تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 2199 اولاول ... 2322823223283293303313323333343353363423824328321332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمنده آقا وحید ولی این حرف شمارو قبول ندارم. چونکه اگر قرار بعضی از پورتها را ببندند پس باید برای همه این مشکل وجود داشت. ولی من در تمام مدتی که شما می گفتی با یاهو مشکل داری من براحتی از یاهو و ... استفاده می کردم،حتی روزهای جمعه
    مشکل فقط روزهای جمعه هستش که سرعت خیلی افت می کنه و با اینترنت 512 سرعت دانلود به 20 میرسه.

چاکرم majidson عزیز

ببین من دقیقا تجربه ام رو میگم. همین دیشب من حدود ساعت 1:50 دانلود یک تورنت رو شروع کردم و داشتم با سرعت تقریبا نرمال دانلود میکردم (حدود 14-15 کیلوبایت) باورت نمیشه ولی دقیقا سر ساعت 2 سرعت تورنت شد یک کیلوبایت و تا ساعت حدود 5 عملا با همون سرعت یک کیلوبایت مشغول دانلود بود . خب اسم این میشه چی؟ در حالیکه وضعیت فایل تورنت هم خیلی خوب بود و اصلا مشکل سید و پیر نداشتم. همین الان که دارم این پست رو میزنم با اینکه یاهو مسنجر وصل شده ولی جی میل اصلا و ابدا وصل نمیشه. اون چند شبی که یاهو مشکل داشت دقیقا هر شب در حدود ساعت 2:30 از یاهو مسنجر میپرید بیرون و دیگه وصل نمیشد تا حدود ساعت 5....

اینکه میگی اگر پورتی رو ببندن برای همه بسته میشه از نظر علمی درست نیست. برای یک سرویس دهنده اینترنت این اصلا کاری نداره که یک پورت یا تعدادی پورت رو برای یک گروه از مشترکین ببنده یا دقیقا راس یک ساعت خاص برای تعدادی از مشترکین افت کیفیت رو درنظر بگیره.

در کل در این تاپیک سعی همه ما بر اینه که اطلاع رسانی در مورد وضعیت مبین نت داشته باشیم و اتفاقا اگر اینترنت شما مشکلی نداشته باشه باور کن من خوشحال میشم چون میفهمم که حداقل این مشکل همه گیر نبوده و امیدی به بهبودش هست.

خواهش میکن اطلاع رسانی تونو ادامه بدین
    Last edited by vahidmir2000; 19-06-2011 at 13:49.

2. 2 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من مدتی است که یه مودم USB از ایرانسل گرفتم همراه با یه اکانت ولی خیلی مشتاق هستم بدونم که میشه با این مودم از شبکه مبین نت استفاده کرد یا نه.
    مسلما از خودشون اگر بپرسین میگن نه!! ولی من تا خودم تست نکنم باورم نمیشه و خودم احساس میکنم که بشه!!
    تنظیمات و کانفیگ مودمهای وایمکس رو بلدم ولی مشکل اینجاست که اکانت از مبین ندارم که بتونم وارد شبکه بشم.
    اگر از دوستان مبین نتی کسی هست که تمایل داره که با هم یه همکاری کنیم که پی به این قضیه ببریم هم من اکانت و کانفیگ مودم ایرانسلم رو در اختیارشون بذارم و هم ایشون اکانت و کانفیگ مودمشون رو به من بگن ، یه پیغام به من بدید.

5. این کاربر از mohamad_beauty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه blackspider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان من هم مبین نت دارم، امکانش هست که پینگ رو برد بالا؟
    این مشخصات سرعتمه از سایت speed گرفتم:
    Download Speed: 403 kbps (50.4 KB/sec ) Upload Speed: 118 kbps (14.8 KB/sec )

7. این کاربر از blackspider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

مدیرعامل شرکت مبین نت: با ایجاد ظرفیت جدید سرعت اینترنت افزایش می یابد. به گفته مدیرعامل شرکت ارتباطات مبین نت عامل کندی سرعت وایمکس در روزهای تعطیل افزایش ترافیک به دلیل رایگان بودن سرویس است.

وایمکس نیوز - محمد تقی خاکی در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان این مطلب گفت: در روزهای عادی و غیر تعطیل سرویس اینترنت وایمکس مبین نت برای مشترکین قابل قبول است اما از آنجا که در ایام تعطیل ارایه سرویس رایگان برای کاربران پیش بینی شده است همین عامل موجب شده تا در این روزها کندی سرعت در شبکه محسوس شود.
    وی افزود: مبین نت براساس نیاز و پیش بینی قبلی برای خرید پهنای باند درخواست خود را به زیرساخت ارایه داده است که براساس مذاکرات انجام شده به زودی ظرفیت های جدید به شرکت تحویل خواهد شد.
    خاکی گفت: ما تمامی تلاش خود را به کار گرفته ایم تا سرویسی با کیفیت در اختیار کاربران وایمکس قرار دهیم و با همکاری خوبی که زیرساخت در این بخش با ما دارد به زودی شاهد تحولی چشم گیر در سرعت اینترنت خواهیم بود.

9. 2 کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من مدتی است که یه مودم USB از ایرانسل گرفتم همراه با یه اکانت ولی خیلی مشتاق هستم بدونم که میشه با این مودم از شبکه مبین نت استفاده کرد یا نه.
    مسلما از خودشون اگر بپرسین میگن نه!! ولی من تا خودم تست نکنم باورم نمیشه و خودم احساس میکنم که بشه!!
    تنظیمات و کانفیگ مودمهای وایمکس رو بلدم ولی مشکل اینجاست که اکانت از مبین ندارم که بتونم وارد شبکه بشم.
    اگر از دوستان مبین نتی کسی هست که تمایل داره که با هم یه همکاری کنیم که پی به این قضیه ببریم هم من اکانت و کانفیگ مودم ایرانسلم رو در اختیارشون بذارم و هم ایشون اکانت و کانفیگ مودمشون رو به من بگن ، یه پیغام به من بدید.
    یعنی واقعا هیچکس نیست اینجا ؟!!!

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

معذرت میخوام از حرفای تکراری
    از ساعت دو یاهو مسنجر وصل نمیشه
    شیلتر شکن تعطیل
    چیز پی ان تعطیل
    گوگل باز نمیشه
    تورنت دانلود نمیشه
    معمولی ترین صفحات هم با زور باز میشن

12. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وی افزود: مبین نت براساس نیاز و پیش بینی قبلی برای خرید پهنای باند درخواست خود را به زیرساخت ارایه داده است که براساس مذاکرات انجام شده به زودی ظرفیت های جدید به شرکت تحویل خواهد شد.
    خنده دار تر از این این میشه حرفی زد؟
    میگه براساس پیش بینی قبلی... این پیش بینی قبلی احتمالا منظورش دیروز بوده که یهو یادش افتاده پهنای باند بخره. از این مسخره تر حرفی نمیشه شنید. کار رو شروع کردن ولی نمیدونستن که ازش استقبال میشه.
    جمعه ها و ساعات شبانه رو رایگان کردن ولی نمیدونستن که ممکنه ظرفیت شبکه کافی نباشه

توی این شرکت یعنی هیچ تکنسینی نبوده که یه پیش بینی هایی بکنه و نذاره کیفیت سرویس توی این منجلاب بیفته.

مجید جان بابت خبر مرسی

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خنده دار تر از این این میشه حرفی زد؟
    میگه براساس پیش بینی قبلی... این پیش بینی قبلی احتمالا منظورش دیروز بوده که یهو یادش افتاده پهنای باند بخره. از این مسخره تر حرفی نمیشه شنید. کار رو شروع کردن ولی نمیدونستن که ازش استقبال میشه.
    جمعه ها و ساعات شبانه رو رایگان کردن ولی نمیدونستن که ممکنه ظرفیت شبکه کافی نباشه

توی این شرکت یعنی هیچ تکنسینی نبوده که یه پیش بینی هایی بکنه و نذاره کیفیت سرویس توی این منجلاب بیفته.

مجید جان بابت خبر مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خدا لعنتشون کنه !!!!
    من تو ساعت های مجانی vpان دارم ولی سی سی کم و صفحه دیدن و اینا تعطیل مگه اینکه از vpان استفاده کنم
    معلوم نیست چه غلطی کردن پکت لاست خیلی زیاده الان با mtr امتحان کردم سرور سی سی کم رو 100٪ پکت لاست داده
    موندم برم مخابرات بگیرم یا نه !!! این محله سگ مصب ما فقط 3 تا راه داری یا شاتل یا مبین نت یا مخابرات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •