میشه مخربی از دست HIPS اون فرار بکنه(من زیاد دیدم) و اصلا میتونه به من پیغامی نشون بده(جالبه اینه که بعضیها این پیغامها را نقطه ضعف یک محصول میدونند در حالیکه بر عکس است و پیغام بیشتر نشان از قدرت مانیتورینگ بالای یک محصول داره).بنابراین اگر محصولی لایه های دیگری به غیر از آنتی ویروس داره اونوقت تازه لیاقت این را پیدا مکنه تا در موردش صحبت بشه و بعد هم حتما تست بشه تا بتونیم انتخابش بکنیم....
    عاملی که باعث شده من از کمودو استفاده بکنم همین موضوع مخربهای Zero-day بوده. برای من اصلا مهم نیست آنتی ویروسی که از اون استفاده میکنم چند نمونه کمتر یا بیشتر بشناسه !! بلکه سعی میکنم موارد بالا را مد نظر قرار بدم و همه لایه ها را باهم ببینم و بعد امنیت را بسنجم .... در واقع من کمودو را محصولی میبینم که پا را از دیتابیس و سیستم تشخیص فراتر گذاشته و دوم اینکه ماژولهاش قابل اتکا هم هست (هر چند هیچ چیز 100% نیست).

==
    خب، دوباره پریشان گویی کردم ولی > به نظرم مطالب گفته شده را هر کاربری باید مد نظر قرار بده و بعد هم باقی آیتمهای انتخاب بر میگرده به سلیقه کاربر(مثلاً رایگان بودن) و برخی مسایل دیگه، ولی همیشه تامین امنیت حرف اول را میزنه و نباید قربانی چیزی بشه.

16. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •