تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 332 از 2550 اولاول ... 2322823223283293303313323333343353363423824328321332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه ir_elf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا توحید طوری حرف میزنی انگاری جلیل زاده ریس جمهوره یا اینترنت دنیا زیر دستش . به هر حال با چن تا از حرفاش شمار و پیچونده تابلو هستش .

پهنای باند ما از شهر مشهد میاد و از مشهدم به تهران میره به خاطر همینم یادتون باشه و قتی ارتباط به خاطر لنگر انداختن یه کشتی قطع شده بود لایزر افت سرعت نداش ولی بقیه isp ها افت سرعت داشتن . خط ارتباطی همارا از ترکیه هستش نه یونان اونم خط مال همارا نیستش همارا از مخابرات گرفته
    ایشون تاکید کرده پهنای باند شرکتها 2مگ هستش لطف کنین اون 2مگ شرکت به منم نشون بدین .یا گفتن قندی مرکز اصلی هستش دروغ محض چون مرکز اصلی نه قندی هستش نه رحیمیان مرکز اصلی دیتا در تبریز طرف میرداماد بالا ترین قسمت میرداماد یعنی طرفای کوی فرهنگیان یه مرکز دیتا هستش که دور برش فنس و حفاظت شدس ؛ اونجا میشه . از همه مهم تر شر کردن کی اتفاق میفته ؟ پهنای باند کلی یه مرکز چقدره ؟ اینارو میدونین استاندارد چیه ؟ آقای جلیل زاده جواب بدهند . استاندارد پهنای باند یه ازای 30 تا یوزر 128 که در عین واحد 20 تاش آنلاین باشه 1 مگ هستش . شر کردن یعنی چی ؟ شر کردن یعنی این که یه مرکز 170 تا یوزر داشته باشه ولی یه پهنای باند کمتر بهش تعلق بدین . مثل مکس نت . طبق قانون سازمان تنظیم مقرررات و ارتباطات رادیویی - بر اساس تفویض اختیارات موضوع بند 23 ماده واحده قانون دیتا هر شرکت PAP که همارا سیستم شرکت پپ نیستش فقط ISP-ISDP هستش با استفاده کردن از لایسنس یه شرکت PAP ( عصر انتقال داده ها - لایزر - داتک - اریا رسانه تدبیر - و ... ) میتونه از پهنای باند مخابرات استفاده کرده و سرویس بده اگه اینطور نیست ما هم از فرانسه پهنای باند داریم کی به کیه ؟؟؟؟ برای اینکه یه شرکت PAP بتونین ثبت کنین که الان دیگه مجوز نمیدن باید نزدیک به 1 میلیارد ضمانت نامه بانکی داشته باشین

اینم سایت سازمان تنظیم مقررات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عده ای که پا شدن شرکت زدن دارن بدون هیچ ضمانتی سرویس میدن و یه نفر مثل یکی از دوستاتون که اسمشو نمیگم به لایزر توهین میکنه یادش باشه که لایزر اگه برشکست بیفته پشتیبانی چند میلیاردی داره مثل همارا یه شرکت پیش پا افتاده نیست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوستان، خیلی وقته که این فروم رو زیر نظر دارم و از همه مخصوصا توحید و بقیه بچه ها تشکر می کنم.

جناب آرش یا لایزر!!! قصد توهین ندارم ولی...
    هر چی ورق می زنم تبلیغات شما رو می بینم.
    هر چی این ور انور می کنم تخریبای شما رو می بینم و خندم می گیره.
    اولا لطف کن سایتی که می دین رو تست کن بعد بزار :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ثانی یه کم اطلاعاتتو ببر بالا و الکی تخریب نکن.
    لازم به ذکر هستش که من از همارا استفاده می کنم و به صورت میانگین ازش راضیم. لایزر شرکتی فوق العاده قوی تو تهرانه و با تجربه. ولی حیفه که نماینده هایی مثه شما اینجوری فقط برای سود خودشون هر چیزی بگن.
    در حال حاظر توی تهران پارس انلاین و داتک بهترین هستن. و همچنین لایزر

جناب آرش، به قول یکی از بچه ها اصلا قبول شما از مشهد می گیرید، اونوقت مشهد خودش مستقیم وصله به کجا؟؟؟؟
    پاکستان؟؟؟ یا کجا؟؟؟

اینترنت در ایران از خطوط ترکیه و کشورهای جنوبی تامین میشه.
    در ثانی متولی و مقسم پهنا طبق ضوابز فقط و فقط مخابرات هستش که شرکتهایی که PAP می شن با مخابرات قرار داد می بندن.
    و صرفا شرکتها برای تجهیزات و ... با دیگر کشورها رابطه دارن.
    لطفا اون مبحث شیرینگ رو هم دوباره یاد بگیرید.
    و یه توضیح. در تبریز هیچ جایی نمی تونه مرکز مادر دیتا نام بگیره. حتی اگه محافظت بشه. حتی تو تهران.
    مرکز مخابراتی مادر دیتا به مرکزی گفته می شه که بیشترین پورت رو داشته باشه و امکان سوئیچ بین مراکز رو داشته باشه نه اینکه محافظت بشه !!!!! مگه دیتا سنتره!!!!!!

نمی خوام زیاد بحث رو باز کنم ولی یه توصیه. به نظر من برای سود و یا جذب مشتری هر کاری درست نیست !!!

---

دوست خوبی مبحث DNS رو مزرح کردن که درسته ولی یه کم ناقص.
    DNS تنهایی برای شرکتهای تامیین کنندهاینترنت معنا ندارهو اونا از Cash برای مرور کردن سریعتر صفحات وب پیش بینی شده استفاده می کنن که DNS هاش روش ست می شه. و وقتی اینترنت قط باشه ما به صورت آفلاین و کش اونا رو می بینیم نه اینکه خود سایت با همون DNS لود بشه.

---

در مورد پینگ ...
    پینگ هم استانداردهایی رو داره که دوستان خوب توضیح دادن. و بهترین پینگ برای مالتیمدیا زیر 100 هستش.
    ---

دوستان واقعا لذت بردم از تلاشتون.
    دست مریزاد

2. 5 کاربر از ir_elf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arashrasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست عزيز ممنون از نوشتهاي شما ببخشيد شركت لايزر چند يوزر در تبريز دارد و كجاي جدول سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي قرار دارد. فكر مي كنم در آن جدول اسم تمام شركتها قرار دارد البته PAP ها در استان آذربايجانشرقي در كجا قرار داد اطلاع داريد.
    شما كه پهناي باند را از مشهد مي ياريد همارا از تركيه پارس از فيدينگ خوب مخابرات و زير ساخت چي كار مي كند در ضمن فكر ميكنم سروش هم پهناي باند دارد آن پهناي باند خودش را چي كار مي كند.
    نمي دانم امكان دارد شما درست مي فرمائيد ولي فكر نمي كنم ناراحتي كه شما دوست عزيز از زمان Dialup از همارا داشتيد هنوز يادتون نرفته كه همارا 80 درصد بازار را داشت شما هم ، دوستان كسي اسم هارموني را شنيد يا ديده بود كارت اينترنت بود مي شناختين.
    روزي را خدا تقسيم مي كند هر كسي زحمت بيشتر و وقت بيشتر بذارد برنده هست الان هم همارا برنده هست. دوست عزيز شما بهتر هست تازه مطالعه كنيد و به عنوان نماينده شركت PAP مركز ديتا و ساختمان ديتا را بشناسيد و محل قرار گيري تجهيزات اصلي خود را بدانيد دوست عزيز مركز TX شما كجاست يا مركز TX شاتل كجا قرار دارد البته اگر معني TX را مي دانيد. در صحبتهاي دوستان منظور مركز TX همارا بوده است.

---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
    Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:12.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان، خیلی وقته که این فروم رو زیر نظر دارم و از همه مخصوصا توحید و بقیه بچه ها تشکر می کنم.

جناب آرش یا لایزر!!! قصد توهین ندارم ولی...
    هر چی ورق می زنم تبلیغات شما رو می بینم.
    هر چی این ور انور می کنم تخریبای شما رو می بینم و خندم می گیره.
    اولا لطف کن سایتی که می دین رو تست کن بعد بزار :
    کد:
    در ثانی یه کم اطلاعاتتو ببر بالا و الکی تخریب نکن.
    لازم به ذکر هستش که من از همارا استفاده می کنم و به صورت میانگین ازش راضیم. لایزر شرکتی فوق العاده قوی تو تهرانه و با تجربه. ولی حیفه که نماینده هایی مثه شما اینجوری فقط برای سود خودشون هر چیزی بگن.
    در حال حاظر توی تهران پارس انلاین و داتک بهترین هستن. و همچنین لایزر

جناب آرش، به قول یکی از بچه ها اصلا قبول شما از مشهد می گیرید، اونوقت مشهد خودش مستقیم وصله به کجا؟؟؟؟
    پاکستان؟؟؟ یا کجا؟؟؟

اینترنت در ایران از خطوط ترکیه و کشورهای جنوبی تامین میشه.
    در ثانی متولی و مقسم پهنا طبق ضوابز فقط و فقط مخابرات هستش که شرکتهایی که PAP می شن با مخابرات قرار داد می بندن.
    و صرفا شرکتها برای تجهیزات و ... با دیگر کشورها رابطه دارن.
    لطفا اون مبحث شیرینگ رو هم دوباره یاد بگیرید.
    و یه توضیح. در تبریز هیچ جایی نمی تونه مرکز مادر دیتا نام بگیره. حتی اگه محافظت بشه. حتی تو تهران.
    مرکز مخابراتی مادر دیتا به مرکزی گفته می شه که بیشترین پورت رو داشته باشه و امکان سوئیچ بین مراکز رو داشته باشه نه اینکه محافظت بشه !!!!! مگه دیتا سنتره!!!!!!

نمی خوام زیاد بحث رو باز کنم ولی یه توصیه. به نظر من برای سود و یا جذب مشتری هر کاری درست نیست !!!

---

دوست خوبی مبحث DNS رو مزرح کردن که درسته ولی یه کم ناقص.
    DNS تنهایی برای شرکتهای تامیین کنندهاینترنت معنا ندارهو اونا از Cash برای مرور کردن سریعتر صفحات وب پیش بینی شده استفاده می کنن که DNS هاش روش ست می شه. و وقتی اینترنت قط باشه ما به صورت آفلاین و کش اونا رو می بینیم نه اینکه خود سایت با همون DNS لود بشه.

---

در مورد پینگ ...
    پینگ هم استانداردهایی رو داره که دوستان خوب توضیح دادن. و بهترین پینگ برای مالتیمدیا زیر 100 هستش.
    ---

دوستان واقعا لذت بردم از تلاشتون.
    دست مریزاد
    ---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
    Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه vendee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ای بابا شماها دارین روی سرعت اینترنت ایران بحث میکنید.بابا این حرف ها همش مفت هست.که اینطوری میکنیم اونطوری میکنیم اگه اینطوری ادامه پیدا کنه 10سال دیگه هم درست نمیشه!!شماها دارین روی سرعت 256 بحث میکنید.اون اقای جلیلی چقدر خنگ هست که تاره به فکرش افتاده که هنوز قیمت 256 یکم شاید ارزون کنه.شما از ایران خارج بشو هیچ جا سرعت کمتر 1مگ نمیبینی.این خبر جالب بود یه نگاه بکنید:
    کد:
    اینترنت تو ایران ارزش بحث کردن رو نداره یعنی فقط خودتون رو خسته میکنید.

به همون اقای جلیلی برید بگید به من سرعت 2 مگ بده با قیمت پایین.میخوام چیکار 256 رو ارزون کنه اصلا بکنه مفت به درد نمیخره که

موفق باشید.

6. 3 کاربر از vendee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

دوست عزیز، جناب arashrasa .

من با این کاری ندارم که شما چطور بحث میکنید و چه چیزایی میگید. مهم اینه که بحث مطرح میکنید و این خوبه.

ولی فرموش نکنید که در انتخاب جملاتتون از لحن مناسبی استفاده کنید و بحث رو به جنجال نکشید.

فقط در این صورت هست که خواهیم تونست در یه محیط آرام بحث و تبادل و نظر سالم داشته باشیم.

امیدوارم این تذکرم رو جدی بگیرید.

پیشاپیش از همکاری شما نهایت تشکر رو دارم.

موفق باشید

8. 4 کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

1

سلام.

من با این کاری ندارم که شما چطور بحث میکنید و چه چیزایی میگید. مهم اینه که بحث مطرح میکنید و این خوبه.

ولی فرموش نکنید که در انتخاب جملاتتون از لحن مناسبی استفاده کنید و بحث رو به جنجال نکشید.

فقط در این صورت هست که خواهیم تونست در یه محیط آرام بحث و تبادل و نظر سالم داشته باشیم.

موفق باشید
    Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:14.

10. این کاربر از arashrasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ای بابا شماها دارین روی سرعت اینترنت ایران بحث میکنید.بابا این حرف ها همش مفت هست.که اینطوری میکنیم اونطوری میکنیم اگه اینطوری ادامه پیدا کنه 10سال دیگه هم درست نمیشه!!شماها دارین روی سرعت 256 بحث میکنید.اون اقای جلیلی چقدر خنگ هست که تاره به فکرش افتاده که هنوز قیمت 256 یکم شاید ارزون کنه.شما از ایران خارج بشو هیچ جا سرعت کمتر 1مگ نمیبینی.این خبر جالب بود یه نگاه بکنید:
    کد:

به همون اقای جلیلی برید بگید به من سرعت 2 مگ بده با قیمت پایین.میخوام چیکار 256 رو ارزون کنه اصلا بکنه مفت به درد نمیخره که

موفق باشید.
    منم چند پست قبل همین مسئله رو گفتم.ولی متاسفانه نه کسی تشکر کرد نه جوابی نوشتن.مشکل از بیخه.

به فرض که به جای 128 به من 256 دادن.(با همون قیمت)چه دردی رو دوا میکنه؟

فقط کافیه دوباره به عکس پایینی نگاه کنین.با پول 256 ما سرعت 8 مگ نامحدود میدن.حالا باز بیایین سر نسبت شیر و این که کجا مرکزه با هم دعوا کنین.

ضمنن در انتخاب الفاظ یه خورده دقت کنین.

Last edited by AB; 11-11-2009 at 21:10.

12. 3 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام.

موفق باشید
    Last edited by arashrasa; 06-04-2010 at 14:15.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اومدن من اینجا به عنوان یه مدیر شرکت isp کار اشتباهی بود . با این کار همه فک کردن کارای من مربوط به تبلیغات میشه .

از این که از اطلاعاتتون استفاده کردم خیلی خوشال شدم .

خدانگهدار
    دوست عزیز شما هم به کاربرا حق بدین.تو همه پستاتون تبلیغ کردین.(البته هم مستقیم و هم غیر مستقیم)

به نظر من اگه به جای تبلیغ از مقایسه و دلیل استفاده کنین خیلی بهتره.

باز منتظر نظراتتون هستیم.

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

دوست عزيز من نماينده نيستم و نمايندگي ندارم من كاربرم مثل خود شما، يك كاربر ساده اينترنت ولي از شركتي ديگر، اينجا جا دارد به همارا آفرين بگم به زحماتي كه كشيده و در حال توسعه هست جذب اين تعداد مشترك در اين مدت كم حتي كار لايزر هم نيست اگر خودشم باشد چنانكه در تهران هم نتواسته انجام بده حالا در تبريز.
    دوست عزيز طبق اطلاعات بنده كه از مخابرات تبريز مي باشد ديتا بين دفتر همارا سيستم و مركز قندي با استفاده از فيبر نوري به ظرفيت STM كشيده شده است
    من هم به دوستمون تذکر دادم که زحمات آقای جلیل زاده غیر قابل انکار هست و ایشون شخص بسیار قابل احترامی هستند.
    مثل اینکه متوجه منظور من نشدید , من عرض کردی بستری که یک واحد STM1 رو تا تبریز و در محل سرورهای شرکت برای همارا تامین کرده (با هر کیفیتی) میتونه این پهنای باند رو به جای دیگه منتقل کنه.پس این به نظر من یه بحث کاملآ تبلیغاتی هست که ما فیبر کشیدیم.فیبر مال مخابراته و تنها کاری که کردند استفاده و نصب تجهیزات استفاده از فیبر بوده.

اول از همه به قسمت speed test سر بزنین ببنین مرکز اصلی لایزر کجا هارو نشون میده مشهد و تهران پهنای باند لایزر در تبریز از مشهد منتقل میشه .

دوم استاندار شیر رو بهتر تو یه شایت جامع مطالع بفرمایین

سوم اینجا بحث تبلیغات نیستش بحث این که به شما اطلاعات اشتباه دادن

چهار ما اگه تنها نماینده هستیم نمیتونیم قیمت هارو دس کاری کنیم دلیل نمیشه نمیتونیم نظر بدیم . تا آخر این سال نمایندگی انحصاری باعث میشه قیمت ها رو من شخصا تغییر بدم
    دوست عزیز,برادر بزرگوار ...
    بنده در بحث های قبلی هم ازتون خواهش کردم در انتخاب الفاظ بیشتر دقت کنید.شما نماینده ی یک شرکت بزرگ و موفق هستید نباید به این شکل با منتقدان برخورد کنید.اگه دلیل منطقی دارید بفرمایید تا استفاده کنیم نه اینکه به زور باورهاتون رو به بقیه القا کنید.
    شما گفتید پهنای باند کمتری میدند مثل ماکس نت, در حالی که استانداردی که خودتون مطرح کردید 1 به 2.5 بود.
    اگه بحث تبلیغات نیست ..... پس میشه بفرمایید چیه؟

کد:

موفق باشید.
    این بحث هم به نظرم در چند پست اخیر در عین حال درست ترین و اشتباه ترین پست بود!
    دوست من بالا بودن هزینه اینترنت ایران مربوط به شرکت ها نیست , مربوط به قوانین مسخره و جاه طلبانه ی بعضی مسئولین کشور هست.یک واحد STM1 تا بندر جاسک به ما 8000 دلار ماهیانه اجاره داده میشه(بماند که هزینه تمام شدش در کل زیر 500 دلار هست برای شرکت کنندگان در کنسرسیوم های فیبر کشی) و این خط در بندرعباس 35 میلیون ماهیانه به شرکت های پپ داده میشه!!!

ما نمیتونیم قوانین بالا دستی رو تغییر بدیم ولی لااقل میتونیم سعی بکنیم همینی رو که داریم ارتقا بدیم.

16. این کاربر از Bh_hellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •