تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 332 از 469 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342382432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

Banned DARKFALLER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Mortal Kombat

پيش فرض

یک سوتی خیلی خیلی باحال از خودم (قول بدید نخندینا)
    همین چند وقت پیش رفته بودیم شمال ، رفتیم تلکابین نمک آبرود ، توی تلکابین بودیم ، من زنگ زدم به یکی از دوستام که بگم ما الان توی تلکابین هستیم بعدش نمیدونم چطور از دهنم پرید گفتم : ما الان بالای کابینت هستیم

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با عرض شرمندگي من فكر ميكنم اگه خودتونو جاي اون شخص بذاريد ديگه اينجوري فكر نكنيد. گاهي وقتها مجبور ميشي همچين جايي پارك كنيم.
    ولي به عنوان سوتي قشنگ بود.مر30
    دقیقا. اما حرفم به عنوان دلداری بود به خودم!!!

همین چند وقت پیش رفته بودیم شمال ، رفتیم تلکابین نمک آبرود ، توی تلکابین بودیم ، من زنگ زدم به یکی از دوستام که بگم ما الان توی تلکابین هستیم بعدش نمیدونم چطور از دهنم پرید گفتم : ما الان بالای کابینت هستیم
    از نوع لوپی

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

خیلی جالب بود

من نمی دونم چرا سوتی ندارم ؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Mist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    جوخه اعدام

پيش فرض

خوب شما بیکار میشی سوت بزن بعد یه مدت بهت میکن ....سوتی جای نقطه چین اسمتونو بذارین

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

خیلی جالب بود

من نمی دونم چرا سوتی ندارم ؟؟؟؟؟
    فکر کن یادت میاد!

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

داداشم یه تکیه کلامی داره وقتی بهش میگیم راست میگی میگه جون تی عمه این ییه مدت به من سرایت کرده بووود
    یه روز رفتیم خونه خاله تو حیاط بووودیم دختر خاله بهم میگه بقیه کو گفتم نیومدن بچه میگه راست میگی ؟؟؟من: جون تی عمه
    دختر خاله:عمه هوری رو میگی؟؟؟( عمه اش اینا خونشون بودن وقتی اینو شنیدن اومدن پایین سلام علیک و منم که آبروم رفت )

داشتم به دوستم یه اهنگ بلو توث میکردم رمش جا نداشت حجم آهنگ 4.4 بووودد اون 4.3 داشت بهش گفتم فقط یه کییلو بایت دیگه میخوادا یکم نگام کرد گفت یکی نیست 10 تاست این چیزا رو یاد بگیر مثلا رشتت ریاضیه آبروی ما رو یجا میبری منم اومدم درستش کنم گفتم نه تو اشتباه میکنی 10 کیلوبایت میشه یکی مثلا چطوری 30 کیلوبایت میشه 3 مگابایت

دیروز یکی از نزدیکان (خیلی نسبتشون با ما نزدیکه ) زنگ زده بووود به گوشی که به اطلاعم برسونه بهم خیلی علاقه مند شده اولش خیلی قشنگ شروع کرد حال همه رو پرسید این کجاست اون کجاست بعد شروع کرد : الان چند روزه ندیدمت اعصابم خورده همش تو خونه نشستم اسمتو مینویسم رو کاغذ هی مینویسم پریسا....
    من:
    یعنی مینویسم مونا
    چیزی نگفتم یکم خندم گرفت دوباره اومد ادامه بده گفت ببین پریسا خانوم....
    آقا من دیگه داشتم میمردم از خنده دید بد سوتی داده گفت بخدا پریسا اسم این آهنگه اس من زیاد گوش دادم قاطی کردم (آخه چه ربطی داشت ) الان برات میذارم خودت گوش کن گذاشت خواننده یه دفعه گفت نازی نازی نازگل من .....
    دیگه داشتم میمردم از خنده اونم اصرار داشت که تو cd اسم آهنگ پریساست (بازم ربطی نداشت ) آخرشم از خنده فقط تونستم بگم به پریسا خانوم نه ببخشید به مامان اینا سلام برسونید گوشی رو قطع کردم.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دیروز یکی از نزدیکان (خیلی نسبتشون با ما نزدیکه ) زنگ زده بووود به گوشی که به اطلاعم برسونه بهم خیلی علاقه مند شده اولش خیلی قشنگ شروع کرد حال همه رو پرسید این کجاست اون کجاست بعد شروع کرد : الان چند روزه ندیدمت اعصابم خورده همش تو خونه نشستم اسمتو مینویسم رو کاغذ هی مینویسم پریسا....
    من:
    یعنی مینویسم مونا
    آقا من دیگه داشتم میمردم از خنده دید بد سوتی داده گفت بخدا پریسا اسم این آهنگه اس من زیاد گوش دادم قاطی کردم (آخه چه ربطی داشت ) الان برات میذارم خودت گوش کن گذاشت خواننده یه دفعه گفت نازی نازی نازگل من .....
    دیگه داشتم میمردم از خنده اونم اصرار داشت که تو cd اسم آهنگ پریساست (بازم ربطی نداشت ) آخرشم از خنده فقط تونستم بگم به پریسا خانوم نه ببخشید به مامان اینا سلام برسونید گوشی رو قطع کردم.
    خیلی باحال بود راستی چه قدر تو خاطرخواه داری...

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

داداشم یه تکیه کلامی داره وقتی بهش میگیم راست میگی میگه جون تی عمه این ییه مدت به من سرایت کرده بووود
    یه روز رفتیم خونه خاله تو حیاط بووودیم دختر خاله بهم میگه بقیه کو گفتم نیومدن بچه میگه راست میگی ؟؟؟من: جون تی عمه
    دختر خاله:عمه هوری رو میگی؟؟؟( عمه اش اینا خونشون بودن وقتی اینو شنیدن اومدن پایین سلام علیک و منم که آبروم رفت )

مگه شما شمالی هستین؟

داشتم به دوستم یه اهنگ بلو توث میکردم رمش جا نداشت حجم آهنگ 4.4 بووودد اون 4.3 داشت بهش گفتم فقط یه کییلو بایت دیگه میخوادا یکم نگام کرد گفت یکی نیست 10 تاست این چیزا رو یاد بگیر مثلا رشتت ریاضیه آبروی ما رو یجا میبری منم اومدم درستش کنم گفتم نه تو اشتباه میکنی 10 کیلوبایت میشه یکی مثلا چطوری 30 کیلوبایت میشه 3 مگابایت

آدم سوتی میده خوب نیست ماست مالیش کنه بدتر میشه مثل من فقط بخند بگو هه هه هه تا فکر کنن عمداً گفتی
    من:
    یعنی مینویسم مونا

1- یا ماجرا ساختگیه یا یارو به شدت اسکول تشریف داشته (برو تو هم با این فامیلات)
    2- خوش به حاله پریسا
    3- حالا میخواستی بگی چقدر همه تو کفتن؟

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بابا سوتی......

زیر نام کاربری رو بخون نوشته محل سکونت : رشت

زیادم گیر نده بهش همشهری ادمین سایته یهو دیدی بن دائم به اضافه تبعید به موگادیشو شدی.

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مگه شما شمالی هستین؟

آدم سوتی میده خوب نیست ماست مالیش کنه بدتر میشه مثل من فقط بخند بگو هه هه هه تا فکر کنن عمداً گفتی

1- یا ماجرا ساختگیه یا یارو به شدت اسکول تشریف داشته (برو تو هم با این فامیلات)
    2- خوش به حاله پریسا
    3- حالا میخواستی بگی چقدر همه تو کفتن؟
    بابا سوتی......

زیر نام کاربری رو بخون نوشته محل سکونت : رشت

زیادم گیر نده بهش همشهری ادمین سایته یهو دیدی بن دائم به اضافه تبعید به موگادیشو شدی.

1-یا یارو بشدت اسکول تشریف داشته (فامیله دیگه کاریش نمیشه کرد راستشو بگو تو فیلم که ندیدی؟؟؟)
    2- همچین خنگی فقط به درد همون پریسا میخوره ( البته ما پریسا نداریم فقط یه دختر خاله 11 ساله که ربطی هم به اونا ندارن)
    3- حالا مثلا چیز عجیبیه ؟؟؟ پسرا کاری ندارن جز برن تو کف دخترا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •