تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 332 از 416 اولاول ... 232282322328329330331332333334335336342382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,311 به 3,320 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

تنها کسی که شاید جلو اوبیتو شانس داشته باشه ناروتو هستش اگرچه شانس اونم کمه!(اگه ساسکه بیاد باهاش که نمیاد شاید 2 تایی بتونن : دی)
    کاکاشی که عمرا بتونه!مگر یهو قدرتی چیزی کسب کنه!مادارا هم که کسی نیست که بتونه بزنش!مگر به 2 طریق نابود بشه:
    الف)هاشیراما!(که البته تا جایی که میدونیم امکان نداره بتونن هاشیراما رو به این دنیا برگردونن!)
    ب)یه اتفاقی بیفته و در نتیجه بره : دی

2. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

برای چی مانگا نداریم دوباره؟!!!

خود هاشیراما هم تنهایی شانسی جلوی مادارای الان نداره ولی مهم جنگ توبی کاکاشی هست که اصلا جنگ نیست و کلا یک طرفه هست! اگر کاکاشی سرحال بود و توبی ریننگان هم نداشت باز هم در ثانیه به نفع اوبیتو تموم میشد! نمیدونم چطور ممکنه کاکاشی بتونه ثانیه ای جلوی اوبیتو وایسه تا الانم کاکاشی همه زورش رو زده دیگه مانگکیوش رو هم که رو کرد فقط اوبیتو هست که هیچ حرکتی نزده

4. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هفته آینده استراحت میکنن و قرار نیست مانگایی منتشر بشه.

اتفاقا هاشیراما تنها کسیه که میتونه جلوی مادارا وایسه . خود مادارا هم رسما این رو اعلام کرد . مگه هاشیراما فقط با موکتون میجنگه ؟! اون طومار تکنیک های ممنوعه فراموش نشه !
    بزنه کاکاشی بمیره و اوبیتو چشم خودش رو برداره , عجب چیزی میشه

6. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

حالا کاکاشی بیچاره دیگه جونی نداره که بخواد مبارزه کنه . اون هم مقابل اوبیتو !!!
    ولی اگه کاکاشی بتونه اوبیتو رو شکست بده آخر مسخره بازیه . این دو اصلا با همدیگه قابل قیاس نیستن .
    چشممون به اژدهای هاشیراما هم روشن شد و تا حدودی فمیدیم که چطوری کیوبی رو مهار کرده بود . لامصب این هاشیراما عجب چیز خوفی بوده

هفته دیگه مانگا نداریم

ببین هاشیراما چی بوده مادارا خودش اینهمه تکنیک بلده و رینگان داره ولی میاد از تکنیک هاشیراما استفاده میکنه
    خدایی هرکی جز هاشیراما جلوی مادارا بود شکست میخورد تو روحت هاشیراما این تکنیک هارو از کجا اورده بودی

8. این کاربر از yanin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم همینو میگم . مادارایی که هی شارینگان شارینگان میگه و دنبال اعاده حیثیت اوچیهاست , چپ و راست از تکنیک های یک سنجو استفاده میکنه.
    بواسطه همین ژن سنجو است که ادو تنسه ی اون توی این جنگ دوام آورده . باز هم باید از سنجوی دیگری ممنون باشه که تکنیک ادو تنسه رو اجرا کرد تا مادارا الان و در این جنگ حضور داشته باشه.
    چون که من فکر نکنم اوبیتو قصد داشته که مادارا رو بوسیله رین تنسه زنده کنه.

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اول اینکه خدا رو شکر این خاطرات اوبیتو تموم شد .. تا به امروز خاطرات به این مزخرفی نخونده بودم .. خداییش کیشیموتو تا جایی که می تونست سر هم بندی کرد و کار اوبیتو رو برای انتقام منطقی و عاطفی جلوه داد .. امید وارم کاکاشی در قسمت های بعدی بگه چرا رین رو کشته .. !!
    مبارزه مادارا با ناروتو و کیلر بی هم که دیگه خیلی ستمه .. 5 تا کاگه شانسی نداشتن با اون همه زور و ادعا و هزار تا تکنیک دیگه ... ناروتو هم که فقط یه راسنگان و چاکرای کیوبی رو داره .. شاید این اخر سری این اوروچی بیاد کمکشون !!! هر چی نباشه یه کمی بلده مبارزه کنه !!
    مبارزه کاکاشی و اوبیتو هم چیز خوفی نمی تونه باشه .. اوبیتو با رینگان و شارینگانش خیلی قوی هستش .. همین جوریش کاکاشی چاکرایی براش نمونده ..!! یه سوال این مانگیکو کاکاشی فعال شده مانگیکو اوبیتو هم فعال شده .. یعنی مانگیکوی اون تا یکی هستش ؟؟؟
    گای سنسی اون وسط چی می خواد من نمی دونم !! زدن ترکوندش به هم ..!!! پس این نیروی نجات که شامل همه نینجاها هستند .. کجان نرسیدن ؟؟

12. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دقیقا ... من هم هنوز درک نکردم که چرا توبی باید اوبیتو میشده !!!!!!! به هر حال به قول میثم خان کیشی نوجتسو بوده .
    فکر کنم توی مبارزه مادارا و ناروتو این بار ناروتو با روح ریکودو دیدار کنه و اون هم چندتا تکنیک یاد بگیره و روی مادارا استفاده کنه ! شاید هم با یک راسنگان ناقابل خدمتش برسه.
    اره مانگیکیو کاکاشی و اوبیتو همزمان با همدیگه فعال شد .
    اون ارتش هم فکر کنم مثل فیلم ها که همیشه پلیس ها آخر کاری میرسن قراره وقتی که جنگ تموم شد به میدان نبرد برسن.

جالب اینجا بود که کاکاشی زده رین رو کشته بعد خیلی راحت رفته بالای قبرش ایستاده و تک و تعریف میکنه!!!

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

من هم همینو میگم . مادارایی که هی شارینگان شارینگان میگه و دنبال اعاده حیثیت اوچیهاست , چپ و راست از تکنیک های یک سنجو استفاده میکنه.
    بواسطه همین ژن سنجو است که ادو تنسه ی اون توی این جنگ دوام آورده . باز هم باید از سنجوی دیگری ممنون باشه که تکنیک ادو تنسه رو اجرا کرد تا مادارا الان و در این جنگ حضور داشته باشه.
    چون که من فکر نکنم اوبیتو قصد داشته که مادارا رو بوسیله رین تنسه زنده کنه.
    بیشتر تکنیک های مادارا تا اینجا از خودش بوده و فقط چند تایی موکتون زده که خب اون هم جزوی از اتکشه و ربطی به ادو بودن هم نداره اگر قبل از مرگ هم توانش رو داشت میزد چون موکتون فوق العاده قوی هست و نه تنها مادارا بلکه هر کی دستش رسیده به موکتون حالشو برده هدف مادارا از اون جنگ و اسیب دیدن و... رسیدن به همین موکتون بوده نمیدونم چرا استفاده ازش رو ضعف میدونید! فراموش هم نشه که مادارا احترام و تنفر خاصی برای هاشیراما قائل هست که این خودش باعث میشه وقتی میخواد اول حمله رو به ناروتو بزنه میاد همون تکنیک موکتون دراگون هاشی رو میزنه!

در مورد اینکه چرا میگه الانم هاشیراما حریف منه بحث زیاده تکنیک های ممنوعه کفاف نمیده مطمئنا چیز خیلی بزرگتری هست مثلا در حد سوسانو چون مادارا تکنیک هایی داره که کسی نمیتونه جلوش هیچ کاری بکنه و در مقابل این ها موکتون جواب گو نیست مگر اینکه هی تعمیم بدن و موکتون فلان موکتون بهمان درست کنن ازش که بعید میدونم (مثلا موکتون سوسانو دیگه...)

خود ادو تنسه هم که ماشالا این همه جنگ و بدبختی و تنفر و تخریب احساسی و همه و همه کار همین ادوتنسه هست که نیدایمه جان درست کرد و حالا این ها شد خوب چون مادارا رو هم زنده کردن باهاش شد بد! حالا خوبه مادارا خودش از ادو کشید بیرون و موافق با این ادوتنسه هم نبود!

-------------------------------------------------

اوبیتو هم که شده خودش یه مقوله ای! اوبیتو بودن توبی کیشی نوجتسو نیست این که یه چشمش بیفته دست کاکاشی که اون همه کمکش کنه زنده بمونه و تازه ادعا هم بکنه کیشی نوجتسوئه!
    خوشحال میشیم اگر اوبیتو این کاکاشی و گای رو یک بار برای همیشه جمع کنه اون طرف هم خیالمون راحته کمتر نوجتسوئی از مادارا عبور میکنه

احتمالا به زودی شاهد رسیدن ساسکه هم باشیم چون داستان داره به یه نقطه بسته میرسه

16. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مادارا موکتون دراگون زد چون که هاشم با همین تونسته بود کیوبی رو از چنگ اون در بیاره و مادارا هم میخواد همین کار رو بکنه که فکر نکنم موفق بشه . جریان کیوبی قبلی و فعلی متفاوته.

البته اگر منظورت سوسانوی کامله که در اون جنگ مادارا این تکنیک رو نمیتونسته بزنه .تکنیک های ممنوعه بالاخره تاثیرش خودش رو داشته . این تکنیک ها هم دو سه تا نبودن و کلا دو سه تا طومار بوده.
    به هر حال قدرت هاشم خیلی بیشتر از این حرفاست که مادارا با شرایط فعلی هنوز هم اون رو رقیب اصلی خودش میدونه . پس جوتسوهای دیگه ای هم بوده که از اینا قوی تر بوده.

ساسکه هم که تا حالا هیچی نشون نداده . فقط اومد الکی سر و صدا کرد و باز هم ایتاچی بود که روی نبوغش همه چیز رو ردیف کرد.
    من با اروچیمارو بیشتر حال میکنم .
    راستی یادمون نره که ناروتو قراره ریکودو بشه

18. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

مادارا موکتون دراگون زد چون که هاشم با همین تونسته بود کیوبی رو از چنگ اون در بیاره و مادارا هم میخواد همین کار رو بکنه که فکر نکنم موفق بشه . جریان کیوبی قبلی و فعلی متفاوته.

البته اگر منظورت سوسانوی کامله که در اون جنگ مادارا این تکنیک رو نمیتونسته بزنه .تکنیک های ممنوعه بالاخره تاثیرش خودش رو داشته . این تکنیک ها هم دو سه تا نبودن و کلا دو سه تا طومار بوده.
    به هر حال قدرت هاشم خیلی بیشتر از این حرفاست که مادارا با شرایط فعلی هنوز هم اون رو رقیب اصلی خودش میدونه . پس جوتسوهای دیگه ای هم بوده که از اینا قوی تر بوده.

ساسکه هم که تا حالا هیچی نشون نداده . فقط اومد الکی سر و صدا کرد و باز هم ایتاچی بود که روی نبوغش همه چیز رو ردیف کرد.
    من با اروچیمارو بیشتر حال میکنم .
    راستی یادمون نره که ناروتو قراره ریکودو بشه

شایدم این اورچیمارو هم مثل ایتاچی یه ماموریت فوق سری داشت و الان که میبینه موقعشه به جنگ اضافه میشه البته به طرف ناراتو و اون تیم تاکا رو هم با خودش میاره
    البته اینم باید در نظر بگیریم اورچیمارو قویترین سنین بوده و تقریبا تا الان کلی جتسو ممنوعه یاد گرفته اصلا برا همین از دهکده فرار کرده
    من میگم اگه اون ارتش یا همون پلیسا برسن البته + اورچیمارو شاید ناراتو یه شانس مقابل مادارا داشته باشه و گرنه راسنگان رو که بریز دور میخواد با اون دراگون هاشی رو بزنه یا سوسانوی مادارا
    شایدم ناراتو زمانی که فهمیده بود که با عنصر بادش حریف ساسکه نمیشه در خفا عنصر دیگه ای رو تقویت کرده و با راسنگانش ترکیب کنه باز این میشه یه چیزی
    ولی من نمیدونم واقعا گای اون وسط چی میخواد با تایجتسو بگه دروازهاشم که تموم شده ولی کاکاشی نه فک کنم چون چشم کاکاشی دور برد باشه بهتر از توبی عمل کنه

20. این کاربر از yanin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •