ت-ن-ا-ا-ک-پ-ی
ت-ن-ا-ا-ک-پ-ی
وا از نظر من کلمات فارسی کلّی هستن که هنوز به کار نرفته
علاوه بر اون اینا اکثریّت فارسیه کلّی کلمه خارجی و شهر دیگه مونده ( کلمه هایی که معمولاً در فارسی هم استفاده می شه مثل سورپرایز )
در ضمن در مورد اینکه کی کجا پست بده خود اون فرد و در مورد اینکه کدوم تاپیک باید بسته بشه مدیران انجمن تصمیم می گیرند .
خدانگهدار
7 حرفی با راهنمایی لطفاً
قربانت .وا از نظر من کلمات فارسی کلّی هستن که هنوز به کار نرفته
علاوه بر اون اینا اکثریّت فارسیه کلّی کلمه خارجی و شهر دیگه مونده ( کلمه هایی که معمولاً در فارسی هم استفاده می شه مثل سورپرایز )
در ضمن در مورد اینکه کی کجا پست بده خود اون فرد و در مورد اینکه کدوم تاپیک باید بسته بشه مدیران انجمن تصمیم می گیرند .
خدانگهدار
درون پارانت هم عرض کنیم که اگه به قوانین تاپیک توجه کرده باشیم ، اونجا نوشته که از کلمات انگلیسی و بالای 6 حرف خودداری بشه
ممنان
سلام کاپیتان
اگه شما هم دقّت کرده باشید قوانین یه کمی عوض شده و در صورت گذاشتن راهنمایی می توان کلمات بالای 7 حرف گذاشت
در مورد کلمات انگلیسی هم بگم همه دارن کلمه انگلیسی ( نوکیا ، آیکون ، کابینت ، مایکروویو و ... ) می ذارند ایرادی هم نداره چون تو فارسی هم معمولاً می گیم کابینت رو باز کن یا گوشیت نوکیا هست مگه نه ؟
در ضمن من قوانین رو 500 بار خوندم !!!!
خدانگهدار
آره تائید میشهسلام کاپیتان
اگه شما هم دقّت کرده باشید قوانین یه کمی عوض شده و در صورت گذاشتن راهنمایی می توان کلمات بالای 7 حرف گذاشت
در مورد کلمات انگلیسی هم بگم همه دارن کلمه انگلیسی ( نوکیا ، آیکون ، کابینت ، مایکروویو و ... ) می ذارند ایرادی هم نداره چون تو فارسی هم معمولاً می گیم کابینت رو باز کن یا گوشیت نوکیا هست مگه نه ؟
در ضمن من قوانین رو 500 بار خوندم !!!!
خدانگهدار
بریم سر اصل مطلب
نه بابا کاربردی
کاربران
ی ی ا و ش ر
Last edited by panteaaa55; 19-01-2009 at 19:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)