سلام
درست میگی، آره شبها تورنت محدوده، سرعت شبانه پارس رو بچه های پارس آنلاینی باید بگن.
ولی اینجور که من ازشون شنیدم حداکثر 30-35 ، البته بعضی مناطق از این هم کمتره.
سلام
درست میگی، آره شبها تورنت محدوده، سرعت شبانه پارس رو بچه های پارس آنلاینی باید بگن.
ولی اینجور که من ازشون شنیدم حداکثر 30-35 ، البته بعضی مناطق از این هم کمتره.
تا جایی که من میدونم توی فاز دو فقط پارس آنلاین(رفاتک) وایرلس میده اونم باید آپارتمانی باشی تا آنتن بده
وایمکس مبین نت هم من دارم راضی نیستم
مثل اینکه ایرانسل هم توی فاز دو نمیده(البته نمیدونم چطور یه کافینتی گرفته)
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
راستی پارس آنلاین چند ماه پیش روی فیبر نوری ADSL میداد که من نتونستم بگیرم اما مثل اینکه خیلی ها گرفتن با شماره 3383830 (پارس آنلاین کیان پارس) تماس بگیرید.
دوستان کسی امروز با پارس آفلاین مشکل نداشته؟
واسه من باید 10-8-7 بار dial کنه تا وصل بشه...
نه من که مشکلی نداشتم....![]()
newahwaz جون
تو هم سرعت شبانه پارس انلاینت هنوز مثل سابق نشده ؟!
خیر ، هنوز به رواله عادی سابق بازنگشته
![]()
سلام من چند روزیه از شرکت طپش وایرلس گرفتم...اکانت 2gig 128 و تجهیزاتش همش شد 170 سرعتشم خوبه...1 ساعته هم میان نصب میکنن
سلام
یک مقدار گرون پات حساب نکردن ...؟![]()
وقتی از ISP بخری همیشه خیلی گرونتر از بازار رادیو رو میفروشن تو خیابون کنار بازار بزرگ میشه خیلی ارزونتر تهیه کردسلام من چند روزیه از شرکت طپش وایرلس گرفتم...اکانت 2gig 128 و تجهیزاتش همش شد 170 سرعتشم خوبه...1 ساعته هم میان نصب میکنن
حالا ماهی چند میدی ؟ شبانه هم رایگانه ؟
تجهیزاتش چیا هست ؟ یه نمونه هست که یه اکسس پوینت و یه انتن داره ( انتنش یه شاخک داره و پشت اون شاخک مثل توری هست ) و یه نمونه دیگه هست که مثل جعبه هست و میزارنش روی پشت بوم که دومی 100 تومن این طوریا پات در میاد ولی اولیه 200 تومن !
حالا مال شما کدوم هست ؟ چرا وایرلس گرفتی ؟ منطقه تون adsl نداشت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)