شما لپتاپتون رو بزارین روی مدِ High Performance و دوباره تست بگیرین.
شما لپتاپتون رو بزارین روی مدِ High Performance و دوباره تست بگیرین.
سلام به همه دوستان
چقدر طرفدار n61 زیاد شده . من خیلی وقته اینجا سر نزده بودم .... از این بابت خوشحالم ...
یه مشکل دارم و یه سوال
این که آپدیت جدید برای N61jq چی اومده که نصب بشه کرد و دوم این که من بلوتوث سیستمم فکر کنم ایراد داره . به این خاطر که بعد از نیم ساعت یا 45 دقیقه که با موبایلم در ارتباطه خود بخود قطع میشه و از لیست سخت افزارا پاک میشه که برای استفاده مجدد باید یه بار ریستارت کنم . کسی از دوستان این مشکلو داره ؟؟؟
به دوست قدیم وایو من عزیز سلام مخصوص میکنم ... خوبی دوست عزیز .....
بلوتوث من هم بعد از همین زمان دیگه کار نمیکنه بعنی وسیله باید از اول شناسایی بشه. البته تست طولانی نداشتم ببینم وسط کار هم قطع میشه یا نه. من برای حالت بی کار میگم این جوریه.
درایورهای جدید:
چیپست اینتل 9.2.0.1015:
گرافیک ای تی آی سری موبیلیتی 2010.12:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور رپید استوریج اینتل Intel RST 10.1.0.1008:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور کیبورد (Fnها) 1.0.0007:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور تاچ پد ورژن 8.0.7.0:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور کارت صدا ریل تک ورژن 2.55 تو این صفحه واسه ایکس پی و سون و ویستا هست که اسم سایت رو با +++ نوشتم که پیلتر نشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور کارت شبکه ورژن 1.0.0.46:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور کات شبکه وایرلس ورژن 9.1.0.328 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درایور بلوتوث برودکام ورژن 6.3.0.3.000 که من الان دارم دانلود میکنم و مطمئن نیستم همین باشه. ضمنا مال ویندوز رو کامل پاک کن بعد نصب کن که خرابی به بار نیاد. بزار من اول تست کنم اگه سالم بود خبر میدم بعد شما نصب کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار PowerGear ایسوس ورژن 1.1.42:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کنسول وایرلس ایسوس ورژن 3.0.19:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام.
دوستان قیمت این مدل چند هست؟
وآیاusb3که این مدل داره واقعاًسرعت بالایی داره فکر کنم 100مگ برثانیه روداشته باشه.
دوستان اگه میشه قیمت باگارانتی معتر بدین.
ممنون.![]()
خب وقتی هارد داخلش نهایت سرعتش 70 و خورده ای هست و تازه میانگینش هم 50 60 هست ... چه انتظاری داری که بتونی بالای 100 تا سرعت دریافت کنی؟
البته هاردی که USB 3.0 رو ساپورت کنه بهش وصل بشه و همون هارد رو با پورت های USB 2.0 متصل کنی قطعا تفاوت رو حس میکنی. مثلا به جای 20 25 مگ می بینی سرعتش 1.5 برابر هست و مثلا حدود 40 مگ میشه !!!!
آمپر پورت یو اس بی 3 بالاتره اصلا. البته دوستان نگران نشن .... وسایل یو اس بی 2 رو وصل کنیم به پورت یو اس بی 3 مشگلی نداره و کاملا ساپورت میشه. خودم هم یه دو ماهی هست فلش و هارد و هدست میزنم و چیزی نشده.
![]()
حدود 2 هفته پیش ویندوز لپ تاپ رو عوض کردم و یک ویندوز 64 بیتی (دریاسافت) نصب کردم که تا دیشب هم دائم Update میشد و کارش رو انجام میداد. ولی الان که روشنش کردم پیام This Copy of Windows in not Genuine رو میده!!!
برنامه Windows Loader 1.9.5 رو هم الان دانلود و نصب کردم ولی باز هم بعد از Restart همین پیام میاد.
حالا چکار باید بکنم که ویندوزم Genuine بشه؟؟؟
مرسی
با سلام این back light کیبورد pro64jq چطوری روشن میشه؟
سری n61 مگه بک لیت داره ؟؟؟؟
تا جایی که میدونم نداره و یه جا خوندم که یه عده خودشون خیلی لازم داشتن و رفتن کلا همه چیش رو باز کردن و کلی ور رفتن و جاسازی کردن. فکر نکنم هیچ مدلی از این n61 داشته باشه ... با اطمینان نمیگم. اگه داره که مبارکتون باشه.![]()
Last edited by alireza1411; 21-12-2010 at 03:01.
سلام
ببین این ویندوز سون مایکروسافت الان یه چند ماهی هست که این مشکل رو در اثر دانلود یه آپدیت خاصی پیدا میکنه. منظورم نسخه ی کرک شده هست. واسه حلش باید اون آچدیت دیلیت بشه و دوباره کرک کنی.
برای دیلیت کردنش ببین کدوم یکی از این لینکاشون کار میکنه ... من دانلود کردم ولی دقت نکردم کدوم سالم بود. یکی یکی تست کن یکیش درسته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه، من همون دیشب توی نت گشتم و برنامه Remove Wat رو پیدا کردم که با اجرای اون، مشکل حل شد و بعد با استفاده از یک برنامه Activator اونو کرکش کردم. الان که خوبه و داره کار میکنه.
در مورد دانلود از میکروسافت هم حق با شماست، این مشکل بخاطر دانلود یه آپدیت پیش آمده و برنامه Remove Wat اون آپدیت رو پاک میکنه.
رامین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)