تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 380 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar.tmu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام من امروز یه مشکلی واسم پیش اومده که دیروز نداشتم اونم اینه که من وقتی از بعضی از سایتها که فایل تصویری یا صوتی پخش میشه و اون لینکی که خود idm میده واسه دانلود رو کلیک می کنم بجای دانلود فایل صفحه وب دانلود میشه در حالیکه دیروز من براحتی میتونستم mp3 به این صورت دانلود کنم ولی الان نمیتونم مشکل از چی میتونه باشه؟
    در ضمن ارور زیر از چی میتونه باشه:
    http://uplod.ir/2mr2zv7fnpcj/1.jpg.htm

Last edited by ar.tmu; 12-01-2014 at 22:40.

ناظر انجمن دانلود و آپلود Unexampled Orion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Suomi

پيش فرض

سلام من امروز یه مشکلی واسم پیش اومده که دیروز نداشتم اونم اینه که من وقتی از بعضی از سایتها که فایل تصویری یا صوتی پخش میشه و اون لینکی که خود idm میده واسه دانلود رو کلیک می کنم بجای دانلود فایل صفحه وب دانلود میشه در حالیکه دیروز من براحتی میتونستم mp3 به این صورت دانلود کنم ولی الان نمیتونم مشکل از چی میتونه باشه؟
    در ضمن ارور زیر از چی میتونه باشه:
    http://uplod.ir/2mr2zv7fnpcj/1.jpg.htm

برای مورد اول یک نمونه مثال بزنید تا بهتر بتونم راهنمایی کنم دوست عزیز.

برای مورد دوم، بعضی از سرورها اجازه دسترسی به فایل رو برای فقط یک بار باز میگذارن و اگه شما درخواست دسترسی بدید، بعدش برای بار دومی که درخواست میدید دیگه اون لینک قابل دسترسی نخواهد بود و مججد باید یک لینک جدید براش generate بشه. یعنی باید مجدد لینک اصلی فایل رو وارد کنید تا دوباره بتونید بهش دسترسی پیدا کنید. این مورد رو نمیشه کاریش کرد، خاصیت اون سرور هست و اون سرور اینگونه تنظیم شده.

3. این کاربر از Unexampled Orion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    فردیس کرج

1 سلام

سلام
    اصلا چجوری میشه لینک فایل رو پیدا کرد که دانلود کنیم ؟
    سلام دوست من اگر از browser یل همون مرورگر Firefox استفاده کنی مشکلت حل میشه.
    مثلا اگه میخوای یه فایل با فرمت mp3 یا هرچیزه دیگه دانلود کنی باید توی پایین ترین قسمت پنجره فایرفاکس توی اون متنی که نوشته شده دنبال اون فرمت باشی مثل (.Mp3.)

نکته:امکان داره اون فایل داخله یه فایل ZIP یا RAR باشه.یادتم باشه که دنبال کلمات (دانلود یا لینک دانلود مستقیم باشی)

محمد دولتیاری

بدروووود

داره خودمونی میشه farhad.ma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آقا تو رو خدا کمک کنید کلافه شدم
    من چند وقته با IDM یه مشکل دارم. هر نسخه ای رو که نصب می کنم قشنگ کرک هم میشه بعد از چند روز کار کردن پیغام میده:

Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permission to access the item c://program86/internet download manager/idman.exe

دیگه اصلآ پنجره IDM باز نمیشه هر کاری هم می کنم با admin اجازه میدم بازم فایده نداره آخرش برنامه رو پاک می کنم دوباره نصب می کنم حتی یه ورژن دیگه نصب می کنم بازم چند روز درسته باز اینطوری میشه. دارم دیوونه میشم

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دو روزه شب که میخوام بذارم برای دانلود وقتی دانلود منیجر IDM رو برای ادامه دانلود میزنم
    یه صفحه ای باز میشه که یوزر و پسورد میخواد وقتی گزینه dial رو میزنم مینویسه کانکتینگ و بعد خودش یا وصل یشه دانلود میکنه یا روی همون صفحه میمونه و دانلود نمیشه
    کسی از دوستان میدونه چرا اینجوری شده؟یه بار کامل پاکش کردم و نصب کردم بازم همونجوری بود

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

آقا تو رو خدا کمک کنید کلافه شدم
    من چند وقته با IDM یه مشکل دارم. هر نسخه ای رو که نصب می کنم قشنگ کرک هم میشه بعد از چند روز کار کردن پیغام میده:

Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permission to access the item c://program86/internet download manager/idman.exe

دیگه اصلآ پنجره IDM باز نمیشه هر کاری هم می کنم با admin اجازه میدم بازم فایده نداره آخرش برنامه رو پاک می کنم دوباره نصب می کنم حتی یه ورژن دیگه نصب می کنم بازم چند روز درسته باز اینطوری میشه. دارم دیوونه میشم
    برنامه انتی ویروس را چک کنید به احتمال زیاد IDM را جزو برنامه های خطرناک مسدود کرده!

دو روزه شب که میخوام بذارم برای دانلود وقتی دانلود منیجر IDM رو برای ادامه دانلود میزنم
    یه صفحه ای باز میشه که یوزر و پسورد میخواد وقتی گزینه dial رو میزنم مینویسه کانکتینگ و بعد خودش یا وصل یشه دانلود میکنه یا روی همون صفحه میمونه و دانلود نمیشه
    کسی از دوستان میدونه چرا اینجوری شده؟یه بار کامل پاکش کردم و نصب کردم بازم همونجوری بود
    ان مورد مربوط به زمانی است که در داخل تنظیمات IDM تیک کانکت شدن خودکار DIAL UP یا VP را زدید. ان تیک را بردارید به احتمال زیاد اوکی می شود!

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ان مورد مربوط به زمانی است که در داخل تنظیمات IDM تیک کانکت شدن خودکار DIAL UP یا VP را زدید. ان تیک را بردارید به احتمال زیاد اوکی می شود!
    اگر منظورتون تیک گزینه use windows dial up هست تیک نداره
    نمیدونم چرا میاد اون پیغام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام من یه سوالی دارم اگه میشه جواب بدید.
    من یه اسکریپت دانلود کردم. توی هاست اپلودکردم. اسکریپت کارکرد. ولی زبان فارسی نداره. من برنامه نویس نیستم. نرم افزار یا برنامه ای هست. این کارکنه. راهنمایی کنید. باتشکرازشما.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام ببخشید من قبلا با IDM به راحتی ویدیو های فیس/بوک,یوتیوب یا هر سایت دیگه ای رو دانلود می کردم ولی تازگیا نمی دونم چی شد دیگه اصلا دانلود نمی ده. من از گوگل کروم 27.0.1453.116 استفاده می کنم
    و IDM رو با دو نسخه ی (Internet Download Manager 6.18 Build 7 Retail , Internet Download Manager 6.18 Build 10 Final Retail) امتحان کردم نمیشه که نمیشه !

در آغاز فعالیت nasim2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان من قبلا از Internet Download Manager استفاده میکردم
    الان می خوام از gigaget استفاده کنم ولی وقتی میخوام چیزی دانلود کنم مثل Internet Download Manager پیغام شروع دانلود نمیده انگار نه انگار!!
    چه طوری باید از gigaget استفاده کرد؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •