تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 502 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342382432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه malayeru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

[QUOTE=keyarash1984;6252861]
    اول اينكه تصميم براي چه ميزان بودجه هست؟
    اگه ميتوني يه خورده بيشتر سرمايه بذاري corei7 بگيري بهتر به نظر من توي اي دو مدل دومي بهتر اما اين سيستم براي يكي دو سال آينده full suport ميمونه بعدش با نرم افزار ها وبازي هاي جديد معلوم نيست كانفيگش مناسب باشه يا نه[/QUOTE

بودجه تا 1100000 تومان
    corei7 خیلی خوبه ولی زیاد داغ میکنه واسه لپ تاپ به نظر من مناسب نیس حتی با کول پدم مثه یه بخاری میتونه زمستونا گرمت کنه
    نه corei7 ها در اين حد هم كه شما ميگين داغ نيستن بيشتر داغ ميشن نه در حد بخاري كه اونم با كول پد حل مشه در ضمن برتري i7در دو سال آينده پيشنهاد ميشه
    حالا مدل هاي پيشنهادي من براي i7: دل5110 و اچپي dm4t
    براي i5 : اچپيdv6-6050 و dv6-6000 و g6-1065

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

براي كارهاي گرافيكي مثل بازي و تماشاي فيلم با لپ تاپ بنظرتون گرافيك مهمتره يا صفحه نمايش؟؟؟؟؟ البته اينم بگم گرافيك سيستم هاي مد نظر من تفاوت آنچناني ندارن اما صفحه نمايششون متفاوته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    از برند hp با سی پی یو core i5 یا corei7 که حتما sandybridge باشن و گرافیکشون ddr5 باشه زیبا باشن و نسبتا سبک تا قیمت حداکثر 1100000 چه محصولاتی موجوده؟
    خودم به4530 probook رسیده بودم که جدید تره ولی انگار تو بازار نیس امروز به هر جا تماس گرفتن گفتن نداریم....

داره خودمونی میشه g.reza23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    _karaj_itsat_ir-tci_p30world

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز

6روز از خرید لپ تاپ 6050 میگذره و اینو فهمیدم که این مدل یه مشخصه داره اونم اینه که دو تا گرافیک داره یکی hd intell که انبرده و یکی هم که ati radeon 6770 hd هستش و به یکدیگر سوویچ میشه .

موقع اجرای دموی بازی prance of persia یه مشکلی برای تصویر پیش میاد اونم اینکه تصویر پرپر میزنه یعنی یه خطی میافته وسط .
    مشکل گرافیکیه؟

من کابل hdmi خریدم ولی نتونستم به ال ای دی وصل کنم لطفا اگر راه و روش داره به من یاد بدین؟

یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینکه نمیتونم وارد اینترنت بشم هم internet exهمmozilla نصب کردم اونم هم 32bit هم 64bit ولی در هر حالت اروره the diaognstics policy not running میده مشکل چیه؟ویندوزمم mw7 64bit home هستش؟

راستی واسه تمیز کردن لپ تاپ میگن دستمال مخصوص هستش میشه بیشتر توضیح بدین؟

من برنامه 3dmark میخوام دانلود کنم تا گرافیکم تست کنم اولا که هجمش زیاد بالای 300مگ دوما طریقه کارکردن باهاش چطوریه؟چیزه کم حجمتری هم هست واسه تست؟

میخواستم بپرسم که میشه بین لپ تاپ و کامپیوترم یه شبکه ایجاد کنم با وایرلس؟اگه میشه منو راهنمایی کنید؟

و اینکه میشه با این روش داخل کامی یا لپ تاپ رو چک کرد یعنی همه عملیات که در اون انجام میشه را دید؟
    Last edited by g.reza23; 11-07-2011 at 19:56.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    از برند hp با سی پی یو core i5 یا corei7 که حتما sandybridge باشن و گرافیکشون ddr5 باشه زیبا باشن و نسبتا سبک تا قیمت حداکثر 1100000 چه محصولاتی موجوده؟
    خودم به4530 probook رسیده بودم که جدید تره ولی انگار تو بازار نیس امروز به هر جا تماس گرفتن گفتن نداریم....
    اين مدلي كه ميگي خوبه من توي يه سايت ديدم
    براي حفظ قوانين سايت به آيد من پيام بدين تا سايت شركت رو بهتون معرفي كنم.

داره خودمونی میشه g.reza23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    _karaj_itsat_ir-tci_p30world

پيش فرض

سلام کمک کنید من یه لپ تاپ دارم که مدلش hp 6050se هستش و خروجی HDMI هم داره ولی وقتی اونو با کابل HDMI به ال ای دی خونه وصل میکنم هیچ علامتی مبنی بر اتصال نشون نمیده ؟( مدل کارت گرافیک لپ تاپم ati radeon 6770 hd و یه کارت گرافیک آنبرد intel hd هم روش هست که به هم سوئیچ میشن .)(مدل ال ای دی tv هم sumsong led c5-555 هستش .)
    از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام کمک کنید من یه لپ تاپ دارم که مدلش hp 6050se هستش و خروجی HDMI هم داره ولی وقتی اونو با کابل HDMI به ال ای دی خونه وصل میکنم هیچ علامتی مبنی بر اتصال نشون نمیده ؟( مدل کارت گرافیک لپ تاپم ati radeon 6770 hd و یه کارت گرافیک آنبرد intel hd هم روش هست که به هم سوئیچ میشن .)(مدل ال ای دی tv هم sumsong led c5-555 هستش .)
    از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنن؟
    دوست عزیز اول لب تاپو وصل کن به برق (چون هم سریع باتری خالی میکنی هم چون نمیکشه منبع برقت تصویرت بعضی موقعا پرش پیدا میکنه) بعد گرافیک رو بزار رو ati سپس سیم رو متصل کن بعد برو رو ورودی HDMI (تنظیمات تلویزیون رو میگم) بعد رو دسکتاپ کلیک راست برو رو personalize بعد display بعد adjust resolution حالا جلوی Display برو LCD تو انتخاب کن بعد رزولوشنو تنظیم کن ok کن . یه گزینه هم ظاهر میشه پایین همین display که می پرسه دوست داری هم لب تاپ تصویر بده هم LCD یا یکیشون تصویر بدن که دیگه بستگی به خودتون داره .

8. این کاربر از abc2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

[QUOTE=malayeru;6255179]اين مدلي كه ميگي خوبه من توي يه سايت ديدم
    براي حفظ قوانين سايت به آيد من پيام بدين تا سايت شركت رو بهتون معرفي كنم.[/QUOTE

بیخیال این 4530 شدم همون 6050 میگیرم گرافیکشم خیلی بهتره
    در هر صورت ممنون

داره خودمونی میشه gba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

تست notebookcheck از 6080
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قابل توجه کسانی که نگران مشکل گرمایی هستند

داره خودمونی میشه shamlou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

10 HP!

بعد کلی تحقیق و بررسی توی سایت های مختلف بالاخره پنج شنبه هفته قبل با یکی از دوستان رفتیم پاساژ ایران و دوتا لپ تاپ گرفتیم

من برند HP مدل Pavilion g6 1138ee با کانفیگ:
    Cpu= Intel Corei 3
    Ram= 4 gig
    H.D.D= 500 gig 5400
    V.G.A= ati 1 gig 6750
    Screen= 15.6

قیمت: 730 هزار تومان البته گارانتی نداشت و منم بیمه سامان کردمش (ظاهراً چیز بدی نیست!)

و دوستم: اونم برند HP مدل Pavilion 6050 با کانفیگ:

Cpu= Intel Corei7
    Ram= 4 gig
    H.D.D= 500 gig 7200
    V.G.A= ati 1 gig 6770
    Screen= 15.6

قیمت: 1 میلیون تومان

من که اولش نظرم Acer & Asus بود و رفیقم هم Dell که رفتیم پیش رفیقم توی بازار این دوتا مدل رو نشون داد و چون فقط HP کار میکنه گرفتیم و اوردیم

ظاهراً که چیزای بدی نیست و امیدوارم بد هم نباشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •