بعید میدونم...شما خودت تست کن...اون طرف هم حرف الکی زده...
شاد باشی
بعید میدونم...شما خودت تست کن...اون طرف هم حرف الکی زده...
شاد باشی
سلام.
من يه مدتي(نزديك7 ماه) پيش كه گوشيم ريست شد بي خيال ان گيج شده بودم ولي الان دوباره هوس كردم كه نصبش كنم.
فقط ميخواستم ببينم قضيه ي كلاينت جديدچيه يعني با همون روش و فايلايي كه قبلا نصبش كرده بودم نميتونم كار كنم؟(secman,trk با كلاينت ان گيج و پچش)؟
روش جديد الان HelloOX هست...كه براي هك گوشي ازش استفاده ميشه...تست کنید.
شاد باشی![]()
مرسي ولي سوالم اينه كه روش قبلي ديگه جواب نميده؟ يعني نميشه با همون چيزايي كه از قبل دانلود كردم كار كنم ؟
بستگی به ورژن گوشیت داره با اونا هک شه یا نه...اینم باز باید تست کنی...!
شاد باشی![]()
يه سوال ديگه هم واسم پيش اومده...
تو پست اول يه سري بازي ليست كردين گفتين رو 9.3 فقط اينا كامل اجرا ميشه منم كه گوشيم n81
ولي قبلنا من يه سري بازي به جز اونا رو هم كامل و راحت اجراشون مي كردم تمومشونم كرده بودم. مثلم :brothers in arm , reset generation و ...
قضيه چيه؟
گوشيت 9.2 هست...چه ربطي به 9.3 داره؟همشون واسه شما اجرا ميشن...
شاد باشي![]()
سلام
یونس جان این قسمت از پست اول هم آپدیت می شه؟
منظورم اینه که اگه بازی بیاد که بشه با 9.3 بازی کرد تو این لیست قرار می گیره؟قسمت سوم:
گام اول :
بازي هاي N-Gage II رو به صورت كرك شده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود كنيد...
نکته قابل توجه برای دوستانی که گوشی سیمبین 9.3 دارند:
Block Breaker Deluxe
Snakes
System Rush Evolution
Space Impact
Tetris
World Series of Poker
Mile High Pinball
Pro Series Golf
Fifa 08
Creatures of The Deep
Aspalt 3
Sims 2 Pets
Midnight Pool
فقط این بازی ها روی گوشی شما به صورت فول جواب میدهند...باقی بازی های کرک شده رو گوشی شما مشکل دارند.
مرسی
بعله...البته شاید همین الانم باشه...ولی اگه باشه تست کنه وبه من اطلاع بده...ویرایشش میکنم...اینایی که الان هست رو مطمئنم...
شاد باشی![]()
خوب من اومدم از همون روش سكمن انگيجو رو گوشيم نصب كنم كه بدبخت شدم
ايكن انگيج كه ندارم هيچي تمام برنامه هاي غير جاوايي هم كه داشتم غيب شدن.
حالا چند تا سوال:
1.واسه فرمت كامل درايو Cو E بايد چيكار كنم؟
2. روش هك جديد و پستاشو خوندم فقط اينكه اونجايي كه بايد درخواست cert بديم كه بستس پس اونو چي كارش كنم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)