تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 332 از 1135 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342382432832 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نشانی محل قرارداد: شیراز-دزدخونه
    نشانی محل نصب: شیراز-خونمون

2. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

drim_w3 جان میخوام برم استانداری از شاتل و تنظیم مقررات شکایت کنم اون عکس ها را برام درست میکنی؟!
    چه مدارک دیگه ای ببرم جز نامه در خواست تغییر سرویس که مهر و شماره ثبت داره و کارت دانشجویی؟!

شکایت از طریق سازمان بازرسی کشور چطوره؟!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا بزار سه شنبه احتمالن هرات می آم منم سرم درد می کنه واسه این کارا!همونجوری که تو پیام هم بهت گفتم
    بریم با هم هماهنگ می کنیم

6. 2 کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه drim_w3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

drim_w3 جان میخوام برم استانداری از شاتل و تنظیم مقررات شکایت کنم اون عکس ها را برام درست میکنی؟!
    چه مدارک دیگه ای ببرم جز نامه در خواست تغییر سرویس که مهر و شماره ثبت داره و کارت دانشجویی؟!

شکایت از طریق سازمان بازرسی کشور چطوره؟!

کد:
    سلام

باشه می سازم.

یک راه دیگه به نظرم رسید ، تو که تا حالا چندبار حال شاتل رو گرفتی ، یکبار دیگه هم برو کنفشون کن.

یک در خواست تایپ کن مبنی بر درخواست تغییر سرویس زیرش هم تاریخ بزن و امضا کن ،ببر بده به مدیر شاتل

بگو من می خوام کارم رو رسما پیگیری کنم ، این درخواست هم نوشتم بدم به شما و بهم مکتوب جواب بدبد اگه نمی خواین

تغییر سرویس برام بدید ( که احتمال زیاد هم بهت کتبی جواب نمی دن و اصولا چون اصل مشتری مداری توی

ایران بین شرکت های خصوصی نیست ) عیب نداره جواب ندن . ولی بگو من اگر هم به نامم جواب ندیدن همین

نامه رو هم ضمیمه شکایتم میکنم که من در تاریخ فلان هم رسما چندبار تقاضا دادم ولی اثر ندادن .

بگو شما درسته خصوصی هستین ولی زیر مجموعه مخابرات هستید و زمان دریافت پروانه ، تعهد دادین که به

مشتری ها سرویس بدین ، اگه نمی تونید ارایه خدمت کنید ، برید کنار تا توی این بازار بقیه رقابت کنند.

بگو تا دلتون بخواد مراجع بالاتر برای رسیدگی هست :

1- تنظیم مقررات

2 - استانداری

3- دیوان عدالت اداری

4- سامد ( سامانه اتباطات مردمی دولت) ***ثبت شکایت اینترنتی

5- سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان ( شکایت تحت عنوان کم فروشی ) *** ثبت شکایت اینترنتی

به همون مدیر شاتل بگو من مدارکم را به همراه قرار داد + عکس از سرعتم می کنم PDF از طریق سایت ارتباط

دولت و مردم هم شکایتم رو می فرستم - بگو الان هم آماده هست ولی قبلش می خوام با خودتون مطرح

کنم که مشکل رو حل کنید .( این رو حتما بگو )

استانداری الان فایده نداره تا سلسله مراتب طی نشه ( هر جند جو استانداری الان برای شکایت از سازمان های متخلف خوبه )

پس اول می ری شاتل اینارو میگی ، ببین چیز خاصی میگن ؟!

بعد از طریق سازمان تنظیم مقررات.

بعدش هم خدا بزرگه ببینیم چی میشه.

پس هر جا درخواست دادی حتما حتما کپی فراموش نشه ( از آخرین مرحله کار کپی بگیر که زیر نامه هم دستور خورده باشه )

یک چیزی الان یادم اومد که یادت باشه حتما به مدیر شاتل بگی :( حضوری بری حتما)

بگو من از درگیری شما با مخابرات و آسیاتک خبر دارم و می دونم در خصوص انحصاری کردن ارایه سرویس های

فیبرنوری با هم دستی مخابرات + آسیاتک ، شما از اونا شکایت کردید به تنظیم مقررات ، و اونا هم الان بشدت

منتظر آتو گرفتن از شما هستن ، حالا شما دوست دارید آتو بدید، باشه من این کار رو می کنم .

همیشه توی اینجور موارد وقتی حسابی تازوندی باید یک خورده بیای پایین تا اگه طرف خواست آبرومندانه ( از روی اجبار)

کوتاه بیاد بتونه از زیر بار مشکل نجات پیدا کنه .

( این جور مسایل و قضایا مثل دانلودی هست که نباید از اول بذاری تا 100 دانلود بشه باید تا 75 % دانلود کنی بعد یک Pause

بدی تو کمش و دوباره ادامه بدی )

8. 2 کاربر از drim_w3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

حالا چرا اومدی پستی که برای یک نفر دیگه گذاشته بودم ،نقل قول کردی ؟!

نکنه از اون پست به عرش رسوندنت خجالت کشیدی ؟!!! ( زیر همون جواب می دادی )

پس حالا که مدعی العومی ، یک خورده دقیق تر پست های قبلی رو بخون :

و به بند 5 بیشتر التفات کن .

دیدی حالا کسی نگفته که دفاع از حق یعنی قلدر بازی ؟! بله دوره گنده لات بازی خدا رو شکر مدتی هست تموم شد

ولی گویا هنوز بعضی مثل کبک سرشون تو برف تا مبادا مجبور بشن از حقشون دفاع کنند.

در آهنین با گوشه چشمک هم میتونه باز بشه.

شما هم کار خوبی می کردی که نمی ذاشتی شاتل از سرویست بزنه

( من تا حالا چندبار رفتم و اومدم ، نامه به تهران زدم و .. .)

الان هم چون از سرویسم راضیم ، اعتراضی ندارم.

پس بهتر به جای شعار دادن ، راهکار ارایه بدید.
    سلام من شعار ندادم!
    من فقط میگم وقتی که میرید اونجا درست صحبت کنید! همین
    پست شما رو هم کامل خوندم راiه؟ حل ارائه بدم؟
    عزیز من چرا قبول نمیکنید من هیچی نمیگم ..اخه موقعی که سرویس 128 رو رویه 128 بستن براش نمیشه که بگه سرعت دانلودم رو بکنید 300 میشه؟ پول 128 رو داره میده ها! خب به خاطر همین که تا حالا چند بار رفته و ..
    خب اوناهم دیگه شناختنش میگن نمیدیم! اگر نه من خودم تابستون اکو 512 داشتم سرعتم هم 60 و 70 بود ولی من خودمم روزای اول خیلی بد حرف میزدم بهشون ولی وقتی دیدم تاثیری نداره راهمو عوض کردم
    الان هم میخواستم چت انلاینش صحبت کنم که نیستنشون شکر خدا!
    و یه مثال بزنم
    مثلا شما یه مغازه دارید و یکی میادو میگه اینو میخوام و... خلاصه کارتون نمیشه باهم و صلاح هم نمیرید و طرف هم میره میگرده میبینه جای دیگه نداره! بازم میاد سراغ شما ولی اینجاست که شما باهاش لج میکنید و نمیدینش
    .........
    تازه ما اینجا خیلی بیشتر از همه شهر ها هم پول نت میدیم اینو به کی بگیم؟
    مخابرات همه شهرها خودش Adsl میده و لی اینجا نه!! تویه تهران 128 نامحدود ما 9500 با سرعت 16 و 17
    یعنی س ماهی 30 تومن!
    ولی ما اینجا 3 ماه با 8 گیگ 40 تومن میدیم حالاکاری به سرعتش هم نداریم خود مخابرات که سروریس رو نمیزاره!
    .......
    حالااگر یه کمی اطلاعات دقیق تری بدید من خودم براشون زنگ میزنم شاتل و میپرسم چرا سرعتش رو تغییر نمیدین ؟ مگه ماله همه مار داره ماله ایشون خار داره
    .................
    جای شعار هم زنگ میزنم شاتل میپرسم فقط شما یکمی اطلاعات دقیق تری بدید
    Last edited by wordship; 28-02-2011 at 17:15.

10. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا بزار سه شنبه احتمالن هرات می آم منم سرم درد می کنه واسه این کارا!همونجوری که تو پیام هم بهت گفتم
    بریم با هم هماهنگ می کنیم
    آقا دم شما گرم ، اگه می تونی باهاش برو .

من بخدا کلی گرفتارم . دارم کارهای پایان نامم رو انجام میدم نمیرسم قبل از عید بیام (از طرفی 29 اسفند هم دارم میرم

عربستان اگه انقلاب نشه تا اون موقع ، خیلی سرم شلوغ هست قبل از عید واقعا نمی تونم بیام )

12. این کاربر از drim_w3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام من شعار ندادم!
    من فقط میگم وقتی که میرید اونجا درست صحبت کنید! همین
    پست شما رو هم کامل خوندم راiه؟ حل ارائه بدم؟
    عزیز من چرا قبول نمیکنید من هیچی نمیگم ..اخه موقعی که سرویس 128 رو رویه 128 بستن براش نمیشه که بگه سرعت دانلودم رو بکنید 300 میشه؟ پول 128 رو داره میده ها! خب به خاطر همین که تا حالا چند بار رفته و ..
    خب اوناهم دیگه شناختنش میگن نمیدیم! اگر نه من خودم تابستون اکو 512 داشتم سرعتم هم 60 و 70 بود ولی من خودمم روزای اول خیلی بد حرف میزدم بهشون ولی وقتی دیدم تاثیری نداره راهمو عوض کردم
    الان هم میخواستم چت انلاینش صحبت کنم که نیستنشون شکر خدا!
    و یه مثال بزنم
    مثلا شما یه مغازه دارید و یکی میادو میگه اینو میخوام و... خلاصه کارتون نمیشه باهم و صلاح هم نمیرید و طرف هم میره میگرده میبینه جای دیگه نداره! بازم میاد سراغ شما ولی اینجاست که شما باهاش لج میکنید و نمیدینش
    .........
    تازه ما اینجا خیلی بیشتر از همه شهر ها هم پول نت میدیم اینو به کی بگیم؟
    مخابرات همه شهرها خودش Adsl میده و لی اینجا نه!! تویه تهران 128 نامحدود ما 9500 با سرعت 16 و 17
    یعنی س ماهی 30 تومن!
    ولی ما اینجا 3 ماه با 8 گیگ 40 تومن میدیم حالاکاری به سرعتش هم نداریم خود مخابرات که سروریس رو نمیزاره!
    .......
    حالااگر یه کمی اطلاعات دقیق تری بدید من خودم براشون زنگ میزنم شاتل و میپرسم چرا سرعتش رو تغییر نمیدین ؟ مگه ماله همه مار داره ماله ایشون خار داره
    .................
    جای شعار هم زنگ میزنم شاتل میپرسم فقط شما یکمی اطلاعات دقیق تری بدید
    سلام

عزیز برادر ، منم که نوشتم توی پست بالا : داد+ بیداد توی روال اداری کار بجایی نخواهد برد.

البته توی این مثال قیاس مورچه و فیل کردی !

توی مثال شما 2 نفر با دو تا شخصیت جدا از هم هستن و بقول شما میگه آسمون بری زمین بیای به شما نمی فروشم.

ولی اینا نمی تونن بگن به شما سرویس نمی دیم ، اینا یک شخصیت حقوقی هستن که موظفن خدمات ارایه بدن.

اگه نمی تونن باید برن کنار.

پس سازمان تنظیم مقررات برای چی هست ؟ که روی کار این شرکت ها و تخلفاتشون نظارت کنه.

مشکل این نیست که ایشون سرویس 128 داره و میگه چرا مال منو 512 نبستین ، می خواد تغییر سرویس بده حالا

نمی ذارن.

مثلا من خودم از شاتل 128 دارم و روی 2 مگ توی روز بستن ، اگه یک روز سرعتم 16.000000001 هم بشه بجای

سرعت الانم که 231 هست ،بازم نمی تونم شکایت کنم چون اینا تا 16 تعهد دارند برای سرویس 128.

14. 2 کاربر از drim_w3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

عزیز برادر ، منم که نوشتم توی پست بالا : داد+ بیداد توی روال اداری کار بجایی نخواهد برد.

البته توی این مثال قیاس مورچه و فیل کردی !

توی مثال شما 2 نفر با دو تا شخصیت جدا از هم هستن و بقول شما میگه آسمون بری زمین بیای به شما نمی فروشم.

ولی اینا نمی تونن بگن به شما سرویس نمی دیم ، اینا یک شخصیت حقوقی هستن که موظفن خدمات ارایه بدن.

اگه نمی تونن باید برن کنار.

پس سازمان تنظیم مقررات برای چی هست ؟ که روی کار این شرکت ها و تخلفاتشون نظارت کنه.

مشکل این نیست که ایشون سرویس 128 داره و میگه چرا مال منو 512 نبستین ، می خواد تغییر سرویس بده حالا

نمی ذارن.

مثلا من خودم از شاتل 128 دارم و روی 2 مگ توی روز بستن ، اگه یک روز سرعتم 16.000000001 هم بشه بجای

سرعت الانم که 231 هست ،بازم نمی تونم شکایت کنم چون اینا تا 16 تعهد دارند برای سرویس 128.
    حرق شما کاملا درست اما میدنی چرا مثال رو زدم؟
    هر جایی قانون خاص خودشو داره فروشنده قانون من دراوردی و شرکت هم قانون خودش
    اقا خود مخابرات هم گفته به مشترکین سرعت بیشتر 128 ندین مگر با این شرایط
    کارت دانشجویی یا پروانه کسب و یا...
    که همونطوری که خوندید ایشون کارت دانشجویی ندارن! پروانه هم ندارن!
    جسارت نباشه
    یه چیزی دارن بیش از حد
    توقع!

وقتی جلو دانشگاه مرودشت این خبرا هست:
    کد:
    که مثلا محل کسب علم و ادب و.. هست دیگه به جای دیگش نباید توقع داشته باشیم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از این سه سایت که میشه توی اونا شکایت را اینترنتی ثبت کرد هم پرینت رنگی بگیر و منگنه کن و هر جا رفتی نشون بده و بگو بالاخره

سازمان برای شکایت کردن زیاده ولی میخوام سلسله مراتب رو به ترتیب برم جلو تا بعدن هیچ ارگانی نگه که : آقا کاش اول از طریق ما

پیگیری کرده بودید.

پرینت رنگی فراموش نشود - یک ابهت دیگه داره-( بده بعدا با هم نصف می کنیم هزینه هاشو )

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    ( فعلا این موارد که از نظر بعضی ها خنده دار ممکنه باشه به نظرم میرسه )

---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------

حرق شما کاملا درست اما میدنی چرا مثال رو زدم؟
    هر جایی قانون خاص خودشو داره فروشنده قانون من دراوردی و شرکت هم قانون خودش
    اقا خود مخابرات هم گفته به مشترکین سرعت بیشتر 128 ندین مگر با این شرایط
    کارت دانشجویی یا پروانه کسب و یا...
    که همونطوری که خوندید ایشون کارت دانشجویی ندارن! پروانه هم ندارن!
    جسارت نباشه
    یه چیزی دارن بیش از حد
    توقع!

وقتی جلو دانشگاه مرودشت این خبرا هست:
    کد:
    که مثلا محل کسب علم و ادب و.. هست دیگه به جای دیگش نباید توقع داشته باشیم
    آخه خود مخابرات دستش با آسیا تک توی یک کاسه هست ( به قول بعضی ها تا سرعت 400- 500 هم دارن میدن)

مشکل اینجا هست که میگن تا شاکی نباشه ما سر خود نمی تونیم بریم یقه یک نفر رو بگیریم.

حالا شاکی پیدا شده پس باید جوابگو باشن.

کی میگه ایشون شرایط 512 رو نداره ؟

خودش میگه هم کارت دانشجویی دارم و هم مهر شرکت.

عیب نداره ، گوسفند ها که رد شدن ، دانشجو ها تشریف می برن تو .( یک چراغ قرمز 30 ثانیه ای فرض کنید شما)

---------- Post added at 05:38 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------

دیگه خستم شد از تایپ کردن ، فعلا بیاید روی همین موارد فکر کنیم تا شب.

17. 3 کاربر از drim_w3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از این سه سایت که میشه توی اونا شکایت را اینترنتی ثبت کرد هم پرینت رنگی بگیر و منگنه کن و هر جا رفتی نشون بده و بگو بالاخره

سازمان برای شکایت کردن زیاده ولی میخوام سلسله مراتب رو به ترتیب برم جلو تا بعدن هیچ ارگانی نگه که : آقا کاش اول از طریق ما

پیگیری کرده بودید.

پرینت رنگی فراموش نشود - یک ابهت دیگه داره-( بده بعدا با هم نصف می کنیم هزینه هاشو )

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    ( فعلا این موارد که از نظر بعضی ها خنده دار ممکنه باشه به نظرم میرسه )

---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------

آخه خود مخابرات دستش با آسیا تک توی یک کاسه هست ( به قول بعضی ها تا سرعت 400- 500 هم دارن میدن)

مشکل اینجا هست که میگن تا شاکی نباشه ما سر خود نمی تونیم بریم یقه یک نفر رو بگیریم.

حالا شاکی پیدا شده پس باید جوابگو باشن.

کی میگه ایشون شرایط 512 رو نداره ؟

خودش میگه هم کارت دانشجویی دارم و هم مهر شرکت.

عیب نداره ، گوسفند ها که رد شدن ، دانشجو ها تشریف می برن تو .( یک چراغ قرمز 30 ثانیه ای فرض کنید شما)
    والا من دیدم نوشتن که کارت رو باید برن بگیرن و پیگیر نشدن!
    و اسیا هم دستش با مخابرات و.. تویه کاسه هست ولی باشه من سرعتم 200 و حتی 300 هم میشه حالا با هرکی میخواد دستش تویه کاسه باشه
    سرعت دانلودم رو دیدی؟
    سرور یوتوب که خودتون میدونید بدون وی پی ان نمیشه دانلود کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •