سلام به دوستان گل. ارزانترین پلیری که بتوان با آن Flac پخش کرد چیست؟ فکر کنم چند مدل از Archos این امکان را داشته باشند... در صورتی که مدلی سراغ دارید با قیمت حدودی ذکر کنید.
ممنون.
سلام به دوستان گل. ارزانترین پلیری که بتوان با آن Flac پخش کرد چیست؟ فکر کنم چند مدل از Archos این امکان را داشته باشند... در صورتی که مدلی سراغ دارید با قیمت حدودی ذکر کنید.
ممنون.
قبل گرونی که iRiver بود.
الان اطلاع دقیقی ندارم. ولی کلا بحث پشتیبانی از فرمت میشه اول از همه یه نیم نگا به برند های کره ایی بنداز.(آیرویر کوون سامسونگ و....)
samsung u5
قیمتش حدود شصت تومنه
اگه آرکوس هم داشته باشه یه 5 تومن الزونتره ولی اصلا ارزشششو نداره
من خودم این مدل رو تست کردم
نسبت به قیمتش صدای خیلی خوبی داره
باتریش یکم ضعیفه(حدود 16 ساعت)
اگرم بیشتر خواستی خرج کنی u6 بگیر
صفحش سه رنگ و صدای 5.1 کاناله داره.
سلام، من میخوام cowon e2 بگیرم، میارزه؟ قیمتش الان تو بازار چنده؟ کجا میتونم پیدا کنم؟ من خودم شهرستانم، تو اهواز یا تبریز پیدا میشه بدم بیارن برام؟
دیده بودم سایت اُرادو ( orado ) داره ولی تأخیر زیاد دارن و سرویس ارتباط با مشتری ـشون گفته شده چندان جالب نیست ! اگه میتونی کسی رو مسئول کنی بره حضوری ازشون برات خرید کُنه فکر کنم بهتر باشه .. !
سلام
2g 78500
همه کلان شهرها نمایندگی دارن
از تو سایت امرتات میتونین نمایندگیاشو پیدا کنید
به نظر من نسبت به قیمتش خیلی خوب نیست
میتونید مدلهای زیر رو زیر نظر بگیرید
شاید یه سری از ویژگیهای e2 رو نداشته باشند
ولی هم صفحه ی نمایش دارند هم باتری بهتر
samsung u6 80000
iriver t9 85000
samsung u5 65000
یعنی سیستم 5.1 میشه بهش وصل کرد؟
اگه غیر این باشه و گفته رسمی خود سامسونگ باشه که بعید میدونم یه حربه تبلیغاتی هست.
هیچ سیستم صوتی وجود نداره که بتونه حالت صوت چند باتده رو به شکل درست شبیه سازی کنه با تعداد سورس پخش کمتر.
Virtual surround هم که تو سینما خانگی هست با کمک همون تعداد باند کار میکنه.
مگر افکت باشه که اسم هایی غیر از 5.1 و 7.1 و 9.1 استفاده میشه.
این قابلیت رو گوشی موبایل خودمم داره(galexy s )
بله یه حالت افکت مانند داره
و صدا اصلا به تفکیک توی هر اسپیکر نمیره
کاری که میکنه شبیه همون کاریه که 3D Surround توی پلیر های کووان انجام میده.
پلیر های iriver چطوری ان؟ خوبن؟ یه مدل n15 داره که ظاهرش خیلی جالبه. فقط نمیدونم هدفونش عوض میشه یا نه
چون از سوکت استاندارد 3.5 میلیمتری بهره میبره میتونید هر هدفونی که مد نظرتون هست به صورت جدا تهیه کنید و به پلیر متصل کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)