سلام دوستان، خیلی وقته که این فروم رو زیر نظر دارم و از همه مخصوصا توحید و بقیه بچه ها تشکر می کنم.
جناب آرش یا لایزر!!! قصد توهین ندارم ولی...
هر چی ورق می زنم تبلیغات شما رو می بینم.
هر چی این ور انور می کنم تخریبای شما رو می بینم و خندم می گیره.
اولا لطف کن سایتی که می دین رو تست کن بعد بزار :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ثانی یه کم اطلاعاتتو ببر بالا و الکی تخریب نکن.
لازم به ذکر هستش که من از همارا استفاده می کنم و به صورت میانگین ازش راضیم. لایزر شرکتی فوق العاده قوی تو تهرانه و با تجربه. ولی حیفه که نماینده هایی مثه شما اینجوری فقط برای سود خودشون هر چیزی بگن.
در حال حاظر توی تهران پارس انلاین و داتک بهترین هستن. و همچنین لایزر
جناب آرش، به قول یکی از بچه ها اصلا قبول شما از مشهد می گیرید، اونوقت مشهد خودش مستقیم وصله به کجا؟؟؟؟
پاکستان؟؟؟ یا کجا؟؟؟
اینترنت در ایران از خطوط ترکیه و کشورهای جنوبی تامین میشه.
در ثانی متولی و مقسم پهنا طبق ضوابز فقط و فقط مخابرات هستش که شرکتهایی که PAP می شن با مخابرات قرار داد می بندن.
و صرفا شرکتها برای تجهیزات و ... با دیگر کشورها رابطه دارن.
لطفا اون مبحث شیرینگ رو هم دوباره یاد بگیرید.
و یه توضیح. در تبریز هیچ جایی نمی تونه مرکز مادر دیتا نام بگیره. حتی اگه محافظت بشه. حتی تو تهران.
مرکز مخابراتی مادر دیتا به مرکزی گفته می شه که بیشترین پورت رو داشته باشه و امکان سوئیچ بین مراکز رو داشته باشه نه اینکه محافظت بشه !!!!! مگه دیتا سنتره!!!!!!
نمی خوام زیاد بحث رو باز کنم ولی یه توصیه. به نظر من برای سود و یا جذب مشتری هر کاری درست نیست !!!
---
دوست خوبی مبحث DNS رو مزرح کردن که درسته ولی یه کم ناقص.
DNS تنهایی برای شرکتهای تامیین کنندهاینترنت معنا ندارهو اونا از Cash برای مرور کردن سریعتر صفحات وب پیش بینی شده استفاده می کنن که DNS هاش روش ست می شه. و وقتی اینترنت قط باشه ما به صورت آفلاین و کش اونا رو می بینیم نه اینکه خود سایت با همون DNS لود بشه.
---
در مورد پینگ ...
پینگ هم استانداردهایی رو داره که دوستان خوب توضیح دادن. و بهترین پینگ برای مالتیمدیا زیر 100 هستش.
---
دوستان واقعا لذت بردم از تلاشتون.
دست مریزاد