شماها که قلمچی میرید میتونید فایل pdf یادگار ماندگار 87 رو آپلود کنید؟
شماها که قلمچی میرید میتونید فایل pdf یادگار ماندگار 87 رو آپلود کنید؟
منم همينطور اين هفته خيلي وقت تلف شده داشتم نميدونم چرا ؟بايد علت هاش رو بررسي كنم !
![]()
سلام به همه ی بچه کنکوری هایه گل...ایشالله سال دیگه قبول بشین و نتیجه ی زحماتتون رو بگیرین
نمیخوام بگم دارین اشتباه میکنید که اینقدر به خودتون سخت میگیرین...هر کسی یه راهی رو میخواد دنبال کنه و بهش اعتقاد داره و این عالیه
اما راستیتش من و خیلی از دوستام پارسال توو علوی(رشت) ثبت نام کردیم و رفتیم که دانشگاه قبول بشیم...استادایه خوبی داشت و همه پروازی بودن و از تهران میومدن...یه چند مدت اول خیلی خوب بود و همه میخوندیم و اما کم کم سرد شدیم...معمولا وقتی به دی ماه و بهمن و اسفند میرسه همه اینجوری میشن.
من دیدم به دانشگاه آزاد لاهیجان خیلی علاقه دارم و از اون به بعد به اونجا فکر کردم...الان همونجا دارم درس میخونم، هم برق قبول شدم و هم کامپیوتر و چون به کامپیوتر علاقه داشتم رفتم توو این رشته، این رو هم بگم که جزو دانشگاه های ازاد معروف کشور هست و از خیلی از جاها مخصوصا تهران ما دانشجو داریم....خیلی از بروبچه هایه علوی هم الان همونجا هستن و میخوام بگم که اگه دانشگاه آزاد رو هم میپسندین، نیاز نیست به خودتون سخت بگیرین و یک سالتون رو حروم کنید...اول به خدا توکل کنید و برین دانشگاه و هر درسی رو 30 درصد بزنید که مطمعنم همه میتونن این مقدار رو بزنن و مطمعن باشید که میرین دانشگاه...توو این یک سال هم کلی میتونید خوش بگذرونید...(من خودم پارسال خوره یه بازی wow شده بودم و گاهی 10 ساعت هم بازی میکردم)
اینها همش نظر هایه من بود...قرار نیست رویه شما تاثیر بذاره....اگه به راهی که میرین اعتقاد قلبی دارین،پس گام هاتون رو محکم بردارین و مطمعن باشید که من هم واسه همتون دعا میکنم
موفق باشین دوستان
Ho0rezam
سلام.به نظر من سطح سوالای قلمچی خوبه ،نه خیلی سخت نه خیلی آسون........
به نظرم اشکال از منبع درسیته.حتما حتما ایاد فیلی رو بگیر،خیلی کمک میکنه.
عربی رو من تو 3 ساعت خوندم.البته بدون تست.
سلام داش پیمان.من گفتم جند روز نبودی داشتی بکوب میخوندی خوشحال شدم. واقعا با حرفت مواوفقم منم اگه ترازم 2000 هم بشه میزارم.
سلام تبسم خانوم.خیلی کم پیدایی ،،ما گفتیم باید کم بیایم ولی دیگه نه اینقدر مخصوصا شما که از محیط درسی دورین.بهر حال جای پستای مفید شما خالیه.
برای مشکلت هم میخوام جریان 1کی از آشنایان و که توی منطقه 3 هست رو برایت تعریف کنم:
این آشنای ما توی 1 شهر خیلی محروم(علی آیاد،نزدیک گرگانه) زندگی میکنه و امسال رتبش توی منطقه 3 ،200 شد .من شرایطشو برات میگم ،خودت قضاوت کن:
1.معدل نهایی 16
2.فقر شدید مالی ،میگم شدید واقعا شدیده ها.متاسفانه ایشون پدرشون رو هم از دست دادن.
3. بدون معلم و حتی دادن 1 آزمون
4.بدون کتاب هایی که معروفن(معمولا از کتابخونه یا آشناها کتاب قرض میگرفت)
5.در محیطی بسیار بد
.
.
.
حالا وجدانن ،خودت شرایطتتون رو مقایسه کن؟شاید بگی اون هوش فوق العاده داشته،ولی تو هم داریمعدل 19/63 با وجود بیماری و کم درس خوندن نشاندهنده هوش بالاست.
به نظر من اول خدا رو شکر کن بعدش بشدت بهش توکل کن.مطمین باش اگه تلاش کنی ،حتما حتما به هدفت میرسی.
بچه ها 1سوال:این آزمون گسسته و هندسه تحلیلی چجورین؟؟؟زوج درسند؟؟؟؟آخه این آزمون سالی واحدی و ترمی واحدی هر دوش 1 مبحث و نوشته،یعنی ما نمیتونیم سالی رو انتخاب کنیم و هر دوتا رو بزنیم؟؟؟
بیا دوست عزیز
از اینجا دانلود کن
http://www.divshare.com/download/8057445-bde
بچه ها بعد از ازمون برای مقایسه کردن ترازهاشون با توجه به درصدهایی که زدن و مقایسه ی اهمیت درسها و دلگرمی و احتملا گرفتن راهنمایی از بچه ها برای درصد هایی که پایین زدن کارنامشون رو میذارن
همین چند روز رو بذارین پای یه استراحت کوتاه مدت کم کم شروع کنین دوباره درست میشه صد در صدچند روزیه خوب نیستماین آزمون جمعه رو که به صورت عجیبی گند میزنم
من کارناممو نمیزارمممممممممممممممشوخی کردم اگه ترازم 3000 هم بشه میزارم..
اینکه منتظر یه روز طلایی مثل قبل باشیم هیچ وقت هیچ اتفاقی نمیفته
ولی اگر همین الان رو کم کم درصد خلوصش رو بالا ببریم همون میشه منظورم اینکه که
همین که امروز مثلا 2 ساعت دیروز رو بکنید 3ساعت یا اصلا 2:30 خودش کلیه
به این فکر کنین که همین نیم ساعت اضافه هم میتونست وجود نداشته باشه...
اشکالی نداره دوباره شروع میکنی
تاثیر این جمله رو تو ذهنم حس میکنم.قطعا همینطوره...به نظر من اول خدا رو شکر کن بعدش بشدت بهش توکل کن.مطمین باش اگه تلاش کنی ،حتما حتما به هدفت میرسی.خدا رو هزار مرتبه شکر که من حداقل کتاب دارم...
میدونید مشکل اینجاست که منطقه 3 هم چون سهمیه ی پذیرش هست فقط رتبه های 2رقمیش میتونن
رو رشته های تاپ حساب کنن...از طرفی رشته ای مثل برق شریف این قانون رو هم داره که در هر صورت
فردی که میخواد از منطقه 3 پذیرش بشه باید درصدهاش تا حدودی مثل کشایی باشه که از منطقه 1 قبول کرده
عملا یعنی فقط شاید رتبه تک رقمی
راستی رتبه ی 200 منطقه 3 که برق دولتی قبول نمیشه درسته؟میدونین اگه یه جوری بشه فهمید که مثلا اخرین ورودی برق شریف یا امیر کبیر از منطقه 3 چه رتبه ای داشته،خیلی خوب میشه ولی متاسفانه
اینا اطلاعاتی نیست که به راحتی بشه به دستش اورد...
من رتبه تک رقمی های منطقه 3 امسال رو پیدا کردم اسماشون رو ، ولی فقط اسمشون بود تو قلمچی که چند تا ازمون دادن
رتبه تک رقمی های ریاضیشون بلا استثنا هر 10 نفر کانونی بودن. در هر صورت این یعنی موسسه ای بوده که میرفتن و ازمون میدادن و یا حد اقل یک مدرسه وجود داشته..این بود که یکم ته دلم و خالی کرد...
1731جان،ممنون![]()
نه دوستان کتاب شیمی مبتکران مهندس بازرگان چاپ 88 خدای کتابای شیمی بوده هست و خواهد بدون هیچ شکی در اون نیست .میتونید خودتون تحقیق کنید ببینید نفرات برتر چه کتابیو میخوندند متوجه میشوید(رجوع شود به اخرین مجله ازمون قلمچی)![]()
آره 100 در 100
هر کی کار نومه نذاره بن میشه!
من با اینکه کل درسا رو خوندم خیلی میترسم آخه خیلی تحت تعقیبم! همش تو فکر اینم که چجوری ممکنه گند بزنم آخه من تا حالا هیشتا آزمون کلم چی ندادم! استرس شدید گرفتم به طوریکه امروز اصلا هیچی نخوندم! صبح تا حالا 3 ساعت فک کنم نشده باشه! مثلثاتم توی اینا کمتر از همه مسلطم و ازش میترسم هنوز یکم همش هول میکنم
امیدوارم کمترین درسی رو که فردا میزنم مثلثات نباشه بلکه زبان باشه!!!
در کل همه چیو خوندم هیچی هم امروز نتونستم مرور کنم الانم فکر میکنم همش یادم رفته!
امیدوارم خیلی گند نزنم و 5000 به بالا بشم! البته بعدی رو شما نزدیکای 7000 تصور کنین!
آزمون 10 مهر کسی جامعه آماری شو میدونه؟
بیاید هر طور شدیم همه فردا کارنومه بذاریم رقابت خفنی ایجاد میشه منم که اینجا رقیب ندارم (منظوررم بین همشهریاست)
چرا همه دوستان می گن نفرات اول اینطوری کرده، پس این درسته نفر فلان کنکور اینارو کرده پس درسته.
نفر 8، سال 87 از تابستون روزی 15 ساعت می خونده مدارسم که شروع شده 8 ساعت می خونده یعنی کسی که اینکارو نکرده باشه نمی تونه رتبه خوبی بیاره؟
رفیق منم یه کتاب آموزشی نخرید روزی 4 ساعتم درس نمی خوند هر تستیم تو دروس ریاضی و فیزیک میزاشتی جلوش حل می کرد فقط چون از حفظ کردن بدش می اومد و درصد عمومیا رو پایین زد رتبش شد 200.
هر کتابی که در بازار سعی می کنه خودش رو به اندیشه سازان سابق برسونه.این کتاب سبز هم داره از مهندس بازرگان تقلید می کنه ولی یه داستانی هست که می گه مسابقه ای برگزار شد که چه کسی بهتر ادای چارلی چاپلین رو در میاره که خود چارلی چاپلین توش چندم می شه.
بازرگان خوبه ولی اشتباهاتی تو کتاباش هست که وقتی کتاب ویرایش می شه ایشون عوضش نکرده.ولی بازرگانم فوق العاده است این کتاب سبز هم توش مشکلاتی هست و فکر نکنم کتابی پیدا شه که اشکال نداشته باشه.
در کل منظورم اینه که
برای همه که یه نسخه نمی شه پیچید.
من که خجالت میکشم دفتر برنامه ریزیمو با خودم ببرم چون مجموع دو هفته ام شده 30 ساعت
شماها چقدر خوندین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)