تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 472 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342382432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام مجدد
    زیاد با ماشینم که دیروز گرفتم رانندگی نکردم اما همین مسافتهای کوتاه که روندم به این نتیجه رسیدم که چی میشد اگه ماشین با همین عملکرد نسبتا فوق العاده (صدای کم- شتاب قابل قبول- دنده های راحت- امکانات نسبتا کافی و ...) مداومت داشت دست کم برای30 هزارتای اول. ولی اونقدر از محصولات ایران خودرو ایرادات کوچیک و بزرگ حتی در کیلومترهای کم شنیده و دیدم که سعی میکنم خودمو برای هر حادثه یهویی آماده کنم. و ایکاش و ایکاش دست کم به خاطر نام خودروی ملی کمی در ساخت و سرهم کردن قطعات بخصوص حساس دقت و همت بیشتری میزاشتن. و این موضوع شدنی هست چون قطعات مهم رو میتونن از کشورهای پیشرفته تهیه کنن ضمن اینکه نظارت بیشتری روی مونتاژ کنن (که مثلا الان که من در صندوقم تا انتها باز میشه لبه انتها اون به شیشه عقب میخوره بیشتر از اینکه آزاردهنده باشه آبرو ریزیه باور کنید درزهای قطعات ماشین اسباب بازی های چینی هم اینجوری نیست) خیلی هم بار مالی نداره اتفاقا در کوتاه مدت و بلند مدت به نفع خود سازنده هست فقط کافیه چند سال متوالی اراده یی برای ارتقا کیفیت باشه. کم هستند مردمی که دغدغه ی امکاناتی مثل سانروف یا انواع سیستم حاشیه ای مانند رادارها و اسکرین های بزرگ برای داشبورد یا ... که ماشینهای خارجی دارند داشته باشند بلکه مردم با همین امکانات متعارف راضی اند و بجاش فقط و فقط میخان ماشین اذیتشون نکنه و تا حد امکان امن باشه. همین. واقعا خواسته زیادی نیست بعد از 45 سال خودرو سازی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوست عزیز اگر وقت و حوصله داری گزینه اول پیشنهاد میشه اینجوری اعصابت بالاخره اروم میشه . مدارکاتو مرتب کن و موثق عمل کن. بست بشین در دفتر روزنامه و سایتها و همزمان شکایت هم بکن. در تمامی مراحل با ارامش و قانونمند پیش برو نیاز به مبالغه در مشکلات هم نداری. موفق باشی.
    به کجا میرسم به نظرتون، تا حالا شنیدین کسی از این راه به جایی برسه?
    بعد تو شکایتم مبالغه نکنم یا منظورت اینه که اینجا مبالغه کردم?(متوجه نشدم? )
    Last edited by وحید گودرزی; 11-12-2014 at 22:08.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

و من موقع گرم بودن ماشین سوکت فشنگی ابو که در میارم بلافاصله فنهای ماشین میره رو دوره تند تا که سوکتو دوباره جا بزنم }
    سلام
    در ماشين شما دو فشنگى وجود داره فشنگى کله ابى و کله سبز اگه اشتباه نکنم فشنگى کله ابى وظيفش راه اندازى دور کند و تند هستش و به محض کشيدن سوکتش دور تند فعال ميشه که ماشين شما ظاهرا مشکلى نداره
    اما فشنکى کله سبز وظيفش ارسال دما به پشت امپر هستش که سيگنال ارسالى اين فشنگى به پشت امپر باعت ميشه که امپر اب ميزان دماى اب موتور را نشون بده حالا اگه اين فشنگى از کار بيفته امپر اب تکون نميخوره
    البته تگه با عوض کردن تين فشنگى بازم مشکل وجود داشت ايراد از سيم کشى هستش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    در ماشين شما دو فشنگى وجود داره فشنگى کله ابى و کله سبز اگه اشتباه نکنم فشنگى کله ابى وظيفش راه اندازى دور کند و تند هستش و به محض کشيدن سوکتش دور تند فعال ميشه که ماشين شما ظاهرا مشکلى نداره
    اما فشنکى کله سبز وظيفش ارسال دما به پشت امپر هستش که سيگنال ارسالى اين فشنگى به پشت امپر باعت ميشه که امپر اب ميزان دماى اب موتور را نشون بده حالا اگه اين فشنگى از کار بيفته امپر اب تکون نميخوره
    البته تگه با عوض کردن تين فشنگى بازم مشکل وجود داشت ايراد از سيم کشى هستش
    سلام .ممنون از کمکتون
    فشنگی کله سبز وابی برای موتوره پزوه405.این موتوره ملی ها {من به شخصه فقط یه فشنگیی طوسی رنگ با سوکت 3 پایه داره دیدم} که باز هم فک میکنم کاره اون 2 تا فشنگیرو انجام میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

به کجا میرسم به نظرتون، تا حالا شنیدین کسی از این راه به جایی برسه?
    بعد تو شکایتم مبالغه نکنم یا منظورت اینه که اینجا مبالغه کردم?(متوجه نشدم? )
    lمنظورم اینه که شما بااینهمه اشکالات مستندی که در دست دارید نیاز نیست بیش از اندازه برای آقایان مساله رو پر رنگ کنی که خدایی نکرده فکر کنن که دارید سیاه نمایی میکنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام .ممنون از کمکتون
    فشنگی کله سبز وابی برای موتوره پزوه405.این موتوره ملی ها {من به شخصه فقط یه فشنگیی طوسی رنگ با سوکت 3 پایه داره دیدم} که باز هم فک میکنم کاره اون 2 تا فشنگیرو انجام میده
    سلام
    بله بنده اشتباه عرض کردم فکر کردم ماشين شما با موتور xu7 هستش
    درسته ef7 يک فشنگى سه پين داره که قبل از محفظه ى ترموستات نصب شده و ظيفه ى ارسال سينگنال به پشت امپر دور کند و تند فن را بر عهده داره
    من احتمال مي دم که يا ايرا از دسته سيم باشه يا ايراد نرم افزارى که اگه باشه با اپديت حل ميشه يا با دياگ مخصوص مشخص ميشه يا از نود هاى icn يا FN به نظرم مشکل برقيه

7. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام، من بعد از حدود 10 هزارکیلومتر کارکرد ماشین چندتا عکس از موتور ماشین گرفتم اینجا قرار دادم لطفا از دوستان راهنمایی کنید در اون قسمت هایی که با علامت مشخص شده روغن نشت کرده بخصوص اون شیار بین قاب تسمه تایمینگ که در تصویر مشخص شده زیادتر هست، آیا این نشت روغن طبیعی هست؟ و این نشتی روغن از کجا ها میتونه باشه مخصوصا اون نشتی که بین قاب تسمه تایمینگ هست از کجا میتونه باشه؟
    ناگفته نماند اون روکش پلاستیکی مشکی رنگ
    روی شمع ها را که روش نوشته cvvt ورداشتم و زیرش را نگاه کردم که نکنه نشتی از قسمت شمع ها باشه که الحمدا... اونجا آثاری از روغن نبود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سمند موتور ملی گازسوز کلاس 29110 و 29111 چه فرقی باهم دارند و بنظر شما کدامیک بهتر است ضمنا کدامیک داشبورت جدیدند با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام، من بعد از حدود 10 هزارکیلومتر کارکرد ماشین چندتا عکس از موتور ماشین گرفتم اینجا قرار دادم لطفا از دوستان راهنمایی کنید در اون قسمت هایی که با علامت مشخص شده روغن نشت کرده بخصوص اون شیار بین قاب تسمه تایمینگ که در تصویر مشخص شده زیادتر هست، آیا این نشت روغن طبیعی هست؟ و این نشتی روغن از کجا ها میتونه باشه مخصوصا اون نشتی که بین قاب تسمه تایمینگ هست از کجا میتونه باشه؟
    ناگفته نماند اون روکش پلاستیکی مشکی رنگ
    روی شمع ها را که روش نوشته cvvt ورداشتم و زیرش را نگاه کردم که نکنه نشتی از قسمت شمع ها باشه که الحمدا... اونجا آثاری از روغن نبود.

متاسفانه تجربه و تخصصی دراین زمینه ندارم ولی حدس میزنم طبیعی نباشه و اینکه روغن تقریبا تمام اطراف موتور نشت کرده و حتی بالاتر از درز اومده چجوری امکان داره؟ شما یدفعه ای متوجه شدی یا بتدریج اتفاق افتاده. آخرین باری که تعویض روغن انجام دادی کی بود ؟ تحویل چه ماهیه؟ دوستان هر نظری که داشته باشن بهترین کار اینه که هر چه زودتر یه بار دیگه به نمایندگی ببری. ما رو از نتیجه بیخبر نذار.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سمند موتور ملی گازسوز کلاس 29110 و 29111 چه فرقی باهم دارند و بنظر شما کدامیک بهتر است ضمنا کدامیک داشبورت جدیدند با تشکر
    فرقش مالتی پلکسه. 29110 داشبورد جدیده و مالتی پلکس و 29111 قدیمی و سخنگو هستش. من خودم 29110 رو ترجیح میدم هر چند خودم 29111 دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •