سلام علیکم ...
ممنون احسان خان .
آقا من رسیدم لول 40 الان چیکار کنم ؟راستی چرا گفتین برم تا لول 43 که یه شمشیر رو بگیرم ؟ مگه من نباید هارد مود رو از اول شروع کنم . دیگه اون شمشیر به چه دردم می خوره ؟
سلام علیکم ...
ممنون احسان خان .
آقا من رسیدم لول 40 الان چیکار کنم ؟راستی چرا گفتین برم تا لول 43 که یه شمشیر رو بگیرم ؟ مگه من نباید هارد مود رو از اول شروع کنم . دیگه اون شمشیر به چه دردم می خوره ؟
اون شمشیر Ele داره و شمشیر خوبی هست و HM و UM هم میتونی استفاده کنی .
این GRB چرا اینقدر سخت شده قبلا امتیاز نفرات اول بیشتر بود اما حالا خیلی کم امتیاز میگیرن .
به به.میبینم واسه guild خودت فروم ساختی.چقدر پیچیده بود من که ازش سر در نیاوردم.
اوضا guild چطوره؟
پیچیده ؟؟ خیلی خفنه من که ولش کردم
کم کم باید 10K امتیاز بیارم تا 30 نفر اول بشم که من یه نفری بیشتر از 3.5k نگرفتم اگر 7 نفر پیدا کنم شاید بشه .
سلام ...
آقا این pvp چه حالی می ده ....
چرا بعضیا انقدر قوی هستن ؟ من لول 1-15 هستم ولی خب فایتر به درد لای جرز هم نمی خوره ؟! این آرچر ها راحت می کشن . دیروز توی یه پارتی حسابی بودیم دو تا درجه گرفتم 120 یی کشتیم من 4 یا 5 تا کشتم .
خدایی این فوری ها چقدر زیادن بعضی وقتا ... گویا بیشتر ملت دوست دارن برن فوری بشن ...
اینم تازه فهمیدم چی می گی ! رفتم به ویر هاوسم سر زدم دیدم ای دل غافل ! هر چی دارم و ندارم از اون یکی کاراکترم در دسترسه ! کلی ذوق کردم.اون شمشیر Ele داره و شمشیر خوبی هست و HM و UM هم میتونی استفاده کنی .
راستی بیلد فایتر جدیدم هم اینه : 6 اس آر تی و 1 دکس . خیلی از اون یی قوی تر شده.
توی pvp چیکار کنم مفید تر باشم ؟
ببین بیلدت اشتباهه.راستی بیلد فایتر جدیدم هم اینه : 6 اس آر تی و 1 دکس . خیلی از اون یی قوی تر شده.
یا 5/2 بذار یا 4/3 .
من خودم یه لول 5/2 میذارم یه لول 4/3 .
مرسی
توی فروم اونجا یکی گفته بود این بیلد برای پارتی خیلی قوی می شه ...
بستنی ! از کجا گیر بیارم ؟ اونایی که یوزر ها می فروشن بسته های ده تایی هست 2 میل ... من پول ندارم که اونقدر بدم .ارزون تر نیست جایی ؟
بیلد خوب واسه آرچر هم بگید لطفا . آرچر باید لوکش بالا باشه ؟
خوب سومین بلا و مسیبت خانمان سوز هم به سرم اومد
اکانتم دومم Block شد رفتتتتتتتتتتتتتتتتتتت![]()
چه حالی داد امشب جای همه خالی کلی از لایت ها زهر چشم گرفتم.
با بروبچ رفته بودیم dd2 هر چی لایت میدیدم میرفتم میکشتم که هیچ pvper هاشون رو هم میاوردن بازم میکشتیمشون.
10 بار پارتی reborn ها رو خراب کردم اونم تو یه پارتی من بودم که همه orc . pagan بودن فقط mrs hailz یه خرشون بود و من.مس ماست لایت میشکتیم و بچه های پارتی حال میکردن 6 ساعتی 1 دونه لایت تو dd2 پر نمیزد که اخر لجشون گرفت رفتن res و با یه یابوی دیگه که از res قوی تر بود با 4 تا ارچر و 2 تا هیلر برداشت اوردن.با اول وقت وسط 32123 تا زامبی بودیم مارو سوسک کردن.بار دوم رو تپه نشسته بودیم اومدن پشمون کردیم همه شروع به فرار کردن من یکی یکیشون رو یه تیر خلاصی میزدم.3 تا ارچر رو به aoe به درک فرستادم البته کل جونشون رو mrs hailz برده بود ولی داشتن به من حمله میکردن منم یه کوچولو جون واسم نبوده بود یه aoe زدم 3 تا به درک فرستاده شدن.
دوباره برکشتن باز هم سوسک شدن با اینکه 3 تا لول 60 داشتن که 2 تا فایتر بود.بار سوم رفتن nemmy و aduu رو اوردین دیگه مجبور شدیم فاتحه واسه خودمون بخونیم دست به سینه واستیم تا فقط بیان ما رو بکشن بدون هیچ مقاومتی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)