تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 1024 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342382432832 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

شماها که قلمچی میرید میتونید فایل pdf یادگار ماندگار 87 رو آپلود کنید؟

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تا وقتی من اینجا هستم واسه این آزمون نبینم کسی از آخر شدن حرف بزنه..خودم آخره آخرم

چند روزیه خوب نیستم این آزمون جمعه رو که به صورت عجیبی گند میزنم

من کارناممو نمیزارممممممممممممممم شوخی کردم اگه ترازم 3000 هم بشه میزارم..
    منم همينطور اين هفته خيلي وقت تلف شده داشتم نميدونم چرا ؟بايد علت هاش رو بررسي كنم !

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام به همه ی بچه کنکوری هایه گل...ایشالله سال دیگه قبول بشین و نتیجه ی زحماتتون رو بگیرین
    نمیخوام بگم دارین اشتباه میکنید که اینقدر به خودتون سخت میگیرین...هر کسی یه راهی رو میخواد دنبال کنه و بهش اعتقاد داره و این عالیه

اما راستیتش من و خیلی از دوستام پارسال توو علوی(رشت) ثبت نام کردیم و رفتیم که دانشگاه قبول بشیم...استادایه خوبی داشت و همه پروازی بودن و از تهران میومدن...یه چند مدت اول خیلی خوب بود و همه میخوندیم و اما کم کم سرد شدیم...معمولا وقتی به دی ماه و بهمن و اسفند میرسه همه اینجوری میشن.

من دیدم به دانشگاه آزاد لاهیجان خیلی علاقه دارم و از اون به بعد به اونجا فکر کردم...الان همونجا دارم درس میخونم، هم برق قبول شدم و هم کامپیوتر و چون به کامپیوتر علاقه داشتم رفتم توو این رشته، این رو هم بگم که جزو دانشگاه های ازاد معروف کشور هست و از خیلی از جاها مخصوصا تهران ما دانشجو داریم....خیلی از بروبچه هایه علوی هم الان همونجا هستن و میخوام بگم که اگه دانشگاه آزاد رو هم میپسندین، نیاز نیست به خودتون سخت بگیرین و یک سالتون رو حروم کنید...اول به خدا توکل کنید و برین دانشگاه و هر درسی رو 30 درصد بزنید که مطمعنم همه میتونن این مقدار رو بزنن و مطمعن باشید که میرین دانشگاه...توو این یک سال هم کلی میتونید خوش بگذرونید...(من خودم پارسال خوره یه بازی wow شده بودم و گاهی 10 ساعت هم بازی میکردم)

اینها همش نظر هایه من بود...قرار نیست رویه شما تاثیر بذاره....اگه به راهی که میرین اعتقاد قلبی دارین،پس گام هاتون رو محکم بردارین و مطمعن باشید که من هم واسه همتون دعا میکنم

موفق باشین دوستان
    Ho0rezam

4. 7 کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

مشکل از قلم چی هست نه این که اونم مشکل داشته باشه شاید سطح سوالاتش بالا هست تو باید این درصدی که میزنی با بقیه مقایسه کنی ببینی نسبت به اونا چیکار کردی
    سلام.به نظر من سطح سوالای قلمچی خوبه ،نه خیلی سخت نه خیلی آسون........

بچه ها میگم من یه مشکلی با عربی پیدا کردم.
    من دوران دبیرستان عربیم خوب بود کنکور آزمایش آزاد هم که امسال دادم با وجودی که نخونده بودم 44 درصد زدم.
    ولی حالا برای قلم چی هر کاری که می کنم عربی رو بالای 40 در صد نمی تونم بزنم.
    کتاب های زیر هم دارم اما باز هم نمی دونم چرا عربی رو خوب متوجه نمی شم.
    مخصوصا رمزینه رو که می خونم هیچی یاد نمی گیرم.
    کتاب هایی که دارم:
    کتاب گاج سفید
    کتاب کلاس رمزینه
    کتاب مبتکران
    کتاب گاج سبز
    ...............
    هنوز عربی به زبان ساده ایاد فیلی رو ندیدم ولی خیلی تعریفش رو شنیدم.
    به نظرتون مشکل از من هست یا از کتاب های من؟
    به نظرتون عربی به زبان ساده ایاد فیلی بخرم کارم حل میشه؟؟؟
    حالا آزمون این هفته قلم چی هم برای عربی کاری نکردم.به نظرتون تو یه روز میشه کل عربی 1 رو خوند؟؟
    به نظرم اشکال از منبع درسیته.حتما حتما ایاد فیلی رو بگیر،خیلی کمک میکنه.
    عربی رو من تو 3 ساعت خوندم.البته بدون تست.
    تا وقتی من اینجا هستم واسه این آزمون نبینم کسی از آخر شدن حرف بزنه..خودم آخره آخرم

سلام داش پیمان.من گفتم جند روز نبودی داشتی بکوب میخوندی خوشحال شدم. واقعا با حرفت مواوفقم منم اگه ترازم 2000 هم بشه میزارم.
    ------------------------
    بچه ها کسی میتونه به من کمک کنه؟
    من منطقه ی 3 محسوب میشم/ از طرفی در مناطق 3ی ایران حداقل همزبون و یه معلم ِ ضعیف هست
    ولی من اینجا حتی یک معلم هم ندارم/ سطح درسیم خوبه سوم دبیرستان مریض بودم و مشکلات دیگه
    که نتونستم مدرسه برم معدلم 19.63شد /دوم دبیرستان که بودم تراز قلم چیم 7500 بود
    فیزیک و ادبیات و معمولا زبان رو هم همیشه 100 میزدم
    راستی سال اولمه که پیش هستم یعنی درسا برام جدیده

شرایط الانم رو هم که تو همون قسمت بالا گفتم

*امسال رتبه 1 ِ منطقه 3 چه درصدهایی داشته؟

*ایا من با این شرایط و پیشینه ای که گفتم + اینکه فیزیک المپیادی بودم + واقعا تلاش میکنم امیدی برای تصدّی چیزی که میخوام هست؟
    برق دوست دارم و دلم میخواد تو دانشگاهای خوب تهران مثل شریف باشم شما حساب کنین رتبه تک رقمی منطقه 3امیدی هست؟

واقعا ممنون میشم کمکم کنید اینجا دسترسی به هیچ کس ندارم که سوالاتم رو بپرسم
    سلام تبسم خانوم.خیلی کم پیدایی ،،ما گفتیم باید کم بیایم ولی دیگه نه اینقدر مخصوصا شما که از محیط درسی دورین.بهر حال جای پستای مفید شما خالیه.

برای مشکلت هم میخوام جریان 1کی از آشنایان و که توی منطقه 3 هست رو برایت تعریف کنم:

این آشنای ما توی 1 شهر خیلی محروم(علی آیاد،نزدیک گرگانه) زندگی میکنه و امسال رتبش توی منطقه 3 ،200 شد .من شرایطشو برات میگم ،خودت قضاوت کن:
    1.معدل نهایی 16
    2.فقر شدید مالی ،میگم شدید واقعا شدیده ها.متاسفانه ایشون پدرشون رو هم از دست دادن.
    3. بدون معلم و حتی دادن 1 آزمون
    4.بدون کتاب هایی که معروفن(معمولا از کتابخونه یا آشناها کتاب قرض میگرفت)
    5.در محیطی بسیار بد
    .
    .
    .
    حالا وجدانن ،خودت شرایطتتون رو مقایسه کن؟شاید بگی اون هوش فوق العاده داشته،ولی تو هم داریمعدل 19/63 با وجود بیماری و کم درس خوندن نشاندهنده هوش بالاست.

به نظر من اول خدا رو شکر کن بعدش بشدت بهش توکل کن.مطمین باش اگه تلاش کنی ،حتما حتما به هدفت میرسی.

بچه ها 1سوال:این آزمون گسسته و هندسه تحلیلی چجورین؟؟؟زوج درسند؟؟؟؟آخه این آزمون سالی واحدی و ترمی واحدی هر دوش 1 مبحث و نوشته،یعنی ما نمیتونیم سالی رو انتخاب کنیم و هر دوتا رو بزنیم؟؟؟

6. 4 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asroma08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شماها که قلمچی میرید میتونید فایل pdf یادگار ماندگار 87 رو آپلود کنید؟
    بیا دوست عزیز
    از اینجا دانلود کن
    http://www.divshare.com/download/8057445-bde

8. 7 کاربر از asroma08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه اینجا کارنامه هم میگذارین؟
    بچه ها بعد از ازمون برای مقایسه کردن ترازهاشون با توجه به درصدهایی که زدن و مقایسه ی اهمیت درسها و دلگرمی و احتملا گرفتن راهنمایی از بچه ها برای درصد هایی که پایین زدن کارنامشون رو میذارن

همین چند روز رو بذارین پای یه استراحت کوتاه مدت کم کم شروع کنین دوباره درست میشه صد در صد

اینکه منتظر یه روز طلایی مثل قبل باشیم هیچ وقت هیچ اتفاقی نمیفته

ولی اگر همین الان رو کم کم درصد خلوصش رو بالا ببریم همون میشه منظورم اینکه که

همین که امروز مثلا 2 ساعت دیروز رو بکنید 3ساعت یا اصلا 2:30 خودش کلیه

به این فکر کنین که همین نیم ساعت اضافه هم میتونست وجود نداشته باشه...

اشکالی نداره دوباره شروع میکنی

به نظر من اول خدا رو شکر کن بعدش بشدت بهش توکل کن.مطمین باش اگه تلاش کنی ،حتما حتما به هدفت میرسی.
    تاثیر این جمله رو تو ذهنم حس میکنم.قطعا همینطوره...خدا رو هزار مرتبه شکر که من حداقل کتاب دارم...

میدونید مشکل اینجاست که منطقه 3 هم چون سهمیه ی پذیرش هست فقط رتبه های 2رقمیش میتونن
    رو رشته های تاپ حساب کنن...از طرفی رشته ای مثل برق شریف این قانون رو هم داره که در هر صورت
    فردی که میخواد از منطقه 3 پذیرش بشه باید درصدهاش تا حدودی مثل کشایی باشه که از منطقه 1 قبول کرده
    عملا یعنی فقط شاید رتبه تک رقمی

راستی رتبه ی 200 منطقه 3 که برق دولتی قبول نمیشه درسته؟میدونین اگه یه جوری بشه فهمید که مثلا اخرین ورودی برق شریف یا امیر کبیر از منطقه 3 چه رتبه ای داشته،خیلی خوب میشه ولی متاسفانه
    اینا اطلاعاتی نیست که به راحتی بشه به دستش اورد...

من رتبه تک رقمی های منطقه 3 امسال رو پیدا کردم اسماشون رو ، ولی فقط اسمشون بود تو قلمچی که چند تا ازمون دادن
    رتبه تک رقمی های ریاضیشون بلا استثنا هر 10 نفر کانونی بودن. در هر صورت این یعنی موسسه ای بوده که میرفتن و ازمون میدادن و یا حد اقل یک مدرسه وجود داشته..این بود که یکم ته دلم و خالی کرد...

1731جان،ممنون

10. 4 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کتاب سبز شک نکن.منم مشکل تو رو داشتم.
    واقعا گاج کتاب ... البته در مورد شیمیش.
    نه دوستان کتاب شیمی مبتکران مهندس بازرگان چاپ 88 خدای کتابای شیمی بوده هست و خواهد بدون هیچ شکی در اون نیست .میتونید خودتون تحقیق کنید ببینید نفرات برتر چه کتابیو میخوندند متوجه میشوید(رجوع شود به اخرین مجله ازمون قلمچی)

12. 4 کاربر از Senator_Offline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

مگه اینجا کارنامه هم میگذارین؟
    آره 100 در 100

هر کی کار نومه نذاره بن میشه!

من با اینکه کل درسا رو خوندم خیلی میترسم آخه خیلی تحت تعقیبم! همش تو فکر اینم که چجوری ممکنه گند بزنم آخه من تا حالا هیشتا آزمون کلم چی ندادم! استرس شدید گرفتم به طوریکه امروز اصلا هیچی نخوندم! صبح تا حالا 3 ساعت فک کنم نشده باشه! مثلثاتم توی اینا کمتر از همه مسلطم و ازش میترسم هنوز یکم همش هول میکنم
    امیدوارم کمترین درسی رو که فردا میزنم مثلثات نباشه بلکه زبان باشه!!!
    در کل همه چیو خوندم هیچی هم امروز نتونستم مرور کنم الانم فکر میکنم همش یادم رفته!
    امیدوارم خیلی گند نزنم و 5000 به بالا بشم! البته بعدی رو شما نزدیکای 7000 تصور کنین!

آزمون 10 مهر کسی جامعه آماری شو میدونه؟

بیاید هر طور شدیم همه فردا کارنومه بذاریم رقابت خفنی ایجاد میشه منم که اینجا رقیب ندارم (منظوررم بین همشهریاست)

14. 6 کاربر از AEZ_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه دوستان کتاب شیمی مبتکران مهندس بازرگان چاپ 88 خدای کتابای شیمی بوده هست و خواهد بدون هیچ شکی در اون نیست .میتونید خودتون تحقیق کنید ببینید نفرات برتر چه کتابیو میخوندند متوجه میشوید(رجوع شود به اخرین مجله ازمون قلمچی)
    چرا همه دوستان می گن نفرات اول اینطوری کرده، پس این درسته نفر فلان کنکور اینارو کرده پس درسته.
    نفر 8، سال 87 از تابستون روزی 15 ساعت می خونده مدارسم که شروع شده 8 ساعت می خونده یعنی کسی که اینکارو نکرده باشه نمی تونه رتبه خوبی بیاره؟
    رفیق منم یه کتاب آموزشی نخرید روزی 4 ساعتم درس نمی خوند هر تستیم تو دروس ریاضی و فیزیک میزاشتی جلوش حل می کرد فقط چون از حفظ کردن بدش می اومد و درصد عمومیا رو پایین زد رتبش شد 200.

هر کتابی که در بازار سعی می کنه خودش رو به اندیشه سازان سابق برسونه.این کتاب سبز هم داره از مهندس بازرگان تقلید می کنه ولی یه داستانی هست که می گه مسابقه ای برگزار شد که چه کسی بهتر ادای چارلی چاپلین رو در میاره که خود چارلی چاپلین توش چندم می شه.
    بازرگان خوبه ولی اشتباهاتی تو کتاباش هست که وقتی کتاب ویرایش می شه ایشون عوضش نکرده.ولی بازرگانم فوق العاده است این کتاب سبز هم توش مشکلاتی هست و فکر نکنم کتابی پیدا شه که اشکال نداشته باشه.

در کل منظورم اینه که
    برای همه که یه نسخه نمی شه پیچید.

16. 6 کاربر از GodFatherAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آره 100 در 100

هر کی کار نومه نذاره بن میشه!

من با اینکه کل درسا رو خوندم خیلی میترسم آخه خیلی تحت تعقیبم! همش تو فکر اینم که چجوری ممکنه گند بزنم آخه من تا حالا هیشتا آزمون کلم چی ندادم! استرس شدید گرفتم به طوریکه امروز اصلا هیچی نخوندم! صبح تا حالا 3 ساعت فک کنم نشده باشه! مثلثاتم توی اینا کمتر از همه مسلطم و ازش میترسم هنوز یکم همش هول میکنم
    امیدوارم کمترین درسی رو که فردا میزنم مثلثات نباشه بلکه زبان باشه!!!
    در کل همه چیو خوندم هیچی هم امروز نتونستم مرور کنم الانم فکر میکنم همش یادم رفته!
    امیدوارم خیلی گند نزنم و 5000 به بالا بشم! البته بعدی رو شما نزدیکای 7000 تصور کنین!

آزمون 10 مهر کسی جامعه آماری شو میدونه؟

بیاید هر طور شدیم همه فردا کارنومه بذاریم رقابت خفنی ایجاد میشه منم که اینجا رقیب ندارم (منظوررم بین همشهریاست)
    من که خجالت میکشم دفتر برنامه ریزیمو با خودم ببرم چون مجموع دو هفته ام شده 30 ساعت
    شماها چقدر خوندین؟

18. 2 کاربر از morteza_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •