تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 4428 اولاول ... 2322823223283293303313323333343353363423824328321332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

داشتم منفجر ميشدم هي سرعت 200 تايي ميذاشتيد اينجا گفتم منم يه سرعت بذارم
    ساعت 6 صبح:

ببخشيد دوستان فرصت پنهان كردن لينك رو نداشتم خودتون زحمت بكشيد يه خط مشكي بندازيد روي لينكش

2. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دیشب که برای ما دانلود عادی بود و پهنای باند 512 رو در نظر گرفته بودند و نسبت به شب های قبل تقریبا کمتر گرفتیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا من تو سرور بازی COD MW2 بودم....بعد یه سرور خارجی بود..

اتفاقی با یک پسر ایرانی که تو نروژ زندگی میکرد داشتم بازی می کردم...

خلاصه سوال کردم اینترنتتون سرعت دانلودش چه قدره و قیمتش چه قدره؟

گفتش من با 220 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم و ماهی 300 کرون میدم..و حجمی هم نیست.

یه چیزی حدود 50 هزار تومان و بدون لیمیت حجم...با سرعت دانلود 220 کیلوبایت..

گفتم درآمد پدرت چه قدره ...گفت ماهی 3 ملیون تومان..

من گفتم خوب 50 هزار تومان خوب گرونه..گفت نه بابا ( عینه جمله گفت) : مفته...

بعد از پینگش هم معلوم بود تو نروژ زندگی میکنه...پینگش 70 بود پینگ من که تهرانم 350 و سرور هم اروپایی بود..

بعد پرسیدم راستی بازی ارجینال مگه تو اروپا نیست؟ که اومدی تو سرور کرک alteriwnet؟

گفتش بازی رو دانلود کردم..با کرک.
    ..........
    اینا رو اینجا نوشتم گفتم شاید برای بعضی دوستان جالب باشه سرعت و قیمت اینترنت در کشورهای اروپایی..

چون برای خودمم خیلی جالب بود

5. 6 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

سلام دوستان
    من شاید بخوام بیام پارس آنلاین رو هم تجربه کنم
    اگه یکم راهنمایی کنید ممنون میشم
    1-تفاوت سری های Y و G و E و X چیه؟
    2- سرعت ها واقعی هستن؟ یعنی 128 بگیریم با سرعت 16 دانلود میکنه یا بیشتر؟
    3-این سرویسی که تو عکس مشخص کردم ، 1ماهه نداره؟ یعنی حداقل باید 3 ماهه گرفت؟ کسی میدونه سرعت دانلودش چقدره؟

4- کلا بهترین سرویس پارس آنلاین با ماهی 20 تومن کدومه؟ در ماه هم 3-4 گیگ ترافیک برام کافیه.

ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا من تو سرور بازی COD MW2 بودم....بعد یه سرور خارجی بود..

اتفاقی با یک پسر ایرانی که تو نروژ زندگی میکرد داشتم بازی می کردم...

خلاصه سوال کردم اینترنتتون سرعت دانلودش چه قدره و قیمتش چه قدره؟

گفتش من با 220 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم و ماهی 300 کرون میدم..و حجمی هم نیست.

یه چیزی حدود 50 هزار تومان و بدون لیمیت حجم...با سرعت دانلود 220 کیلوبایت..

گفتم درآمد پدرت چه قدره ...گفت ماهی 3 ملیون تومان..

من گفتم خوب 50 هزار تومان خوب گرونه..گفت نه بابا ( عینه جمله گفت) : مفته...

بعد از پینگش هم معلوم بود تو نروژ زندگی میکنه...پینگش 70 بود پینگ من که تهرانم 350 و سرور هم اروپایی بود..

بعد پرسیدم راستی بازی ارجینال مگه تو اروپا نیست؟ که اومدی تو سرور کرک alteriwnet؟

گفتش بازی رو دانلود کردم..با کرک.
    ..........
    اینا رو اینجا نوشتم گفتم شاید برای بعضی دوستان جالب باشه سرعت و قیمت اینترنت در کشورهای اروپایی..

چون برای خودمم خیلی جالب بود
    البته نمي دونم چقدر ميشه به اين صحبت ها كه در چت رد و بدل ميشه اعتماد كرد.
    من خودم چند روز پيش داشتم توي سرور son كه بچه هاي تركيه اي هستند بازي ميكردم(cod mw1(
    بعد كه باهم توي xfire صحبت ميكرديم پرسيدم از سرعت و قيمت گفت 5.5 مگ پهناي باندشه و 35 دلار بابتش ميده پينگش هم كه در حد تيم ملي بود .

منم قبول دارم كه همه دنيا از اينترنت به صورت يك اندازه بهره مند نيستند و بسته به ميزان درآمد و ... فرق داره و نميشه همه رو مقايسه كرد.
    ولي يه چيزهايي هست كه مخصوص خودمون هست.
    هم توي مثال شما هم مال من مشخصه كه اونها چيزي به نام فروش ترافيك ندارند(من بهش گفتم ماهي 3 گيگ شاخ درآورد!)

8. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من شاید بخوام بیام پارس آنلاین رو هم تجربه کنم
    اگه یکم راهنمایی کنید ممنون میشم
    1-تفاوت سری های Y و G و E و X چیه؟
    2- سرعت ها واقعی هستن؟ یعنی 128 بگیریم با سرعت 16 دانلود میکنه یا بیشتر؟
    3-این سرویسی که تو عکس مشخص کردم ، 1ماهه نداره؟ یعنی حداقل باید 3 ماهه گرفت؟ کسی میدونه سرعت دانلودش چقدره؟

4- کلا بهترین سرویس پارس آنلاین با ماهی 20 تومن کدومه؟ در ماه هم 3-4 گیگ ترافیک برام کافیه.

ممنون
    1- من كه نميدونم
    الان توي پنل من زده sr128_3g1 با سرعت 128 حالا اين كجاست توي اين ليست معلوم نيست!(همون fp1-9x هست) y كه معلومه year هست! g هم گلد هست!
    2-نه به جز خوزستان الان بقيه جاها موردي نداره روز حدود 1 مگ يا بيشتر هست سرعتت و شب بسته به منطقه كمتره.
    3-اين 512 هست روزها 220 اينها دانلود ميكني!
    4- كلا اگه من بودم به جاي شما اگه GP1-9X1داره مركزتون اين رو بگير 3 ماه ميشه 47 تومن.
    اگه نداره همون fp1-9x بگير ماهي 3 گيگ و سه ماهه 36 تومن.

10. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه koorosh2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض مشترکین پارس آنلاین! هرگز اینترنتی تمدید نکنید!

بنده در تاریخ 14/7/89 از پارس آنلاین سرویس 9 گیگ سه ماهه خریدم که تا 15/10/89 اعتبار داشت. حدود 20 روز پیش یک ایمیل از شرکت پارس آنلاین به بنده رسید که در آن قید شده بود که چون 80 درصد از اعتبارتان مصرف شده شما بیایید و سرویستان را تمدید کنید. بنده از دنیا بی خبر به صورت اینترنتی در تاریخ 2/10 /89 یعنی دو هفته قبل از اتمام سرویس قبلی یک سرویس جدید سه ماهه دیگر خریدم و سرویس جدید به عنوان قرارداد پشتیبان پارس آنلاین اضافه شد (مستطیل قرمز پایین عکس):

بنده به این امید که چون اعتبارم را دو هفته پیش تمدید کرده ام طبق روال هر شب مودم را روشن کردم و با برنامه داونلود منیجر به صورت اتوماتیک از ساعت 1 بامداد تا 6 صبح 15/10/89 شروع به داونلود کردم صبح باکمال تعجب دیدم که حدود 2200 مگ از اعتبار جدید بنده کسر کرده است

این تاریخچه قرارداد اولیه من از 14/7/89 تا پایان ترافیک یعنی 22:56 روز 14/10/89:

این هم تاریخچه قرارداد تمدید شده پشتیبان که از 22:56 روز 14/10/89 شروع شد:

به رییس پارس آنلاین شیراز خانم اسدسنگابی مراجعه کردم و با اصرار فراوان از او خواستم تا ترافیک مصرفی بنده را ساعت به ساعت نشان بدهد( به وسیله برنامه ای فقط مخصوص خودشان). جالب است ایشان گفتند که شما 191 مگ رایگان را در ساعت 1 تا 2 صبح مصرف کرده اید و از 2 صبح تا 6 صبح هیچ مصرفی نداشته اید و 2200 مگ را از ساعت 6 تا 7 صبح مصرف کرده اید!!! و نمودار آنرا به بنده نشان دادند. به ایشان گفتم یعنی من از ساعت 6 صبح تا 7 صبح 2200 مگ داونلود داشته ام!! (پس از یک حساب کتاب ساده سرعت بنده در این یک ساعت 4.9 مگابیت بر ثانیه بوده است !!!! که در هیچ شرکتی این چنین سرعتی به مشتری نمی دهند)
    ایشان گفتند که من این موضوع را به تهران ایمیل می زنم و چند هفته طول می کشد تا شاید نتیجه بگیرید و شاید نگیرید !!! بنده گفتم این موضوع مثل روز روشن است و شما باید الان نتیجه را به من بگویید. خلاصه شدیدا ناراحت شدم و از تمدید اینترنتی کذایی سخت پشیمان
    Last edited by koorosh2500; 12-01-2011 at 18:54.

12. 4 کاربر از koorosh2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

سلام
    من سرويس شاتل دارم . سرويس art 1 .

سرعتم هم هميشه روي 16kb هست . نه بالتر نه پايين تر - ميخواهم اين ماه از پارس بگيرم- البته تهرانم- وضعيت پارس
    چطوري ايا بيم ترفش يا نه

پروفشنال amaranth_silent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام بنده مودممو که زاکسل بود با یک مودم سیمفونی 5210 عوض کردم ولی احساس میکنم سرعت دانلودم پایین اومده قبلنا با idm سرعت دانم به 190 میرسید ولی الان تا 150 به زور بالا نمیره یعنی میتونه علتش مودمم باشه..ممنون...در ضمن سرویسم 256 هست

---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------

سلام بنده مودممو که زاکسل بود با یک مودم سیمفونی 5210 عوض کردم ولی احساس میکنم سرعت دانلودم پایین اومده قبلنا با idm سرعت دانم به 190 میرسید ولی الان تا 150 به زور بالا نمیره یعنی میتونه علتش مودمم باشه..ممنون...در ضمن سرویسم 256 هست

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    من سرويس شاتل دارم . سرويس art 1 .

سرعتم هم هميشه روي 16kb هست . نه بالتر نه پايين تر - ميخواهم اين ماه از پارس بگيرم- البته تهرانم- وضعيت پارس
    چطوري ايا بيم ترفش يا نه

سرعت پارس آنلاین که بستگی به مراکز مخابراتی و هر شهر با شهر دیگه بعضا فرق میکنه
    سرعت ها معمولا بیشتر از حالت عادی هستند و معمولا با سرعت های بالاتر از سرعت واقعی به کاربر سرویس میدهند ولی گاها پیش میاد که افت سرعت رو داریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •