تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 1049 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342382432832 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اگر هدیه است خوب برش دار!!!!!!!
    اما من از صدای سامسونگ خوشم نمیاد

---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------

همه سیستم زیر بلو ری هستند
    کسی میدونه چقدر بین حجم و کیفیت صدای پاناسونیک و فیلیپس که خودش اینو تجربه کرده باشه فرق هست؟
    panasonic
    SC-BT205

philips
    HTS7540‎

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مشكل سينماي LG با زيرنويس فارسي srt

سلام. چند روز پيش يك سينماي ال جي 738 گرفتم. زيرنويس Srt فارسي را درست نشون نميده يعني خرچنگ قورباغه نشون ميده. توي منوهاش هم رفتم درست نشد!
    كسي ميدونه كه چيكار بايد بكنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    کسی از دوستان مدل پایونیر HTP-ES3TB رو داره ؟
    مدل جدیدیه که در سایت چاره معرفی شده و فروشگاه راستین میفروشه و ظاهرا چیزی بین RS33 و RS77 است با قیمت 795 هزار تومن و آمپ مدل 420 (اگه مثل قبلی ها اشتباه ننوشته باشه)
    در تماس تلفنی با فروشگاه راستین ، گفتند که مزیتش نسبت به RS33 اینه که پلیرش خروجی HDMI هم داره.
    اگه از دوستان ، کسی این مدل رو داره یا از نزدیک دیده ، لطفا نظرش رو اعلام کنه که چه جور دستگاهیه.
    سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

میخوام سینما بگیرم نظر حرفه ای شما رو می خوام

سیستم باند و امپیلی فایر

HTP-520SW

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دیویدی پلیر

DV-420V

کد:

کد:

قیمت 800 ارزش داره
    نمایندگی زیر پل حافظ
    سلام دوست عزیز
    مقصودتان از "نمایندگی زیر پل حافظ" ، فروشگاه راستین که نیست؟
    چون این ترکیبی که فرمودید دقیقا معادل پکیجی است که فروشگاه راستین تحت عنوان RS77 میفروشد (تاکید میکنم که مطابقست با آنچه میفروشد نه آنچه در سایت چاره بعنوان RS77 ذکر شده) اما با قیمت 150 هزار تومان ارزانتر !!!
    ظاهرا خیلی وسوسه انگیز است. مطمئنید مشخصاتی که فرموده اید درست است؟ اگر بلی ، لطف میکنید آدرس دقیق یا شماره تلفن تماس آن فروشنده را اعلام فرمائید. شاید من هم یکی بخرم.
    در فروشگاه راستین ( مطابق تماس تلفنی ، چون من ساکن مشهد هستم) پکیجی که با قیمت 800 تومان بفروش میرسد شامل پلیر فوق و آمپلی فایر 420 است و تحت نام HTP-ES3TB فروخته میشود. آیا ممکن است مقصود شما این مدل بوده که آمپ آن را اشتباها مدل 520 معرفی نموده اید؟
    در هر صورت منتظر پاسختان هستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من یک سینما خانگی ال جی مدل 890 خریداری کردم ولی زیر نویس فارسی را نشان نمی دهد
    باید چکار کنم
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

دوستان من برای LCD ـم دوتا اسپیکر و یه سابر بگیرم ... سینمای خانگی کامل نمیخوام چون نمیخوام زیاد خرج کنم
    چیزی پیشنهاد میدین تا 150تومن این مایه ها باشه !

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    من یک سینما خانگی ال جی مدل 890 خریداری کردم ولی زیر نویس فارسی را نشان نمی دهد
    باید چکار کنم
    ممنون
    نباید چنین مشکلی وجود داشته باشه.اگر اشکال از فیلم و زیرنویستون نیست با نمایندگی تماس بگیرید.

---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------

دوستان من برای LCD ـم دوتا اسپیکر و یه سابر بگیرم ... سینمای خانگی کامل نمیخوام چون نمیخوام زیاد خرج کنم
    چیزی پیشنهاد میدین تا 150تومن این مایه ها باشه !
    باید یه اسپیکر دو در یک کامپیوتر بگیرید و قبل از اون از خروجی صدای پنلتون مطمئن بشید تا در اتصال اسپیکر دچار مشکل نشید.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام. چند روز پيش يك سينماي ال جي 738 گرفتم. زيرنويس Srt فارسي را درست نشون نميده يعني خرچنگ قورباغه نشون ميده. توي منوهاش هم رفتم درست نشد!
    كسي ميدونه كه چيكار بايد بكنم؟
    پلیرتون امکان نمایش زیرنویس srt رو دارا نیست.و شما کاری نمی تونید بکنید البته قرار تو پلیرهای نسل جدید این قایلیت اضافه بشه ولی نمی دونم وارد بازار شده یا نه.

9. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    مقصودتان از "نمایندگی زیر پل حافظ" ، فروشگاه راستین که نیست؟
    چون این ترکیبی که فرمودید دقیقا معادل پکیجی است که فروشگاه راستین تحت عنوان RS77 میفروشد (تاکید میکنم که مطابقست با آنچه میفروشد نه آنچه در سایت چاره بعنوان RS77 ذکر شده) اما با قیمت 150 هزار تومان ارزانتر !!!
    ظاهرا خیلی وسوسه انگیز است. مطمئنید مشخصاتی که فرموده اید درست است؟ اگر بلی ، لطف میکنید آدرس دقیق یا شماره تلفن تماس آن فروشنده را اعلام فرمائید. شاید من هم یکی بخرم.
    در فروشگاه راستین ( مطابق تماس تلفنی ، چون من ساکن مشهد هستم) پکیجی که با قیمت 800 تومان بفروش میرسد شامل پلیر فوق و آمپلی فایر 420 است و تحت نام HTP-ES3TB فروخته میشود. آیا ممکن است مقصود شما این مدل بوده که آمپ آن را اشتباها مدل 520 معرفی نموده اید؟
    در هر صورت منتظر پاسختان هستم.
    سلام.من یادمه این مدل رو با آمپ 520 دیدم.اگه طی تماس با فروشگاه راستین اعلام کردند که آمپ 420 هستش پس مطمئنا تغیراتی تو پکیجشون دادن.
    آمپ 420 هم فکر کنم همون آمپ 520 باشه که تو بریتانیا با این اسم فروخته میشه.دقیق نمی دونم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام htz 282 پایونیر یا hts 3569 /3378 فیلیپس کدوم از اینها امپلی فایر جدا داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •