سلام دوست عزیز من پوریا.البته جسارت نشه روی حرف شما حرف میزنم اما من خودم توی هر دوشون نشستم البته es350 رو 10 متری روندمبا بودجه 90 تومن میتونی 530 مدل 2006یا 2007 بگیری! اسمش هم اینه که ب ام و اس! قابل مقایسه با هیوندای نیست!اصلا خودت بری تو جنسیس بشینی همون لکسوس ES350 رو ترجیح میدی!اما جنسیس روتو نمایندگی هیوندای که دوست بابام هم هست زیاد توش نشستم. حالا جدا از این حرف ها اگه بحث اپشن و امکانات و... بشه جنسیس 100% رتبش بالاتره به قول دوستمونکه (meha) نام داشت گفت اگه جنسیس ماله بنز و بی ام وه بود بالای 140 میلیون قیمت داشت. من نمیدونم شما چطور میگین که خودش بره بشینه ترجیح میده!!!من با بی ام و دست دوم مخالفم چون تو ایران به خاطر سیاست قیمت گذاری قیمت بی ام وه بیش از حد بالاست و هم اینکه بی ام وه به خاطر اسمشه که اینقدر قیمتش از کارخونه بالاست.هم با خرید جنسیس صفر خیالتون راحت تر از بی ام و دست دومه...در مورد جنسیس هم از سیستم صوتی لکسیکون که تا قبل از این بر روی رویز رویس فانتوم دیده شده همچنین عملکرد سیستم رهیاب و دید عقب و همین طور اهرم روتاری کنسول وسط برگرفته از بی ام و سری 5 در جنسیس به گفته کارشناسان بسیار دقیق تر از سری 5 عمل می نماید. و همچنین چند کمپانی معتبر هم کیفیت مونتاژ جنسیس به جز درز گلگیر های جلو و در موتور در بقیه قسمت ها همپای بنز و بی ام وه توصیف کرده اند.(حتی با این قیمت باور نکردنی جنسیس ایا خریدارانی امروزی بنز و بی ام و و لکسس حاضر به خرید خودروی کره ای ان هم هیوندای حاضر هستند؟ نکته ای که تیم خبر نگاران نشریه ایالات متحده نتواستند جواب قطعی به ان بدهند.)مقایسه ی جنسیس با IS350 مثل مقایسه ی بنز E350 با LS460 لکسوس میمونه که قیمتی تقریبا نزدیک (10 میلیون) اما در بیشتر موارد به خصوص امکانات و توان موتور لکسوس 5/1 برابر بنزه حتی در بعضی موارد 2 برابر! اما قیمت نزدیک انها مشخصه که بنز فقط به خاطر اسمش گرونه...من از روی تعصب هم حرف نمیزنم اگه به تاپیک(BENZ-BMW-یا LEXUS ) ( پیج اخر) نگاه کنید من از بنز طرفداری کرده بودم اما اینجا حقیقت رو میگم. ببخشید که طولانی شد فقط خواستم جوابم کامل باشه.