سلام
سوال:نشان دهید معادلهفقط دو ریشه حقیقی دارد.
سلام
سوال:نشان دهید معادلهفقط دو ریشه حقیقی دارد.
در نتیجه این به ما نشان میدهد که تابع y تنها یک نقطه ی اکسترمم نسبی دارد. مقدار تابع y در نقطه ی اکسترمم را تعیین علامت میکنیم:
اما از آنجایی که به وضوح مشخص است که:
و این یعنی اینکه تابع y در مثبت و منفی بینهایت دارای مقادیر مثبت است و همچنین چون این تابع به وضوح مشخص است که در تمام دامنه ی خود پیوسته است بنابراین این تابع بنا بر قضیه ی پیوستگی حتما باید محور طولها را حداقل در دو مرتبه قطع کرده باشد تا به مقادیر منفی برسد و مجددا به مقادیر مثبت برگردد. ولی از آنجایی که اگر فرض کنیم تعداد بیشتر از 2 بار محور x ها را قطع کند در آنصورت تابع مشتق y بایستی بیشتر از یک ریشه داشته باشد و چون تابع مشتق تنها یک ریشه دارد پس حتما دو ریشه و فقط دو ریشه خواهیم داشت.
موفق باشین.
89/11/25
سلام من اولین بار است که از این تاپیک دیدن میکنم. بنده دانش آموز سال اول دبیرستان هستم. در امتحان به سوالی برخوردم که به راه حل آن احتیاج دارم:
![]()
سلام
از معادله دوم داریم :
با جایگذاری عبارت بالا توی معادله اول داریم :
با جاگذاری x-y=2 توی یکی از معادله ها بدست میاد :
x=7 و y=5
دوستان کسی می تونه در رابطه با همگرایی و واگرایی یک اموزش کاربردی بده
من در رابطه با بدست اوردنش به واسطه اپسیلون مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
دو تا سوال:
1- یکنوایی تابعرا بررسی کنید.
2- max و main مطلق تابعرا بدست اورید.(e به توان منفی ...).
ممنون.![]()
سلام.
سوالاتتون واقعا ساده هستند. برای اینکه فرصت فکر کردن روی مساله رو ازتون نگیرم تنها به یک راهنمایی کوچیک برای هرکدوم از دو مساله بسنده میکنم و بقیه اشو به خودتون واگذار میکنم:
1- از تابع f مشتق بگیرین و ثابت کنین که تابع مشتق f همراه به ازای تمامی مقادیر x مثبته.
2- از دستگاه مختصات قطبی استفاده کنین. (x=r.sin(tetta) , y=r.cos(teta)a) اینطوری با یک متغیر روبرو خواهید بود. سپس با مشتقگیری نقاط اکسترمم تابع رو مشخص کنین.
موفق باشین.
89/11/27
سلام از دوستان اگر کسی جواب این دو تا سوالو ( دومی مهم تره) داره بنده رو راهنمایی کنه
فقط یه جوری بنویسید و توضیح بدید که بتونم سره کلاس توضیح بدم خیط نشم
اگه بشه روی برگه بنویسید یه عکس از روش بگیرید راحت تر میشه فهمید
به هر حال ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hadi2222; 17-02-2011 at 18:44.
جواب سوال دومتون:
دوستان سایتی رو میدید که انتگرال رو خودش بگیره و بیشتر مسیر رو بنویسه
همچنین در رابطه با سری همگرا و واگرا
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)