سلام. آقا يه مشكلي پيش اومده همين چند دقيقه پيش ديدم زير صفحه كامپيوترم يه آيدي انلاين شد ولي هرچي فكر ميكنم ميبينم همچين ايدي اي تو ي اد ليست من نيست(تو ياهومسنجر) كسي ميدونه اين چه معني اي داره؟!
سلام. آقا يه مشكلي پيش اومده همين چند دقيقه پيش ديدم زير صفحه كامپيوترم يه آيدي انلاين شد ولي هرچي فكر ميكنم ميبينم همچين ايدي اي تو ي اد ليست من نيست(تو ياهومسنجر) كسي ميدونه اين چه معني اي داره؟!
سلام.........
درسته...... این برمگیرده به باگی که یاهو داره! معمولا من وقتی توی چت روم هستم اینطوری میشه! پیغامی میاد که کسی آنلاین شده در حالی که اصلا توی لیست شما نیست!
منم همين مشكلو داشتم باهاش چت كردم ديدم كاناداييه!
من چرا به هر كي پي ام ميزنم بهشون نميرسه؟؟
اره منم این مشکل رو دارم یه موقع طرف میگه هستی ؟؟؟؟ در صورتی که من چند تا پی - ام هم براش فرستاده بودمنوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان من یه مشکلی دارم چند وقته نمیتونم با یاهو ان بشم و هر بار هم این ارور زیر را میده
چیکار کنم؟
There Was a problem to signing into yahoo messanger
please try again a little bit later
راستی توی باهو مسنجر نمی تونم عکسی بفرستم چرا اینجوری میشه؟
سلام............
پلاگین واسه چی؟
گاهی اوقات کلا یاهو قاطی میکنه و Photo Sharing و Send Fileش کار نمیکنه.......... یه بار لاگ آف کنید، و به دوستتون هم بگین لاگ آف کنن........ بعد دوباره برگردین........ سعی کنید از Photo Sharing استفاده کنید..........راستی توی باهو مسنجر نمی تونم عکسی بفرستم چرا اینجوری میشه؟
موفق باشید![]()
سلام
ببخشید یه سوال دارم
من در حدود 300 تا آی دی داشتم که اونارو تو بوتر لوگین میکردم
اما نمیدونم که چطور شد تو یه هفته روز به روز از تعداد آی دی هایی که لوگین میشد کم میشد
تا جایی که به بیست آی دی رسید در ضمن این رو هم بگم که یاهو بعضی وقت ها که من داشتم با idmaker
آی دی میساختم یه پنجره ای برای من باز میکرد که نمیدونم دقیقا اسمش چی بود ولی یه چیزی تو مایه های
yahoo surve این بود
حالا من باید چیکار کنم یعنی برم دوباره آی دی بسازم یا نه راه حلی دارد
راستی این ساکس چیه میگن ساکس آبی یا قرمز یا سبز یا.. یعنی چی? what is socks
چه ربطی با لوگین شدن آی دی ها داره خواهشاّ یه سری توضیحات کامل بدهید
با تشکربسیار فراوان ............ مرسی
سلام......... در مورد Socks اطلاعات جامعی ندارم..........
شاید دلیل اینکه آیدیها لاگین نمیشن این باشه که یاهو وقتی دیده شما با یه آیپی 300 ایدی رو لاگین کردین آیدیها رو بسته.......
یه سوال........ شما چند وقت بود که از آیدیها استفاده نکردین؟ یهو اینطوری شد؟
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)