تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 737 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342382432 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با بودجه 90 تومن میتونی 530 مدل 2006یا 2007 بگیری! اسمش هم اینه که ب ام و اس! قابل مقایسه با هیوندای نیست!اصلا خودت بری تو جنسیس بشینی همون لکسوس ES350 رو ترجیح میدی!
    سلام دوست عزیز من پوریا.البته جسارت نشه روی حرف شما حرف میزنم اما من خودم توی هر دوشون نشستم البته es350 رو 10 متری روندم اما جنسیس روتو نمایندگی هیوندای که دوست بابام هم هست زیاد توش نشستم. حالا جدا از این حرف ها اگه بحث اپشن و امکانات و... بشه جنسیس 100% رتبش بالاتره به قول دوستمونکه (meha) نام داشت گفت اگه جنسیس ماله بنز و بی ام وه بود بالای 140 میلیون قیمت داشت. من نمیدونم شما چطور میگین که خودش بره بشینه ترجیح میده!!!من با بی ام و دست دوم مخالفم چون تو ایران به خاطر سیاست قیمت گذاری قیمت بی ام وه بیش از حد بالاست و هم اینکه بی ام وه به خاطر اسمشه که اینقدر قیمتش از کارخونه بالاست.هم با خرید جنسیس صفر خیالتون راحت تر از بی ام و دست دومه...در مورد جنسیس هم از سیستم صوتی لکسیکون که تا قبل از این بر روی رویز رویس فانتوم دیده شده همچنین عملکرد سیستم رهیاب و دید عقب و همین طور اهرم روتاری کنسول وسط برگرفته از بی ام و سری 5 در جنسیس به گفته کارشناسان بسیار دقیق تر از سری 5 عمل می نماید. و همچنین چند کمپانی معتبر هم کیفیت مونتاژ جنسیس به جز درز گلگیر های جلو و در موتور در بقیه قسمت ها همپای بنز و بی ام وه توصیف کرده اند.(حتی با این قیمت باور نکردنی جنسیس ایا خریدارانی امروزی بنز و بی ام و و لکسس حاضر به خرید خودروی کره ای ان هم هیوندای حاضر هستند؟ نکته ای که تیم خبر نگاران نشریه ایالات متحده نتواستند جواب قطعی به ان بدهند.)مقایسه ی جنسیس با IS350 مثل مقایسه ی بنز E350 با LS460 لکسوس میمونه که قیمتی تقریبا نزدیک (10 میلیون) اما در بیشتر موارد به خصوص امکانات و توان موتور لکسوس 5/1 برابر بنزه حتی در بعضی موارد 2 برابر! اما قیمت نزدیک انها مشخصه که بنز فقط به خاطر اسمش گرونه...من از روی تعصب هم حرف نمیزنم اگه به تاپیک(BENZ-BMW-یا LEXUS ) ( پیج اخر) نگاه کنید من از بنز طرفداری کرده بودم اما اینجا حقیقت رو میگم. ببخشید که طولانی شد فقط خواستم جوابم کامل باشه.

2. 2 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام
    می خواستم بدونم که با حداکثر 28 تومان چی بخرم که اولا اتوماتیک باشه خرج نگهداریش کم باشه واذیت نکنه و شتاب هم داشته باشه ؟

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

با سلام
    می خواستم بدونم که با حداکثر 28 تومان چی بخرم که اولا اتوماتیک باشه خرج نگهداریش کم باشه واذیت نکنه و شتاب هم داشته باشه ؟
    با 28 تومن میتونید 1 مزدا 3 تیپ 1 دسته دوم بگیرید
    2 کیا سراتو صفر از شتابش خبر ندارم
    3 پروتون جن 2
    4 هیوندا آوانته صفر اتومات دستیش هم میتونی بخری
    من مزدا 3 رو پیشنهاد میدم

5. 2 کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام به نظر من شما با این پول اوانته صفر بخری بهتره هزینه نگهداریش در حد خودش هستش شتابش هم خوبه
    اگه اوانته هم نشد سراتو هم گزینه خوبی هستش.
    2 کیا سراتو صفر از شتابش خبر ندارم
    ببخشید جلیل جان هم زمان پست زدیم سراتو هم شتابش تقریبا با اوانته یکی هستش.
    Last edited by farshad bugatti; 20-10-2009 at 16:30.

7. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا جدا از این حرف ها اگه بحث اپشن و امکانات و... بشه جنسیس 100% رتبش بالاتره
    این مورد رو اصلا قبول ندارم!!
    به قول دوستمونکه (meha) نام داشت گفت اگه جنسیس ماله بنز و بی ام وه بود بالای 140 میلیون قیمت داشت.
    صد در صد حرف درستیه! بالاخره یه شرکتی مثل ب ام و یا بنز وقتی کلی پول پای تحقیقات خرج میکنن یا کلی پول بابت طراح های مشهوری مثل کریستوفر بنگل میدن یا حتی پول بابت کارگر گرون ولی کاردرست آلمانی میدن باید یه فرقی با هیوندای کره ای که کپی میکنه و تکنولوژی هارو مفت مفت رو ماشینهاش میزاره و کارگر مفت استخدام میکنه داشته باشه!
    نمیدونم شما چطور میگین که خودش بره بشینه ترجیح میده!!!
    الان هم میگم! با 90 تومن اول بره سوار یه جنسیس صفر بشه! بعد بره سوار یه 530 مدل 2006 (نمیگم 2009) بشه! خودش با قاطعیت انتخاب میکنه!
    من با بی ام و دست دوم مخالفم چون تو ایران به خاطر سیاست قیمت گذاری قیمت بی ام وه بیش از حد بالاست و هم اینکه بی ام وه به خاطر اسمشه که اینقدر قیمتش از کارخونه بالاست
    من نفهمیدم! یه موردی رو میگی بعد با یه مثال دیگه خودت جواب دادی! اتفاقا تو کشورهایی که سیاست قیمت گذاریشون مثل ایران بالاست خرید ماشین صفر به صرفه نیست! بعد شما میگی ب ام و دست دوم نخرید بخاطر اینکه سیاست قیمت گذاریمون بالاس؟ اینجوری که افت قیمت نمونه دست دوم بیشتره! کافیه یه همشهری بگیری تا قیمت هارو با نمونه صفر مقایسه کنی!
    واسه مورد آبی رنگ هم اون بالا تو قسمت دوم توضیح دادم! امیدوارم قانع کننده بوده باشه!
    هم با خرید جنسیس صفر خیالتون راحت تر از بی ام و دست دومه.
    بله! این نمونه به وضوح در مورد خرید آزرای صفر هم کاربرد داره! پول یه ب ام و 325 مدل 2005 رو میدی یه ماشین صفر میخری هر سری میری پمپ بنزین دست و پات میلرزه!
    در مورد جنسیس هم از سیستم صوتی لکسیکون که تا قبل از این بر روی رویز رویس فانتوم دیده شده
    واقعا ملاک شما برای خرید یه ماشین سیستم صوتیشه؟
    همین طور اهرم روتاری کنسول وسط برگرفته از بی ام و سری 5 در جنسیس به گفته کارشناسان بسیار دقیق تر از سری 5 عمل می نماید.
    ایضا اون مورد بالا که راجع به کپی کاری هیوندای بود!
    حتی با این قیمت باور نکردنی جنسیس ایا خریدارانی امروزی بنز و بی ام و و لکسس حاضر به خرید خودروی کره ای ان هم هیوندای حاضر هستند؟ نکته ای که تیم خبر نگاران نشریه ایالات متحده نتواستند جواب قطعی به ان بدهند.
    خبرنگارها نتونستن جواب بدن ولی من جواب میدم! هرکی یه بار تو ماشین آلمانی هم نه! تو ماشین ژاپنی هم بشینه سمت کره ای نمیره!ماشسن کره ای 10 سال دیگه خریدن داره!
    ------------------------
    در آخر بازم بهت توصیه میکنم قبل از خرید هر دو تا ماشین رو تست کن! یه سر به تعمیرگاه هاشون بزن! یه سرچ تو اینترنت بکن بعد ماشین رو انتخاب کن! ضمن اینکه یه گزینه دیگه هم علاوه بر اتاق 5 اضافه میکنم! اگه بتونی یه مقدار بودجه ات رو اضافه کنی من لکسوس GS430 رو هم پیشنهاد میدم!
    Last edited by poria_mc; 20-10-2009 at 17:40.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این مورد رو اصلا قبول ندارم!!
    اما بازم میگم امکانات جنسیس خیلی بیشتر از لکسوس ES350 هستش.کلاس جنسیس مجلل هستش در حالی که کلاس ES350 و سری 5 لوکس هستش اینو بالا هم گفته بودم....
    صد در صد حرف درستیه! بالاخره یه شرکتی مثل ب ام و یا بنز وقتی کلی پول پای تحقیقات خرج میکنن یا کلی پول بابت طراح های مشهوری مثل کریستوفر بنگل میدن یا حتی پول بابت کارگر گرون ولی کاردرست آلمانی میدن باید یه فرقی با هیوندای کره ای که کپی میکنه و تکنولوژی هارو مفت مفت رو ماشینهاش میزاره و کارگر مفت استخدام میکنه داشته باشه!
    دیگه پوریا تورو خدا روی این مساله بحث نکن که اینو همه میدونند بنز و بی ام وه زیادی قیمتشون گرونه
    تنها مساله کاگر این حرف ها نیست
    مرسدس بنز که تا ده سال پیش از نظر خدمات و کیفیت ساخت رتبه ی اول رو تو دنیا کسب میکرد تو سال 2004 به رتبه 9 را از 10 خودرو بدست اورد که بنز قول داد که از سود سالینه خود کم کنه تا کیفیت ساخت محصولاتشو حفظ کنه اما این شعاری بیش نبود.
    لکسوس هم روزی مانند هیوندای بود اما روز به روز اونقدر خودشو بالا کشید تا الان از نظر کیفیت ساخت از بنز هم بهتره.
    الان هم میگم! با 90 تومن اول بره سوار یه جنسیس صفر بشه! بعد بره سوار یه 530 مدل 2006 (نمیگم 2009) بشه! خودش با قاطعیت انتخاب میکنه!
    100% منم باشم بی ام و رو انتخاب میکنم اما خرج بی ام و خیلی زیاده تا جنسیس در ضمن بازم میگم با یک ماشین صفر طرفه(جنسیس) هم موتورش از لحاز قدرت و کیفیت به قدر کافی برخورداره است.
    (موتورجنسیس هم در سال 2009 جز 10 موتور برتر جهان بود)
    من نفهمیدم! یه موردی رو میگی بعد با یه مثال دیگه خودت جواب دادی! اتفاقا تو کشورهایی که سیاست قیمت گذاریشون مثل ایران بالاست خرید ماشین صفر به صرفه نیست! بعد شما میگی ب ام و دست دوم نخرید بخاطر اینکه سیاست قیمت گذاریمون بالاس؟ اینجوری که افت قیمت نمونه دست دوم بیشتره!
    بله اینو قبول دارم.
    بله! این نمونه به وضوح در مورد خرید آزرای صفر هم کاربرد داره! پول یه ب ام و 325 مدل 2005 رو میدی یه ماشین صفر میخری هر سری میری پمپ بنزین دست و پات میلرزه!
    خب این مشکل شماست که نمیتونی با هیوندای کنار بیای (شوخی) با 50 میلیون بهترین انتخاب هستش اینو اکثریت قبول دارند و راضی هم هستند.
    واقعا ملاک شما برای خرید یه ماشین سیستم صوتیشه؟
    نه اینو گفتم که تا بدونید که واقعا روی جنسیس مایه گذاشتند...
    یعنی از هیچ چی برای یک خودروی فوق لوکس کم نذاشتند.
    خبرنگارها نتونستن جواب بدن ولی من جواب میدم! هرکی یه بار تو ماشین آلمانی هم نه! تو ماشین ژاپنی هم بشینه سمت کره ای نمیره!ماشسن کره ای 10 سال دیگه خریدن داره!
    این حرف شما رو هم 100% قبول دارم اما جنسیس ماشینی نیست که بشه ازش گذشت واقعا هیچ بهانه ای دست مشتری نداده اگه هم خوب ایرادی هم داشته باشه با این پولش پاک میشه.در ضمن 7 سال گارانتی اونم بدون محدودیت خوبه واسه جنسیس البته درسته که خدمات هیوندای ضعیف تر از شرکت های بزرگ تو کشورمونه اما راضی کننده است.
    اگه بتونی یه مقدار بودجه ات رو اضافه کنی من لکسوس GS430 رو هم پیشنهاد میدم!
    اینکه این ماشین یکی از بهترین هاست و من دیوونه این ماشینم اما حتی موتور اینم در مقایسه با جنسیس کم میاره...بخدا اینو دیگه واسه خودم که عاشق این ماشینم سخت بود که قبول کنم
    مثلا لکسوس GS430 با موتور 8 سیلندر 4300 سی سی ققط 289 اسب بخار تولید میکنه و مصرف سوختش هم بالاست
    اما جنسیس با موتور 3800 سی سی 6 سیلندر میتونه قدرت مشابه لکسوس رو تولید کنه و با مصرف کمتر
    توان خروجی GS430 64 هستش و توان خروجی جنسیس 75 که ناشی از کیفیت بالای موتور جنسیس است
    اگه موتور جنسیس هم با کیفیت تر هم نباشه کم کیفیت هم نیست حالا من نمونه هشت سیلندره جنسیس رو مثال نزدم چون در ایران نیست.
    Last edited by farshad bugatti; 20-10-2009 at 18:44.

10. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یگه پوریا تورو خدا روی این مساله بحث نکن که اینو همه میدونند بنز و بی ام وه زیادی قیمتشون گرونه
    اتفاقا مشکل همه بحث های این چنینی همینه! باید رو این مورد بحث بشه! ولی چشم! شما میگید ما هم قبول میکنیم دربست!!
    اما خرج بی ام و خیلی زیاده
    خرج ب ام و زیاده ولی حداقل مطمئنی تا 10 سال خرج سنگین رو دستت نمیزاره! ولی کافیه یه سر به نمایندگی مرکزی آسان موتور تو تهران بزنیم تا آمار دستمون بیاد روزانه چندتا آزرا و سوناتا بخاطر مشکل موتوری و ترمز (مشکلات خیلی جدی) پذیرش میشن!
    من خودم ب ام و 530 مدل 2009 دارم تا الان هم 6 هزار تا راه رفته اما تا الان غیر از بنزین یه قرون خرج نداشته در صورتی که همزمان با من دوستم هم آزرا خرید! الان 2 هفته اس به خاطر مشکل موتورش با بنزین سوپر تو نمایندگی ها الافه!
    خب این مشکل شماست که نمیتونی با هیوندای کنار بیای (شوخی)
    آره! خداوکیلی زدی تو هدف!! با هیوندای هیچ رقمه نمیتونم کنار بیام!
    با 50 میلیون بهترین انتخاب هستش اینو اکثریت قبول دارند و راضی هم هستند.
    بود! الان دیگه نیست!
    -------------
    با بقیه حرفها مشکلی ندارم! همشون رو قبول دارم 120 درصد!!!

12. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال WaTeRsTyLeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تو باغچه

پيش فرض

اقا پوریا و اقا فرشاد ما یه سوال پرسیدیم حالا چرا کل کل میکنید.من اصلا به بی ام و ارادت ندارم وقتی e کلاس جدید هست که اصلا ادم نباید به سری 5 فکر کنه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اقا پوریا و اقا فرشاد ما یه سوال پرسیدیم حالا چرا کل کل میکنید.من اصلا به بی ام و ارادت ندارم وقتی e کلاس جدید هست که اصلا ادم نباید به سری 5 فکر کنه
    هر کدوم جای خودشو داره نمیشه گفت کدوم صد در صد بهتره هر دو مزایا و معایبی دارند که با خصوصیات افراد خاص خودش سازگاری داره در ضمن من با پوریا کل کل نکردم فقط تو چند جا اختلاف نظر داشتیم که حل شد و البته هدف از این بحث ها اینه که تا مشاوره ی خوبی برای شما باشیم تا با شکاف هر دو خودرو به تنیجه هایی برسیم و شما را بهتر راهنمایی کنیم در ضمن پوریا جان استاد بنده هستن و من هیچ وقت قصد بدی نداشتم. حالا شما معیار ها و انتظارات خودت رو بگو تا ما بهتر بتونیم شما رو راهنمایی کنیم.

15. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا پوریا و اقا فرشاد ما یه سوال پرسیدیم حالا چرا کل کل میکنید.
    کل کل نبود! به قول فرشاد اختلاف نظر بود! اون هم از نوع جدیش! حل شد!
    در ضمن پوریا جان استاد بنده هستن و من هیچ وقت قصد بدی نداشتم
    خواهش میکنم قربان! این حرفها چیه!
    من اصلا به بی ام و ارادت ندارم وقتی e کلاس جدید هست که اصلا ادم نباید به سری 5 فکر کنه
    توهین به مقدسات؟؟؟ اونم جلوی من؟؟ (فرقی نمیکنه! بنز یا ب ام و! من معتقدم ماشین یا باید آلمانی باشه یا باید نیسان باشه!)
    حالا شما معیار ها و انتظارات خودت رو بگو تا ما بهتر بتونیم شما رو راهنمایی کنیم.
    موافقم! بگو تا راهنماییت کنیم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •