تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 2365 اولاول ... 2322823223283293303313323333343353363423824328321332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام به همه بروبچهای گلp30world.
    میخام اگه راهنماییم کنید یه نیمچه سیستم ببندم .ماشینم l90 حداکثر میتونم 450 خرج کنم.
    با گشتی که تو صفحات قبلی زدم به اسپيكر,DLS 1073 (ظاهرآ بیس خوبی داره) ولی قیمتش بالاس و
    infiniry kappa 693.9i رسیدم.
    حالا از اساتید میخام بپرسم برای DLS 1073 امپ و پخش خوبی هست که سر جمع بشه 450.
    اگرم نمیشه که خود اساتید لطف کنن یه سیستم که بیس خوب و صدای با کیفیتی داشته باشه
    معرفی کنن.
    خیلی خیلی ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    کسی پایونیر 8250 یا 8200 سراغ داره؟

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

الان داشتم تاپیک باند چی بگیرم؟ 718 یا jbl یا کدنس,متوجه شدم
    اساتید hamidr15 و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای خرید 1073 اشنا دارید.خواهشآ
    منو راهنمایی کنید.اگه اخرین قیمت 1073 و آمپ اینفینیتی 7541 رو بدین یه دنیا ممنونتون میشم.

داره خودمونی میشه cyruslogic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان عزیز ! سلام
    من یه پخش Pioneer 6050 داشتم که متاسفانه به سرقت رفت. ازش خیلی راضی بودم. دیروز تو سایت پایونیر ایران یه مدل دیدم به نام 7250 SD. خواستم بدونم این مدل امکاناتش (دمو, تنظیمات صدا و....) نسبت به 6050 چه جوریه و این دو مدل چه فرقهایی با هم دارن و آیا توصیه میکنین که این مدل رو بگیرم (برای 206). البته در مورد 7150 ub هم نظرتون رو بگین (همراه با قیمتش) خیلی ممنون میشم.
    Last edited by cyruslogic; 13-08-2010 at 14:02.

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

بچه ها 6970 الان گیر میاد؟؟ چنده؟؟؟
    سوا مهم اینه که چجوری بفهمیم اصله ونندازن بمون

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ممنون،حالا اگه بخوام يه سيستم کامل ببندم،چي پيشنهاد ميدي؟با ساب و باندهاي جلو؟ضمنا ميشه بگين اينا هر کدومشون کاراييشون چطوره؟يعني مثلا اين اسپيکر بيسش زياده يا کيفيت پخشش يا در کل باقيه قطعات ؟ممنون ميشم
    سلام
    اين اسپيكر بيس پر و نرمي داره.اگر خوب درايو شه در بيشتر مواقع براي كسائي كه ميخوان كمترين هزينه رو بكنن بهترين جايگزين ساب ووفر هستش.
    براي جلو بهتره از كامپوننت استفاده كني.البته تو كيك پنل باشه بسيار اصولي تره.
    بله صدا میده. دقیقا از زیر حفره ووفر.

چون آمپ ندارم این طوری شده؟

مرسی حمید خان
    احتمالا از Voice Coil بايد باشه.718 داراي امپدانس 3 اهمي هستش. بيشتر به پخش آسيب ميرسه بدون آمپ.
    تو پشت شهرداري من شنيدم يكي هست كار تعمير اسپيكر انجام ميده.دقيق نميدونم آدرسش كجاست.
    من قديمها يكي رو ميشناختم كه اوسا بود،الان ديگه نيست،يعني پيداش نميكنم.
    شرمنده
    سلام به همه بروبچهای گلp30world.
    میخام اگه راهنماییم کنید یه نیمچه سیستم ببندم .ماشینم l90 حداکثر میتونم 450 خرج کنم.
    با گشتی که تو صفحات قبلی زدم به اسپيكر,DLS 1073 (ظاهرآ بیس خوبی داره) ولی قیمتش بالاس و
    infiniry kappa 693.9i رسیدم.
    حالا از اساتید میخام بپرسم برای DLS 1073 امپ و پخش خوبی هست که سر جمع بشه 450.
    اگرم نمیشه که خود اساتید لطف کنن یه سیستم که بیس خوب و صدای با کیفیتی داشته باشه
    معرفی کنن.
    خیلی خیلی ممنون.
    خير.1073 باند قوي اي هستش. بايد يه امپي مثل خود DLS يا اينفي 7541 درايوش كنه. غير از پك برق و ....حدود 450 برات آب ميخوره.
    از سري GTO برند JBL ميتوني استفاده كني.
    دوستان عزیز ! سلام
    من یه پخش Pioneer 6050 داشتم که متاسفانه به سرقت رفت. ازش خیلی راضی بودم. دیروز تو سایت پایونیر ایران یه مدل دیدم به نام 7250 SD. خواستم بدونم این مدل امکاناتش (دمو, تنظیمات صدا و....) نسبت به 6050 چه جوریه و این دو مدل چه فرقهایی با هم دارن و آیا توصیه میکنین که این مدل رو بگیرم (برای 206). البته در مورد 7150 ub هم نظرتون رو بگین (همراه با قیمتش) خیلی ممنون میشم.
    بله 7250 پخش قابل قبوليه.حتي با توجه به SD بودنش بهتر ازUSB هم ميتونه باشه. (نظر من اينه البته)
    يه توصيه هم دارم براي دوستان،زياد دنبال دمو نباشيد. بيشتر دنبال پخشي باشيد كه كيفيت صداي خوبي داشته باشه.
    من خودم P80 دارم با اونهمه اكولايزر و ....ولي هيچي Flat نميشه.البته سيستم اتو اكولايزر و BBE رو نميشه در نظر نگرفتها
    منظور شما اگه اسپيكر 6975 هست،بله ،مدل جديش اومده .ظاهرا 130 هم قيمت داره.(6975v2)

8. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

[QUOTE=hamidR15;5274630]سلام
    اين اسپيكر بيس پر و نرمي داره.اگر خوب درايو شه در بيشتر مواقع براي كسائي كه ميخوان كمترين هزينه رو بكنن بهترين جايگزين ساب ووفر هستش.
    براي جلو بهتره از كامپوننت استفاده كني.البته تو كيك پنل باشه بسيار اصولي تره.

ممنون دوست عزيز.اما من دنبال کمترين هزينه نيستم.ميخوام بهترين تو هر کدومرو معرفي مکنين.توپخش ،ساب،اسپيکر.کامپوننت.ممنوم ميشم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

منظور شما اگه اسپيكر 6975 هست،بله ،مدل جديش اومده .ظاهرا 130 هم قيمت داره.(6975v2)
    اها اره همین ببینم چجوری میشه تشخیص داد اصله؟؟ نمایندگی چیزی داره برا فروش؟؟؟ ببینم این باند صدا و بیسش عالیه؟؟؟؟من زیاد نمیدونم همه میگن خوبه؟؟
    بعد تاگه بخوام براش امپلی بخرم چی خوبه؟؟؟
    اینن امپلی چه تاثیری توش داره؟؟

داره خودمونی میشه amis j0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=hamidR15;5274630]

احتمالا از Voice Coil بايد باشه.718 داراي امپدانس 3 اهمي هستش. بيشتر به پخش آسيب ميرسه بدون آمپ.
    تو پشت شهرداري من شنيدم يكي هست كار تعمير اسپيكر انجام ميده.دقيق نميدونم آدرسش كجاست.
    من قديمها يكي رو ميشناختم كه اوسا بود،الان ديگه نيست،يعني پيداش نميكنم.
    شرمنده

صدای خرخرش خود به خود از بین رفت ولی اون بیس قدیم رو دیگه نمیزنه

حالااگر بخوام با 300 تومن آمپ وساب بگیرم چه پیشنهادی دارین؟
    میخوام بیس ساب پر و دلنشین باشه. یکمی هم ویبره بزنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •